Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Jelle Stuip en Friso Weijers

Laptop Best Buy Guide

April 2021

Tot 700 euro: Acer, HP of Lenovo

We schreven al dat het kopen van een laptop vanwege tekorten niet makkelijk is en dat geldt niet alleen voor laptops tot 500 euro, maar ook voor die van een euro of 700. Het probleem lijkt in mindere mate te spelen voor duurdere laptops, doordat daarvan minder grote volumes worden verkocht. Ook bij het selecteren van de Best Buys merkten we echter dat laptops die het ene moment nog volop op voorraad leken, er de volgende dag niet meer waren of ineens een hogere prijs kregen. Voor deze prijscategorie hadden we drie laptops op het oog en we zetten ze op deze pagina onder elkaar. Op het moment van schrijven zijn ze alle drie nog op voorraad en we hopen dat dat nog een tijdje zo blijft.

Acer Swift 3

Wie de Laptop Best Buy Guide van februari nog in het achterhoofd heeft, zal de Acer Swift 3 bekend voorkomen. We riepen deze laptop toen ook in deze categorie uit tot Best Buy vanwege zijn goede balans tussen snelheid, bouwkwaliteit en draagbaarheid. In de vorige BBG kun je het uitgebreide verhaal bij deze laptop lezen, maar hier vatten we het nog eens kort samen.

De Swift 3 is een 14"-laptop, dus een maatje kleiner dan het standaard 15"-formaat. De laptop is licht, want hij weegt slechts 1,21 kilogram. De behuizing is grotendeels van aluminium. Alleen de rand rondom het scherm is van plastic gemaakt. Door de toepassing van metaal voelt hij toch stevig aan, hoewel je hem in het midden wat makkelijk kunt indrukken. Het toetsenbord is voorzien van achtergrondverlichting en rechtsonder zit een vingerafdrukscanner. Je bent, kortom, voorzien van alles wat je op een laptop voor dit geld verwacht.

Bij de aansluitingen zie je dat ook; alles wat je op de laptop verwacht, zit erop. Dat betekent een gewone USB-aansluiting links, maar ook een USB-C-aansluiting die bovendien multifunctioneel is. Dat houdt in dat je er USB-apparaten op kunt aansluiten, maar ook een beeldscherm, en je kunt de aansluiting ook gebruiken om de laptop mee op te laden. Op de HDMI-aansluiting kun je uiteraard ook een beeldscherm aansluiten en die connector ondersteunt de 2.0-versie van het protocol, waardoor 4k-schermen op 60Hz evenmin een probleem zijn. Je kunt echter niet alles hebben, want de rechter USB-aansluiting is helaas wel van het langzame soort en ondersteunt maximaal 480Mbit/s. Een kaartlezer ontbreekt helaas eveneens.

HP Pavilion 15

De Pavilion 15 heeft zo zijn overeenkomsten met de Acer Swift 3. De behuizing is van lichtgrijs aluminium gemaakt en onder de motorkap zit een Ryzen 5 4500U-processor. Er zijn ook verschillen, want de HP is een slagje groter, dankzij zijn 15,6"-scherm. Dat merk je ook aan het gewicht, want dat is met 1,7 kilogram een stuk hoger dan dat van de Acer. Dat maakt dat we eerder voor de Acer zouden kiezen als we de laptop vaak willen meenemen, terwijl de HP beter op de keukentafel kan blijven staan. Hoewel de onderkant van de HP-behuizing niet van metaal, maar van plastic is, voelt het geheel toch nog wat steviger aan dan bij de Acer Swift 3.

Het toetsenbord van de Pavilion 15 is voorzien van een numeriek deel en heeft daarnaast achtergrondverlichting. Een vingerafdrukscanner is eveneens aanwezig en daarnaast is het scherm van een relatief smalle rand voorzien, wat de laptop compacter maakt dan de Lenovo IdeaPad 3, die we hieronder bespreken.

Wat aansluitingen betreft doet de HP het iets beter dan de Acer. De laptop is namelijk ook voorzien van gewone USB-A-aansluitingen links en rechts, maar bij de HP hebben beide een snelheid van 5Gbit/s. Daarnaast zijn links een HDMI 2.0-aansluiting en USB-C aanwezig. Dat laatste is net als bij de Acer multifunctioneel. Er zit zelfs een kaartlezer op, hoewel die alleen microSD-kaartjes accepteert.

