Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet ging bijna allemaal zoals je mag verwachten van een bestelling uit het buitenland. Alleen de gebruikte pakketdienst (DPD) was een beetje traag waardoor ik bijna een week op mijn bestelling heb moeten wachten. Daarom goed maar niet uitstekend.
VerzendingIk geef het nog net een voldoende omdat het wel binnen de vooraf beloofde max termijn van 7 dagen geleverd werd en ik het daarom niet slecht kan noemen. Maar mijn advies aan Proshop is wel om ook andere pakketdiensten te gebruiken i.p.v. alleen DPD. Er zijn betere internationale opties beschikbaar, zoals b.v. DHL. Het hoeft niet bijna een week te duren om een pakket van Denemarken naar Nederland te krijgen. DPD liet (volgens hun eigen tracking) mijn pakket meerdere dagen in hun depot in Vijfhuiizen liggen.
KlantenserviceIk werd zoals het hoort goed geinformeerd via e-mail over bestelling en levering, voor de rest geen contact gehad.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat de levering met DPD niet naar wens is geweest. We nemen je feedback, aangezien wij continu bezig zijn om onze leveropties proberen uit te breiden.
Proshop
AlgemeenProshop bleek duidelijk de goedkoopste te zijn. Je moet wel even geduld hebben maar na een week was het bestelde binnen. (Pinksteren zat hier wel tussen) Product is prima.
VerzendingBij bezorgdienst DPD hou ik wel altijd mijn hart vast. Vaak gooien ze het voor de deur en is het toeval als je het vindt. Aanbellen schijnt voor hen te veel moeite. Nu dus maar naar een DPD Pakketpunt laten brengen. Scheelde ook verzendkosten. Pakket had wel flink wat deuken maar de doos waar uiteindelijk mijn camera in zat was onbeschadigd.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te lezen dat je bij ons een positieve ervaring hebt gehad. Wel is het jammer dat je een vervelende ervaring hebt gehad met de bezorging door DPD, we zullen deze feedback zeker meenemen.
Proshop
AlgemeenPrima webshop, artikel snel te vinden. Het ws de goedkoopste. Zag pas later dat ze in Denemarken zitten, maar dat is geen bezwaar.
VerzendingMet DPD houd ik altid mijn hart vast. Levering duurde meer dan een week, zat net een pinksterweekend tussen. In verband met berekende verzendkosten, wat ik belachelijk vind op een bedrag van bijna duizend euro, heb ik het bij een pickup punt laten bezorgen. Daarvan kreeg ik bericht bij aankomst, maar de track and trace werkte helemaal niet zonder account bij DPD.
Bedankt voor je review.
Het spijt ons te horen als je een vervelende ervaring hebt gehad met de bezorging van DPD. Je hoeft geen account te hebben om de tracking te volgen, maar kan je pakketnummer kopiëren en plakken, wanneer je op de link klikt. Op die manier wordt de trackinginformatie zichtbaar.
Proshop
AlgemeenMijn webshopervaring was grotendeels goed, duidelijk en snel. Enige smet is dat toch nog een bedrag van €6,99 voor verzending naar een afhaalautomaat in rekening gebracht bij een bestelling t.w.v. € 360,44.
VerzendingBezorging door de DPD pakketdienst is mij niet goed bevallen: De berichtgeving van DPD was onduidelijk: Ik kreeg bericht dat het pakket vandaag zou worden bezorgd en dat het dan kon worden opgehaald bij een afhaalautomaat . Vervolgens bericht dat het pakket niet kon worden bezorgd. Volgende dag weer bericht dat at het pakket op die dag zou worden bezorgd en dat het dan kon worden opgehaald. Nu volgde later wel een bericht met code voor de afhaalautomaat. Aflevering vond weliswaar plaats binnen de toegezegde 1-3 dagen, maar met de berichtgeving werden verkeerde verwachtingen gewekt.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. De pakketautomaten kunnen soms voor problemen zorgen. Soms gebeurt het dat een chauffeur een volle pakketwand aantreft, waardoor er geen levering kan plaatsvinden.
