Acer

10.514 producten en 12.109 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

602 reviews - Pagina 1 van 25

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Achtergrond - Wanneer wordt vr echt realistisch? - Een blik op de technieken van morgen

07-'18 - Wat zit er aan te komen op het gebied van virtual reality? Wanneer zijn de schermen zo scherp dat we de beelden niet van echt kunnen onderscheiden? Wij doken in de toekomst van vr.

152

Round-up - Drie betaalbare full-hd-projectoren - Lichtkanonnen voor de sportzomer

06-'21 - Wil je écht groot beeld om van de sportzomer te genieten? Dan is een projector de beste keus. We vergelijken er drie die betaalbaar zijn én een bak licht geven.

111

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

04-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

06-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

150

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

02-'21 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2021

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober kijken we naar de beste laptops tot 500 en 700 euro en naar de beste thin&light met een gewicht van ongeveer 1 kilogram.

103

Round-up - Vier aio-pc's met Windows - Bestaat er een echte iMac-concurrent?

09-'21 - Welk antwoord hebben fabrikanten van Windows-pc's op de nieuwe iMac 24"? Wij hebben vier all-in-ones van Acer, ASUS, Dell en MSI getest.

211

Review - Acer Swift 3 SF316 - Een 'Ultrabook' van 16 inch

08-'21 - Een 16"-laptop met een gewicht van slechts 1645 gram: dat klinkt als een grote Ultrabook en in deze review kijken we of Acer in die opzet geslaagd is.

24

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

10-'17 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

10-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Review - Acer Swift 5 - Tiger Lake blinkt uit op de korte sprint

11-'20 - Met de Swift 5 geeft Acer zijn lichte laptops als een van de eerste fabrikanten een Intel Tiger Lake-processor. Wij hebben de i5- en i7-versie getest.

96

Review - Acer Nitro 5 - Gamelaptop met scherpe prijs

02-'18 - De Acer Nitro 5 is een van de goedkoopste gamelaptops met een GTX 1050. Wij bekeken de uitvoering met GTX 1050 Ti, die in andere opzichten vergelijkbaar is.

Tweakers zegt: 8

72

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

04-'20 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

12-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Review - Acer Aspire Switch 10: scherp geprijsde convertible

06-'14 - Een convertible voor een heel scherpe prijs en de gedoodverfde concurrent van Asus' Transformer T100: we reviewden de Acer Aspire Switch.

Tweakers zegt: 8

48

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Review - Acer Aspire 5 - Vlotte hardware voor je geld

03-'18 - De Aspire 5 combineert een i5-8250U-processor met een MX130-gpu voor zevenhonderd euro. Goeie deal of nog even doorsparen voor een duurder model?

Tweakers zegt: 7,5

70

Review - Vier tablets uit de middenklasse: accuduur en behuizing maken het verschil

08-'16 - Bij tablets vanaf 200 euro wordt de kwaliteit minimaal acceptabel en is er redelijk wat concurrentie. Welke tablets onderscheiden zich en is er een duidelijke winnaar?

210

Gebruikersreview - +1Acer Chromebook 315 CB315-3H-C6UR review door Photonman

10-05 - Voor €197,50 (destijds) krijg je een grote Chromebook met een capabele CPU, goed scherm en robuuste behuizing. 5 sterren voor de prijs/kwaliteit, maar 4 sterren wegens de slechte...

Score: 4

0

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

04-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Review - Chrome OS met tabletmodus - Android met een dun laagje Chrome

12-'18 - Google blijft sleutelen aan zijn Chrome OS en heeft de software onlangs geoptimaliseerd voor tablets. Zo sluipt Android langzaam maar zeker de software voor Chromebooks binnen.

121

Review - Acer Switch 3 - Complete tablet voor wie niet te veel eist

08-'17 - Met de Switch 3 verkoopt Acer een tablet met toetsenbord en stylus voor slechts zeshonderd euro. Wij keken hoeveel tablet je voor dat geld krijgt.

Tweakers zegt: 8

65

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 25


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee