Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Acer

9.592 producten en 11.157 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

588 reviews - Pagina 1 van 24

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

04-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Review - Acer Swift 5 - Tiger Lake blinkt uit op de korte sprint

03-11 - Met de Swift 5 geeft Acer zijn lichte laptops als een van de eerste fabrikanten een Intel Tiger Lake-processor. Wij hebben de i5- en i7-versie getest.

96

Review - Acer Predator XB323UGP - Groot, maar duur ips-gamingscherm

08-01 - De Acer Predator XB323UGP is op papier een interessant scherm, al was het maar vanwege het gebruikte ips-paneel. Levert dat een goede alleskunner op?

63

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

04-'20 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Review - Acer Aspire 5 - Vlotte hardware voor je geld

03-'18 - De Aspire 5 combineert een i5-8250U-processor met een MX130-gpu voor zevenhonderd euro. Goeie deal of nog even doorsparen voor een duurder model?

Tweakers zegt: 7,5

70

Review - Chrome OS met tabletmodus - Android met een dun laagje Chrome

12-'18 - Google blijft sleutelen aan zijn Chrome OS en heeft de software onlangs geoptimaliseerd voor tablets. Zo sluipt Android langzaam maar zeker de software voor Chromebooks binnen.

121

Review - Acer Aspire Switch 10: scherp geprijsde convertible

06-'14 - Een convertible voor een heel scherpe prijs en de gedoodverfde concurrent van Asus' Transformer T100: we reviewden de Acer Aspire Switch.

Tweakers zegt: 8

48

Achtergrond - Wanneer wordt vr echt realistisch? - Een blik op de technieken van morgen

07-'18 - Wat zit er aan te komen op het gebied van virtual reality? Wanneer zijn de schermen zo scherp dat we de beelden niet van echt kunnen onderscheiden? Wij doken in de toekomst van vr.

152

Achtergrond - Monitor-innovatie op CES 2018: 5k-ultrawide, hdr, oled en BFGD's

01-'18 - De CES brengt interessant nieuws op het gebied van monitoren. Er verschijnen steeds meer hdr-monitoren en het eerste 5k-ultrawidescherm is te zien op de beurs.

112

Review - Acer Nitro 5 - Gamelaptop met scherpe prijs

02-'18 - De Acer Nitro 5 is een van de goedkoopste gamelaptops met een GTX 1050. Wij bekeken de uitvoering met GTX 1050 Ti, die in andere opzichten vergelijkbaar is.

Tweakers zegt: 8

72

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2019

10-'19 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en thin&light (tot 1000 euro).

86

Review - Windows Mixed Reality - Microsoft kiest voor vr-gebruiksgemak

12-'17 - Met behulp van de brillen van Acer en Medion zetten we de eerste stappen in Microsofts Mixed Reality-wereld.

157

Review - Acer Switch Alpha 12: snelheid boven bouwkwaliteit

11-'16 - De Acer Switch Alpha moet zich onderscheiden met een snelle processor in combinatie met passieve koeling. Is dat onderscheid groot genoeg om de Acer boven de concurrentie te verkiezen?

Tweakers zegt: 6,5

94

Review - Acer Swift 3 SF313 - Niet de snelste, wel 3:2-scherm en top-accu

05-'20 - Met de SF313-versie van de Swift 3 kiest Acer ervoor zich te onderscheiden met een scherm met 3:2-beeldverhouding en prima specificaties voor je geld. In deze review kijken we hoe dat...

Tweakers zegt: 8

83

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2019

08-'19 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en mainstreamlaptop (tot 1000 euro).

133

Review - Dunne gamelaptops met RTX-videokaart

04-'19 - Acer, MSI en Asus hebben hun eigen dunne laptops met Nvidia's RTX-videokaart uitgebracht en in deze review kijken we hoe die gpu's zich gedragen in de compacte behuizingen.

71

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

02-'18 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

10-'17 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 24


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True