Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

6 producten en 7 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

314 reviews - Pagina 1 van 13

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Mei 2021

07-05 - Een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met al onze testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment?

208

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2021

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2021 gaan we op zoek naar de beste Chromebook tot 500 euro, budgetlaptop tot 500 euro en thin&light tot 1000 euro.

148

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2021

01-03 - We hebben voor deze editie een barebone office-pc en twee gamingsystemen samengesteld: een op 1080p en 60fps, en een systeem voor wqhd- of 1440p-schermen.

204

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2021

01-05 - De processors van zowel AMD als Intel zijn weer redelijk verkrijgbaar, al is het nog niet tegen de ooit aangekondigde adviesprijzen. Wat videokaarten betreft houdt de malaise echter...

199

Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in april 2021

09-04 - Wat is de beste processor? In deze eerste Processor Best Buy Guide bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.

215

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - April 2021

06-04 - Tegen de trend van prijzen en verkrijgbaarheid in, zijn ssd's in prijs gezakt en goed te krijgen. We zetten die met de beste prijs-prestatieverhouding op een rij.

133

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers en meshsystemen van dit moment.

404

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

01-02 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

03-'20 - Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de...

194

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2021

01-01 - In deze eerste editie is die verkrijgbaarheid van veel hardware nog altijd niet denderendmaar we willen de BBG niet nog langer uitstellen, maar je nog wel nogmaals op het hart drukken:...

229

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Januari 2021

11-01 - Een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met al onze testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment?

157

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

07-'20 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

09-'20 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Achtergrond - Tweakers Awards 19/20 - Alle winnaars en de rest van de uitslagen

02-'20 - Het is begin februari, dat betekent bij Tweakers twee dingen: we zijn druk met de voorbereidingen van de Dev Summit en de Tweakers Awards worden uitgereikt.

169

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - November 2020

07-11 - Een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met al onze testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment?

144

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Oktober 2020

15-10 - Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben na een hiaat van enkele maanden een nieuwe ssd-BBG voor je samengesteld.

103

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-'20 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Achtergrond - De tofste Pi-projecten uit de community

09-'19 - Even geleden hebben we een oproep gedaan voor de tofste projecten op basis van een Raspberry Pi of andere singleboardcomputer. Uit alle inzendingen hebben we een selectie gemaakt.

94

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 13


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True