Gebruikers over webshop Proshop.nl

Ik kocht een goede aanbieding en ging snel door de bestelflow heen. Ik kreeg de indruk dat de winkel zich vooral op zakelijke verkoop richt.

Internationaal kopen als consument is wat betreft consumentenbescherming perfect (ECSP).

Ik kocht een klein item en het pakketje werd geleverd als internationaal bbrievenbuspakje. Wat voor mij de beste verzendmethode is omdat PostNL betrouwbaarder is.

Ondanks de hitte en in tegenstelling tot sommige andere (aliexpress..) werd het pakje op de geplande datum bezorgd.

LWY Karma 1,94K

Soms leuke aanbiedingen, maar goedkoop bleek in mijn geval duurkoop... Wanneer er iets mis gaat met je aankoop hoef je hier geen service te verwachten.

Helaas alleen verzending per DPD. Die zijn bij mij niet al te betrouwbaar in de bezorging. Moet de pakketjes van DPD soms uit de tuin vissen of bij een obscuur ophaalpunt ver weg ophalen. Gelukkig is het nog nooit echt mis gegaan, maar het zou fijn zijn als Proshop ook een andere optie voor verzending zou aanbieden.

Ronduit schandalig. Proshop heeft lak aan het consumentenrecht en laat je gewoon barsten met kapotte spullen.

Ik heb een monitor gekocht, waarvan binnen 3 maanden het scherm spontaan knapte. Ik heb Proshop erop gewezen dat dit defect een bekend fenomeen is; het internet staat vol met verhalen van spontaan knappende Samsung Odyssey schermen.

Toch beweert Proshop dat ik de monitor zelf kapot gemaakt zou hebben - en dus geen garantie heb. Maar, volgens het consumentenrecht ligt de bewijslast bij de verkoper wanneer een product binnen 1 jaar defect raakt. Anders wordt automatisch aangenomen dat het product bij levering al defect was. Een duidelijke uitleg of enig bewijs voor de bewering van Proshop krijg ik niet, ondanks herhaalde vragen. Met mijn melding dat dit een vaker voorkomend defect is wordt niets gedaan.

Proshop weigert garantie te verlenen op een bekend defect en wijst naar Samsung - waar ik niets mee te maken heb, ik koop immers bij Proshop en niet bij Samsung - in een poging de zaak af te schuiven. Inmiddels zit ik alweer 3 weken zonder werkende monitor, zonder enig zicht op een oplossing van Proshop.

Al met al een buitengewoon teleurstellende ervaring. Ik loop voortaan met een grote boog om deze tent heen.

*** Update 15-7-2026
Ik heb Proshop formeel in gebreke gesteld naar aanleiding van deze zaak. Hierop heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen, enkel een zeer summiere afwijzing. Ik ben buitengewoon teleurgesteld in de houding van Proshop en de zaak gaat nu over naar mijn rechtsbijstand.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Je garantieclaim is helaas afgewezen vanwege fysieke overlast. Omdat de zaak momenteel nog loopt, kunnen wij hierover geen verdere informatie geven via een antwoord op een review.

Alle verdere communicatie zal per e-mail verlopen. We hopen uiteraard op een spoedige afhandeling.

Proshop

Alles volgens afspraak. Netjes optijd geleverd. Ik kan het aanbevelen om hier iets te kopen.

Het artikel werd netjes optijd geleverd volgens de aangegeven datum.

Voor mij en mijn vrouw ieder een nieuwe Google Pixel smartphone besteld, was het beste aanbod gezien de extra accessoires die er werden meegeleverd.

Alles samengevat een goede ervaring dus.

Levertijd bedroeg een dag of drie maar dat was ook v.t.v. aangegeven, keurig op tijd dus.

Pixel 9a gekocht. Beste prijs. De wat langere levertijd maakte me niks uit. Updates over de bestelling en levering klopte exact. Prima afhandeling van mijn bestelling.lvertojfen werden netjes nagekomen en gecommuniceerd.

Levering was op tijd en volgens afspraken..Verder kan ik er weinig over vertellen maar het formulier van tweakers vereist meer woorden. Bij deze dus.

