Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede website met duidelijke indicatie van prijs en voorraad. Enkel wat minder handig op mobiele browsers.
VerzendingVia email op de hoogte gehouden van de status van bestelde producten, Afhalen in de winkel is geregeld via een handig systeem zodat je niet al te lang hoeft te wachten. Verzending is netjes ingepakt en op tijd. Factuur kan via email dus geen papier meer en altijd terug te vinden
KlantenserviceHeb een keer een product besteld dat na snelle en correcte levering toch niet aan mijn eisen bleek te voldoen. Na contact met de klantenservice werd een RMA nummer toegestuurd zodat ik het product kon retourneren. Het volledige aankoopbedrag werd geretourneerd, enkel verzendkosten waren uiteindelijk voor eigen rekening hetgeen ik zeer redelijk vind.
AlgemeenIk denk een van de betere winkels met een goede website / webshop . Zeer ruim assortiment dus keuze genoeg .Service is ook top . Ik had voor mijn zoon een monitor besteld en bij afhalen bleek de voorraad niet te kloppen . Na overleg een duurdere monitor gekregen voor de prijs van de door ons bestelde .
Helaas ging deze na een jaar stuk maar is voor garantie terug gegaan en kosteloos gerepareerd . Ook dit is goed verlopen , we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft de status van de reparatie.
Netjes via mail op de hoogte gehouden van de status van bestelde producten , ideaal vindt ik ook de factuur via e-mail . Geen papier meer en altyd terug te vinden
KlantenserviceZoals in mijn review staat , het leveren van een duurdere monitor voor de prijs van onze bestelde monitor bij voorraad verschil . En de goede service bij reparatie, daar hoor je wel eens andere dingen over .
AlgemeenWat te zeggen - (tot nu toe), gewoon tevreden. Alles was onberispelijk. Bestelling in een paar klikken, snelle e-mails die me informeren over de voorbereiding van de bestelling en het pakket dan track en trace en uiteindelijke levering.
VerzendingIk heb de 14e een bestelling geplaatst, een dag later werd het pakket bezorgd. Wat wil men nog meer?
AlgemeenSnelle afhandeling, ook bij “vergissing” snelle correctie. Aardige mensen aan de telefoon. De volgende dag geleverd.
VerzendingZeer vlotte levering. Keurig verpakt de volgende dag aan huis afgeleverd. Geen klachten hierover nodig.
KlantenserviceEr was een fout gemaakt (door ons) met de betaling. Zeer adequaat meteen de volgende werkdag gecorrigeerd.
AlgemeenOver het algemeen liep alles goed. Ik vond het wel vervelend dat niet direct duidelijk dat er nog een Thuiskopieheffing bij de prijs kwam. De verzendkosten waren darentegen aangenaam laag.
VerzendingHet duurde heel lang voor mijn bestelling binnen was (veel langer dan tijdens het bestellen vermeld).
Ik kon alleen bij mijn account op hun Website zien wat de status was van mijn bestelling, want na de bevestiging van de bestelling heb ik geen e-mail meer ontvangen.
Beste T.Wieker,
We beschikken niet over uw gegevens en kunnen daarom niet direct zien wat er mis is gegaan, maar onze zendingen worden met track en trace geleverd en normaal gesproken zou u dan bericht krijgen van DHL of PostNL over de leverdatum. Uiteraard kunnen we dit uitzoeken voor u. Gelieve daarvoor uw gegevens door te geven via klacht@informatique.nl.
We zullen kijken of de vermelding van de verplichte thuiskopieheffing duidelijker geformuleerd kan worden en hopen dat het geleverde product verder naar tevredenheid functioneert.
Informatique klantenservice.
Winactie
AlgemeenIk had geen USB-stick met genoeg geheugen voor mijn experiment. Via tweakers op Informatique terecht gekomen en zo had ik deze stick binnen 24 uur op de deurmat liggen.
VerzendingIk hoefde er niet voor thuis te blijven (past door de brievenbus) en snellere opties zijn er niet.
AlgemeenAl jaren een betrouwbare shop waar ik zo af en toe bestel. Deze keer had ik een DVD-ROM drive nodig voor de reparatie van een PC van een kennis. Besteld en de volgende dag al binnen. Prima dus!
VerzendingProduct wat ik zocht snel gevonden, was ook op voorraad en is gewoon snel verzonden en de volgende dag netjes verpakt bezorgd.
