Zoeken

  + Geavanceerd zoeken
Algemeen:   t/m  
Verzending:   t/m  
Klantenservice:   t/m  

Shops op alfabet

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #

Shops met grootste aantal reviews in de afgelopen week

Sortering:
Megekko Breda Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4.5 11-08-2022 94,3 2631
Samsung.com Schiphol Score: 3.5 Score: 3 Score: 2.5 11-08-2022 98,6 71
Kamera Express Capelle aan den IJssel Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4.5 11-08-2022 96,4 419
Coolblue.nl Rotterdam Score: 4 Score: 4.5 Score: 3.5 11-08-2022 102,1 477
Bol.com Utrecht Score: 4.5 Score: 4 Score: 4 10-08-2022 94,4 320
Belsimpel Groningen Score: 4 Score: 4.5 Score: 3.5 10-08-2022 93,0 189
Alternate.nl Tholen Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4 08-08-2022 90,9 487
Informatique Berkel en Rodenrijs Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4.5 10-08-2022 95,1 199
SWW Computer Zoetermeer Score: 5 Score: 5 Score: 5 09-08-2022 89,6 36
HelloTV Utrecht Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4 09-08-2022 97,3 187
Amazon.nl Score: 3 Score: 3 Score: 2.5 10-08-2022 102,8 88
TechPunt Barneveld Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 3.5 10-08-2022 93,2 60
Kamera Express België Antwerpen Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4.5 08-08-2022   100
Bax-shop.be | Bax Music Antwerpen Score: 5 Score: 5 Score: 4.5 11-08-2022   52
Mobiel.nl Leidschendam Score: 4.5 Score: 4.5 Score: 4 10-08-2022 98,5 52

  • Shop toevoegen
  • 366 shops met reviews
  • 149.982 reviews
  • 4.527 shops in totaal

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee