Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

HP

24.655 producten en 28.167 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

701 reviews - Pagina 1 van 29

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Round-up - Goedkope gamingheadsets - Kleine prijzen, grote verschillen

19-10 - We zetten veertien goedkope gamingheadsets op een rij die zijn bedoeld voor pc en er via een snoer mee moeten worden verbonden.

111

Review - Instapgaminglaptops met RTX 3050 - HP Victus versus Lenovo Legion

03-12 - In deze review kijken we naar twee instapgaminglaptops met RTX 3050-videokaart. De HP Victus 16 en de Lenovo Legion 5.

63

Review - HP Envy x360 13-ay0001nd - Ryzen-hexacore in strakke 13,3"-klapper

08-'20 - HP's Envy x360 13 is een compacte convertible met een stevige metalen behuizing. We bekijken in deze review het nieuwste model met AMD Ryzen 4000U-processor.

Tweakers zegt: 9

116

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

06-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

150

Review - HP Reverb G2 VR-headset - Het scherpste beeld past niet iedereen

01-'21 - HP bracht vorig jaar de Reverb G2 pcvr-headset uit in Nederland. Wij hebben hem getest en zochten uit of het ook de beste vr-headset van dit moment is.

158

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2021

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober kijken we naar de beste laptops tot 500 en 700 euro en naar de beste thin&light met een gewicht van ongeveer 1 kilogram.

103

Round-up - Een extra scherm voor je laptop - Drie usb-monitors vergeleken

02-'19 - Het klinkt ideaal: een laptop van net een kilogram in je tas en je hebt toch altijd genoeg schermoppervlakte. Openklappen en je kunt werken of iets minder serieus doen.

123

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

04-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Review - HP Spectre x360 14 - Lcd versus oled in 3:2-verhouding

04-'21 - Met de Spectre x360 14 levert HP zijn Spectre-laptops voor het eerst met een 3:2-oledpaneel. We hebben ook de lcd-versie getest en vergelijken beide met elkaar.

68

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Gebruikersreview - +1HP Smart Tank 7305 review door PatRamon

06-03 - Prima printer zonder gezeur!

Score: 5

2

Gebruikersreview - +2HP Chromebook x360 14a-ca0260nd review door Antonio di

15-04 - Voor de mensen die PC/laptop van Windows/Linux als te technisch zien in bediening of die een licht goedkoop snel werkend laptopje voor onderweg willen, is deze Chromebook een uitkomst.

Score: 4

0

Gebruikersreview - +1HP Pavilion Aero 13-be0240nd review door EverGreen1979

28-09 - Hele interessante laptop met een geweldige totaalpakket van slechts 950 gram!

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

4

Gebruikersreview - +1HP Color Laser 150nw review door Peter543

05-'21 - Dit is een degelijke netwerk kleurenlaserprinter. Dit is tevens ook wel een instapmodel. Dus weinig extra functies.

Score: 4

9

Achtergrond - Laptops met oledscherm: is er een doorbraak op komst?

01-'19 - Al een paar jaar stoppen sommige fabrikanten een oledpaneel in een laptop. Dat bleef vooralsnog bij enkele uitzonderingen, maar komt nu verandering in.

135

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

04-'20 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Review - HP Elitebook 1050 G1 - Boordevol dure beveiligingsopties

12-'18 - De Elitebook 1050 G1 is een zakelijke laptop die volgeladen is met beveiligingsopties. Kun je daar als gewone consument ook nog wat mee?

Tweakers zegt: 8,5

110

Review - Windows Mixed Reality - Microsoft kiest voor vr-gebruiksgemak

12-'17 - Met behulp van de brillen van Acer en Medion zetten we de eerste stappen in Microsofts Mixed Reality-wereld.

157

Review - HP Spectre 13 x360: convertible die vrijwel alles goed doet

07-'15 - In samenwerking met Microsoft ontwikkelde HP de Spectre x360, een ultrabook met een 360 graden draaibaar scherm. Wij keken of we de hand van Microsoft in de Spectre kunnen ontdekken.

Tweakers zegt: 9

93

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - HP Envy 15 - Oledscherm voor beeldbewerkers

10-'20 - De Envy 15 is de duurste laptop in de Envy-serie en is te krijgen met oledscherm. In deze review kijken we naar de versie met i9-cpu en RTX 2060-gpu.

Tweakers zegt: Excellent

113

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 29


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True