Lenovo IdeaPad 3

'Alle waar naar zijn geld' is een uitspraak die ook op laptops van toepassing is en dat blijkt duidelijk bij de IdeaPad 3. De laptop is voorzien van een Ryzen 7 4700U-processor, die acht cores heeft. Dat zijn er twee meer dan de zescoreprocessors in de Swift 3 en Pavilion 15. Bovendien is er een 512GB-ssd aanwezig en net als bij de andere twee laptops 8GB werkgeheugen. Daarmee heeft de Lenovo de beste specificaties van het drietal. De prijs is met 700 euro vergelijkbaar en dan kun je je dus afvragen waarom de Acer en HP niet van zo'n snelle achtcoreprocessor zijn voorzien.

Dat wordt gauw duidelijk als je de IdeaPad 3 vastpakt. Het motiefje op de behuizing verwijst weliswaar naar geborsteld aluminium, maar het is duidelijk plastic. Dat plastic is bovendien niet stevig, want de behuizing veert makkelijk in als je er druk op zet. Dat geldt ook voor de plastic omvatting van het scherm, die makkelijk heen en weer buigt als je het aan de bovenhoeken vastpakt. Er wordt op nog meer punten bezuinigd, want de webcam heeft een resolutie van slechts 640x480 pixels, wat een stuk lager is dan de resolutie van 1280x720 pixels op bijna alle andere laptops, waaronder de HP en Acer hierboven. De IdeaPad 3 is wel weer voorzien van een vingerafdrukscanner, die onopvallend is weggewerkt in de aan-uitknop.

Je merkt ook in de aansluitingen dat Lenovo enigszins bezuinigd heeft op de IdeaPad 3. We zijn blij met de kaartlezer aan de rechterzijde en het aantal USB-aansluitingen aan de linkerkant. Twee daarvan ondersteunen een maximale overdrachtssnelheid van 5Gbit/s, maar op de linker is bezuinigd en die werkt op maximaal 480Mbit/s. De HDMI-aansluiting ondersteunt maximaal versie 1.4-van het protocol en kun je dus niet gebruiken om 4k-schermen op 60Hz aan te sluiten. USB-C is helemaal niet aanwezig.

Specificaties en benchmarks

Op papier de snelste van het drietal is dus de Lenovo IdeaPad 3, met zijn achtcoreprocessor. De reden dat alle drie de laptops voorzien zijn van een AMD-processor, is intussen bij de meesten bekend. Voor wie het niet weet: AMD heeft met zijn Ryzen 4000-serie op de meeste punten Intel overtroffen. Intel levert processors met maximaal vier cores binnen een tdp van 15 watt, terwijl AMD cpu's met zes en acht cores kan leveren. In veel gevallen zijn de AMD-processors dus sneller, terwijl het bijna-topmodel, de 4700U, al in een laptop van 700 euro zoals de IdeaPad 3 terug te vinden is.

Acer Swift 3 SF314-42-R2MP HP Pavilion 15-eh0947nd Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (81W40096MH)
Cpu AMD Ryzen 5 4500U AMD Ryzen 5 4500U AMD Ryzen 7 4700U
Cores/threads 6/6 6/6 8/8
Scherm 14", 1920x1080 15,6", 1920x1080 15,6", 1920x1080
Werkgeheugen 8GB 8GB 8GB
Ssd 512GB 256GB 512GB
Prijs € 699,- € 599,- € 699,-

De significante verschillen in hardware zijn dus terug te vinden in de snellere processor in de IdeaPad, terwijl de HP als enige een wat kleinere 256GB-ssd heeft. De Acer is wat compacter dankzij zijn 14"-scherm en de HP is iets goedkoper dan de andere twee.

