Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

×

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Filters
151 reviews - Pagina 1 van 7

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

100

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Juli 2018

16-07 - Om de keus voor een solid state drive te vereenvoudigen, hebben we een Best Buy Guide voor ssd's opgesteld. Om te beginnen hebben we ruim vijftig ssd's getest.

128

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2018

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2018 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

106

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-01 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2018

01-03 - We hebben geen volwaardige gamesystemen of high-end desktops samengesteld omdat het niet het beste moment is om een nieuwe pc met stevige videokaart en flink wat geheugen te bouwen

128

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

01-02 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

193

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

08-'17 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (§600), mainstreamlaptop (§900) en multimedialaptop (§1200)

142

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2017

01-12 - In de laatste LBBG van 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

131

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

07-'17 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2017

10-'17 - In de LBBG van oktober 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, gamelaptop en businesslaptop.

151

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-'17 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we iedere 2 maanden op zoek naar de beste laptops in drie categorieën. In de editie van augustus kiezen we uit een dun en licht model tot duizend...

8

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2017

09-'17 - In deze september-editie van de Best Buy Guide hebben we door omstandigheden een zeer beperkt aanbod aan systemen, namelijk alleen een high-end game-pc.

210

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

10-'16 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

06-'17 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

04-'17 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Review - Tweakers.net Best Buy Guide: editie mei 2011

05-'11 - Deze BBG bevat de Medion game- en monster-pc, die zijn samengesteld in samenwerking met de community. Daarnaast zijn thuisservers, budget-gamecomputers en een htpc aanwezig, naast de...

194

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

11-'16 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 7


Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True