Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

2.805 reviews - Pagina 1 van 113

Achtergrond - De nieuwe cpu's en gpu's van Arm - Mobile raytracing en twaalf cores

28-06 - Arm presenteerde tijdens de jaarlijkse Client Tech Day zijn plannen voor consumentenproducten. Dit jaar komt raytracing naar mobiele socs en zijn de cores nog sneller en zuiniger

Plus

15

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2022

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2022 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500 euro en de beste thin&light voor 1000 euro.

86

Review - Apple MacBook Pro M2 - Nieuw hart in oud lijf

22-06 - De opvolger van Apples succesvolle M1-processor is M2 gedoopt en maakt zijn opwachting in het 13,3"-model van de MacBook Pro, dat er van buiten bekend uitziet.

217

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2022

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en gaminglaptop tot 1000 euro.

66

Review - Samsung Galaxy Book 2 Pro - Superlichte 15"-er met oledscherm

13-05 - Samsungs rentree op de Nederlandse laptopmarkt gaat gepaard met de introductie van de Galaxy Book2 Pro, een 15"-laptop die slechts 1129 gram weegt.

38

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Review - Apple MacBook Pro 2021 - Van parade- naar werkpaard

19-11 - Apple heeft met het 2021-model het hele concept van zijn MacBook omgegooid. Daarnaast heeft het een upgrade gegeven aan zijn eigen hardware, die we in deze review testen.

366

Achtergrond - Prestaties in Windows 11 - Wat levert de upgrade je op?

05-10 - Is Windows 11 niet alleen mooier, maar ook sneller dan Windows 10? In dit artikel testen we de prestaties van de nieuwe Windows-versie op desktops en laptops.

154

Review - Microsoft Surface Laptop Studio - Uithangbord voor een nieuw ontwerp

24-05 - Microsofts Surface Laptop Studio is een nieuw soort laptop met een scherm dat plat op de laptop te klappen is. In deze review kijken we hoe dat werkt.

89

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2021

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en de beste Apple MacBook.

189

Review - Lenovo Yoga Slim 7 en Slim 7 Pro - Rappe middenklassers met Ryzen 5000

08-'21 - Vorig jaar was de Lenovo Yoga Slim 7 een van onze favoriete laptops. Sinds kort is er een nieuwe versie met Ryzen 5000-processor. Maakt dat hem beter dan ooit?

100

Review - Geforce RTX 3050 Ti voor laptops - Goedkoop alternatief voor de full-hd-gamer

17-10 - De Medion E25 is voorzien van een 3050 Ti-videokaart. In deze review kijken we wat die gpu heeft te bieden voor gamers die niet te veel geld uit willen geven.

53

.Deals - De beste deals voor Black Friday 2021: Ons overzicht van de grootste prijsdalers

29-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

225

Review - 3x ASUS Vivobook - Oledlaptops voor de massa

20-01 - ASUS zet vol in op oled en rust ook een aantal goedkopere laptops uit met een oledscherm. In deze review kijken we hoe goed die laptops zijn.

55

Review - ASUS Zenbook S 13 OLED - Luxe 'ultralight' met Ryzen 6000

08-06 - ASUS' Zenbook S 13 OLED weegt iets meer dan 1kg en bevat een Ryzen-chip met acht cores van de nieuwste generatie. Is het de krachtigste 'ultralight' tot dusver?

67

Review - Microsoft Surface Laptop 4 - De snelste dankzij oude AMD-hardware

06-'21 - De vierde generatie Surface Laptop heeft een cpu-upgrade en een prijsverlaging gehad. Wij kijken wat dat oplevert.

112

Review - Lenovo IdeaPad 5 Pro - Zen3, 90Hz en niet de hoofdprijs betalen

07-'21 - De IdeaPad 5 Pro heeft een Zen 3-processor en een uniek 90Hz-scherm. In deze review kijken we of dat de ingrediënten zijn voor een perfecte 14"-laptop.

Tweakers zegt: Excellent

122

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Review - LG Gram 14, 16 en 17 - Lichtgewicht laptops met lange accuduur

05-'21 - Medio mei komen LG's Gram-laptops ook in Nederlandse winkels te liggen. De modellen van 14", 16" en 17" onderscheiden zich vooral door hun lage gewicht.

60

Review - Apple MacBook Pro M1 - Verhulde revolutie

12-'20 - De eerste Apple-laptops met een eigen Apple-processor werden in het najaar van 2020 uitgebracht en dit is de eerste daarvan die we hebben getest: de MacBook Pro.

Tweakers zegt: Excellent

508

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

04-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Review - ASUS TUF Dash F15 FX516 - Spiksplinternieuwe hardware in slanke laptop

02-'21 - Met een dikte van 2cm is de Dash F15 de dunste notebook in ASUS' TUF-serie. Niet alleen daarom is deze gamelaptop het bekijken waard.

57

Review - HP Envy x360 13-ay0001nd - Ryzen-hexacore in strakke 13,3"-klapper

08-'20 - HP's Envy x360 13 is een compacte convertible met een stevige metalen behuizing. We bekijken in deze review het nieuwste model met AMD Ryzen 4000U-processor.

Tweakers zegt: 9

116

Achtergrond - De eerste AMD Ryzen 6000-benchmarks - Alles over Zen3+ en het platform

17-02 - De opvolger van AMD's Zen 3-architectuur is Zen 3+ en in dit artikel kijken we naar de architecturele verbeteringen en delen we de eerste benchmarks.

53

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 113


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee