Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

MediaMarkt

7.070 producten en 9.265 uitvoeringen

Review door KritischAvroLid , dinsdag 20 juni 2017 13:48

Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Klantenservice: Score: 1

Algemeen

Online besteld en voor het gemak zelf opgehaald. Op factuur staat dat ik binnen 14 dagen kosteloos mag retourneren. Maar dat geldt dus niet voor producten die je gebruikt en bestellingen die je zelf afhaalt. Kopen bij Mediamarkt: NIET DOEN

Verzending

Als je via de website oriënteert, moet je NOOIT kiezen voor zelf afhalen, want dan mag je het product blijkbaar niet gebruiken en als het niet bevalt, kun je het dus n niet terugsturen. Kopen bij Mediamarkt: sowieso NIET DOEN. Lange wachttijden in de winkel, slechte service en onvriendelijke managers.

Klantenservice

Uitgebreide discussie over kopen op afstand en kosteloos retourneren, maar met geen mogelijkheid te overtuigen dat het product zonder opgaaf van redenen mag worden teruggebracht bij kopen op afstand.

Review door gajus26 , maandag 19 juni 2017 16:59

Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Klantenservice: Score: 1

Algemeen

Bought a couple of items from the website of Mediamarkt. Next day the package arrives. After unpacking one of the items appears to be missing. No problem, right? Perhaps the item was delayed or it was just a small mistake. So I e-mail them notifying them of the situation.

All I get back is a reply which in short said: "Well, the guy packing your package said he packed all, so the jokes on you. Have a nice day."

First of all, am I supposed to buy this BS? As if an individual packer actually remembers my specific order... But yet, they share no proof.
Even though they are the ones who are responsible for shipping etc, they put the problem with the customer instead of looking for a solution in which the customer is not disproportionately affected.

DO NOT BUY HERE, if you wish for all your items to arrive!

Verzending

Bought a couple of items from the website of Mediamarkt. Next day the package arrives. After unpacking one of the items appears to be missing. No problem, right? Perhaps the item was delayed or it was just a small mistake. So I e-mail them notifying them of the situation.

All I get back is a reply which in short said: "Well, the guy packing your package said he packed all, so the jokes on you. Have a nice day."

First of all, am I supposed to buy this BS? As if an individual packer actually remembers my specific order... But yet, they share no proof.
Even though they are the ones who are responsible for shipping etc, they put the problem with the customer instead of looking for a solution in which the customer is not disproportionately affected.

DO NOT BUY HERE, if you wish for all your items to arrive!

Klantenservice

Bought a couple of items from the website of Mediamarkt. Next day the package arrives. After unpacking one of the items appears to be missing. No problem, right? Perhaps the item was delayed or it was just a small mistake. So I e-mail them notifying them of the situation.

All I get back is a reply which in short said: "Well, the guy packing your package said he packed all, so the jokes on you. Have a nice day."

First of all, am I supposed to buy this BS? As if an individual packer actually remembers my specific order... But yet, they share no proof.
Even though they are the ones who are responsible for shipping etc, they put the problem with the customer instead of looking for a solution in which the customer is not disproportionately affected.

DO NOT BUY HERE, if you wish for all your items to arrive!

Review door NPoli , zaterdag 17 juni 2017 17:36

Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Klantenservice: Score: 2

Algemeen

Indesit wasmachine besteld en extra betaalt voor de aansluitservice. Product is niet op de afgesproken tijd en datum geleverd. Kreeg een sms dat ze over 30 min voor de deur zouden staan en vervolgens een uur later een sms dat het niet geleverd zou worden. De volgende dag is het geleverd maar bij de onderburen, terwijl ik op 1 hoog woon. We hebben het zelf naar boven moeten tillen en moeten aansluiten, waar we niet alle tools voor in huis hadden. Ik vond dit een erg slechte gang van zaken, PostNL reageert niet op de klacht en mediamarkt doet erg lang over reageren.
Dit maakt me toch huiverig om meer groot spul via mediamarkt te bestellen.
De wasmachine zelf is prima, niks op aan te merken. Lekker snel, schone frisse was en de herrie valt best mee.