Desondanks zijn we blij te lezen dat je uiteindelijk toch je pakket hebt kunnen ophalen.
Proshop
AlgemeenPrijs was het goedkoopste t.o.v. andere winkels, dus dat is altijd prettig. Verder was de levering snel en alles kwam goed aan. Zeker aan te raden dus!
VerzendingDe levering was snel (volgens planning) en alles kwam goed aan.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenProshop en hun artikelen en prijzen zijn verder prima, maar hun bezorgpartner DPD is om te janken.
VerzendingZoals al eerder met DPD gebeurde: de bezorger belde beneden bij de hoofdingang van ons apt.gebouw aan en riep "Pakketje", waarop ik antwoordde met "3e etage" en drukte op de deuropnener. Toen hij 5 minuten later nog niet met de lift bij mijn voordeur op de 3e etage was verschenen, liep ik naar mijn balkon om te kijken of het bestelbusje er nog stond. Nee dus, zoals ik al vermoedde. Dus ik gauw naar beneden om te kijken of mijn pakket daar stond. En ja hoor, hij had mijn bestelde Thrustmaster T300RS GT met een waarde van ongeveer €300 gewoon onbeheerd achtergelaten en was weggegaan, dus iedereen had het zo mee kunnen nemen.
Maar het probleem is natuurlijk dat die bezorgers de hele dag helemaal gestressed rond moeten racen om een nog enigszins rendabel loontje bijeen te schrapen. Die krijgen zó belachelijk weinig geld per pakje.
Dáár creëer je dit soort slechte bezorging mee. (Niet alleen bij DPD)
Toen ik via email mijn ergernis over de onverantwoorde bezorging liet weten, kreeg ik alleen het standaardantwoord terug van "O sorry, dat had niet mogen gebeuren. We gaan dat aankaarten" - of iets van die strekking. Maar geloof maar niet dat er echt iets verandert.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met de bezorgervaring van DPD. Deze feedback nemen wij uiteraard altijd mee, dus dat hebben we ook aan je laten weten.
Mocht je niet tevreden zijn met de afhandeling van je klacht over de bezorging, dan mag je altijd contact opnemen met de klantenservice.
Proshop
AlgemeenMet enige regelmaat koop ik aanbiedingen bij Proshop.
De website is overzichtelijk en de prijzen zijn soms scherp.
Dat ze in Denemarken zitten maakt mij niet veel uit.
Minder prettig zijn de verzendkosten.
Vaak schappelijk tot 6 euro, maar nu dus 9 euro.
Dat is toch wel een heel duur verzendlabel voor lichte en kleine items.
De verpakking was prima en het pakket was met 3 werkdagen in huis.
Niet te doen was het verzendtarief van 9 euro voor 2 kleine en lichte items.
Bedankt voor je review.
Levering naar een privéadres kost inderdaad €8.99, ongeacht grootte of gewicht van het pakket. De levering is duurder dan je misschien gewend bent, vanwege de langere afstand die het pakket aflegt vanuit Denemarken.
Proshop
AlgemeenBijzonder scherpe prijzen, gebruikers vriendelijke website voor levering uit Denemarken redelijk vlot m.b.v. DPD. Breed assortiment.
Beste Henk,
Proshop
AlgemeenGoede prijzen, eenvoudig bestelproces en de mogelijkheid om met PayPal te betalen, wat ik persoonlijk erg prettig vind.
VerzendingDe dozen kwamen licht beschadigd aan, met enkele deuken erin. Als retroverzamelaar hecht ik veel waarde aan onaangetaste verpakkingen. Helaas zien deze nieuwe dozen er slechter uit dan sommige van mijn exemplaren van veertig jaar oud. De inhoud leek gelukkig onaangetast, dus hopelijk heeft de binnenverpakking zijn werk goed gedaan. Desondanks vind ik het erg jammer.
KlantenserviceIk heb een e-mail gestuurd naar de klantenservice over de beschadigde doos, maar het enige wat ik als reactie kreeg was een 'sorry' en de opmerking dat ze hopen dat er geen verdere problemen zijn. Tja, op deze manier zal ik deze winkel voortaan alleen nog gebruiken voor koopjes.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen als je verpakkingen beschadigd zijn aangekomen. In principe is de verpakking geen onderdeel van het product zelf, maar hierover valt soms te twisten, horen we van verzamelaars.
In sommige gevallen bieden wij een kleine korting aan, maar als je het niet eens bent met onze uitspraken, mag je dat altijd laten weten. We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Proshop
AlgemeenPrima website en goede prijzen. Betaald met iDeal, had niet eens door dat ze in Denemarken zaten! Duidelijke e-mails. Zou er weer bestellen.
Ik heb geen retourzendingen gedaan, dus geen idee of dat soepel loopt.
Verzending ging prima, alleen zelf geen fan van dpd. Dpd heeft namelijk slechte tracking, slechte website, en pas laat geven ze het tijdslot beschikbaar
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad.
AlgemeenBetreft order: 62138916
Vorige week woensdag (28 Mei) een bestelling geplaatst bij Proshop. Zelfde dag nog een verzendbevestiging gekregen. So far so good.
Echter heeft men er voor gekozen om met DPD in zee te gaan voor de bezorging van artikelen.
DPD heeft op Zaterdag 31 Mei geprobeerd om mijn pakket af te leveren bij een pakketautomaat. Deze zat echter vol.
Vervolgens heeft het pakketje 3 dagen op een opslag depot gelegen met als gevolg dat de Track & Trace nu aangeeft dat per vandaag (3 Juni) het pakketje retour zal gaan naar de verzender.
Uiteraard zal in eerste instantie de gedachte zijn dat de fout bij DPD ligt, het is een aparte manier van zaken om na 1 mislukte bezorgpoging bij een pakketautomaat een pakket meteen retour te sturen. Helaas kan/wilt DPD mij niet met mijn probleem helpen.
Nu probeer ik als laatste poging om via jullie als Proshop zijnde om met een oplossing te komen. Jullie reageren niet op mijn mail, en aangezien dit nogal spoed heeft omdat ik probeer te voorkomen dat het pakketje al retour Denemarken is, probeer ik jullie op deze manier te bereiken. Ik zie namelijk dat jullie op Tweakers wel binnen een dag en soms zelfs binnen een paar uur reageren.
Ik hoor graag van jullie wat de oplossing is.
Pakket is vandaag na 1 mislukte bezorgpoging bij een pakketautomaat onterecht retour gestuurd door DPD.
KlantenserviceHelaas heb ik via de mail nog geen antwoord gekregen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Je pakket werd inderdaad geretourneerd door DPD, en wij konden niet inzien waarom, helaas. Desondanks hebben we kunnen regelen dat je pakket alsnog opnieuw is verstuurd.
Je review plaatste je 5 uur na het verzenden van je mail, en we waren daarom nog niet toegekomen aan het beantwoorden van je mail. Het spijt ons te horen als je dat te lang wachten vond.
We hopen dat we je alsnog naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Proshop
AlgemeenDe verkoper stelde de leverdatum meerdere keren uit voor meer dan 20 dagen. na het annuleren van de bestelling kwam het geld terug op de rekening van de winkel en toen ik het opnam op mijn bankrekening, kreeg ik niets. de klantenservice van de winkel negeert e-mails.
EDIT:
Ik dacht dat ik vroeg om een terugbetaling op een andere kaart. De transactie is inderdaad ontvangen, alles is in orde.
Beste Kira1990,
Op basis van je review kunnen wij helaas niet zien om welke bestelling het gaat, en daarmee evenmin op welke manier je contact met ons hebt opgenomen.
Zou je een mail willen sturen naar support@proshop.nl onder vermelding van het bestelnummer?
Dan kunnen wij de zaak voor je onderzoeken.