Geen klantenservice nodig gehad. Verder kan ik er weinig over vertellen maar het formulier van tweakers vereist meer woorden. Bij deze dus.

Betrouwbare site die gevestigd is in Denemarken en waarschijnlijk door hun wat langere levertijd ook wat goedkoper is.

Goed verpakt en binnen de aangegeven tijd geleverd met track en trace.

Ik kocht daar een Samsung Galaxy Tab A11+ 128GB/6GB, eerste indruk is uitstekent, ben goed tevreden hier over

Hij kwam ook aan op de afgesproken datum goed aan

Eindelijk mijn favouriete camera gevonden - overal elders uitverkocht. De bestelling en betaling werkten soepel.

Wel. De camera is nooit aangekomen. DPD vertelde dat een digitaal spoor tot een distributiecentrum vlakbij geen relatie heeft met een fysieke gebeurtenis. Ze hadden het pakketje nooit fysiek ontvangen, zeiden ze.

Geen idee wat er nu uiteindelijk is gebeurd met het pakket. Wel heeft Proshop mij het aankoop bedrag in no time gestorneerd, nadat duidelijk werd dat het niet meer bezorgd zou worden. Onder andere omdat het pakketpost werd opgeheven.
Heeft in totaal meer dan een maand geduurd. Met name omdat DPD pakketjes weken laat liggen op distributiepunten en afhaallocaties.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat de bezorging met DPD niet goed is gegaan. We zijn in elk geval blij om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling van het probleem door onze klantenservice.

Proshop

Bestelling prima op tijd verzonden , en zoals verwacht voor scherpe prijs. Komen afspraken na zoals op webside vermeld.

netjes op tijd, zoals op webside aangegeven. daarom een dikke 10. je moet iets langer wachten dan bij andere sides, maar daar is de prijs ook naar. Maar ze komen na wat ze schrijven.

niet nodig gehad, omdat alles vlekkeloos verlopen is. Hopelijk gaat dat ook nooit nodig zijn.

Bestelling plaatsen via de website ging makkelijk, niks bijzonders en dus ook niks te klagen.

De levertijd was wat lang maar dat stond ook aangegeven op de website, dus zoals verwacht.

Slechte ervaring met de PostNL-bezorging (shocker!), maar uitstekend opgelost door Proshop: ik heb netjes mijn bezorgkosten teruggekregen.

Proshop heeft goede deals en soms unieke producten. Ik heb hier eerder een voeding gekocht die nergens anders meer verkrijgbaar was, en nu een SSD die scherper is geprijsd dan elders.

Het bestelproces is duidelijk en eenvoudig.

De bezorging door DPD is ronduit slecht. Bij het openen van de kluis van de pakketautomaat bleek mijn pakket er simpelweg niet in te liggen.

Waar het zich dan wel bevindt kan DPD mij niet vertellen, de status is wel doodleuk 'opgehaald' omdat de kluis immers door mij open en dicht is gedaan...

Ik kan de klantenservice van Proshop op dit moment nog niet beoordelen, dit hangt af van hoe deze kwestie wordt afgehandeld.

Goedemiddag
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je je pakket nog niet hebt kunnen ophalen uit de kluis. Als je een mail hebt gestuurd naar onze klantenservice, zal je daar zo snel mogelijk reactie op krijgen, met hoe we dit kunnen oplossen.

We hopen uiteraard op een goede snelle afloop.

Proshop

Prima winkel ! Website prima als je weet wat je wilt hebben. Scherp geprijsd en op tijd geleverd.

Op tijd geleverd. Goed verpakt. Track & trace bij verzending.

Bestelling ging goed, betaling ook. Er is zowel in positieve als negatieve zin weinig bijzonders te melden over het bestelproces. De prijs was vanwege een korting een stuk beter dan concurrenten.

Wat ik wel bijzonder vind is dat het product dat ik wilde bestellen op de website heel slecht te vinden was. Ik kwam op het product terecht via de pricewatch en dat ging goed, maar als ik handmatig via de categorieën van de website dat product wilde opzoeken was deze bijna niet terug te vinden; alleen via een grote lijst met producten en uitvoerig scrollen kwam je 'm tegen. Daar kunnen ze in verbeteren.