  • Cinebench 20 - Multi
  • Cinebench 20 - Single
  • 3DMark Night Raid
  • 3DMark Night Raid - Graphics
  • 3DMark Night Raid - CPU
Cinebench 20 - Multi
Laptop Videochip CPU/SoC score in punten (hoger is beter)
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4600U
2.727
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 Rad. Graphics Ryzen 7 4700U
2.655
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
2.582
Asus M533IA-BQ209T Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
2.212
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL Iris Xe Graphics G7 80EUs Ci5-1135G7
2.094
HP Pavilion 15-eh0947nd Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
2.041
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
2.033
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
1.947
Acer Swift 3 SF314-58-58XS Intel UHD Graphics Ci5-10210U
1.147
HP 15-dw1008nd Intel UHD 620 Ci3-10110U
694
Cinebench 20 - Single
Laptop Videochip CPU/SoC score in punten (hoger is beter)
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL Iris Xe Graphics G7 80EUs Ci5-1135G7
520
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 Rad. Graphics Ryzen 7 4700U
475
HP Pavilion 15-eh0947nd Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
451
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
444
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4600U
438
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
434
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
428
Asus M533IA-BQ209T Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
415
Acer Swift 3 SF314-58-58XS Intel UHD Graphics Ci5-10210U
411
HP 15-dw1008nd Intel UHD 620 Ci3-10110U
401
3DMark Night Raid
Laptop Videochip CPU/SoC score in punten (hoger is beter)
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL Iris Xe Graphics G7 80EUs Ci5-1135G7
15.959
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
12.141
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4600U
11.984
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 Rad. Graphics Ryzen 7 4700U
11.652
HP Pavilion 15-eh0947nd Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.349
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.310
Asus M533IA-BQ209T Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
10.847
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
10.838
Acer Swift 3 SF314-58-58XS Intel UHD Graphics Ci5-10210U
5.195
HP 15-dw1008nd Intel UHD 620 Ci3-10110U
4.122
3DMark Night Raid - Graphics
Laptop Videochip CPU/SoC score in punten (hoger is beter)
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL Iris Xe Graphics G7 80EUs Ci5-1135G7
19.510
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
13.370
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4600U
13.039
HP Pavilion 15-eh0947nd Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.977
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 Rad. Graphics Ryzen 7 4700U
11.936
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.904
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.868
Asus M533IA-BQ209T Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
11.547
Acer Swift 3 SF314-58-58XS Intel UHD Graphics Ci5-10210U
5.304
HP 15-dw1008nd Intel UHD 620 Ci3-10110U
4.464
3DMark Night Raid - CPU
Laptop Videochip CPU/SoC score in punten (hoger is beter)
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 Rad. Graphics Ryzen 7 4700U
10.271
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
8.820
HP Pavilion 15-eh0947nd Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
8.753
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4600U
8.218
Asus M533IA-BQ209T Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
8.076
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
7.983
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL Iris Xe Graphics G7 80EUs Ci5-1135G7
7.857
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP Rad. RX Vega 6 Ryzen 5 4500U
7.268
Acer Swift 3 SF314-58-58XS Intel UHD Graphics Ci5-10210U
4.656
HP 15-dw1008nd Intel UHD 620 Ci3-10110U
2.875

Als we vervolgens naar de benchmarks kijken, zien we in een oogopslag dat de Ryzen 5-processors prima presteren, maar dat de Ryzen 7-cpu in de IdeaPad nog eens ruim een kwart sneller is. Hij is echter niet zo snel als je misschien van een achtcoreprocessor zou verwachten. Dat komt waarschijnlijk door het werkgeheugen dat werkt op 2666MT/s, terwijl 3200MT/s ondersteund wordt. Bij de HP werkt het DDR4-geheugen wel op 3200MT/s en de Acer is van Lpddr4x voorzien op 4266MT/s. Op grafisch gebied, in 3DMark, doen de Vega-gpu's het beter dan de oude Intel UHD-graphics, maar intussen zijn laptops met Intels Xe-gpu's ook al voor een euro of 700 te krijgen en die zijn weer sneller dan de Vega's.

Accuduur, beeldkwaliteit en upgrades

Vervolgens kijken we nog kort naar de beeldkwaliteit, de accuduur en de mogelijkheden om de laptops te upgraden. Wat beeldkwaliteit betreft hebben de laptops op papier vergelijkbare schermen. De resolutie is 1920x1080 pixels, er wordt gebruikgemaakt van ips-panelen en in alle gevallen zijn de schermen voorzien van een matte coating.

