Tweakers

6 producten en 7 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

340 reviews - Pagina 1 van 14

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2022

01-07 - Voor deze DBBG hebben we twee op gaming gerichte systemen samengesteld. De derde is voor content creation: ideaal om straks vakantiefoto's en -videos te bewerken.

153

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Mei 2022

06-05 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

182

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2022

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2022 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500 euro en de beste thin&light voor 1000 euro.

86

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2022

01-05 - Welke game-pc of kantoor-pc je in mei 2022 het beste kan kopen, lees je in deze verse Desktop BBG.

209

Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in mei 2022

12-05 - Wat is de beste processor? In deze Processor Best Buy Guide van mei 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.

104

Best Buy Guide - Videokaart Best Buy Guide - De beste gpu's in mei 2022

18-05 - Wat is de beste gpu? In deze Videokaart Best Buy Guide van mei 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste grafische kaarten van dit moment zijn.

135

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Maart 2022

04-03 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

157

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2022

01-03 - In deze editie: een instapsysteem voor full-hd-gaming, een dik 4k-systeem en als extra een gamesysteem om op 1440p te spelen, maar dan in een klein jasje gestoken.

152

Best Buy Guide - Moederbord Best Buy Guide - De beste AMD-socket AM4-moederborden

09-'21 - In deze Moederbord Best Buy Guide zetten we de beste socket AM4-moederborden op een rij. Welk moederbord moet je hebben voor een Ryzen 3000- of 5000-processor?

131

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2022

01-01 - In deze editie van de Desktop BBG stellen we een budgetofficesysteem inclusief upgrades, een budgetgame-pc en een game-pc voor 1440p/144Hz samen.

207

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - September 2021

09-'21 - Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en monitoren met USB-C-aansluiting.

119

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - Januari 2022

07-01 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

97

Best Buy Guide - Wifi Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - In deze Best Buy Guide werpen we een blik op de beste routers en meshsystemen van dit moment.

404

Review - TMNT: Shredder's Revenge - Lekker ouderwetse Turtles-game

20-06 - Shredder's Revenge is een Turtles-game in de stijl van de oude games van eind jaren tachtig, begin jaren negentig, maar dan moderner aangepakt en dat werkt goed.

Tweakers zegt: Excellent

87

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2021

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en de beste Apple MacBook.

189

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2021

01-11 - In deze editie van de Desktop BBG stellen we een systeem voor 1080p/60fps-gaming, een streaming- en editing-pc, en een domotica- en thuisserver samen.

192

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2021

09-'21 - In deze editie van de DBBG hebben we voor het eerst een vergelijking gemaakt tussen prebuilt systemen en pc's die je zelf bij elkaar klikt in de Pricewatch.

150

Overig - Thuiswerken in tijden van corona - De beste tips van je medetweakers

03-'20 - Nu we met zijn allesn gedwongen worden om langdurig thuis te werken, is het goed om ervaringen en tips uit te wisselen. Hier zetten de beste adviezen van je medetweakers op een rij.

297

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2021

07-'21 - Er begint wat videokaartvoorraad te komen bij webshops. Videokaarten blijven het zorgenkind, maar met minder mining in China kan daar verandering in komen.

213

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

03-'20 - Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de...

194

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - September 2021

09-'21 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

161

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2021

04-'21 - In de Laptop Best Buy Guide van april zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500, 700 en 1000 euro.

111

Best Buy Guide - Smartphone Best Buy Guide - November 2021

06-11 - We geven een overzicht van de beste smartphones per prijsklasse, met testresultaten. Welke telefoons hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding?

167

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 14


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee