Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

3.338 reviews - Pagina 2 van 134

Round-up - Gaminglaptops met RTX 3080 - Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

29-05 - In deze review vergelijken we drie laptops met een Nvidia GeForce RTX 3080-videokaart. Heeft de beste een AMD- of een Intel-cpu?

169

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2020

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2020 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 euro, 700 euro en 1000 euro.

144

Round-up - Chromebooks van het afgelopen jaar - Meer kwaliteit om uit te kiezen

12-'19 - In deze review kijken we hoe Chromebooks zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat voor apparaten nu te koop zijn als je niet het goedkoopste van het goedkoopste wilt.

77

Review - Lenovo IdeaPad Flex 5 14" - Ryzen 3 4300U vergeleken met Ryzen 5 4500U

08-'20 - In deze review vergelijken we twee uitvoeringen van Lenovo's IdeaPad Flex 5-convertible: een versie met Ryzen 3 4300U-quadcore en een variant met Ryzen 5 4500U-hexacore.

Tweakers zegt: 7,5

109

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

.Deals - De grootste prijsdalers van Black Friday - Ons overzicht van de beste deals

27-11 - Benieuwd naar welke deals tijdens Black Friday échte deals zijn? In dit artikel vind je een overzicht van de échte deals, op basis van onze Pricewatch-data.

300

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2020

07-'20 - Voor duizend euro kun je weer even mee op een 1080p-scherm. Voor hoge resoluties en hoge framerates moet je meer betalen. De special deze maand is een thuisserver in twee smaken.

211

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2020

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2020 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop van 500 en 700 euro en de beste thin&light tot 1000 euro.

140

Review - Microsoft Surface Laptop 3 - Klein met Intel- of groter met AMD-cpu

11-'19 - Voor de derde generatie Surface Laptop voegde Microsoft een 15"-model toe. Wij hebben dat model met AMD-processor en de 13,5"-variant met Intel getest.

119

Videoreview - Apple iMac 24" 2021 Review - Maakt de M1 van elke Mac een feestje?

03-06 - Apple is op een missie. Na de telefoons en de tablets wil het Amerikaanse bedrijf ook zijn Macs volledig gaan voorzien van zelfontworpen processors, zodat het niet langer afhankelijk is...

1

Gebruikersreview - 0Lenovo 40AS0090EU Thinkpad USB-C Dock Gen 2 review door Smokeyy_TR

26-05 - Een prima dockingstation dat via USB-C werkt en niet via Thunderbolt. Met veel aansluiting om je randapparatuur aan te sluiten. Werkt perfect met mijn Legion 5 Pro.

Score: 4

4

Review - Apple MacBook Pro 2020 - Nieuw toetsenbord, oude hardware

07-'20 - De 2020-uitvoering van de MacBook Pro kreeg als laatste een nieuw Magic Keyboard ter vervanging van de butterflytoetsenborden. Hoe voelt dat aan en is er nog meer vernieuwd?

Tweakers zegt: 8

260

Review - Apple MacBook Pro 16" - Meer MacBook voor minder

12-'19 - Als opvolger van de 15,4"-MacBook Pro introduceerde Apple eind 2019 een 16"-model. In deze review kijken we op welke punten Apple de oude MacBook verbeterd heeft.

Tweakers zegt: 8

352

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020

02-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro.

91

How-to - AMD Ryzen overklokken - Workshop voor Ryzen 3000 en 5000

06-02 - Het overklokken van een AMD-processor werkt significant anders dan bij een Intel-processor. Wil je het maximale uit je Ryzen-cpu halen? Lees dan deze workshop.

Plus

198

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2020

05-'20 - Dit jaar is de kans klein dat je van je vakantiegeld daadwerkelijk met vakantie kunt, dus kun je dat geld in je pc steken waar je deze maanden toch al zo vaak achter zit.

243

Review - Dell XPS 13 9300 - Maximaliseren in alle dimensies

05-'20 - In deze review kijken we naar Dells XPS 13 9300, die ten opzichte van zijn voorganger een breder toetsenbord en een hoger scherm heeft gekregen.

Tweakers zegt: 9

217

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2020

06-'20 - In de Laptop Best Buy Guide van juni kijken we welke laptops de meeste waar voor je geld leveren in de categorieën tot 500 en 700 euro, en kijken we naar thin&lights tot 1000 euro.

147

Achtergrond - Tweakers 21 jaar: De servers achter Tweakers

09-'19 - Ter gelegenheid van het 21-jarige bestaan van Tweakers blikken we terug op de server- en hostinggeschiedenis van de site.

206

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

04-'18 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Review - HP Envy 15 - Oledscherm voor beeldbewerkers

20-10 - De Envy 15 is de duurste laptop in de Envy-serie en is te krijgen met oledscherm. In deze review kijken we naar de versie met i9-cpu en RTX 2060-gpu.

Tweakers zegt: Excellent

113

Review - ASUS Zenbook Flip S - 4k-oledscherm op 13,3"

23-12 - De Zenbook Flip S is ASUS' duurste Zenbook en voorzien van een oledscherm. Maakt dat scherm de laptop zijn meerprijs waard?

88

Review - Apple MacBook Pro 13,3" Review: upgrade met concessies

11-'16 - Apple bracht in oktober 2016 drie nieuwe MacBooks uit en in deze review kijken we naar het touch bar-loze 13,3"-instapmodel.

Tweakers zegt: 7

449

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2020

09-'20 - Deze editie van de DBBG heeft een andere opzet dan gewoonlijk. Waar we normaal systemen samenstellen voor specifieke budgets, hebben we nu gekozen voor specifieke gebruiksscenario's.

161

Review - Microsoft Surface Laptop Go - Een gaatje in de markt

12-11 - Microsoft begon onlangs met de verkoop van de Surface Laptop Go, een kleinere en goedkopere versie van de Surface Laptop. Wat krijg je voor die lagere prijs?

139

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True