Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

5 producten en 6 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

196 reviews - Pagina 1 van 8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

01-02 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

185

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2017

01-09 - In deze september-editie van de Best Buy Guide hebben we door omstandigheden een zeer beperkt aanbod aan systemen, namelijk alleen een high-end game-pc.

210

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2017

01-10 - In de LBBG van oktober 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, gamelaptop en businesslaptop.

151

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

01-08 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (§600), mainstreamlaptop (§900) en multimedialaptop (§1200)

142

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

01-07 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-'17 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Achtergrond - Tweakers Awards 16/17-uitslag: alle winnaars op een rij!

02-'17 - In Comedyclub Boom Chicago zijn voor de tiende maal de Tweakers Awards uitgereikt. We hebben de winnaars op een rijtje gezet, samen met de genomineerde bedrijven en producten.

191

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2017

04-'17 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

05-'17 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

198

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2016

03-'16 - In deze editie van de BBG hebben we op basis van input van de community te populairste zelfbouwsystemen samengesteld. We gaan kleine gamesystemen en twee nas-varianten bouwen.

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

10-'16 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2017

02-06 - In de Best Buy Guide van juni gaan we op zoek naar de beste high-end chromebook en high-end ultrabook.

100

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

04-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2016

02-'16 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2016 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en thin&light.

173

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

11-'16 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Achtergrond - Tweakers 18 jaar: hostinggeschiedenis 2008-2016

09-'16 - Achttien jaar lang hebben we Tweakers zelf gehost. Dat ging niet altijd even soepel.

106

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2016

01-'16 - Natuurlijk trappen we ook 2016 af met een Best Buy Guide voor de desktop. We hebben, samen met de community, drie systemen samengesteld, waarvan twee gamesystemen en een basissysteem

210

Review - Gebruikersreview van de Maand - December 2017

09-01 - In de eindejaarsmaand december verschenen er weer veel gebruikersreviews. We zetten de beste hier voor je op een rij.

22

Round-up - Tweakers speelt voor Sinterklaas: de winnaars zijn bekend!

12-12 - Tweakers heeft weer een mooie lijst producten die jullie kunnen winnen bij de Sinterklaasactie.

1.090

Review - De geschiedenis van Tweakers.net: ontstaan en hobbyfase

09-'08 - Op 30 september viert Tweakers.net zijn tiende verjaardag. In dit artikel blikken we terug op de eerste jaren van het bestaan van Tweakers.net, waarin een ruwe schets ontstond van de...

166

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2015

07-'15 - Deze maand behandelen we twee 'specials': een thuisserver en een werkstation. Daarnaast†hebben de vaste instap- en basissystemen, en een budget- en mainstreamgamesysteem weer een...

209

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 8


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*