  • Helderheid wit
  • Contrast
  • sRGB-dekking
Helderheid wit
Laptop Resolutie Schermdiagonaal Helderheid in cd/m² (hoger is beter)
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 1920x1080 14"
390
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 1920x1080 14"
368
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 1920x1080 14"
331
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 1920x1080 15,6"
305
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 1920x1080 14"
299
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 1920x1080 14"
289
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 1920x1080 15,6"
284
HP 15-dw1008nd 1920x1080 15,6"
282
Asus M533IA-BQ209T 1920x1080 15,6"
272
Medion Akoya E15301 1920x1080 15,6"
272
HP Pavilion 15-eh0947nd 1920x1080 15,6"
271
Contrast
Laptop Resolutie Schermdiagonaal Contrast in verhouding (hoger is beter)
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 1920x1080 14"
1938:1
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 1920x1080 14"
1623:1
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 1920x1080 15,6"
1451:1
Medion Akoya E15301 1920x1080 15,6"
1302:1
Asus M533IA-BQ209T 1920x1080 15,6"
1285:1
HP Pavilion 15-eh0947nd 1920x1080 15,6"
1176:1
HP 15-dw1008nd 1920x1080 15,6"
1129:1
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 1920x1080 14"
1106:1
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 1920x1080 15,6"
1092:1
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 1920x1080 14"
1069:1
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 1920x1080 14"
1067:1
sRGB dekking
Laptop Resolutie Schermdiagonaal Gamut dekking in % (hoger is beter)
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 1920x1080 14"
99,8
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 1920x1080 14"
98,7
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 1920x1080 15,6"
66,2
Asus M533IA-BQ209T 1920x1080 15,6"
64,2
Medion Akoya E15301 1920x1080 15,6"
63,9
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 1920x1080 15,6"
63,6
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 1920x1080 14"
63,1
HP Pavilion 15-eh0947nd 1920x1080 15,6"
63,0
HP 15-dw1008nd 1920x1080 15,6"
62,1
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 1920x1080 14"
61,2
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 1920x1080 14"
59,9

Als we vervolgens onze colorimeter op de schermen leggen en de Calman-software gebruiken, zien we weinig verschillen. De maximale helderheid haalt de 300cd/m² niet en het contrast is zoals je verwacht van een ips-paneel, maar niet overdonderend. De weergave van het sRGB-kleurbereik blijft ook in alle gevallen iets boven de 60 procent hangen en in deze prijsklasse hadden we eigenlijk niet hoger verwacht. Het zijn, kortom, in de basis prima schermen voor de niet veeleisende gebruiker. Wil je een laptop met een scherm dat wel de volledige sRGB-gamut kan weergeven, dan zul je nog een euro of 200 meer moeten uittrekken.

  • Accutest browsen)
  • PCMark 8 creative conv.
  • PCMark 8 Creative conventional (accu)
Accutest browsen 2013 (180cd/m²)
Laptop Accucapaciteit (Wh) tijd in uren en minuten (hoger is beter)
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 60,7Wh
17u7m
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 70Wh
15u4m
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 56Wh
13u54m
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 57Wh
12u24m
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 48Wh
12u12m
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 50,29Wh
11u6m
Asus M533IA-BQ209T 50Wh
10u9m
HP Pavilion 15-eh0947nd 41Wh
9u40m
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 45Wh
7u46m
Medion Akoya E15301 45Wh
7u6m
HP 15-dw1008nd 41Wh
6u7m
PCMark 8 creative conv.
Laptop Accucapaciteit (Wh) tijd in uren en minuten (hoger is beter)
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 70Wh
5u40m
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 57Wh
5u39m
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 48Wh
5u35m
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 60,7Wh
5u28m
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 50,29Wh
4u53m
Asus M533IA-BQ209T 50Wh
4u22m
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 56Wh
4u7m
HP Pavilion 15-eh0947nd 41Wh
3u55m
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 45Wh
3u34m
HP 15-dw1008nd 41Wh
2u41m
PCMark 8 Creative conventional (accu)
Laptop Accucapaciteit (Wh) in punten (hoger is beter)
Acer Swift 5 SF514-55T-55WL 56Wh
4.537,00
Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 45Wh
3.663,00
Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 70Wh
3.522,00
HP Pavilion 15-eh0947nd 41Wh
3.451,00
Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 60,7Wh
3.409,00
Asus M533IA-BQ209T 50Wh
3.390,00
Acer Swift 3 SF314-42-R2MP 48Wh
3.340,00
Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 57Wh
3.252,00
Acer Swift 3 SF314-58-58XS 50,29Wh
2.895,00
HP 15-dw1008nd 41Wh
2.848,00

Als we vervolgens naar de accuduur kijken, dan weet de Acer te verrassen. Het is de kleinste laptop van het drietal, maar is wel voorzien van de grootste accu. Bovendien lijkt de laptop efficiënt met die energie om te springen, want de Lenovo heeft een iets kleinere accu, maar haalt wel een duidelijk kortere accuduur in de browsetest. Tijdens browsen doen we het rustig aan, maar bij het draaien van PCMark wordt de hardware harder aan het werk gezet en ook dan presteert de Acer het best van het drietal.

