AlgemeenSamsung The Frame TV Pro gekocht met speciale beugel. Zit de beugel niet in de doos. Het is een gecalibreerde TV, dus opengemaakt door Mediamarkt en die hebben waarschijnlijk de beugel vergeten in te pakken. Het bedrijf wat de installatie doet is waardeloos, hadden de TV "tot-het-opgelost-was" snel aangesloten, maar werkte helemaal niet. Ze wisten het ook niet en zijn weggegaan. Ik twijfelde nog om alles mee te laten nemen, maar ik vertrouwde op de klantenservice van Mediamarkt.
Helaas. Die is er gewoon niet. Lang verhaal kort:
Het bedrijf wat kwam installeren had nog nooit een Frame tv aangesloten en had ook geen idee. Er zit een losse unit bij, die moet je binden met de TV anders werkt het niet. Kortom zelf maar gedaan.
Mediamarkt 5x gebeld over het ontbrekende onderdeel, uiteindelijk laten we de TV maar ophalen. Niemand begrijpt het probleem bij Mediamarkt en er is geen enkele motivatie om ons verder te helpen.
Onthutst over hoe slecht het personeel is en dat zoiets kennelijk gewoon kan blijven bestaan.
Installatiebedrijf had geen kennis van zaken. Ik had ze erbij besteld vanwege het ophangen van de TV, daarbij zit dan dat ze alles gebruiksklaar afleveren, maar dat kunnen ze niet.
KlantenserviceAI telefoon, je moet meteen beginnen met "ik wil een medewerker spreken", maar die zijn bijzonder incompetent.