Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo

3.904 producten en 5.532 uitvoeringen

Lees reviews

Filters - Verfijn resultaten

Datumbereik

CategorieŽn

AND

Beoordeling

Onderwerpen

AND

Artikeltypes

Kwaliteit gebruikersreview

Beoordeling schrijven
234 reviews - Pagina 1 van 10

Review - Vier tablets uit de middenklasse: accuduur en behuizing maken het verschil

08-08 - Bij tablets vanaf 200 euro wordt de kwaliteit minimaal acceptabel en is er redelijk wat concurrentie. Welke tablets onderscheiden zich en is er een duidelijke winnaar?

210

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2016

01-06 - Voor de LBBG van juni gingen we op zoek naar drie laptops: een budgetmodel met een prijs tot 400 euro, een mainstreamlaptop tot 900 euro en een gamelaptop voor maximaal 1500 euro.

126

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

09-03 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Review - Lenovo ThinkPad X1 Yoga - Prijzig werkpaard met prachtig oledscherm

04-08 -

Tweakers zegt: 8

71

Round-up - Vier kleine tablets voor een schijntje: wat krijg je voor minder dan 120 euro?

16-05 - We hebben we vier 7"-tablets die rond de honderd euro kosten, op een rijtje gezet: de Asus ZenPad C 7.0, de Archos 70 Platinum, de Huawei MediaPad T1 7.0 en de Tab 3 Essential van...

229

Gebruikersreview - +3Lenovo Yoga 710-14ISK 80TY000KMH review door Tammesp

20-08 - Een ultrabook met verlicht toetsenbord, full-hd panel en de mogelijkheid om te upgraden is nou niet zo simpel te vinden. Maar dit is nou een toppertje te noemen. Lees hieronder mijn...

Score: 5

5

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Preview - Motorola Moto Z: slanke smartphones met Moto Mods

10-06 - Op zijn Tech World-evenement in San Francisco heeft Lenovo de opvolgers van de Motorola Moto X-smartphones onthuld. De serie krijgt een nieuwe naam en heet voortaan Moto Z.

78

Gebruikersreview - +2Lenovo Tab 2 A10-70F Blauw review door LLEEDD

10-'15 - Tablet voor weinig geld met goede prestaties, een redelijk goed scherm, goed klinkende speakers, een indrukwekkende accuduur en goede ondersteuning door de fabrikant. De behuizing en...

Lees alle 11 reviews van dit product

Score: 4

9

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Round-up - Netbook Round-up: Vier laptops vanaf 200 euro vergeleken

08-'15 - Netbooks lijken weer terug van weggeweest te zijn. Vier van die laptops van rond de 200 euro vergelijken we om te zien welke de beste is.

110

Gebruikersreview - +3Lenovo K3 Note Wit review door benbaba

05-'15 - Prima smartphone voor relatief weinig geld en gemaakt door een bekende fabrikant. Krachtige hardware en een scherp scherm die goed kan meekomen met de concurrentie. Beschikt over...

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

46

Gebruikersreview - +3Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A4NX review door iPodKiller

08-04 - De Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A4NX is een prima all-round multimedia notebook voor 750 euro. Echter zijn er betere alternatieven in deze prijsklasse.

Lees alle 6 reviews van dit product

Score: 4

27

Gebruikersreview - 0Lenovo IdeaPad Y700-15ISK (80NV00HMMH) review door daan teuben

26-08 - hele mooie laptop zie uitgebreide toelichting

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

0

Review - Lenovo Yoga 3 Pro: meer luxe- dan werkpaard

12-'14 - Lenovo's Yoga 3 Pro heeft een 360 graden draaibaar scherm met een scharnier dat op een horlogeband lijkt. Tweakers testte of de laptop behalve opvallend ook goed is.

Tweakers zegt: 6

60

Gebruikersreview - +2Lenovo Yoga 700-14ISK 80QD009RMH review door Nonkel pleuris

18-12 - Deze review gaat wel over de Lenovo Yoga 700-14" - i7-256SSD-N16S GT 2G - Zilver (met GT940M, I7 CPU, 256GB SSD) Degelijke en stevige 14" met glanzend FULLHD scherm. Product van een...

Score: 4

10

Gebruikersreview - +2Lenovo Ideapad 710S-13ISK 80SW0037MH review door invicta

09-08 - De Lenovo Ideapad 710s-13ISK is een redelijk nieuwe ultrabook in het 13.3 inch segment. Evenals de concurrentie is ook de 710s uitgerust met de laatste generatie intel processors een...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

7

Review - Lenovo IdeaPad Miix 700: niet de beste, wel de compleetste

09-05 - Lenovo bouwde een tablet die verdacht veel op de Surface Pro 3 lijkt, maar is de Chinese convertible ook net zo goed?

Tweakers zegt: 8

60

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

08-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2015

10-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en multimedialaptop van dit moment.

118

Preview - Lenovo Miix 700: goed uitgewerkte Surface Pro 3-kloon

09-'15 - Lenovo toonde op IFA een tablet die wel verdacht veel op Microsofts Surface Pro 3 lijkt. Wij keken of het slimme namaak is, of een slechte kopie.

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2015

06-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van juni gaan we samen met de community op zoek naar een budgetlaptop, een mainstreamlaptop en de beste gamelaptop.

136

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2015

02-'15 - In de Best Buy Guide van februari 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en betaalbare thin&light.

85

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2014

02-'14 - Voor de eerste Laptop Best Buy Guide van 2014 is de community van Tweakers op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en businesslaptop voor de laagste prijs.

125

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 10


Apple iOS 10 Microsoft Xbox One S FIFA 17 Sony PlayStation VR AMD Radeon RX 480 4GB Battlefield 1 Google Android Nougat Watch Dogs 2

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True