Verzending

Ik vind dat de communicatie tussen PostNL en Mediamarkt beter kan. Ik snap nog steeds niet hoe ze het voor elkaar krijgen om de wasmachine bij de buren te leveren

Klantenservice

Mediamarkt doet erg lang over reageren op emails en PostNL reageert helemaal niet.

Review door Dimebagcarroll , zaterdag 17 juni 2017 09:13

Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Mediamarkt is een gigant binnen de sector, maar heeft wel zijn op en aanmerkingen. Prijzen die voor kortingsperiodes een flink stuk omhoog gaan en een website die vooral bij de betaling niet altijd lekker werkt. Ze hebben wel veel aanbod en goede acties ondanks eerder genoemde aanmerkingen. Het is een kwestie van goed inlezen voor je iets aanschaft.

Verzending

Levering was goed. Geen problemen en netjes op tijd.

Review door CaptRondo , zaterdag 17 juni 2017 09:09

Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

De webwinkel werkt via smartphone niet goed. Wat echt extreem slecht is, is dat je op het betaalscherm alsnog banners te zien krijgt. Los van het feit dat het intrusive is (ik ga toch al betalen?!) zit het ook nog eens in de weg. Daarnaast werkte Ideal niet goed,wat ook geen vertrouwen wekt. Dus moest de bestelling opnieuw doen via tablet.

Verder wel snelle service en qua prijs goedkoper dan ergens anders (zocht een Microsoft Surface Pentip setje).

Verzending

Snel geleverd en prima op orde

Review door BonPar1 , vrijdag 16 juni 2017 20:14

Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Klantenservice: Score: 2

Algemeen

De starheid van de klantenservice is mij erg tegengevallen. Er werd voor vaderdag een scheerapparaat besteld. Door een dubbel cadeau wilde ik dit annuleren. Het pakket was onderweg en nog niet geleverd. Helaas werd ik gedwongen om he pakket de volgende dag aan te nemen en het kon niet geretourneerd worden. Wat een service hebben jullie! Bij een volgende bestelling kijk ik beter uit. (concurrentie genoeg) Ik ben toch niet gek!

Verzending

Zie boven! Alles is al genoemd. Een slechte ervaring bij Mediamarkt.

Klantenservice

Zie boven. Alles is al genoemd. Slechte ervaring met Mediamarkt.

Review door GertDoldersum , donderdag 15 juni 2017 20:18

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Duidelijke informatie over het product op de website van Mediamarkt. Ik had zelfs en bon gekregen voor mijn verjaardag die ik op het product kon inruilen.

Verzending

Zeer snel en goed verpakt geleverd.

Review door Floydian , donderdag 15 juni 2017 19:43

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Ik zocht een Chromecast Audio, deze was o.a. het goedkoopste bij de MediaMarkt. Aangezien zij ook een fysieke vestiging bij mij in de buurt hebben, geb ik besloten om hem hier te kopen.

Verzending

Product was op voorraad en was ook op tijd verzonden. De dag daarna netjes bezorgd.

Review door Anja de Ridder , donderdag 15 juni 2017 12:48

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Veel keuzemogelijkheden voor een digitaal fototoestel.ipv 8gb kaart,zat er een 16gb kaart bij
Gemakkelijk te vinden'
Prettige betalingsmogelijkheid met paypal

Verzending

Snel geleverd via post.nl
Handtekening vereist

Review door TheRubenizer , donderdag 15 juni 2017 12:15

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Alles in de webshop is duidelijk en spreekt voor zich. De bestelling ging dan ook voorspoedig.

Verzending

Mijn bestelling had ik zoals beloofd, de volgende dag in huis. De verpakking was prima en het product was dan ook niet beschadigd.

Review door speedy_d_27 , donderdag 15 juni 2017 08:48

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 4

Algemeen

het bestellen is eenvoudig en ook het doorlopen van het betaalproces.
ik ben bij de eerste keer lid geworden van de "mediamarkt club" en zodoende kun je op je eigen pagina altijd zien wat je besteld hebt, producten retour sturen, je kassabon bekijken en je bestelling volgen tijdens het vervoer.

Verzending

Snelle bezorging en alles netjes ingepakt.

Klantenservice

de keren dat ik de klantenservice nodig had werd er netjes (was wel in de winkel en niet via de webshop) gekeken en mijn defecte product geruild of gerepareerd.