Proshop
AlgemeenHeldere webshop. Product makkelijk te vinden in de webshop en goede prijs. soepel betaalproces, gewoon via ideal. Je merkt niet dat ze in Denemarken zitten.
VerzendingWebshop geeft geen bericht van verzending, geen track en trace informatie, geeft onvoldoende informatie aan postnl. Pakket dus buiten mijn weten bij PostNL punt en daar teruggestuurd. Webshop neemt geen verantwoordelijkheid voor deze mislukking en trekt bij het terugbetalen exorbitante verzendkosten voor de retourzending af.
KlantenserviceKlantenservice houdt vol geen fout te hebben gemaakt. Verwijst naar algemene voorwaarden die in strijd met de wet en dus ongeldig zijn.
Beste Pvrij,
Bedankt voor je review.
Zoals via email verklaard, hebben wij meerdere email gestuurd in verband met je bestelling.
21 April: Bevestiging dat we je bestelling hebben ontvangen
22 April: Verzendbevestiging met de track & trace link
4 Mei: Beoordeling van je winkelervaring
In de mail met de track & trace vermelden wij het volgende:
Track & Trace
Je kunt je bestelling via onderstaande link(s) volgen:
LET OP - DPD: De Track&Trace-link werkt pas zodra het pakket is overgedragen aan onze vervoerder. Dit kan mogelijk 1-2 werkdagen duren nadat deze mail is verstuurd.
LET OP - PostNL: je kunt de track & trace-code kopiëren en invullen op de website van PostNL. De tracking wordt actief zodra het pakket in Nederland is aangekomen, dus het kan enkele dagen duren. Houd de trackinglink in de gaten voor updates.
De reden voor de PostNL toevoeging is dat het voorkomt dat de ontvanger niet thuis is en dan wordt het pakket bezorgd bij een PostNL afhaalpunt. Is dat het geval, dan wordt enkel op de website van PostNL getoond waar je het pakket kunt afhalen.
Via email hebben we je ook uitgelegd dat het wel degelijk is toegestaan retourkosten in rekening te brengen mits dit duidelijk vermeld staat op de website. Bij ons staat dit onder "retour en herroepingsrecht" op de voorpagina.
Daarnaast is dit ook aangegeven in onze algemene voorwaarden (goedgekeurd door Thuiswinkel) die vrij toegankelijk zijn op onze website en die je bij het bestellen hebt geaccepteerd.
Proshop
AlgemeenIk heb een monitor (Samsung ViewFinity 8 32") en een muis (Logitech MX Master 3S) besteld. Nou viel het mij gelijk al op dat ik twee keer verzendkosten moest betalen. De pakketjes werden dan ook los van elkaar verzonden. Bij aankomst bleek de monitor in de originele Samsung verpakking verzonden te zijn, was deze doos van de monitor zwaar beschadigd, en jahoor, het scherm zelf ook met een dikke barst in de hoek. Proshop had geen enkele moeite gedaan om het scherm beter te verpakken en DPD had hun favoriete sport, pakketjesrugby, er mee uitgeoefend.
VerzendingLangzame levering vanuit Denemarken, product zwaar onvoldoende verpakt (breekbaar scherm zonder enige extra verpakking erom heen).
KlantenserviceReageerde langzaam en raakte mails kwijt, maar uiteindelijk vriendelijk en correct. Na een paar weken hebben ze een nieuwe opgestuurd zonder dat ik het beschadigde scherm heb moeten terugsturen. Dus uiteindelijk wel tevreden.
Beste d4r4h4n,
Uit je review kunnen wij niet opmaken om welke bestelling het gaat en of we al met je in dialoog zijn, maar bij transportschade is het zo dat wij bepaalde fotodocumentatie nodig hebben om dit soort gevallen te kunnen behandelen.
Aan de hand van deze fotos kunnen wij een schadeclaim indienen bij de vervoerder en beoordelen of het zin heeft voor de klant om een product terug te sturen naar ons in verband met een omruil of vergoeding van het aankoopbedrag.
