Proshop is aan de voorkant een prima winkel. De producten vinden en de bestelling plaatsen geeft geen problemen. De levering en de klantenservice stellen helaas teleur. Ik heb gekozen voor een levering naar een pakketpunt zodat ik het ophalen goed kan plannen. De pakketdienst (DPD) heeft uit eigen beweging het pakket op een andere locatie geleverd. Hierover heb ik contact opgenomen met Proshop, maar die hebben niet gereageerd.

Proshop heeft alsnog gereageerd en een passende oplossing geboden.

De pakketdienst (DPD) heeft uit eigen beweging het pakket op een andere locatie geleverd. Dit was een bemande locatie op een afgelegen industrieterrein met zeer krappe openingstijden, in tegenstelling tot het door mij gekozen pakketpunt, wat en in de buurt is en zeer ruime openingstijden heeft.

Proshop heeft alsnog gereageerd en een passende oplossing geboden.

Ik heb contact opgenomen met Proshop, een bevestiging hiervan per mail gekregen (referentienummer 6584510) en daarna niets meer van hen vernomen. Negeren is niet de manier om met klachten van klanten om te gaan.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review. Vanwege onvoorziene drukte konden we later dan verwacht pas op je email reageren. Inmiddels hebben we per email contact gehad, en hebben we een oplossing geboden.

Groet,
Proshop