Lees reviews

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

15.853 reviews - Pagina 1 van 635

Achtergrond - Het einde van de high-end desktop - Hoe Ryzen ons de hedt-processor heeft gekost

06-08 - De high-end desktop is gesneuveld. Nu de 'gewone' gebruiker processors met 16 cores kan aanschaffen, is dit marktsegment langzaam maar zeker irrelevant geworden.

Plus

136

Review - Geometric Future Model 8 Dharma - Is de toekomst geometrisch?

05-08 - We bekijken de eerste behuizing van het nieuwe merk Geometric Future. De M8 Dharma trekt de aandacht met onder meer een 90 graden gekanteld ontwerp.

55

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2022

01-08 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in vijf categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

135

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2022

01-07 - Voor deze DBBG hebben we twee op gaming gerichte systemen samengesteld. De derde is voor content creation: ideaal om straks vakantiefoto's en -videos te bewerken.

185

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2022

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2022 zijn we op zoek gegaan naar de beste laptop voor 500 euro en de beste thin&light voor 1000 euro.

86

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - April 2022

04-04 - Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en 4k-monitoren.

199

Review - Scythe Mugen 5 Rev.C en Fuma 2 Rev.B - Nieuwe versies, kleine verschillen

04-08 - De Scythe Mugen 5 en Fuma 2 hebben een nieuwe revisie gekregen, met ventilators die sneller kunnen draaien. Wij zetten ze op ons testplatform om te achterhalen of de verbeterde fans ook...

67

Gebruikersreview - +2TP-Link Gigabit Ethernet Media Converter MC220L review door MrKoen

31-07 - Gebruikt ter vervanging van de apparatuur van Caiway en Delta (Genexis modems). Werkt feilloos. Laag stroomverbruik en doet wat het moet doen.

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 5

16

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2022

01-05 - Welke game-pc of kantoor-pc je in mei 2022 het beste kan kopen, lees je in deze verse Desktop BBG.

209

Review - Transcend ESD380C externe ssd - Twee keer zo snel als z'n voorganger

03-08 - We hebben de 1TB- en de 2TB-versie van de ESD380C in ons testsysteem geprikt om te kijken of de nieuwe drives inderdaad twee keer zo snel zijn als hun voorgangers.

35

Best Buy Guide - Videokaart Best Buy Guide - De beste gpu's in mei 2022

18-05 - Wat is de beste gpu? In deze Videokaart Best Buy Guide van mei 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste grafische kaarten van dit moment zijn.

135

Best Buy Guide - Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in mei 2022

12-05 - Wat is de beste processor? In deze Processor Best Buy Guide van mei 2022 bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.

104

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - De beste schoollaptops van augustus 2021

08-'21 - Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de 'back to school'-periode. Daarom hebben we in zes categorieën gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt...

229

Round-up - Goedkope Wi-Fi 6-routers - Betaalbaar en snel draadloos netwerk

29-04 - We hebben routers getest tot een bovengrens van ongeveer 100 euro, van TP-Link, ASUS, Linksys, Netgear en D-Link.

149

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Maart 2022

22-03 - Diverse drives zijn de laatste maanden aardig in prijs gedaald, waardoor ze aantrekkelijker zijn geworden om te kopen. In deze BBG praten we je weer helemaal bij.

56

Round-up - Wifirouters met 2,5Gbit/s-ethernet - Vijf rappe routers vergeleken

09-06 - Internetverbindingen worden steeds sneller. We vergelijken vijf Wi-Fi 6-routers die meer dan een gigabit aan doorvoersnelheid bieden.

181

Review - Intel 12th Gen 'Alder Lake' - Core i9 12900K, i7 12700K en i5 12600K

11-'21 - Met de Core i5 12600K, Core i7 12700K en topmodel Core i9 12900K moet Intel eindelijk weer het vuur na aan de schenen van concurrent AMD kunnen leggen.

282

Round-up - 19 midrange-ATX-kasten - De beste behuizingen van 60 tot 120 euro

02-'21 - In deze megaround-up reviewen we maar liefst negentien midrange-ATX-behuizingen. Wat zijn de beste pc-kasten tussen de 60 en 120 euro?

102

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2022

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop (500 euro), basislaptop (700 euro) en convertible.

68

Review - AMD Ryzen 5 5600X, Ryzen 7 5800X, Ryzen 9 5900X en 5950X

11-'20 - AMD doet vandaag zijn grootste introductie van dit jaar: de Ryzen 5000-processors voor desktops, op basis van de gloednieuwe Zen 3-architectuur.

413

Round-up - De populairste cpu-luchtkoelers - Top 10 uit de Pricewatch getest

27-07 - Wij gebruiken onze nieuwe testmethode om de tien populairste processorkoelers van de afgelopen tijd onder handen te nemen en kijken met welk model je koeltjes deze hete zomer door kunt...

191

Achtergrond - Vijf wachtwoordmanagers onder de loep - Waarin verschillen ze?

06-'21 - Wachtwoordmanagers zijn de beste verdediging tegen het gros van de aanvallen, zoals credential stuffing. Het is echter een flinke klus om de goede te vinden.

379

Review - Apple MacBook Air M2 - Praktische make-over voor Apples dunste

16-07 - Na de Apple MacBook Pro met M2-processor, komt nu ook een update uit van de MacBook Air met deze chip. Aan de Air is meer vernieuwd, maar voor een hoge meerprijs.

263

Round-up - Nvidia GeForce RTX 3060 Ti & RTX 3070 - 9 middenklassers op de testbank

12-'20 - Steeds meer nieuwe videokaarten uit de middenklasse bereiken de winkels. Wij testten negen videokaarten gebaseerd op de Nvidia GeForce RTX 3060 Ti en RTX 3070.

198

Round-up - 11 Intel B660-moederborden met DDR4 - Naar deze waren jullie het meest benieuwd

14-03 - Met een B660-moederbord kun je een betaalbare pc bouwen met een Intel Alder Lake-processor. Wij testten elf modellen en ontdekten grote verschillen.

55

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 635


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee