Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lees reviews

Terug

Title

Sluit

Verfijn resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

Beoordeling

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Filters
383 reviews - Pagina 1 van 16

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - september 2018

01-09 - De nadruk van deze editie van de Best Buy Guide ligt op kleine, compacte systemen. Daarom kijken we zowel naar twee compacte gamesystemen als een home theater pc

144

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2018

01-07 - Ook in de zomer bouwen we vrolijk verder aan pc's en voor deze editie van de Desktop Best Buy Guide hebben we een basisgamesysteem en een mainstreamgamesysteem samengesteld.

136

Overig - Techjuwelen - Commodore 64 - De meest succesvolle homecomputer

09-09 - In de zomer van 1982 kwam er een computer op de markt die het idee over wat een computer voor thuis allemaal moest kunnen, voorgoed zou veranderen: de Commodore 64.

212

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Mei 2018

01-05 - In deze mei-editie van de DBBG hebben we een high-end gamesysteem waarop je je vakantiegeld kunt stukslaan, een goedkoper mainstreamgamesysteem en een nog goedkoper budgetsysteem.

175

Achtergrond - .Build - Bouw je eigen ZX Spectrum

27-05 - Het leek ons leuk om in de stijl van de thuiscomputerpioniers zelf de soldeerbout ter hand te nemen en van losse chips een Sinclair ZX Spectrum uit de jaren tachtig na te bouwen.

127

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - januari 2018

01-01 - We beginnen het jaar met twee gamesystemen. We bouwen in een normale atx-behuizing een budgetsysteem en in een compacte behuizing bouwen we een high-end gamesysteem.

156

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2017

11-'17 - In deze laatste editie van de Desktop BBG in 2017 hebben we vier systemen samengesteld. Twee zijn primair gamesystemen. Daarnaast hebben we een workstation en een htpc gebouwd.

172

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - maart 2018

01-03 - We hebben geen volwaardige gamesystemen of high-end desktops samengesteld omdat het niet het beste moment is om een nieuwe pc met stevige videokaart en flink wat geheugen te bouwen

128

Review - Apple iMac 27" (2017): bekend verhaal met kleine upgrades

07-'17 - Het 2017-model verschilt niet dramatisch van de versie die in 2015 en in 2012 werd uitgebracht: Apples iMac-ontwerp daarnee is al zo'n vijf jaar qua behuizing niet echt veranderd.

Tweakers zegt: 7

237

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Maart 2017

03-'17 - Met Ryzen voor de deur kunnen we natuurlijk niet om AMD's nieuwe processor heen, maar voordat de reviews binnen zijn, kunnen we nog geen gedegen aanbevelingen doen.

116

Review - Intel Compute Stick 2016: snellere hardware en extra usb-poort

03-'16 - Intel heeft met deze nieuwe Compute Stick de grootste tekortkomingen van het origineel opgelost. Hij heeft een tweede usb-poort gekregen, zodat je muis ťn toetsenbord kunt aansluiten.

Tweakers zegt: 8

188

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Juli 2017

07-'17 - In deze editie van de Best Buy Guide hebben we drie systemen samengesteld. Twee ervan zijn voor gaming en de derde is voor een zeer beperkt budget en samengesteld in drie formaten.

171

Review - Apple iMac Pro - Waardig alternatief verzacht het wachten

28-04 - De professionele gebruiker leek sinds 2013 niet meer bediend te worden door Apple, maar gelukkig kwam de fabrikant in 2017 met zijn eerste professionele iMac. Hoe presteert dat?

Tweakers zegt: 8,5

454

Review - Ockel Sirius A - Alleskunner tussen wal en schip

30-06 - De Sirius A is een Nederlands product dat het midden houdt tussen een tablet en een compacte desktop-pc. Hoe presteert hij en wat kun je ermee?

Tweakers zegt: 6,5

55

Achtergrond - Meer dan een veredelde browser - Een week met Chrome OS

03-01 - Google bouwt al sinds 2011 aan Chrome OS en om te zien hoe volwassen het besturingssysteem is geworden, hebben we er een week lang mee gewerkt.

284

Review - Corsair One Pro - Geslaagde game-pc van componentenmaker

03-'17 - Componentenmaker Corsair introduceerde een krachtige game-pc in een verrassend compacte behuizing. Wij voelden hem aan de tand en waren behoorlijk onder de indruk.

129

Preview - Eerste speelsessie met GeForce Now: high-end gaming op low-end hardware

01-'17 -

251

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2015

09-'15 - In deze editie pakken we het iets anders dan gebruikelijk aan. De eenvoudige, budgetvriendelijke systemen hebben we niet in een grote atx-behuizing ondergebracht, maar we houden het...

197

Review - Apple iMac 27 inch 5K: Retina op herhaling

11-'15 - We ontvingen de iMac 27 inch 5K met i5-processor en 1TB-Fusiondrive. We bekeken de snelheidswinst van de Skylake-generatie ten opzichte van Haswell en onderzochten hoe het scherm is...

Tweakers zegt: 7

346

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - Januari 2017

01-'17 - Het nieuwe jaar is van start gegaan en traditiegetrouw hoort daar een Best Buy Guide voor de desktop bij. We staan aan de vooravond van een jaar dat hopelijk zeer interessant wordt op...

140

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - September 2016

09-'16 - De zomervakantie is afgelopen, tijd om het resterende vakantiegeld aan een zelfbouw-pc uit te geven. Dit keer met een special over de monitoren; het oog wil ook wat.

231

Review - Asus Zen AiO: Asus' variant op de iMac

02-'16 - Asus heeft met de Zen AiO een in potentie zeer interessante all-in-one gemaakt. Hij zou een mooi Windows-alternatief voor een iMac kunnen vormen, maar is dat ook gelukt?

Tweakers zegt: 5,5

157

Gebruikersreview - +1MSI Vortex G25VR 8RE-013NL review door michaelbar

17-09 - Dit is een fantastisch product. Wat MSI altijd al deed, is nu dan eindelijk geperfectioneerd. Het gemak biedt dan ook ietwat minder wendbaarheid, net als een laptop, maar upgraden is...

Score: 4

0

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide: januari 2015

01-'15 - We trappen 2015 af met een Best Buy Guide voor componenten om zelf je mini-gamesysteem samen te stellen. Naast gamen op itx-formaat doen we dat ook met een basis-, mainstream- en...

213

Best Buy Guide - Desktop Best Buy Guide - November 2016

11-'16 - In de laatste Desktop Best Buy Guide van dit jaar hebben we uiteraard weer volop aandacht voor zelfbouwgamesystemen. Daarbij gaan we voor high-end systemen die games op hoge resolutie...

259

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 16


Apple iPhone XS HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True