Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Acer

6.591 producten en 8.112 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

479 reviews - Pagina 1 van 20

Review - Vier tablets uit de middenklasse: accuduur en behuizing maken het verschil

08-'16 - Bij tablets vanaf 200 euro wordt de kwaliteit minimaal acceptabel en is er redelijk wat concurrentie. Welke tablets onderscheiden zich en is er een duidelijke winnaar?

210

Review - Drie high-end Chromebooks in het strijdperk

25-06 - In deze round-up testen we drie high-end Chromebooks vanaf zeshonderd euro: van Acer, Asus en HP.

190

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

03-'16 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Round-up - Zakelijke laptops - Wat is het beste werkpaard?

03-10 - Om zakelijke laptops te vergelijken hebben we vijf laptops verzameld van bekende merken, maar wellicht types die je meestal niet bij de computerwinkel op de hoek tegenkomt.

261

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2017

02-'17 - In de LBBG van februari 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

108

Review - Acer Chromebook 14: bij de besten in zijn soort

08-'16 - Acers nieuwste 14"-Chromebook is voorzien van een ips-paneel met full hd, een volledig metalen behuizing en de belofte van een indrukwekkende accuduur van twaalf uur.

Tweakers zegt: 7,5

33

Review - Acer Switch 3 - Complete tablet voor wie niet te veel eist

16-08 - Met de Switch 3 verkoopt Acer een tablet met toetsenbord en stylus voor slechts zeshonderd euro. Wij keken hoeveel tablet je voor dat geld krijgt.

Tweakers zegt: 8

65

Review - Acer Swift 5: met behoud van sterke punten naar 2017-niveau

11-03 - De Acer Swift 5 volgt de Aspire S5 en is op enkele punten verbeterd, maar blijft zich kenmerken door een lange accuduur van tien uur.

Tweakers zegt: 7,5

34

Preview - Acer Aspire VX 15: betaalbare gamelaptop met GTX 1050

01-'17 - Acer introduceert op de CES een betaalbare gamelaptop met Nvidia GTX 1050-gpu en een quadcoreprocessor van Intel. Wij keken in Las Vegas alvast wat de laptop te bieden heeft.

164

Gebruikersreview - +1Acer Predator Helios 300 PH317-51-71FF review door z0r3n41991

20-11 - Krachtpatser met details als minpunten.

Score: 4

0

Review - Acer Swift 7: dun, licht en passief gekoeld

01-'17 - De Swift 7 is het duurste model in Acers nieuwe modelserie en ook een van de dunste laptops op de markt. Wij testten hoe die combinatie van dun en duur uitpakt.

Tweakers zegt: 8

93

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2015

12-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop van dit moment.

102

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014

12-'14 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook

105

Review - Acer Aspire Switch 10: scherp geprijsde convertible

06-'14 - Een convertible voor een heel scherpe prijs en de gedoodverfde concurrent van Asus' Transformer T100: we reviewden de Acer Aspire Switch.

Tweakers zegt: 8

48

Preview - Windows Mixed Reality: voorlopig nog geen mix, maar gewoon vr

02-06 - Acer geeft op de Computex demo's met zijn Developer Edition van de Mixed Reality-bril. We probeerden hem uit en concludeerden dat er voorlopig nog maar weinig sprake is van een mix van...

32

Preview - Acer Predator Triton 700: dunne high-end gamelaptop maakt indruk

28-04 - Acer heeft op zijn jaarlijkse evenement in New York de Predator Triton 700 aangekondigd. Het is een high-end gamelaptop van slechts 18,9mm dik. Wij konden een eerste ervaring opdoen met...

45

Preview - Acer Chromebook 15: serieus aan de slag met Chrome OS

01-'15 - Op de CES toonde Acer de eerste Chromebook die voorzien is van een 15"-scherm. Tweakers was erbij en kon alvast proberen of die nieuwe combinatie bevalt.

42

Preview - Dikke hardware, passief gekoeld: Acers Switch 7 met heatpipes bekeken

31-08 - Acer presenteerde op de IFA de Switch 7, een tablet met een quadcore i7, MX150-gpu en passieve koeling. Wij mochten de nieuwe tablet als eerste bepotelen.

58

Round-up - De vijf populairste smartphones onder de 200 euro

02-'15 - Smartphones onder de tweehonderd euro zijn populairder dan ooit. Wij hebben de vijf populairste modellen op een rijtje gezet.

392

Gebruikersreview - +1Acer Predator X34A Zwart review door infernal_nl

06-'16 - Dit is geen review maar wel missende info. tl;dr dit is de X34A (vernieuwde versie van x34) Klik voor de uitgebreide info op de knop onderin.

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: juni 2014

06-'14 - In de Laptop Best buy Guide van juni 2014 zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en gamelaptop.

182

Gebruikersreview - +3Acer Chromebook 14 CB3-431-C5K7 review door alex2b

27-07 - Mooi vormgegeven, stevige en snelle Chromebook met een ongeŽvenaarde prijs-prestatieverhouding. Vrijwel alles klopt aan dit apparaat. Ik kreeg veel meer dan waarop ik hoopte:...

Lees alle 6 reviews van dit product

Score: 5

7

Gebruikersreview - +3Acer Predator X34 Zwart review door GerhardBurger

04-'16 - Met een stevige prijs presenteert Acer deze Predator X34 als de ultieme gaming monitor. Maar is dat zo en is deze monitor zijn geld waard?

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

37

Review - Acer Aspire VX-591G: gamelaptop met GTX 1050 voor 1050 euro

02-'17 - In januari bracht Nvidia zijn GTX 1050 en 1050 Ti uit en inmiddels zijn de eerste modellen met deze gpu verschenen. We bekeken de Acer Aspire VX-591G, een gamelaptop die 1049 euro kost.

Tweakers zegt: 8

110

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 20


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*