Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

133 reviews - Pagina 1 van 6

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

01-07 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

169

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

02-06 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

01-05 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

198

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2017

01-02 - In de LBBG van februari 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

01-03 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

10-'16 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-01 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

01-11 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2016

08-'16 - In de lbbg van augustus gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

121

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2016

01-12 - In deze laatste LBBG van 2016 zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop.

123

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

04-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2016

03-'16 - In deze editie van de BBG hebben we op basis van input van de community te populairste zelfbouwsystemen samengesteld. We gaan kleine gamesystemen en twee nas-varianten bouwen.

104

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2016

07-'16 - In deze juli-editie van de BBG hebben we op basis van input van onze community weer een aantal systemen samengesteld die de beste 'bang for your buck' geven, met de nadruk op gaming.

181

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2016

06-'16 - Voor de LBBG van juni gingen we op zoek naar drie laptops: een budgetmodel met een prijs tot 400 euro, een mainstreamlaptop tot 900 euro en een gamelaptop voor maximaal 1500 euro.

126

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2015

07-'15 - Deze maand behandelen we twee 'specials': een thuisserver en een werkstation. Daarnaast hebben de vaste instap- en basissystemen, en een budget- en mainstreamgamesysteem weer een...

209

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2016

02-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2016 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en thin&light.

173

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2016

01-'16 - Natuurlijk trappen we ook 2016 af met een Best Buy Guide voor de desktop. We hebben, samen met de community, drie systemen samengesteld, waarvan twee gamesystemen en een basissysteem

210

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - mei 2016

05-'16 - In deze mei-editie van de BBG hebben we op basis van input van onze community weer een aantal systemen samengesteld die de beste 'bang for your buck' geven, met de nadruk op gaming

183

Best Buy Guide - Het Tweakers Verlanglijstje - Alle gave cadeaus op een rijtje

11-'14 - In deze Pricewatch Gift Guide vind je niet alleen de populairste en beste smartphones, laptops, games, componenten, tv's en gadgets, ook het verlanglijstje van de redacteuren zelf...

218

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

08-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2015

12-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop van dit moment.

102

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: november 2014

11-'14 - De BBG van deze maand bevat niet één, maar twee speciale systemen: een all-in-one en een home-theater-pc. Natuurlijk komen ook de reguliere systemen weer aan bod.

237

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 6


Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*