Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZoals gebruikelijk perfecte service! Megekko heeft niet altijd de allerlaagste prijs (maar ook nooit bovengemiddeld) maar de grote voorraad en snelle service maken het meer dan waard!
VerzendingZoals ik gewend ben is de bestelling snel en correct geleverd
AlgemeenGoede ervaring met Megekko. De bestelling werd snel geleverd en het product was stevig verpakt. De website is duidelijk en het bestelproces verliep vlekkeloos. Ik ben erg tevreden en zou hier zeker opnieuw bestellen!
VerzendingSnelle verzending (het kwam de volgende dag al aan, ondanks dat de bestelling de dag ervoor laat was geplaatst).
Klantenservice"Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, omdat de bestelling en levering vlekkeloos en zonder problemen zijn verlopen.
AlgemeenHet bestellen ging makkelijk en vlot, de levering was erg snel en de prijzen waren goed.
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht; alles kwam netjes en goed verpakt aan.
AlgemeenIk besteld hier al jaren nu weer onderdelen besteld voor een pc. En zoals gewoonlijk verliep dit wert heel gemakkelijk.
VerzendingHad me bestelling volgende dag al in huis. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status
KlantenserviceNa het plaatsen van me bestelling wou ik toch nog een product aanpassen. Ik heb hiervoor telefonisch contact opgenomen.
Er werd snel opgenomen. En kon zonder problemen het product nog wijzigen, ik kreeg daarna direct via de mail een betaal verzoek.
Het aangepaste product was ook gelijk mee verzonden
AlgemeenMegekko is een website die zijn belofte(s) nakomt. De website is overzichtelijk en gemakkelijk doorheen te surfen. Ook de levertijd is volgens afspraak. De prijsverhouding t.o.v. andere aanbieders is ook heel goed. Ik weet nu waar ik met vertrouwen kan bestellen.
De bezorgen heeft het pakket (ondanks de grootte) zonder beschadigingen bezorgd. En op tijd zoals aangegeven.
AlgemeenVerkeerde Monitor arm besteld, snel geleverd en ook weer snel retour gestuurd. Binnen 1 week geld weer terug.
VerzendingGoed verpakt in omdoos van Megekko. Opvulmateriaal was van plastic luchtkussen. Ik zie liever papier/karton als opvulmateriaal ipv kunststoffen.
AlgemeenAls ik computeronderdelen zoek, kom ik qua prijs, kwaliteit en service sowieso altijd bij Megekko uit.
VerzendingBestelling wordt geleverd zoals op de site wordt aangegeven bij de bestelling.
AlgemeenAl meerdere malen bij Megekko besteld, en het wordt altijd netjes geleverd op de verwachte bezorgdatum. Vaak zijn ze ook een van de goedkoopste webshops.
VerzendingProcuten werden geleverd via PostNL en de track&trace van Megekko zelf was ook accuraat. De producten worden goed verpakt met lucht gevuld plastic.
AlgemeenAl vaak pc-onderdelen gekocht bij Megekko. Altijd zeer tevreden over product en service. Bij eventuele problemen gemakkelijk contact op te nemen via mail, je krijgt steeds een snel en duidelijk antwoord.
Megekko is héél vaak bij de goedkopere webshops wanneer ik een product zoek en je kiest voor kwaliteit en zekerheid.
Kan artikelen vergelijken
AlgemeenBestel proces makkelijk doorlopen.
Kleine vertraging (3 dagen) werd netjes gemeld en vervolgens kwam het product alsnog eerder binnen.
Product werd netjes geleverd door PostNL op de aangegeven dag.
KlantenserviceGeen contact mee gehad.
Product bestelt, kleine vertraging netjes gemeld.
AlgemeenVoor de allereerste keer besteld op megekko en meteen een goede indruk! Desondanks dat ik in België woon was de levering enorm snel. Ik ben net begonnen met het bouwen van een pc en zal zeker meer onderdelen hiervan halen.
