Lenovo

14.032 producten en 16.336 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

526 reviews - Pagina 1 van 22

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2022

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2022 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500 euro en de beste thin&light voor 1000 euro.

86

Round-up - Drie tablets rond 200 euro - Alleen uiterlijk gelijkwaardig

25-04 - Samsung, Lenovo en realme hebben onlangs tablets uitgebracht voor de budgetmarkt. Tablets in deze categorie stonden lang bekend als traag en vol met bloatware.

139

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2022

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en gaminglaptop tot 1000 euro.

66

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Round-up - Head-to-head betaalbare tablets - Samsung in de schaduw van Lenovo

04-'21 - Er zijn nog maar weinig Android-tabletmakers over. Lenovo en Samsung persisteren en hebben allebei tablets geïntroduceerd die interessant zijn voor hun prijs: iets ten noorden van 200...

169

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2021

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en de beste Apple MacBook.

189

Review - Lenovo Yoga Slim 7 en Slim 7 Pro - Rappe middenklassers met Ryzen 5000

08-'21 - Vorig jaar was de Lenovo Yoga Slim 7 een van onze favoriete laptops. Sinds kort is er een nieuwe versie met Ryzen 5000-processor. Maakt dat hem beter dan ooit?

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

04-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Review - Lenovo IdeaPad 5 Pro - Zen3, 90Hz en niet de hoofdprijs betalen

07-'21 - De IdeaPad 5 Pro heeft een Zen 3-processor en een uniek 90Hz-scherm. In deze review kijken we of dat de ingrediënten zijn voor een perfecte 14"-laptop.

Tweakers zegt: Excellent

122

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

06-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

150

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2021

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober kijken we naar de beste laptops tot 500 en 700 euro en naar de beste thin&light met een gewicht van ongeveer 1 kilogram.

103

Review - Lenovo Legion 5 Pro - 2021-update geeft gamelaptop desktopkracht

04-'21 - Lenovo heeft zijn Legion 5-laptop voor modeljaar 2021 volledig van nieuwe hardware voorzien. Er is nu ook een 'Pro'-model en in deze review werpen we daar een uitgebreide blik op.

158

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

08-'20 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Review - Instapgaminglaptops met RTX 3050 - HP Victus versus Lenovo Legion

03-12 - In deze review kijken we naar twee instapgaminglaptops met RTX 3050-videokaart. De HP Victus 16 en de Lenovo Legion 5.

63

Round-up - Tablets van rond de 200 euro - Een prijsklasse met duivelse keuzes

08-'19 - In dit artikel vergelijken we drie tablets van rond de tweehonderd euro met elkaar en kijken we vooral welke de meeste waar voor je geld biedt.

207

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

02-'21 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Round-up - Vier game-pc's met RTX 3000 - Prebuilts die op kunnen tegen zelfbouw?

01-'21 - Tweakers test vier game-pc's met de nieuwste hardware, zoals Nvidia's RTX 3000-videokaarten. Kunnen deze vooraf in elkaar gezette systemen op tegen zelfbouw?

189

Gebruikersreview - +2Lenovo Tab P11 Plus (ZA940124SE) Grijs review door ArtsOfTerror

19-02 - Fijne tablet voor een mooie prijs die voor de meeste gebruikscenarios zal volstaan. Door het goede scherm, bouwkwaliteit en chipset doet deze tablet niet onder voor andere.

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 4

10

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

10-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

08-'20 - De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft...

Tweakers zegt: 9

160

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

10-'17 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 22


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee