Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

HP

15.424 producten en 18.429 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

530 reviews - Pagina 1 van 22

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

01-02 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

193

Review - HP Envy x360 15 - Inclusief Ryzen Mobile-benchmarks

07-01 - De Envy x360 is een convertible en de eerste laptop met AMD's Ryzen Mobile-processor die we testen. In deze review kijken we naar de laptop en in het bijzonder naar de nieuwe cpu.

Tweakers zegt: 7,5

65

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

17-02 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Review - Drie high-end Chromebooks in het strijdperk

06-'17 - In deze round-up testen we drie high-end Chromebooks vanaf zeshonderd euro: van Acer, Asus en HP.

190

Review - HP Envy 13 - Strakker, compacter en sneller

28-11 - HP's luxe ultrabook, de Envy 13, heeft voor het eerst sinds twee jaar een grote update gekregen en wij kijken naar de nieuwe buiten- en binnenkant.

Tweakers zegt: 8

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2017

01-12 - In de laatste LBBG van 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

131

Preview - HP Spectre x360 15 - High-end 2-in-1 met Core i7-8705G

15-01 - HP toont op de CES de nieuwe Spectre x360 15, die is uitgerust met de nieuwe Intel Core i7-8705G, met RX Vega M GL-gpu.

86

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - HP Pavilion 14-bf - Basislaptop met gezichtsherkenning

13-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december kwam de basislaptop niet voor. Daarom halen we dat in met een uitgebreide review van deze HP Pavilion 14 met gezichtsherkenning

Tweakers zegt: 8

77

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2017

01-10 - In de LBBG van oktober 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, gamelaptop en businesslaptop.

151

Review - HP 14-bp020nd Review - Instapper met ips en i3

24-03 - Heb je niet meer dan vijfhonderd euro aan een laptop te besteden, dan zijn de opties beperkt, maar de HP 14-bp lijkt op papier een goede keus. Is hij dat in werkelijkheid ook?

Tweakers zegt: 7,5

90

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

01-08 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (§600), mainstreamlaptop (§900) en multimedialaptop (§1200)

142

Review - HP Spectre x360 15": de top in convertibles

04-'17 - Wil je tweeduizend euro aan een laptop uitgeven, dan mag je verwachten dat daar wat tegenover staat. Het duurste model uit HP's Spectre-serie kost zoveel en wij keken wat hij te bieden...

Tweakers zegt: 8,5

91

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

03-10 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Review - Windows Mixed Reality - Microsoft kiest voor vr-gebruiksgemak

07-12 - Met behulp van de brillen van Acer en Medion zetten we de eerste stappen in Microsofts Mixed Reality-wereld.

157

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

03-'16 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Review - HP Spectre 13-af - Minder voor meer

19-01 - De Spectre 13 is HP's dunste ultrabook en kost in de duurste uitvoering tweeduizend euro. Wij keken wat je voor dat geld krijgt en of dat het waard is.

Tweakers zegt: 6,5

82

Review - Beste laptop onder de vierhonderd euro

06-'17 - In deze review kijken we welke laptop van maximaal vierhonderd euro de beste is: de Medion S6219 of de HP 14-am006nd.

71

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

04-'17 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Videoreview - Convertible Round-up - Vier klappers met een Core i5-8250U

17-02 - Convertibles zijn er in soorten en maten, maar de populairste variant is die met een scherm dat om de laptop heen te klappen is. In dat formaat zijn intussen zelfs versies met een...

1

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2016

08-'16 - In de lbbg van augustus gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

121

Gebruikersreview - 0HP EliteBook 2560P (XB208AV) review door Rhy

06-'17 - Gekocht in December 2015 als spielerij 'laptopje'. Totdat ... zie uitgebreide review.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

3

Round-up - Netbook Round-up: Vier laptops vanaf 200 euro vergeleken

08-'15 - Netbooks lijken weer terug van weggeweest te zijn. Vier van die laptops van rond de 200 euro vergelijken we om te zien welke de beste is.

110

Review - HP Elitebook Revolve 810: zakelijke 'ultratablet'

06-'13 - In april schreven we een hands-on van de Revolve 810. Het model waarmee we toen testten, was nog een pre-productiemodel; dus nu kunnen we kijken of HP de definitieve Revolve 810...

Tweakers zegt: 7

36

Gebruikersreview - +1HP Pavilion 15-ck025nd review door flappie88

17-03 - Geen bijzondere features, maar gewoon weer een degelijk HP product. In ieder geval geen zeer opvallende missers

Score: 5

2

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 22


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*