Review door Jan Christiaan , woensdag 14 juni 2017 20:51

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Eenvoudig, duidelijk zeer tevreden, het enige probleem was de kwalitatief hoogstaande filmpjes zichtbaar te maken op mijn PC. Uiteindelijk gelukt. Nu nog uitvissen hoe ik een op mijn PC gedownload filmpje kan uploaden naar bv. YouTube maar dat is ook een kwestie van uitzoeken. Overall..... ben ik zeer maar dan ook zeer tevreden.

Verzending

Volgende dag thuis als beloofd...geen enkel probleem... klasse

Review door Inge Meijerink , woensdag 14 juni 2017 18:38

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Met gemak bestelling kunnen plaatsen.Snelle bezorging. Tijdig en vriendelijk bericht ter bevestiging. Goede kwaliteit. Heel fijn om bij MediaMarkt on line te shoppen. Heel tevreden met mijn bestelling, die correct en heelhuids is afgeleverd.
In één woord Top!

Verzending

Zie korte toelichting hierboven,

Review door Rene-m-h , woensdag 14 juni 2017 17:19

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 4

Algemeen

De webshop is ok. Je krijgt heel vlug mail na een bestelling. binnen 2 dagen had ik het product.

Verzending

Door de mail weet je waar de bestelling is.

Klantenservice

Door de week ben je snel aan de beurt, en word goed geholpen.

Review door Ina Meijer , woensdag 14 juni 2017 17:13

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

De site is overzichtelijk. De producten zijn snel te vinden. Ideaal om online te bestellen.

Verzending

Heb het pakket naar pakjesgemak laten sturen en het was er de volgende dag.

Review door Ben Geusens , woensdag 14 juni 2017 16:55

Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Koop al enkele jaren online via Mediamarkt en gaat eigenlijk altijd wel goed!
nog en heb dus ook nog nooit de klantenservice nodig gehad.

Verzending

De PHILIPS Airfryer Avance HD9643/10 gekocht werkelijk een super uitvinding dit. Zeker een aanrader!

Review door Martin ........ , woensdag 14 juni 2017 16:55

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 1 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Bestelling eenvoudig, Mediamarkt doet wat ze beloven tegen redelijke prijzen.
Zeker aan te bevelen om via internet te bestellen.

Verzending

Post nl geeft een track en trace code en laat vervolgens de gehele dag is onderweg aanstaan.
Een planning maken waarin een tijdvak wordt aangegeven is ook na bellen teveel gevraagd.

Review door tinus van bakel , woensdag 14 juni 2017 16:53

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Klantenservice: Score: 2

Algemeen

IDEAL betalen geeft nooit problemen wel \'t optijd leveren.maar misschien wordt dat in de toekomst beter

Verzending

het werkt

Klantenservice

voor 22.30 besteld morgen in huis is bij jullie 'n wassen neus 1 dag later geleverd als 't niet op voorraad is of wat anders stuur dan ff mailtje hoef ik ook geen dag voor jan met de korte achternaam te wachten.

Review door Maurice Baan , woensdag 14 juni 2017 16:47

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 1 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

bestelling was prima, alleen betalen was ruk. website reageerde niet of herkende de Rabobank in eens niet. webshop was duidelijk.

Verzending

aangegeven dat ze mogen bezorgen bij de buren. moet ik hm als nog ophalen bij de karwei

Review door mdenboer , woensdag 14 juni 2017 16:37

Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Klantenservice: Score: 0

Algemeen

Prima website om de bestelling te plaatsen en goede verzending.
Updates via email zijn compleet en duidelijk.

Verzending

Product is goed verpakt en heel + werkend aangekomen.

1 2 3 ... 98

Scorekaart voor MediaMarkt

Algemeen Score: 4.5
Verzending Score: 4.5
Klantenservice Score: 3.5

Reviews ouder dan 1 jaar worden niet meegenomen in de scoreberekening.

Deze winkel is meer dan 10 jaar bekend bij Tweakers.

Waarborgen

Thuiswinkel Waarborg

Preferred supplier voor

Review toevoegen Meld foutieve informatie



Nintendo Switch Samsung Galaxy S8+ LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*