Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

12.174 reviews - Pagina 1 van 487

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - November 2020

07-11 - Een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met al onze testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment?

143

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

139

.Deals - De grootste prijsdalers van Black Friday - Ons overzicht van de beste deals

27-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

278

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Oktober 2020

15-10 - Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben na een hiaat van enkele maanden een nieuwe ssd-BBG voor je samengesteld.

103

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

01-09 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - September 2020

03-09 - Een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijskwaliteitverhouding?

181

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

01-07 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

19-03 - Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de...

194

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Mei 2020

11-05 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers en meshsystemen van dit moment.

404

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

01-08 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2020

06-07 - Welke telefoon kun je het best kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

288

Review - Philips Momentum 558M1RY vs. LG OLED55CX - Het beste beeld bij je nieuwe console

26-11 - In deze head-to-head nemen Philips' Momentum 558M1RY-consolegamingmonitor en LG’s OLED55CX6LA televisie het tegen elkaar op.

145

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

01-05 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-'20 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Maart 2020

27-03 - Ook in deze editie van de SSD-BBG zoeken we naar de beste deals van sata- en nvme-drives. Met stijgende ssd-prijzen is het lastig, maar met prijs-prestatieverhoudingen helpen we je.

55

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Mei 2020

09-05 - Welke telefoon kun je het beste kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

271

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

01-03 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Januari 2020

01-'20 - Welke telefoon kun je het best kopen of aan anderen aanraden? Wij bekijken alle geteste telefoons in de Smartphone Best Buy Guide.

178

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Maart 2020

03-03 - Welke telefoon kun je het beste kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

162

Round-up - AMD RX 5700 (XT)-videokaarten - Welke Navi is de beste?

10-'19 - Inmiddels heeft een flink aantal fabrikanten kaarten op basis van de 5700- en 5700 XT-ontwerpen uitgebracht. Tijd om te kijken naar de prestaties van kaarten die echt te koop zijn.

184

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: september 2019

09-'19 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we vier systemen voor je samengesteld. Een budgetsysteem en maar liefst drie systemen voor gamers vormen de keus voor deze maand

243

Review - Philips 984 en 934 oled-tv's - Beste beeld krijgt geluid dat het verdient

12-'19 - De 984 en 934 vormen de top van het Philips tv-aanbod. Door de oledtechnologie van LG en de luidsprekers van Bowers & Wilkins bieden deze tv's het beste beeld en geluid dat nu te koop...

146

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 487


Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Black Friday 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True