Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

×

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Filters
12.592 reviews - Pagina 1 van 504

Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Juli 2018

16-07 - Om de keus voor een solid state drive te vereenvoudigen, hebben we een Best Buy Guide voor ssd's opgesteld. Om te beginnen hebben we ruim vijftig ssd's getest.

121

Review - MSI GT75 - Zware jongen met i9 en GTX 1080

17-07 - De GT75 is MSI's topmodel als het om gamelaptops gaat, en wij keken naar de duurste uitvoering, die voorzien is van Intels eerste i9-processor voor mobiel gebruik.

Tweakers zegt: 8

141

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

132

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2018

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni 2018 gaan we op zoek naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop.

108

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2018

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april 2018 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light.

106

Review - Nvidia Geforce GTX 1050 (Ti): gamen voor weinig

10-'16 - Voor gamers met niet al te hoge eisen introduceerde Nvidia de GP107-gpu. Wij testten de GTX 1050 en GTX 1050 Ti, waar die gpu in terug te vinden is.

205

Review - Ockel Sirius A - Alleskunner tussen wal en schip

30-06 - De Sirius A is een Nederlands product dat het midden houdt tussen een tablet en een compacte desktop-pc. Hoe presteert hij en wat kun je ermee?

Tweakers zegt: 6,5

55

Review - Toshiba's RC100-ssd - Een nvme-drive voor een sataprijs

11-07 - Met zijn nieuwste nvme-drive wil Toshiba de bekende satabottleneck slechten, maar de prijs van opslag wel in de regionen van satadrives houden.

66

Review - Samsung 970 Evo en 970 Pro - Nieuwe nvme-drives in bijna alles beter

24-04 - Op vrijwel alle vlakken presteren de 970-drives weer een stukje beter dan de 960-versies. Voor de meeste toepassingen zouden we de 970 Evo boven de duurdere Pro-drives adviseren.

97

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-01 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Gebruikersreview - +3Sandisk Ultra 3D 1TB review door Foritain

11-07 - Degelijke mid-range SATA SSD’s, interessant voor de typische consumententaken: snelle bootups, games laden en dergelijke. Moet het echter primair van een gunstige prijsstelling...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 3

4

Review - Crucial MX500: Koploper in het budgetsegment

22-01 - Crucial heeft zijn nieuwste generatie ssd's eind december aangekondigd en sinds januari zijn de MX500-ssd's daadwerkelijk verkrijgbaar. We hebben de 500GB- en 1000GB-drives getest

Tweakers zegt: 8

121

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2018

01-02 - Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

193

Gebruikersreview - +3Corsair Dark Core RGB SE Performance Wired / Wireless Gaming Mouse with Qi Wireless Charging review door Foritain

18-07 - De Corsair Dark Core RGB SE is een dikke draadloze muis die vooral liefhebbers van wat extra knoppen wat extra (draadloze) keuze biedt. Draadloos via Qi, of af en toe aan de kabel,...

Score: 5

4

Review - AMD Ryzen 2700X en 2600X: (Ry)Zen met een plus

19-04 - Eindelijk is de nieuwe generatie Ryzen er: nieuwe processors die je op bestaande moederborden kunt gebruiken. AMD gaf de tweede generatie Ryzen de codenaam Pinnacle Ridge

200

Round-up - Convertibles - Vier klappers met een Core i5-8250U

17-02 - Voor minder dan negenhonderd euro kun je diverse 13"- tot 14"-convertibles met een Core i5-8250U-processor krijgen. Wij vergeleken er vier en keken welke de beste is.

98

Review - Razer Blade 15 - Doordachte degelijkheid

28-06 - De Blade 15 markeert Razers debuut op de Nederlandse laptopmarkt. Hoe bevalt deze Amerikaan als we hem het vuur aan de schenen leggen?

Tweakers zegt: 9

69

Review - Samsung 860 Evo en 860 Pro - Rappe maar dure satadrives

23-01 - Samsung heeft zijn 860 Evo- en Pro-ssd's uitgebracht en zo langverwachte opvolgers voor de 850-drives uitgebracht. De drives zijn vooralsnog relatief duur, maar presteren goed.

83

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

11-'16 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

Review - Asus ZenBook UX430UA - Snel en stil voor een scherpe prijs

31-03 - Asus heeft met de UX430UA een dunne en lichte laptop in huis die goed presteert en veel waar biedt voor zijn geld.

Tweakers zegt: 8,5

110

Review - Acer Nitro 5 - Gamelaptop met scherpe prijs

14-02 - De Acer Nitro 5 is een van de goedkoopste gamelaptops met een GTX 1050. Wij bekeken de uitvoering met GTX 1050 Ti, die in andere opzichten vergelijkbaar is.

Tweakers zegt: 8

72

Gebruikersreview - +2Xiaomi Mi Notebook Pro review door Applejuicev2

01-02 - De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend. De Notebook Pro bevat een mooi design, een goede accuduur, heldere speakers, een goed beeldscherm, een strak toetsenbord, een...

Lees alle 11 reviews van dit product

Score: 5

84

Gebruikersreview - +1Asus ROG Swift PG278QR Zwart review door ExiZTeNcE

03-02 - Mening over de PG278QR lopen erg uiteen, was dus ook wat huiverig na een IPS zoektocht, maar wat een geweldige monitor!

Lees alle 9 reviews van dit product

Score: 5

5

Gebruikersreview - +1Gigabyte GeForce® GTX 1080 Ti Gaming OC 11G review door Beaudog

07-'17 - mooie gtx 1080 ti kaart voor in mijn mini itx build neemt 2 slots in beslag en heeft 3 fans . heeft geen backplate dat is jammer , voor de rest een topper.

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 5

11

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 504


Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True