Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

2.668 reviews - Pagina 1 van 107

Review - LG Gram 14, 16 en 17 - Lichtgewicht laptops met lange accuduur

04-05 - Medio mei komen LG's Gram-laptops ook in Nederlandse winkels te liggen. De modellen van 14", 16" en 17" onderscheiden zich vooral door hun lage gewicht.

60

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

108

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Review - Lenovo IdeaPad 5 15ARE - Ryzen 5 4500U presteert uitstekend

07-'20 - De IdeaPad 5 15ARE is de eerste laptop met Ryzen 4000U-processor in ons testlab. De Ryzen 5 4500U in dit model is snel én levert een uitstekende accuduur op.

Tweakers zegt: 8,5

196

Review - Apple MacBook Pro M1 - Verhulde revolutie

09-12 - De eerste Apple-laptops met een eigen Apple-processor werden in het najaar van 2020 uitgebracht en dit is de eerste daarvan die we hebben getest: de MacBook Pro.

Tweakers zegt: Excellent

508

Review - Lenovo Legion 5 Pro - 2021-update geeft gamelaptop desktopkracht

22-04 - Lenovo heeft zijn Legion 5-laptop voor modeljaar 2021 volledig van nieuwe hardware voorzien. Er is nu ook een 'Pro'-model en in deze review werpen we daar een uitgebreide blik op.

155

Review - Eerste Ryzen 5000-laptop - Snelle Medion met AMD 5900HX en Nvidia RTX 3080

26-01 - Nvidia greep de CES aan om zijn nieuwe RTX 3000-serie voor laptops te introduceren. AMD deed hetzelfde voor zijn 5000-laptopchips. De Medion-laptop heeft beide.

68

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Gebruikersreview - +1Dell XPS 13 9310 (cn93214sc) review door theBazz

14-12 - Als je op zoek bent naar een makkelijk mee te nemen laptop, met een super scherm voor al je dagelijkse werktaken is dit een heel goede keuze.

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

5

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

04-08 - De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft...

Tweakers zegt: 9

160

Review - HP Envy x360 13-ay0001nd - Ryzen-hexacore in strakke 13,3"-klapper

10-08 - HP's Envy x360 13 is een compacte convertible met een stevige metalen behuizing. We bekijken in deze review het nieuwste model met AMD Ryzen 4000U-processor.

Tweakers zegt: 9

116

Gebruikersreview - +1Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H (82JQ007GMH) review door metehan12344

05-05 - Ik ben tevreden met de laptop. Het scherm is groot, de bouwkwaliteit is prima en de prestaties zijn uitstekend. Alleen wel jammer van de 300 watt voedingsadapter dat één kilo weegt.

Score: 5

0

.Deals - De grootste prijsdalers van Black Friday - Ons overzicht van de beste deals

27-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

300

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

20-08 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

01-08 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Gebruikersreview - +2Apple MacBook Air 2020 M1, 8GB ram, 7-core GPU, 256GB ssd (Qwerty) Zilver review door lud70

09-01 - Great value for money. De M1 versie van de MacBook Air is zo goed, dat de vraag zich opdringt of je nog wel een Pro nodig hebt: prima processor prestaties en batterij efficiëntie, een...

Lees alle 17 reviews van dit product

Score: 5

12

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Review - HP Envy 15 - Oledscherm voor beeldbewerkers

20-10 - De Envy 15 is de duurste laptop in de Envy-serie en is te krijgen met oledscherm. In deze review kijken we naar de versie met i9-cpu en RTX 2060-gpu.

Tweakers zegt: Excellent

113

Review - HP Spectre x360 14 - Lcd versus oled in 3:2-verhouding

15-04 - Met de Spectre x360 14 levert HP zijn Spectre-laptops voor het eerst met een 3:2-oledpaneel. We hebben ook de lcd-versie getest en vergelijken beide met elkaar.

66

Review - ASUS TUF Dash F15 FX516 - Spiksplinternieuwe hardware in slanke laptop

09-02 - Met een dikte van 2cm is de Dash F15 de dunste notebook in ASUS' TUF-serie. Niet alleen daarom is deze gamelaptop het bekijken waard.

57

Gebruikersreview - +2Samsung Chromebook 2 XE503C32-K02NL review door Peetke

05-'14 - Eindoordeel: goede laptop, zeker goede prijs kwaliteit-verhouding. Kun je uit de voeten met een Internet-laptop en werk je al veel met Google producten? Dan kan dit voor jou een...

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 5

29

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Review - Microsoft Surface Laptop 3 - Klein met Intel- of groter met AMD-cpu

11-'19 - Voor de derde generatie Surface Laptop voegde Microsoft een 15"-model toe. Wij hebben dat model met AMD-processor en de 13,5"-variant met Intel getest.

119

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 107


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True