Bij dit soort zaken sturen we via email altijd een voorbeeld van het soort fotos dat we nodig hebben, en zodra we die hebben ontvangen, kunnen we de zaak afsluiten; omruil met retourlabel voor het beschadigde product (of afhaling bij de klant thuis), het sturen van een nieuw exemplaar zonder dat het beschadigde product hoeft te worden teruggestuurd of vergoeding van het volledige aankoopbedrag.
Mvg,
Proshop
AlgemeenPDP Riffmaster gitaar besteld. Ging vrij snel stuk tijdens regulier laden (doorgebrand). Reactie (geautomatiseerd) van winkel was: opsturen naar Denemarken voor eigen (hoge) kosten. Waardeloos. Het door hun product verkochte product binnen garantie kapot gaat. In plaats van een vervangend product opgestuurd te krijgen maken ze het bedrag terug zonder daarbij de kosten te vergoeden.
VerzendingLevering ging prima, retour was waardeloos doordat retour naar Denemarken opgestuurd moet worden. Zou dus afraden om bij deze webwinkel ooit wat te bestellen.
KlantenserviceOnpersoonlijke, standaardberichten waarbij er totaal niet meegedacht wordt. Leggen probleem volledig bij klant.
Beste buzz,
Uit je review kunnen wij niet opmaken om welke bestelling het gaat, en kunnen daarom niet zien in hoeverre je contact hebt opgenomen met onze klantenservice
Wanneer er sprake is van een probleem met een product kun je een garantieclaim indienen via je klantaccount op onze website. Daarbij ontvang je een gratis retourlabel en dragen wij dus de retourkosten.
Meldt je daarentegen een herroeping via de website, dan klopt dat je inderdaad een bevestiging krijgt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Daarnaast wordt bij herroeping het aankoopbedrag vergoed.
Een omruil of reparatie wordt uitgevoerd wanneer je een garantieclaim aanmaakt.
Om je te kunnen helpen, zou ik je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice via support@proshop.nl
Proshop
AlgemeenZwart wit laser printer besteld. Betaling liep vlotjes en informatie over de levering volgde snel. Daarna werd het allemaal een stuk minder.
Helaas was de kluis leeg bij aankomst (zie levering). Formulier van vermissing ingevuld. En opgegeven moment deel van geld teruggestort. Maar geen printer.
Proshop,DPD en kluisjes verhuurder wijzen naar elkaar, niemand bereikbaar in weekend. De printer is uiteindelijk teruggeleverd bij Proshop, maar geen uitleg (wel meerdere keren om gevraagd) waarom kluis leeg was, waarom de printer alsnog niet geleverd is (is nog steeds in voorraad bij Proshop).
Kosten in rekening gebracht voor vervoer terug naar Proshop, dit heb ik ondanks meerdere beloftes nog steeds niet terug gekregen. Mails lijken elkaar te kruizen en dus steeds net achter de feiten aan.
De auto van DPD dagenlang rond de kluisjes cirkelen zonder levering.
Uiteindelijk leveringsbericht gekregen en een uur later stond ik bij een lege kluis te kijken op zaterdagmiddag. DPD/Proshop niet bereikbaar in het weekend.
DPD vertelde netjes dat ik dit zelf leeggehaald (maandag) en Proshop vroeg mij een formulier in tevullen.
Uiteindelijk bericht gehad dat printer was teruggeleverd bij Proshop en deel van geld wer teruggestort.
De vervoerskosten terug zijn in rekening gebracht
Zowel a DPD en Proshop hebben geen enkele uitleg gegeven.
Proshop reageert tot nu toe steeds netjes op elke mail, dat waardeer ik zeer. Jammer dat ze het probleem niet oplossen (leveren van product terwijl deze wel op voorraad is) en dat restant terugbetaling moeizaam verloopt.
Beste Neudeboules,
Bedankt voor je review.
We betreuren dat er problemen zijn geweest met de bezorging van je pakket.