De bestelling ging via DPD en mijn ervaring was slecht. Dat is uiteraard meer een klacht over DPD, maar aangezien Proshop er voor kiest DPD als verzendpartij te gebruiken reken ik het hun wel aan.
Ten eerste klopte er niks van de geschatte verzendtijd. Natuurlijk, dat is een schatting, maar mensen houden er toch rekening mee. Via de DPD details kon ik zien dat het pakket 5 dagen stil heeft gelegen in een pakhuis in Denemarken. Daardoor werd de afleverdatum ook veel later, waardoor ik noodgedwongen enkele uren voor een operatie nog snel het pakket moest ophalen.
Ik zou Proshop willen adviseren een betere pakketdienst in te huren.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. We zullen je feedback over de zoekmogelijkheden op de website meenemen.

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met de levering van DPD. Mocht een pakket al 2 dagen lang stilliggen, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice om het te laten onderzoeken.

We hopen uiteraard dat je verder tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Goede duidelijke site, goede info, eenvoudig bestellen en betalen. Goed assortiment en alles met goede garantie.

Goed verpakt, product zoals je het elders ook zou krijgen. Levering duurde paar dagen maar wel goedkoopste, scheelde paar tientjes dus mooi meegenomen toch?

Bestelling was makkelijk, product functioneerd naar verwachting. Lijkt wel beetje verouderde software te draaien, vraag me af hoe goed dit systeem beveiligd is. Ik houd de Wifi en Bluetooth maar uit voor de zekerheid.

Bezorger had het pakketje gewoon beneden in de algemene hal van het appartementencomplex gegooid.

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te horen dat de levering van je pakket zo is verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We hopen desondanks dat je tevreden bent met je bestelling.

Proshop

Eenvoudige site, makkelijk in gebruik, geen problemen. Heb voornamelijk de link vanuit Tweakers en de search optie gebruikt, beiden werkten als verwacht goed.

Proshop gebruikt DPD, wat voor mij geen probleem is. Zolang je weet dat de zending vanuit Denemarken via Duitsland komt en er dus een paar dagen over doet kan je zelf bepalen of dat het waard is voor je. DPD geeft voldoende updates en het werd uiteindelijk met 4 werkdagen bezorgd.

Overzichtelijke site waarop je makkelijk kunt zoeken, met goede competitieve prijs. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk.Ik had al eerder iets bij deze webshop gekocht en wist daarom dat hij betrouwbaar is.

De levering duurde iets langer dan verwacht, buiten de schuld van ProShop, omdat de bezorgservice (DPD) het pakket kwijt raakte onderweg. Proshop stuurde echter gelijk nog een horloge op dat binnen enkele dagen werd geleverd.

De bezorgservice (DPD) raakte het pakket kwijt onderweg.

Ik nam contact op met de klantenservice van Proshop toen ik zag DPD geen updates meer gaf voor de verzending. Ze stuurden gelijk nog een horloge op dat binnen enkele dagen werd geleverd.

Dat vind ik een zeer goede service.

Over het proces t/m de betaling van mijn Motorola Edge 70 heb ik geen enkel probleem gehad. Uitstekend

Van begin tot eind over de levering van mijn Motorola Edge 70 heb ik geen enkel probleem gehad. Uitstekend

EVO Karma 34,9K

Product makkelijk te vinden en de goedkoopste in de pricewatch. Zeer fijne shop ervaring gehad hier. Betaling verliep via WERO ook vlekkeloos.

Product verzonden en goed aangekomen en discreet verpakt. Geen enkele klachten over te melden. Ik zou hier zo nog wat kopen. Goede webshop, punt uit. En nee, ik maak geen kans op een prijs ik wil gewoon een eerlijke beoordeling schrijven voor deze webshop.

Snelle en soepele bestelling. Alle onderdelen waren op voorraad en zijn snel verstuurd. Positieve ervaring en deze winkel is een aanrader.

Snelle verzending, doe makkelijk te volgen was. Je wordt op de hoogte gehouden van de stappen.

Scorekaart voor Proshop.nl