Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

413 reviews - Pagina 1 van 17

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

01-05 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

228

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2020

01-03 - In deze tweede editie van de Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we twee gamesystemen voor je samengesteld: een 4k-gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

174

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2020

01-01 - Het nieuwe jaar gaat van start met drie systemen waarmee je in ieder geval een deel van decennium uit de voeten kunt. De afweging is of je weinig geld wil besteden of iets meer kunt...

238

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: september 2019

01-09 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we vier systemen voor je samengesteld. Een budgetsysteem en maar liefst drie systemen voor gamers vormen de keus voor deze maand

243

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2019

01-11 - In deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we twee systemen voor je samengesteld: een compact high-end gamesysteem en een mainstreamgamesysteem.

124

Gebruikersreview - +2Dell OptiPlex 7070 Ultra Form Factor (0P2DR) review door bomberboy

27-05 - Een all-in-one pc, maar net even anders.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

0

Review - Apple iMac 2019 Review - Bijna bij de tijd

06-'19 - Apple heeft het 2019-model van de iMac van een hardware-upgrade voorzien en dat werd na twee jaar wel tijd. We kijken hoe de nieuwe hardware bevalt en naar wat je nog meer krijgt voor...

Tweakers zegt: 7

302

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2019

05-'19 - Deze maand hebben we drie systemen samengesteld waarbij de nadruk ligt op gaming: een budgetsysteem, een mainstreamgamesysteem en een high-end gamesysteem.

160

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-'18 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2019

07-'19 - We hebben de BBG voor juli twee weken uitgesteld zodat we rekening kunnen houden met de introductie van nieuwe processors en videokaarten van AMD en Nvidia.

235

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2019

03-'19 - We hebben deze maand twee systemen in de BBG opgenomen: een gaming-pc op basis van een RTX 2060 en een htpc, waarbij we naast zelfbouw ook naar kant-en-klare systemen kijken.

144

Achtergrond - Thuiswerken in alle rust - Maak je pc stiller

21-04 - Klagen collega's tijdens webcamsessies dat ze de hele tijd een stofzuiger horen? Tijd om je pc corona-proof te maken, met stille koeling en misschien ook een stiller toetsenbord.

222

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2019

01-'19 - We trappen het nieuwe jaar af met een nieuwe Best Buy Guide. We bekijken drie gamesystemen voor drie verschillende budgetten, van een goedkope instapper tot duurdere alleskunner

201

Gebruikersreview - +2Microsoft Surface Studio 2 Core i7, 32GB, 2TB, GTX 1070 review door Mattie B

02-'19 - Dit is een prachtige tool voor (grafisch) ontwerpers door met name het prachtige scherm in combinatie met de fijne stylus. Punten om goed in overweging te nemen: Hoge prijs,...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

3

Achtergrond - .Build - Bouw je eigen ZX Spectrum

05-'18 - Het leek ons leuk om in de stijl van de thuiscomputerpioniers zelf de soldeerbout ter hand te nemen en van losse chips een Sinclair ZX Spectrum uit de jaren tachtig na te bouwen.

127

Achtergrond - Meer dan een veredelde browser - Een week met Chrome OS

01-'18 - Google bouwt al sinds 2011 aan Chrome OS en om te zien hoe volwassen het besturingssysteem is geworden, hebben we er een week lang mee gewerkt.

284

Best Buy Guide - Tweakers.net Best Buy Guide: editie maart 2012

03-'12 - Het BBG-team heeft deze keer een budget-, basis-, budgetgame-, game- en high-end-gamesysteem opgeleverd. Ook is het workstation terug van weggeweest en we introduceren een pc voor...

127

Review - Intel Compute Stick 2016: snellere hardware en extra usb-poort

03-'16 - Intel heeft met deze nieuwe Compute Stick de grootste tekortkomingen van het origineel opgelost. Hij heeft een tweede usb-poort gekregen, zodat je muis én toetsenbord kunt aansluiten.

Tweakers zegt: 8

188

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

09-'18 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Review - Apple iMac 27" (2017): bekend verhaal met kleine upgrades

07-'17 - Het 2017-model verschilt niet dramatisch van de versie die in 2015 en in 2012 werd uitgebracht: Apples iMac-ontwerp daarnee is al zo'n vijf jaar qua behuizing niet echt veranderd.

Tweakers zegt: 7

237

Review - Apple iMac 27 inch 5K: Retina op herhaling

11-'15 - We ontvingen de iMac 27 inch 5K met i5-processor en 1TB-Fusiondrive. We bekeken de snelheidswinst van de Skylake-generatie ten opzichte van Haswell en onderzochten hoe het scherm is...

Tweakers zegt: 7

346

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Review - Microsoft Surface Studio 2 - Scherpe tekentafel met verouderde cpu

02-'19 - De Surface Studio 2 is Microsofts all-in-one, met een scherm dat plat te klappen is. We kijken hoe dat concept bevalt en draaien natuurlijk benchmarks.

Tweakers zegt: 7

145

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

04-'18 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

07-'18 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 17


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True