Vlnr: Acer, HP, Lenovo

Tot slot kijken we naar de upgrademogelijkheden van de hardware. Daar zien we dat de M.2-ssd in alle gevallen vervangen kan worden en dat is ook gebruikelijk bij laptops in deze prijsklasse. Ruimte voor een tweede ssd is er in geen van de gevallen. Het werkgeheugen van de Acer is vastgesoldeerd en is dus niet uit te breiden. Bij Lenovo is de helft vastgesoldeerd, waardoor je alleen de tweede module van 4GB kunt vervangen. Bij HP zijn beide modules vervangbaar en die laptop biedt dan ook het beste perspectief voor toekomstige upgrades.

Conclusie

Zoek je voor 700 euro een laptop, dan is er op het moment van schrijven aardig wat te kiezen. Laptopprijzen stijgen en dalen echter snel en modellen raken ook snel uitverkocht. Daarom hebben we naar drie verschillende modellen gekeken, waarbij ieder model zijn eigen sterke punten heeft. Het sterke punt van de Lenovo is dat hij snel is. Voor slechts 700 euro koop je een laptop met een achtcore-AMD-processor, 8GB geheugen en een 512GB-ssd. Gaat het je puur om veel hardware voor je geld, dan is de IdeaPad 3 een goede keuze.

Het is echter wel de laptop die het meest 'uit balans' is van de drie, want door de snelle hardware moest er elders bezuinigd worden. Dat lijkt de reden te zijn dat Lenovo heeft gekozen voor langzamer geheugen, een webcam met een lage resolutie en een behuizing die volledig van kunststof is.

De HP en Acer zijn wat dat betreft meer in balans en hebben bijvoorbeeld een metalen behuizing. De HP is de goedkopere van de twee en heeft een kleinere ssd van 256GB ten opzichte van de 512GB-ssd in de Acer, maar die kun je nog vervangen, net als beide modules van het werkgeheugen. Het is met zijn 15,6"-scherm ook een laptop die het prima doet op de keukentafel of in de werkkamer. Als je je laptop echter ook onderweg wilt kunnen gebruiken, dan is de Acer de betere optie. Die is lichter en heeft een langere accuduur, maar zit iets minder praktisch in zijn aansluitingen dan de HP.

  • Acer
  • HP
  • Lenovo

Laagste prijzen voor: Acer Swift 3 SF314-42-R2MP
Winkel Beoordeling Prijs Totaal

Hardware-Expert

Score: 5 (76)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost (vanaf € 44,95) € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

Megekko

Score: 5 (3786)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

Levix Computershop

Score: 5 (58)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost (vanaf € 30,-) € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

Alternate.nl

Score: 4 (411)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost tot 10 kg € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

Bol.com Plaza

Score: 2 (34)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost (boven €20,-) € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

Laagste prijzen voor: HP Pavilion 15-eh0947nd
Winkel Beoordeling Prijs Totaal

Coolblue.nl

Score: 5 (618)

€ 599,-

€ 599,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 599,-
Verzending € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 599,-

Bekijk

Bol.com Plaza

Score: 2 (34)

€ 729,-

€ 729,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 729,-
Pakketpost (boven €20,-) € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 729,-

Bekijk

Laagste prijzen voor: Lenovo IdeaPad 3 15ARE05 (81W40096MH)
Winkel Beoordeling Prijs Totaal

Megekko

Score: 5 (3786)

€ 699,-

€ 699,-

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost € 0,-
iDeal € 0,-
Totaal € 699,-

Bekijk

CD-ROM-LAND Breda

Score: 5 (259)

€ 699,-

€ 705,95

Kostenoverzicht

Productprijs € 699,-
Pakketpost € 6,95
iDeal € 0,-
Totaal € 705,95

Bekijk

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True