Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Filters
389 reviews - Pagina 1 van 16

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2019

01-01 - We trappen het nieuwe jaar af met een nieuwe Best Buy Guide. We bekijken drie gamesystemen voor drie verschillende budgetten, van een goedkope instapper tot duurdere alleskunner

190

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

148

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-'18 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Achtergrond - De pc is nog lang niet dood: de veerkracht van de pc-markt

02-01 - Wie de berichtgeving over de staat van de pc-markt de afgelopen jaren volgde, zou kunnen denken dat deze zijn langste tijd gehad heeft. Dat blijkt reuze mee te vallen.

240

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Review - Apple iMac 27" (2017): bekend verhaal met kleine upgrades

07-'17 - Het 2017-model verschilt niet dramatisch van de versie die in 2015 en in 2012 werd uitgebracht: Apples iMac-ontwerp daarnee is al zo'n vijf jaar qua behuizing niet echt veranderd.

Tweakers zegt: 7

237

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Review - Intel Compute Stick 2016: snellere hardware en extra usb-poort

03-'16 - Intel heeft met deze nieuwe Compute Stick de grootste tekortkomingen van het origineel opgelost. Hij heeft een tweede usb-poort gekregen, zodat je muis én toetsenbord kunt aansluiten.

Tweakers zegt: 8

188

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2018

03-'18 - We hebben geen volwaardige gamesystemen of high-end desktops samengesteld omdat het niet het beste moment is om een nieuwe pc met stevige videokaart en flink wat geheugen te bouwen

128

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2017

11-'17 - In deze laatste editie van de Desktop BBG in 2017 hebben we vier systemen samengesteld. Twee zijn primair gamesystemen. Daarnaast hebben we een workstation en een htpc gebouwd.

172

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Review - Zelfbouw: een mini-itx-pc met een Core i5

04-'10 - Een home theatre-pc kan kant-en-klaar gekocht worden, maar wie meer prestaties wil, kan beter zelf bouwen. Tweakers.net bekeek de voor- en nadelen van een zelfbouwsysteem met een Core...

142

Review - Ockel Sirius A - Alleskunner tussen wal en schip

30-06 - De Sirius A is een Nederlands product dat het midden houdt tussen een tablet en een compacte desktop-pc. Hoe presteert hij en wat kun je ermee?

Tweakers zegt: 6,5

55

Achtergrond - Meer dan een veredelde browser - Een week met Chrome OS

01-'18 - Google bouwt al sinds 2011 aan Chrome OS en om te zien hoe volwassen het besturingssysteem is geworden, hebben we er een week lang mee gewerkt.

284

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

28-04 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Review - Corsair One Pro - Geslaagde game-pc van componentenmaker

03-'17 - Componentenmaker Corsair introduceerde een krachtige game-pc in een verrassend compacte behuizing. Wij voelden hem aan de tand en waren behoorlijk onder de indruk.

129

Review - Apple iMac 27 inch 5K: Retina op herhaling

11-'15 - We ontvingen de iMac 27 inch 5K met i5-processor en 1TB-Fusiondrive. We bekeken de snelheidswinst van de Skylake-generatie ten opzichte van Haswell en onderzochten hoe het scherm is...

Tweakers zegt: 7

346

Achtergrond - .Build - Bouw je eigen ZX Spectrum

27-05 - Het leek ons leuk om in de stijl van de thuiscomputerpioniers zelf de soldeerbout ter hand te nemen en van losse chips een Sinclair ZX Spectrum uit de jaren tachtig na te bouwen.

127

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

07-'17 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-'17 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Review - De Asus Eee Box B202: klein maar fijn?

08-'08 - Asus heeft grote plannen met zijn Eee-merk. De fabrikant introduceerde met groot succes een kleine, goedkope laptop. Heeft de desktopvariant, de Eee Box, het in zich om dit succes te...

93

Overig - Techjuwelen - Commodore 64 - De meest succesvolle homecomputer

09-09 - In de zomer van 1982 kwam er een computer op de markt die het idee over wat een computer voor thuis allemaal moest kunnen, voorgoed zou veranderen: de Commodore 64.

214

Gebruikersreview - +2Apple iMac 27" Retina 5K (2017) Core i5 3,8GHz, 8GB, 2TB sshd Fusion Drive review door Luxurydiver

06-'17 - De Imac 27" 5k Kaby Lake is eindelijk een iMac die je niet alleen kan gebruiken voor 4k video editing, pro fotografie workflows maar nu ook als game rig.

Score: 4

54

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: januari 2014

01-'14 - De eerste Desktop Best Buy Guide van 2014

233

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 16


Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True