Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

6 producten en 7 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

290 reviews - Pagina 1 van 12

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Juli 2020

06-07 - Welke telefoon kun je het best kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

282

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

01-07 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

206

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Mei 2020

09-05 - Welke telefoon kun je het beste kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

271

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

01-05 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

19-03 - Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de...

194

Achtergrond - De Tweakers Zomer Gift Guide - Leuke en handige cadeautips van de community

26-05 - Zoals altijd hebben een Gift Guide voor de zomer samengesteld op basis van jullie input

182

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Maart 2020

27-03 - Ook in deze editie van de SSD-BBG zoeken we naar de beste deals van sata- en nvme-drives. Met stijgende ssd-prijzen is het lastig, maar met prijs-prestatieverhoudingen helpen we je.

55

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Mei 2020

11-05 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers en meshsystemen van dit moment.

404

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Maart 2020

03-03 - Welke telefoon kun je het beste kopen of aanraden? Dat lees je in deze Smartphone Best Buy Guide.

162

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

01-03 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-01 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Januari 2020

03-01 - Welke telefoon kun je het best kopen of aan anderen aanraden? Wij bekijken alle geteste telefoons in de Smartphone Best Buy Guide.

178

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2019

01-12 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2019 gaan we op zoek naar de beste laptops voor 500, 700 en 1000 euro.

107

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: september 2019

09-'19 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we vier systemen voor je samengesteld. Een budgetsysteem en maar liefst drie systemen voor gamers vormen de keus voor deze maand

243

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

01-06 - De Laptop Best Buy Guide van juni kijkt zoals iedere twee maanden naar drie laptopcategorieën, met drie bijbehorende prijzen. De budgetlaptop mag maximaal 500 euro kosten, de ...

4

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2019

07-'19 - We hebben de BBG voor juli twee weken uitgesteld zodat we rekening kunnen houden met de introductie van nieuwe processors en videokaarten van AMD en Nvidia.

235

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - januari 2020

05-01 - In deze laatste SSD-BBG van 2019 bekijken we welke nieuwe drives zijn uitgekomen en welke niet meer te koop zijn. Uiteraard zetten we ook de prestaties en prijzen op een rij.

72

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2019

01-11 - In deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we twee systemen voor je samengesteld: een compact high-end gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

124

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Oktober 2019

17-10 - In deze Smartphone Best Buy Guide zetten we op een rijtje welke telefoons momenteel de beste koop zijn.

229

Review - Gebruikersreview van de Maand - November 2018

12-'18 - Wat waren de beste reviews die in november verschenen? We zetten ze hier op een rij.

40

Achtergrond - Tweakers Awards 19/20 - Alle winnaars en de rest van de uitslagen

06-02 - Het is begin februari, dat betekent bij Tweakers twee dingen: we zijn druk met de voorbereidingen van de Dev Summit en de Tweakers Awards worden uitgereikt.

169

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 12


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True