Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Acer

8.866 producten en 10.403 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

569 reviews - Pagina 1 van 23

Review - Acer Swift 3 SF313

24-05 - Met de SF313-versie van de Swift 3 kiest Acer ervoor zich te onderscheiden met een scherm met 3:2-beeldverhouding en prima specificaties voor je geld. In deze review kijken we hoe dat...

Tweakers zegt: 8

81

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

23-12 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

14-04 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04 - De eerste dag van april is behalve traditionele grappendag ook de dag dat er weer een Laptop Best Buy Guide klaarstaat en ondanks de tegenwerpingen die het coronavirus met zich...

0

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2019

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en thin&light (tot 1000 euro).

86

Review - Acer Aspire 5 - Vlotte hardware voor je geld

03-'18 - De Aspire 5 combineert een i5-8250U-processor met een MX130-gpu voor zevenhonderd euro. Goeie deal of nog even doorsparen voor een duurder model?

Tweakers zegt: 7,5

70

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2019

08-'19 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (tot 500 euro), basislaptop (tot 700 euro) en mainstreamlaptop (tot 1000 euro).

133

Review - Vier tablets uit de middenklasse: accuduur en behuizing maken het verschil

08-'16 - Bij tablets vanaf 200 euro wordt de kwaliteit minimaal acceptabel en is er redelijk wat concurrentie. Welke tablets onderscheiden zich en is er een duidelijke winnaar?

210

Review - Acer Nitro 5 - Gamelaptop met scherpe prijs

02-'18 - De Acer Nitro 5 is een van de goedkoopste gamelaptops met een GTX 1050. Wij bekeken de uitvoering met GTX 1050 Ti, die in andere opzichten vergelijkbaar is.

Tweakers zegt: 8

72

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2019

04-'19 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2019 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptops in de prijscategorieën tot 500, 700 en 1000 euro.

123

Review - Chrome OS met tabletmodus - Android met een dun laagje Chrome

12-'18 - Google blijft sleutelen aan zijn Chrome OS en heeft de software onlangs geoptimaliseerd voor tablets. Zo sluipt Android langzaam maar zeker de software voor Chromebooks binnen.

121

Achtergrond - Wanneer wordt vr echt realistisch? - Een blik op de technieken van morgen

07-'18 - Wat zit er aan te komen op het gebied van virtual reality? Wanneer zijn de schermen zo scherp dat we de beelden niet van echt kunnen onderscheiden? Wij doken in de toekomst van vr.

152

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2019

06-'19 - In de LBBG van juni 2019 kijken we naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop. We kijken ook vooruit naar de ontwikkelingen die voor de deur staan op komende hardwarebeurzen.

81

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

10-'17 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Review - Acer Swift 5 - Licht als een veertje met een 15"-scherm

02-'19 - Acer is erin geslaagd een laptop met een 15"-scherm te bouwen van minder dan een kilogram. Hoe Acer dat voor elkaar heeft gekregen en waar je op inlevert, lees je in deze review.

Tweakers zegt: 8

65

Gebruikersreview - +3Acer Predator X34 Zwart review door GerhardBurger

04-'16 - Met een stevige prijs presenteert Acer deze Predator X34 als de ultieme gaming monitor. Maar is dat zo en is deze monitor zijn geld waard?

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

37

Gebruikersreview - +3Acer Nitro XV273K Zwart review door Dutchiee

16-11 - Vandaag de dag wordt de monitorenmarkt verzaaid met alle soorten maten en resoluties. Acer stapt met de Nitro XV273K in de 144Hz 4K markt, hoe presteert dit scherm? Ik zoek het uit!

Score: 5

8

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

02-'18 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Review - Acer Switch 3 - Complete tablet voor wie niet te veel eist

08-'17 - Met de Switch 3 verkoopt Acer een tablet met toetsenbord en stylus voor slechts zeshonderd euro. Wij keken hoeveel tablet je voor dat geld krijgt.

Tweakers zegt: 8

65

Preview - Acer Swift 3 - Project Athena en 3:2-scherm of Ryzen 4000

12-01 - Acer komt met een Intel-uitvoering van de Swift 3 met een 3:2-scherm. Ook maakt de fabrikant een variant met AMD Ryzen 4000-processors.

27

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

03-'16 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Gebruikersreview - +2Acer Chromebook 714 CB714-1WT-52QC review door kzin

08-05 - Een chromebook uit het duurdere segment, hij is snel, heeft een goed scherm en een lange accuduur. Mogelijkheden om Android en Linux apps te draaien.

Score: 4

0

Gebruikersreview - +2Acer Aspire 7 A715-74G-53YM review door richienl

29-09 - Mooie laptop met uitstekende prestaties

Score: 5

2

Gebruikersreview - +2Acer Chromebook Spin 15 CP315-1H-P75Z review door oohh

10-'18 - De Acer Spin 15 is een prima apparaat vervanger voor mensen die iets tussen een laptop en een tablet in willen. Mensen die alleen internetten, films kijken of willen tekstverwerken...

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 3

6

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 23


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True