Wij zijn als afzender verantwoordelijk voor het in gang zetten van een onderzoek, wat we ook meteen gedaan hebben nadat je contact met ons had opgenomen. Dat zouden ze bij DPD en deBuren ook moeten weten.
Intussen was het pakket blijkbaar retour gestuurd door DPD, waarschijnlijk onder het mom van "niet op tijd opgehaald" - wat natuurlijk lastig is als het kluisje leeg is en je als ontvanger geen bericht ontvangt van DPD waar je het dan wel kunt afhalen.
De precieze oorzaak van het terugsturen, en waar DPD het pakket dan wel bezorgd zou hebben, is voor ons nog steeds een raadsel - we hebben hierover geen duidelijkheid gekregen.
Jouw pakket is bij het crediteren als herroeping behandeld, en dan worden er standaard retourkosten in rekening gebracht, wat in dit geval uiteraard niet de bedoeling was.
Dit heb ik alsnog gedaan via een aparte creditnote, na onze dialoog hierover, en het resterende bedrag is inmiddels door onze boekhouding handmatig teruggestort.
Proshop
AlgemeenDuidelijke website met goeie voorraad en voorraad informatie.
Was samen met verzending wel ietsje duurder dan anderen maar wel een kortere levertijd.
prima verpakt zonder al te veel verpakkingsmateriaal.
15 April verzonden.
Zou 23/24ste binnen komen.
21ste in huis.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review, en fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenHad een beeldscherm besteld, er waren geen bijzonderheden bij het bestelproces. Het vereisen van een account om bestelgegevens terug te zien was alleen een beetje onhandig.
VerzendingEr was wat vertraging, omdat het product niet op tijd in het magazijn kwam. Uiteindelijk viel het mee en kwam het maar twee dagen later binnen, terwijl het geschat een week later geweest zou zijn.
Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad.
Proshop
AlgemeenBestellen ging makkelijk, prijzen zijn goed, maar de klantenservice bestaat blijkbaar niet ....🤷🏻♂️, eeuwig zonde.
VerzendingGeen mening, is nog niet binnen gekomen, mijn verwoede pogingen tot contact gingen over wat anders
KlantenserviceIk weet niet hoe iedereen die hier een review heeft geschreven de klantenservice van proshop te pakken krijgt, maar telefonisch zijn ze sowieso niet bereikbaar, ondanks dat je belt binnen de tijden, je krijgt gewoon een bandje waarop je hoort dat je buiten de tijden belt wat gewoonweg niet waar is... en op e-mails reageren ze niet. Vreemde zaak, krijg daar geen goed gevoel van. Wanneer onze bestelling binnen is (duim duim duim) zal ik verder de waardering aanpassen mocht dat gaan
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wij waren afgelopen week van woensdsg 16 t/m maandag 21 april gesloten, i.v.m. de Deense paasdagen. Dit heeft ook op onze website gestaan.
Daarnaast waren wij dinsdagmiddag 22 april vanaf 14:00 telefonisch niet bereikbaar, vanwege onvoorziene omstandigheden. Helaas kunnen wij dit soort last-minute aanpassingen niet op de website vermelden.
Als het geen feestdag of weekend is, zijn wij dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 16:00 (op vrijdagen tot 15:30).
We hopen dat je je bestelling spoedig kan ontvangen. Mocht je vragen hebben, dan kan je ook altijd een mailtje sturen, als je ons telefonisch niet kan bereiken.
Proshop
AlgemeenLogitech Bluetooth muis voor meerdere laptops gekocht. Werkt uitstekend. Gemakkelijk te installeren. Gemakkelijk te wisselen tussen laptops.
Proshop heeft en een voordeliger prijs en levert al binnen enkele dagen.
Kortom.Tevreden met en muis en tevreden met Proshop als verkoper.
Proshop gaf aan dat ze binnen enkele dagen de muis konden leveren, en dat klopte. Muis werd in degelijke verpakking keurig bezorgd.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling.