Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
1
+2
PeacekeeperNL 22 maart 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Prima gaming headset, helaas tot twee keer toe een product met defecte microfoon mogen ontvangen. Ik ging echter niet door voor driemaal is scheepsrecht.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Vervangbare snoeren
  • Bedraad aangesloten dus geen lege accu's
  • Meegeleverde USB DAC

Minpunten

  • Microfoon 2x DOA

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 4

+1
Aesic 4 januari 2022 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Een koptelefoon die zijn prijs meer dan waard is, hoezo? Lees mijn review hieronder.

Pluspunten

  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • 2 soorten pads, leer en stof
  • USB DAC

Minpunten

  • Kan oncomfortabel zijn voor je oren
  • Iets te ondiepe oorschelpen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 5

+1
phiemstra 9 december 2019 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Deze headset heeft een zeer goed geluid en microfoon, al is dat vooral zo via de USB DAC. De surround ervaring is een beetje een mixed bag: de ervaring wordt er beter van, maar het geluid wordt vrij dof. De EQ helpt, maar het is niet ideaal.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • DTS surround
  • Bouwkwaliteit
  • Goede microfoon
  • USB DAC
  • Snoeren zijn los

Minpunten

  • Niet wireless
  • Surround maakt geluid dof

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

Wesselge 11 november 2022 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Eerste ging na een maand kapot. Beviel voor de rest wel dus had een nieuwe gekocht na mijn geld terug gekregen te hebben. En nu een paar maanden later werkt alleen het geluid in mijn linker oor nog. Waardeloos ding

Pluspunten

  • Is goed in kapot gaan

Minpunten

  • waardeloze kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
Spexxel 24 april 2022 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Het is een prima headset en erg vergelijkbaar met de Cloud Alpha. Ik zie veel mensen de DAC als pluspunt benoemen alleen is mijn ervaring het tegenovergestelde. Als je het geluid van deze headset vergelijkt tussen de 3.5mm aansluiting direct en via de DAC dan is het verschil erg groot.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit (via 3.5mm direct op PC)
  • Bouw
  • Prima microfoon voor een gaming headset
  • Isolatie is aardig (bij Imitatieleer pads)

Minpunten

  • DAC Geluidskwaliteit aanzienlijk minder en muffled
  • Geluid via DAC niet te redden met EQ
  • Geen BlueVoice zonder gebruik DAC
  • Surround is zonde van je geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
Bjornschreuder 23 december 2021 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Het is maar afwachten of het werkt op je systeem blijkbaar. volledige herinstallatie van Windows heeft er niet voor gezorgd dat de Microfoon ging werken op het device. De headset is al een enige tijd beschikbaar maar er worden 0 fixes vanuit logitech aangeboden

Pluspunten

  • Geluid
  • Comfort

Minpunten

  • Support
  • Software
  • Hardware

Eindoordeel

Score: 2
tweak_johan 15 september 2021 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

ik heb deze koptelefoon gekocht omdat ik altijd gecharmeerd was van Logitech producten maar de nieuwe software die verplicht komt bij deze koptelefoon als je blue voice wil gebruiken heeft HELE slechte integratie met de software van Logitech die ik nu gebruik.

Pluspunten

  • goede gebouwd
  • solide

Minpunten

  • geen eigen software/driver om in te stellen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 2
BreakingMilan 11 februari 2021 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Geweldige headset, met de juiste instelling binnen de G Hub software klinkt deze headset geweldig! Zeker een aanrader voor shooters/films

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Goed gebouwd
  • Goede prijs
  • Microfoon eruit haalbaar

Minpunten

  • Niet super veel bass

Eindoordeel

Score: 5
Lithcake 23 november 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Alles aan de Logitech G Pro X voelt hoogwaardig aan, en geeft veel extra's. Helaas is hij voor mijn hoofd/oren niet geschikt. Aangename verassing was de meegeleverde telefoonverbinding met mic. Via draad naar de headset makkelijk om te wisselen tussen PC en (teams) tablet/telefoon.

Pluspunten

  • Voelt hoogwaardig aan
  • degelijk geluid voor gaming
  • Softwarepakket goed verbeterd
  • Meegeleverde aansluitingen
  • Afneembare microfoon
  • Geen overdreven 'gaming' uiterlijk

Minpunten

  • Te zachte/ondiepe kussens, mijn oren raken harde binnenkant
  • Software driven surround sound na veel tweaken toch uitgezet

Eindoordeel

Score: 4
risljaninasim 11 november 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Een van de beste die je kan krijgen in de huidige prijscategorie. Ik kreeg direct de eerste dag al complimenten van mede-gamers over stemkwaliteit. Ik heb moeten kiezen tussen deze headset of dat ik 200-300 euro uitgeef aan een high end headset. Ben heel blij met mijn keuze.

Pluspunten

  • Microfoon (Blue VO!CE)
  • Geluidskwaliteit
  • Extra kabels en tasje
  • Comfortabel
  • Stevig gebouwd
  • Veel instellingen in G-Hub software

Minpunten

  • Veel sound presets zijn overbodig
  • Kabel kan langs je lichaam schuren als je hem niet goed positioneert

Eindoordeel

Score: 5
reviewguy 28 maart 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Ik heb deze headset gekocht in november en hij is nu al stuk gegaan, de recht kant valt nu steeds uit en als je een kleine tik er tegen aan geeft doet hij het weer

Pluspunten

  • spullen die je erbij krijgt
  • geluid
  • microfoon

Minpunten

  • software dat je nodig hebt om hem te kunnen starten

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 3
NLxDoDge 5 maart 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Mijn vorige Logitech was overleden door een kabelbreuk, deze gekocht en zeker geen spijt van. DAC doet wonderen en de sidetone zodat je jezelf kan horen is perfect voor mij, zodat ik niet te hard praat. G-Hub software is alleen wel het minpunt van heel de headset, dus be warned.

Pluspunten

  • Verschillende oorkussens
  • Mic verwijderbaar
  • Apparte telefoon kabel voor onderweg
  • Sidetone
  • Meegeleverde USB-DAC is erg goed
  • Opbergzak
  • Goed verpakt

Minpunten

  • G-Hub software hit or miss
  • Surround sound moet je hem niet voor kopen
  • Clip is van plastic, en is daardoor moeilijk op te doen.

Eindoordeel

Score: 4
Skirlasvoud 20 februari 2020 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Uitstekende, indrukwekkende bouwkwaliteit waaraan bijna alles modulair of verwisselbaar is. De geluidskwaliteit - vooral de surround sound - is echter alleen geschikt voor gamers die van shooters en een enorme hoeveelheid bas houden. Hogere, scherpere geluiden zoals vallend glas, fluisteren of een vogeltje, verdrinken in de dofheid.

Pluspunten

  • Zeer robuust
  • Uitneembare, goede microfoon
  • Modulaire bedrading voor zowel USB dongle, smartphone en audio-jack
  • Lekkere leren en stoffen oorkussentjes bijgeleverd
  • Klemt stevig om de oren heen om buitengeluiden te isoleren
  • Mooie, stylish afwerking. Ziet er zonder de uitneembare microfoon uit als een koptelefoon die buiten gedragen kan worden
  • Een paradijs voor de gamer die lekker veel bas wil hebben en vooral games met iets meer bombast speelt, zoals competitive shooters
  • Daarom ook goed om Rap, Hip-Hop of Metal te beluisteren

Minpunten

  • Alleen DTS surround sound en deze heeft het niet zo op de mid-range en hogere geluiden. Scherpere, subtielere geluiden zijn dof en vaag
  • Ook de stereo setting legt teveel nadruk op de bas
  • Geen headset voor de meer atmospherische games waar je gewoon van de omgeving wil genieten
  • Sluit misschien iets te goed en klemmend als je daar gevoelig voor bent
  • Surround sound is niet via een knopje of dongle uit te schakelen. Moet via desktop software
  • Hierdoor ook niet geschikt voor algemeen gebruik. Dankzij de overmaat van bas is uitschakelen van surround aan te raden als je na een game sessie muziek/filmpje wil luisteren. Moet via een behoorlijk hoeveelheid muisklikken in plaats van een makkelijk knopje ergens

Eindoordeel

Score: 3
TheRacknker 16 oktober 2019 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Mijn vorige headset was de Corsair Gaming VOID Pro Surround en die klonk al best goed voor een gaming headset. Maar deze headset klinkt zoveel beter en geeft je ook zoveel mooie presets. En de microfoon geeft je kwaliteit gelijk aan de Mod Mic 5.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Prachtige microfoon
  • Stevig gebouwd
  • Meerdere kussentjes (Leer of stof)
  • Goede software (DTS en BLUE Voice)

Minpunten

  • Kan na een lange sessie een beetje pijn doen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 5
Dardo 8 augustus 2019 Product gekocht

Logitech G PRO X Gaming Headset

Heb de headset nu een poosje en hij bevalt mij een stuk beter dan de G933. De G933 voelt veel zwaarder aan op het hoofd en zit ook minder lekker. Ook kraakt deze niet aan alle kanten en de Blue software helpt enorm voor de microfoon!

Pluspunten

  • Draag comfort
  • Veel opties
  • Prima geluid (ben geen audiofiel)
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Microfoon niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G PRO X Gaming Headset?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee