Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

6 producten en 7 uitvoeringen

Lees reviews

Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

CategorieŽn

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
214 reviews - Pagina 1 van 9

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2018

01-11 - Deze maand hebben we drie systemen samengesteld om de donkere wintermaanden door te komen. Drie gamesystemen moeten je voorlopig kunnen vermaken.

190

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2018

01-10 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de mainstreamlaptop en natuurlijk de twee goedkopere categorieŽn.

129

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

115

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Juli 2018

16-07 - Om de keus voor een solid state drive te vereenvoudigen, hebben we een Best Buy Guide voor ssd's opgesteld. Om te beginnen hebben we ruim vijftig ssd's getest.

128

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-'18 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2018

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2018 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

106

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2018

01-03 - We hebben geen volwaardige gamesystemen of high-end desktops samengesteld omdat het niet het beste moment is om een nieuwe pc met stevige videokaart en flink wat geheugen te bouwen

128

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2018

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we iedere twee maanden op zoek naar de beste laptops in drie categorieŽn. In de editie van oktober kiezen we het beste uit voor je in de categorieŽn...

4

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

02-'18 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

193

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Tweakers.net Best Buy Guide: editie september 2007

09-'07 - Voor september en oktober heeft Tweakers.net weer een actuele Best Buy Guide gebakken, bedoeld voor advies bij het samenstellen van computers, waarbij rekening wordt gehouden met...

146

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2017

10-'17 - In de LBBG van oktober 2017 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, gamelaptop en businesslaptop.

151

Achtergrond - Tweakers.net 10 jaar: De hostinggeschiedenis 1998 - 2001

09-'08 - Naar aanleiding van ons tienjarig bestaan blikken we in een aantal artikelen terug op de geschiedenis van het serverpark van Tweakers.net. Dit eerste artikel gaat over de prille jaren.

64

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2017

12-'17 - In de laatste LBBG van 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

131

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

07-'17 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018

01-08 - In de Laptop Best Buy Guide gaan we iedere 2 maanden op zoek naar de beste laptops in drie categorieën. In de editie van augustus kiezen we uit een dun en licht model tot duizend...

8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2017

08-'17 - In deze Best Buy Guide zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop (§600), mainstreamlaptop (§900) en multimedialaptop (§1200)

142

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2016

03-'16 - In deze editie van de BBG hebben we op basis van input van de community te populairste zelfbouwsystemen samengesteld. We gaan kleine gamesystemen en twee nas-varianten bouwen.

104

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2017

05-'17 - Nu Ryzen geland is, kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, en nu de reviews binnen zijn, doen we dan ook een paar interessante aanbevelingen.

198

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 9


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True