Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

263 reviews - Pagina 1 van 11

Best Buy Guide - Videokaart Best Buy Guide - De beste gpu's in februari 2023

06-02 - Wat is de beste gpu? In deze Videokaart Best Buy Guide van februari 2023 bepalen we op basis van onze huidige testdata wat nu de beste grafische kaarten zijn.

198

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2023

01-02 - In de Best Buy Guide van februari gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een uitstekende basislaptop van 700 euro en de perfecte thin-and-lightlaptop van 1000 euro.

115

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - December 2022

14-12 - In deze tweede editie hebben we een systeem voor mainstreamgaming met hogere framerates of op 1440p, en een high-end gamingsysteem dat voorbereid is op upgrades.

179

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - December 2022

05-12 - Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, goedkope gamingschermen, USB-C-monitoren en de ultieme superwides.

138

Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in december 2022

16-12 - Wat is de beste processor? In deze Processor Best Buy Guide van december 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.

139

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - November 2022

05-11 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

157

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2022

01-12 - Deze editie van de LBBG staat in het teken van de beste laptops tot 500 en 700 euro. Verder kijken we welke gamelaptop je het best voor rond 1400 euro kunt kopen.

122

Best Buy Guide - De beste tablets - Oktober 2022

14-10 - Na jarenlang verschillende tabletround-ups te hebben geschreven, vonden we het hoog tijd voor een heuse Best Buy Guide speciaal voor tablets.

152

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Oktober 2022

04-10 - De PCIe Gen5-ssd's zijn er nog niet. Wel zijn de prijzen van de huidige generatie volop in beweging en valt het grote aantal aanbiedingen op vooral NVMe-gebied op.

82

Best Buy Guide - Behuizingen Best Buy Guide - Onze aanraders voor grote en kleine kasten

16-01 - Onze aanraders van uitvoerig geteste behuizingen. Ze zijn verdeeld in grote en kleine kasten, en in stille behuizingen of juist kasten gericht op airflow en koeling.

114

Best Buy Guide - Moederbord Best Buy Guide - De beste AMD-socket AM4-moederborden

09-'21 - In deze Moederbord Best Buy Guide zetten we de beste socket AM4-moederborden op een rij. Welk moederbord moet je hebben voor een Ryzen 3000- of 5000-processor?

131

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Augustus 2022

20-08 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers van dit moment.

213

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2022

01-10 - In de Best Buy Guide van oktober gaan we op zoek naar de beste laptops voor 500, 700 en 1000 euro.

90

Best Buy Guide - Videokaart Best Buy Guide - De beste gpu's in mei 2022

18-05 - Wat is de beste gpu? In deze Videokaart Best Buy Guide van mei 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste grafische kaarten van dit moment zijn.

135

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2022

01-07 - Voor deze DBBG hebben we twee op gaming gerichte systemen samengesteld. De derde is voor content creation: ideaal om straks vakantiefoto's en -videos te bewerken.

185

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2022

01-08 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in vijf categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

142

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - September 2021

09-'21 - Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en monitoren met USB-C-aansluiting.

119

Best Buy Guide - Desktop best buy guide: editie januari 2013

01-'13 - In deze eerste editie van de BBG van 2013 komen naast oude bekenden als gamesystemen ook de zelfbouw van een htpc en thuisserver aan bod.

171

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2022

05-'22 - Welke game-pc of kantoor-pc je in mei 2022 het beste kan kopen, lees je in deze verse Desktop BBG.

209

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Maart 2022

03-'22 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

157

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2022

01-'22 - In deze editie van de Desktop BBG stellen we een budgetofficesysteem inclusief upgrades, een budgetgame-pc en een game-pc voor 1440p/144Hz samen.

207

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2022

08-07 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

163

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers en meshsystemen van dit moment.

404

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

04-'22 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - September 2022

09-09 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

196

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 11

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee