Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

250 reviews - Pagina 1 van 10

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

150

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2021

01-07 - Er begint wat videokaartvoorraad te komen bij webshops. Videokaarten blijven het zorgenkind, maar met minder mining in China kan daar verandering in komen.

213

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2021

01-05 - De processors van zowel AMD als Intel zijn weer redelijk verkrijgbaar, al is het nog niet tegen de ooit aangekondigde adviesprijzen. Wat videokaarten betreft houdt de malaise echter...

199

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - Februari 2021

23-02 - Welke monitor kun je nu het beste kopen? In deze Best Buy Guide zoeken we het uit. We gaan op zoek naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, 4k-monitoren en ultrawides.

204

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2021

01-03 - We hebben voor deze editie een barebone office-pc en twee gamingsystemen samengesteld: een op 1080p en 60fps, en een systeem voor wqhd- of 1440p-schermen.

204

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2021

01-01 - In deze eerste editie is die verkrijgbaarheid van veel hardware nog altijd niet denderendmaar we willen de BBG niet nog langer uitstellen, maar je nog wel nogmaals op het hart drukken:...

229

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

10-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

03-'20 - Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de...

194

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

07-'20 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

09-'20 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

04-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-'20 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2019

12-'19 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2019 gaan we op zoek naar de beste laptops voor 500, 700 en 1000 euro.

107

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2019

11-'19 - In deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we twee systemen voor je samengesteld: een compact high-end gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

124

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2019

10-'19 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en thin&light (tot 1000 euro).

86

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2019

08-'19 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en mainstreamlaptop (tot 1000 euro).

133

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2019

06-'19 - In de LBBG van juni 2019 kijken we naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop. We kijken ook vooruit naar de ontwikkelingen die voor de deur staan op komende hardwarebeurzen.

81

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

03-'20 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 10


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True