Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo

12.409 producten en 14.575 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

478 reviews - Pagina 1 van 20

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Round-up - Head-to-head betaalbare tablets - Samsung in de schaduw van Lenovo

12-04 - Er zijn nog maar weinig Android-tabletmakers over. Lenovo en Samsung persisteren en hebben allebei tablets geïntroduceerd die interessant zijn voor hun prijs: iets ten noorden van 200...

169

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 (82L7006PMH) review door IH95

09-06 - Voor de prijs krijg je een laptop met een goed scherm met genoeg helderheid om buiten te kunnen werken, stevige behuizing, een snelle 6/12 processor geschikt voor de meest algemene...

Score: 4

8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Review - Lenovo Legion 5 Pro - 2021-update geeft gamelaptop desktopkracht

22-04 - Lenovo heeft zijn Legion 5-laptop voor modeljaar 2021 volledig van nieuwe hardware voorzien. Er is nu ook een 'Pro'-model en in deze review werpen we daar een uitgebreide blik op.

158

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Round-up - Vier game-pc's met RTX 3000 - Prebuilts die op kunnen tegen zelfbouw?

21-01 - Tweakers test vier game-pc's met de nieuwste hardware, zoals Nvidia's RTX 3000-videokaarten. Kunnen deze vooraf in elkaar gezette systemen op tegen zelfbouw?

189

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

08-'20 - De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft...

Tweakers zegt: 9

160

Round-up - Tablets van rond de 200 euro - Een prijsklasse met duivelse keuzes

08-'19 - In dit artikel vergelijken we drie tablets van rond de tweehonderd euro met elkaar en kijken we vooral welke de meeste waar voor je geld biedt.

207

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

08-'20 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Gebruikersreview - 0Lenovo 40AS0090EU Thinkpad USB-C Dock Gen 2 review door Smokeyy_TR

26-05 - Een prima dockingstation dat via USB-C werkt en niet via Thunderbolt. Met veel aansluiting om je randapparatuur aan te sluiten. Werkt perfect met mijn Legion 5 Pro.

Score: 4

4

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Achtergrond - Laptops met oledscherm: is er een doorbraak op komst?

01-'19 - Al een paar jaar stoppen sommige fabrikanten een oledpaneel in een laptop. Dat bleef vooralsnog bij enkele uitzonderingen, maar komt nu verandering in.

135

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

04-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Gebruikersreview - +3Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs review door AiR60

17-11 - Een hele leuke allround tablet met een mooi formaat scherm voor een scherpe prijs!

Lees alle 10 reviews van dit product

Score: 4

33

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

02-'18 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

04-'20 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Round-up - RTX 2080 Super-laptops - Duurder is niet altijd beter

08-'20 - In deze round-up nemen we vier gamelaptops met een RTX 2080 Super-videokaart onder de loep. We kijken aan welke je het beste je geld uit kunt geven.

108

Gebruikersreview - +3Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 (81YQ006JMH) review door EMP

06-'20 - Super fijne en snelle laptop voor een scherpe prijs. Goed scherm, fijn toetsenbord en licht van gewicht (voor een 15 inch-er). Bouwkwaliteit niet zo robuust als de Thinkpad lijn, maar...

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 5

77

Review - Nieuwe Lenovo-laptops - Lichte ThinkPad X1 Nano en luxe Yoga Slim 9

04-03 - We kijken naar de ThinkPad X1 Nano en de Yoga Slim 9. Het zijn beide Lenovo's en ze kosten allebei 2000 euro, maar daar houdt het op met de overeenkomsten.

104

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 20


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True