AlgemeenProduct was gemakkelijk te vinden, te bestellen en te betalen. Er werd alleen een product afgeleverd dat al eerder gebruikt was. Een vervanging was ook niet snel te leveren, dus moest het maar weer geretourneerd worden en heb ik ergens anders een bestelling moeten plaatsen (en verder geen enkele compensatie vanuit het bedrijf). Erg jammer van alle moeite en onacceptabel dat er een gebruikt product geleverd werd. Het was niet aan de doos af te zien, dus pas op met wat er binnenkomt.
KlantenserviceDe klantenservice was behulpzaam, maar weinig meegaand in het opzoeken van een gepaste oplossing. Kortom, ik had er niet zoveel aan
Beste NickD,
Onze excuses dat u een product heeft ontvangen wat niet voor wederverkoop bedoeld was. Dit product had dan eigenlijk op onze outlet terecht moeten komen. Daarnaast onze excuses dat er niet een oplossing is geboden waar u zich in kunt vinden. Uiteraard willen we opnieuw kijken of we het alsnog naar tevredenheid op kunnen lossen. Als u hiervoor openstaat ontvangen we graag uw gegevens via klacht@informatique.nl.
Informatique klantenservice
Winactie
AlgemeenIk bestel hier wel vaker en dat gaat altijd goed. Duidelijke site, scherpe prijzen en vlotte levering. Wel werd er een nieuwere versie (van een keyboard) geleverd dan getoond op de site, maar dat was in dit geval alleen maar een extra voordeeltje.
VerzendingNog dezelfde middag een track en trace ontvangen en de volgende dag be
zorgd. Een beetje in een overdreven grote doos verpakt maar da's natuurlijk beter dan te weinig verpakking.
AlgemeenVrij laat op de dag nog een laptop besteld, maar desondanks de volgende dag vroeg en dus heel snel geleverd.
VerzendingVrij laat op de dag nog een laptop besteld, maar desondanks de volgende dag vroeg en dus heel snel geleverd.
AlgemeenRuim assortiment veelal uit voorraad van kwalitatief goede producten tegen een aantrekkelijke prijs met een snelle levering. Top.
VerzendingZoals in de review hierboven aangegeven is het product snel uit voorraad geleverd via een prima bezorgdienst.
AlgemeenOp tweakers zie je een SSD bij informatique, klik en bestel, dat was het eigenlijk.
VerzendingVolgende dag geleverd, helemaal top.
AlgemeenHet bestellen van de processor koeler was eenvoudig. Het is snel geleverd en deugdelijk verpakt.
VerzendingHet was zeer goed verpakt.
AlgemeenBestellen was makkelijk, overzichtelijk en duidelijk. Ik had dom 12:00 besteld en kreeg om 14:00 al een mailtje met de tracking.
AlgemeenKon mijn aritkel eenvoudig vinden, kwam al eerste naar boven bij het zoeken. Bovendien bleek het ook nog in de aanbieding te zijn
Had 's middags besteld, en de volgende dag al in huis. Vlekkeloos verpakt en verzonden.
AlgemeenZondag besteld, maandag in huis! Verwachting 💯% waargemaakt. Het bestelde product was niets op aan te merken en voldeed net als de verzending volledig aan de omschrijving.
AlgemeenDe winkel heeft veel voorraad, je kunt producten vaak direct afhalen en wanneer er iets geruild moet worden is dit vrijwel nooit een probleem.
VerzendingArtikelen worden goed verpakt, en vrijwel altijd geleverd zoals afgesproken
AlgemeenIk ben al enige tijd een tevreden klant van Informatique.
Kennis niveau van de service desk is prima, denkt ook in alternatieven en is proactief. Assortiment is actueel en prijzen markt conform. One stop shop !
Van mijn zakelijke laptop werkte de WiFi niet meer, ik kon direct aan de slag met een WiFi dongle (win/mac compatible)
Zeker aan te bevelen!
Winactie
AlgemeenNa wat zoeken op web via Informatique mijn producten gevonden :
Batterij voor GoPro ( aftermarket van Duracell )
Mini usb kabel & sd kaart.
Prijs verhouding was beter dan elders voor mij vandaar de koop.
Snel aangekomen omdat het op voorraad was en natuurlijk doordeweekse bestelling.
AlgemeenIk had de verkeerde HDMI kabel online gekocht, maar kon het snel en heel gemakkelijk ruilen.
KlantenserviceZie boven