Gebruikers over webshop Paradigit

Het is een duidelijke website, met goede productomschrijvingen en een duidelijk overzicht van de technische specificaties.

Na de levering wordt je goed op de hoogte gehouden, je krijgt een mailtje wanneer:

- je hebt besteld
- je bestelling verzonden is
- mailtje met de factuur

Heb nog geen ervaring met de klantenservice.

De verzending wordt via DHL gedaan, bij bestellingen boven de 600 euro krijg je ook nog een extra bezorgcode zodat je pakket niet in de grijpgrage handjes van de buren belandt.

De bestelling die ik heb gedaan is de volgende dag geleverd, zoals beloofd.

Prima website met duidelijke foto's en specificaties. Heb een laptop besteld was bij paradigit de goedkoopste. Besteld in de avond en de volgende dag geleverd.

In de avond besteld en de volgende dag al geleverd. Moest een code doorgeven bij levering. Wel zo prettig, dan weet je dat ze hem niet ergens bij een ander afgeven of achter het huis leggen.

Geen contact nodig geweest. Maar genoeg mogelijkheden om ze te contacten. Via de mail WhatsApp of bellen. Wel alleen telefonisch in de middag bereikbaar. Dan kan onhandig zijn.

Product gevonden via de tweakers pricewatch, op Paradigit.nl was de prijs goed, informatie helder en bestellen eenvoudig :)

Levering was snel, maar niet op de gevraagde doordeweekse avond. Dag erna wel ontvangen.

Webshop is niks op aan te merken, maar ook niks bijzonders. Het werkt. Prijzen niet het hoogst, niet het laagst.

Prima prijzen, prima website en duidelijke mailtjes over mn order.
Zal er zeker nog een keertje bestellen als ze hebben wat ik zoek.

Op zondag avond een bestelling geplaatst en hij was op maandag middag al binnen.
Dat lijkt mij toch een prima tijd voor een online bedrijf

Het bestellen via de website verloopt erg prettig. De site is overzichtelijk, het zoeken naar producten gaat snel en het afrekenproces biedt voldoende bekende en veilige betaalmethoden. De orderbevestiging lag binnen een minuut in mijn mailbox.

Mijn bestelling werd netjes op tijd geleverd volgens de aangegeven levertijd. Het product was stevig en zorgvuldig verpakt, waardoor het in perfecte staat aankwam. Ook de track & trace-informatie was duidelijk en actueel.

Geen direct contact nodig gehad met de klantenservice omdat de bestelling vlekkeloos verliep. De contactmogelijkheden op de website zien er goed en gemakkelijk vindbaar uit als er eventueel wel vragen zijn.

Ik twijfelde over de aankoop van een tablet, via tweakers heb ik de beoordelingen gelezen en de laagste prijs gevonden bij Paradigit! En voila: binnen 24 uur in huis. Fijne verkoper met snelle vriendelijke service.

Ik heb de tablet woensdag besteld en kreeg het donderdag in Huis. Super snel dus!

De klantenservice is altijd bereid mee te denken en reageert snel terug!

Ik ken Paradigit vooral van de fysieke winkels. Via de website (vanuit Tweakers) een bestelling gedaan van een e-reader.
netjes volgens verwachting binnen een dag thuisgestuurd gekregen. Geen gekke dingen.

De bestelling werd netjes de volgende dag door DHL thuis bezorgd.

Fijne webwinkel, bestellen was zo gedaan, makkelijk de laagste prijs gevonden via de Tweakers Pricewatch en de volgende dag al bezorgd, ideaal!

Ondanks dat ik de bestelling pas in de avond deed, werd deze de volgende dag al bezorgd, fijn!

Bestellen ging eenvoudig en overzichtelijk. De prijzen waren duidelijk, de betaling verliep zonder problemen en mijn bestelling werd netjes en op tijd geleverd. Prima ervaring met Paradigit.

De levering verliep prima. Mijn bestelling werd netjes verpakt, op tijd bezorgd en alles kwam in goede staat aan. Helemaal tevreden over de bezorging.

Bestellen en bezorgen gaat allemaal prima. De site is helaas niet duidelijk wat betreft de retourvoorwaarden en de uitzonderingen daarop. Ook tijdens het bestellen wordt hier niets over vermeld en na het bestellen krijg je geen enkele waarschuwing of heads-up.

De klantenservice is daarnaast ook absoluut waardeloos.

Geen problemen met de verzending. Het product is onbeschadigd aangekomen en was goed verpakt.

Ik had oortjes bij hen besteld. Deze oortjes zaten mij niet fijn, dus heb ik ze teruggestuurd. Ik heb wel eens eerder oortjes teruggestuurd zonder problemen bij andere webshops. Helaas doet Paradigit moeilijk.

Eerst laten ze je een formulier invullen waarin je aangeeft wat je terug gaat sturen, of de verpakking geopend is, etc. Daarna kreeg ik een bericht dat de retourzending was geaccepteerd. Ik heb de oortjes ingepakt en teruggestuurd. Vervolgens krijg ik ineens een bericht dat ze de oortjes niet terugnemen.

