HP Smart Tank 7005 Review
Ik kom zelf van een Brother kleurenlaserprinter. Die was betrouwbaar en goedkoop in gebruik, maar voor mooie kleurenafdrukken en foto's vond ik hem eigenlijk nooit echt goed genoeg. Daarom was ik op zoek naar een printer die duidelijk mooier afdrukt, zonder dat je vervolgens een vermogen kwijt bent aan cartridges.
Pluspunten
formaat tank scan functie ios
Minpunten
installatie
Daarom uiteindelijk voor de HP Smart Tank 7005 gekozen. De installatie ging bij mij niet helemaal vlekkeloos. Ik kreeg hem eerst niet goed gekoppeld en heb de printer uiteindelijk terug moeten zetten naar de fabrieksinstellingen. Daarna werkte de installatie wel goed.
Sindsdien ben ik er erg tevreden over. De afdrukkwaliteit is veeel mooier dan bij mijn oude kleurenlaser (wat ook logisch is), vooral bij afbeeldingen en kleurenprints. Ook volledig randloos printen is een fijne toevoeging. Wifi en AirPrint werken goed en scannen en kopiëren doen gewoon wat ze moeten doen.
Het Smart Tank-systeem was voor mij een belangrijke reden om voor deze printer te kiezen. Je hebt wel de voordelen van een inkjet als het gaat om afdrukkwaliteit, maar niet steeds de hoge kosten van kleine cartridges. De tanks zijn groot en de kosten per afdruk zijn daardoor erg laag.
Beoordeel deze review: