Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

3.106 reviews - Pagina 1 van 125

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

137

Overig - Community Update - Mei

06:00 - Wat gebeurde er in mei allemaal in de community? Te veel om op te noemen, maar in dit artikel brengen we een selectie.

15

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

01-05 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

229

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.

113

.Deals - De beste vakantiegelddeals - Welke producten zijn sterk in prijs gedaald?

25-05 - Om jullie te helpen bij jullie zoektocht naar een goede deal, zetten we producten op een rij die in de afgelopen drie weken 10 tot 55 procent in prijs zijn gedaald.

40

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

01-03 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-01 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Achtergrond - Tweakers 21 jaar: De servers achter Tweakers

25-09 - Ter gelegenheid van het 21-jarige bestaan van Tweakers blikken we terug op de server- en hostinggeschiedenis van de site.

206

Videoreview - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

01-06 - De Laptop Best Buy Guide van juni kijkt zoals iedere twee maanden naar drie laptopcategorieën, met drie bijbehorende prijzen. De budgetlaptop mag maximaal 500 euro kosten, de ...

2

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

23-12 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Gebruikersreview - +2Microsoft Surface Laptop 3 i5-1035G7 (13,5", 8GB, 128GB SSD, Qwerty) Platinum voor consumenten review door Fryingdutchie

04-06 - Mooie ultrabook met uniek uiterlijk door gebruik van Alcantara. Licht, goed toetsenbord, prima geluid en uitstekende webcam. Het scherm is mooi maar erg glanzend en de batterijduur valt...

Score: 4

2

Round-up - Compacte laptops - Vier maal 14" Core i5 voor 700 euro

14-04 - In deze round-up bekijken we vier laptops met een 14"-scherm en een Core i5-processor. Ze kosten allemaal zevenhonderd euro en we kijken aan welke van de vier je het beste je geld kunt...

104

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Gebruikersreview - +2Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 (81YQ006JMH) review door EMP

05-06 - Super fijne en snelle laptop voor een scherpe prijs. Goed scherm, fijn toetsenbord en licht van gewicht (voor een 15 inch-er). Bouwkwaliteit niet zo robuust als de Thinkpad lijn, maar...

Score: 5

3

Review - Dell XPS 13 9300 - Maximaliseren in alle dimensies

02-05 - In deze review kijken we naar Dells XPS 13 9300, die ten opzichte van zijn voorganger een breder toetsenbord en een hoger scherm heeft gekregen.

Tweakers zegt: 9

217

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2019

01-12 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2019 gaan we op zoek naar de beste laptops voor 500, 700 en 1000 euro.

107

Benchmark - AMD Ryzen 4000-processors - Eerste tests met Ryzen 4800H en 4900HS

30-03 - We bekijken de prestaties van de eerste laptops met de mobiele AMD Ryzen 4000-cpu, specifiek de MSI Bravo 17 met een Ryzen 7-4800H en de Asus Zephyrus G14 met een AMD Ryzen 9 4900HS.

124

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: september 2019

09-'19 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we vier systemen voor je samengesteld. Een budgetsysteem en maar liefst drie systemen voor gamers vormen de keus voor deze maand

243

Review - Lenovo IdeaPad S540 - Goedkoopste GTX 1650-laptop doet veel goed

08-'19 - Lenovo's IdeaPad S540 is op het moment van schrijven de goedkoopste laptop met een GTX 1650-videokaart en heeft bijzonder weinig nadelen.

Tweakers zegt: 9

247

Review - Asus Zenbook 13 - Randloze reisgenoot

03-'19 - Eind 2018 bracht Asus drie formaten Zenbook uit en in deze review kijken we naar de kleinste: de 13"-Zenbook UX333.

Tweakers zegt: 8

53

Gebruikersreview - 0Lenovo Legion 5 15IMH05H (81Y6003QMH) review door laurensdew

03-06 - Haalt net 50% sRGB dekking en 38% Adobe RGB. Op bol wordt geadverteerd met "voor levensechte kleuren". Helaas, niet te behalen. Misschien leuk voor een gamer waar kleuren niet zo voor...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 1

2

Review - Asus Zephyrus 14" en 15" - Ryzen 4000-gamelaptops voor niet-gamers

22-04 - We kijken naar de eerste gamelaptops met een AMD Ryzen 4000-processor. Asus brengt ze onder in de Zephyrus-serie dunne gamelaptops en combineert de AMD-cpu met een Nvidia-gpu.

84

Review - Apple MacBook Pro 16" - Meer MacBook voor minder

03-12 - Als opvolger van de 15,4"-MacBook Pro introduceerde Apple eind 2019 een 16"-model. In deze review kijken we op welke punten Apple de oude MacBook verbeterd heeft.

Tweakers zegt: 8

352

Review - Asus Zenbook 14 en 15 - Meer scherm in minder behuizing

01-'19 - Asus heeft zijn Zenbooks vernieuwd met de Zenbook 13, 14 en 15. De grootste twee reviewen we en daarbij kijken we hoe goed de nieuwe laptops in de bekende Zenbooks-serie passen.

67

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 125


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True