Dit is mij nergens vóór, tijdens of na de bestelling duidelijk gemaakt. Tevens staat dit erg diep verstopt op hun site in de algemene voorwaarden, en zelfs daar is het niet geheel duidelijk.

Klacht ingediend, maar ze geven erg traag antwoord. En als ze antwoord geven, zijn ze neerbuigend.

Al met al zal het ongetwijfeld een prima webshop zijn, maar in mijn geval was het absoluut waardeloos.

Goedenavond MaDaZi,

Jammer om te lezen dat je onze retourprocedure en klantenservice zo hebt ervaren. We willen wel graag een feitelijke toelichting geven op de informatie over de retourvoorwaarden.

De informatie over de uitzondering voor geopende oordopjes was ook op het moment van jouw bestelling al op onze website beschikbaar. Vanaf iedere pagina van onze website is de pagina over retourneren binnen twee klikken bereikbaar via Kop Klantenservice -> Retourneren -> Hoe kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?.

Onder het onderdeel "Uitzonderingen" staat vervolgens expliciet vermeld dat producten die vanwege gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, waaronder oordopjes, zijn uitgesloten wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Wat betreft de retouraanvraag: deze wordt automatisch verwerkt. Een bevestiging van de retouraanvraag betekent daarmee niet dat het product vooraf inhoudelijk is beoordeeld of dat de retour definitief is geaccepteerd. Bij ontvangst bleek de verzegeling van de verpakking verbroken te zijn, waardoor de retour niet kon worden geaccepteerd.

We vinden het jammer dat hierover een andere verwachting is ontstaan, maar ons standpunt is gebaseerd op de retourvoorwaarden die op het moment van de bestelling van toepassing waren.

Team Paradigit

Apple Magic Mouse hier besteld voor een gunstige prijs. Bestelling en betaling ging gemakkelijk. Gekozen voor deze site door goede beoordeling op Tweakers.

Product was netjes verpakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. En het werd zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Prima webshop, simpele website die goed te volgen is. Bestellen gaat makkelijk. Een dark mode op de website was wel leuk geweest.

Verzending was erg snel en goed, maar wat ik wel jammer vind is dat je alleen kan verzenden via DHL.

De emailservice is prima en geeft genoeg informatie over het bestelproces. Ik heb geen contact gehad met de verdere klantenservice.

Via Tweakers snel gevonden wat ik zocht, vervolgens bij Paradigit mijn bestelling geplaatst wat ook allemaal prima en zonder problemen ging. Op zondag avond laat mijn bestelling geplaatst en deze kreeg ik de maandag al geleverd, buiten mijn verwachting. Prima verpakt! Dank.

Op zondag avond laat besteld en het is op maandagochtend verzonden, vervolgens dezelfde dag al in huis! Dat is geen must voor mij, maar kwam stiekem dit keer goed uit.

Paradigit zat voor een aantal producten in de top goedkoopste webshops. Het is een duidelijke en makkelijk te gebruiken website, met een breed beschikbaar assortiment.

De producten waren in de avond besteld en de volgende dag geleverd met DHL. De producten waren goed veilig verpakt en kwamen onbeschadigd binnen.

De ontvangen emails zijn concreet en overzichtelijk. Op de website is gemakkelijk te vinden hoe je contact op moet nemen.

Vanuit Pricewatch de keuze laten vallen op een HP laptop, puur voor gebruik bij schoolwerk en internet. Deze kunnen bestellen bij Paradigit, en precies conform verwachting en belofte makkelijk kunnen bestellen en laten bezorgen.

Vanaf moment van bestellen was duidelijk welke dag het zou komen, en op de dag zelf keurig op de hoogte gehouden van de verwachte aankomsttijd. Bij aflevering zag de doos er netjes uit, de laptop was stevig ingepakt.

Bestellen ging soepel en levering was snel. Verder geen bijzonderheden, geen noodzaak tot contact klantenservice.

Laten bezorgen bij een kluisje, geen noodzaak tot contact klantenservice.

Heldere site, goede prijzen en snelle bezorging. Echt een prima webshop!

Alleen de bestelde HDD kon iets beter verpakt worden. Deze zat enkel met anti-statische plastic eromheen los in de doos, terwijl deze toch gevoelig is voor stoten.

Product kon stootbestendiger verpakt worden. HDD zat los in anti-statische zak in een doos.

Goed contact, heldere mails en berichten over de verzending van het product.

Ik bestel al jaren bij Paradigit, al vanaf de eerste winkel in Utrecht. Inmiddels online, met een prima assortiment, dat duidelijk vindbaar is en met goede informatie.

Avondbestelling werd al de volgende dag bevestigd en geleverd, sneller kan niet.

Muis besteld omdat de oude kaduk ging.'s Avonds besteld, de volgende dag voor 12 uur s'middag's in huis.
Pakketje was niet groter dan nodig was, maar de nieuwe muis was wel goed beschermd.
En weer een muis die gewoon werkt.

De muis was goed verpakt. Niet in een idioot grote doos.

Scorekaart voor Paradigit