VerzendingIk heb gisteren besteld en vandaag was het er al. Alles was netjes en stevig ingepakt tegen beschadiging.
KlantenserviceIk heb gelukkig geen contact nodig gehad met de klantenservice.
AlgemeenVia de pricewatch gezocht voor een eenvoudige 8 port 2.5 Gb switch TP-LINK TL-SG108-M2 en meteen besteld bij Megekko.
VerzendingAltijd een hele snelle afhandeling, daarna ben je afhankelijk van post.nl maar doorgaans de volgende dag geleverd.
KlantenserviceIk heb vorig jaar bij de door mij gebouwde PC bij het omwisselen van een CPU cooler, door een stomme handeling. div pinnen van de CPU voet verbogen, na mijn email waar ik dit ook in had vermeld, kreeg ik te horen stuur maar op, ik was verbaast want dacht te weten dat je daar geen garantie op hebt. Na een week een mail we kunnen er een nieuwe voet op plaatsen voor 50 euro wat ik spot goedkoop vond, en opdracht gaf. MB kwam terug met een nieuwe voet en Factuur 0 Euro stom verbaast over deze service.
ongeveer een jaar daarna kreeg ik onduidelijke problemen, toen MB. CPU en Geheugen teruggestuurd voor controle en eventuele reparatie.
Alles snel en goed afgehandeld.
echt een top service.
Een hele dikke 5
AlgemeenMegekko is gewoon de beste webshop voor computer onderdelen. Ik vergeet vaak een review te schrijven want dan ben ik alweer lekker aan het knutselen. Ik spaar me altijd helemaal rot en het duurt meestal 5 jaar voor ik een set bij elkaar heb. Zonder Megekko zou ik helemaal geen pc kunnen hebben. Het is te duur en er is teveel gesjoemel. Bij Megekko niet. Ik zou het wel leuk vinden als er van tijd tot tijd een opruiming is. Laptops die van 4000 naar 3799 gaan daar heb ik niets aan. Dat is het enige puntje, voor de rest perfect
VerzendingIk bestel alleen nog maar naar ene PostNL punt toe. Ik vertrouw de postbode voor geen meter meer na vele dramatische bezorgingen. In de lift neerzetten, voor de lift, beneden bij een ander zonder briefje. Ik ben weleens iedereen in de hele flat langsgeweest. Kon dit niet dan had ik het in Breda op moeten gaan halen. Nooit dat die prutsers van postnl nog iets aan mn deur mogen aanbieden
KlantenserviceHeb weleens mail gestuurd. Kreeg ook een mail terug. Bijzonder, vandaag de dag
AlgemeenHandige site, goed assortiment, goede prijzen en vlotte verzending.
Na eerdere goede ervaringen gekozen voor Megekko om PC componenten te bestellen. Handig dat je je winkelmand kan delen, daardoor goed onderzoek kunnen doen naar de onderdelen en de compatibiliteit (m.b.v. PCPartPicker).
De prijzen zijn goed, de levertijd is heel duidelijk aangegeven. Al met al een prettige bestelervaring.
PC zit inmiddels in elkaar en werkt naar behoren.
Megekko kwam heel netjes de beloofde levertijd na, alle componenten die we uiteindelijk gekozen hadden waren op voorraad, zaterdag bestelt, zondag verzonden en maandag met PostNL geleverd. Netjes verpakt.
AlgemeenMijn zoon bouwt zijn eerste systeem en was erg enthousiast zijn eerste componenten te bestellen. Hij zag een goede prijs en wilde zijn kans grijpen.
Vanwege de afmeting kwam dit in meerdere pakketten. Geen probleem voor levertijd of verzendkosten, en kwamen netjes tegelijkertijd binnen.
Al met al erg tevreden!
De pakketten kwamen erg snel binnen en waren zeer goed verpakt: Moederboard mooi opgesloten in luchtzakjes en ook de case had geen enkele beschadiging, zelfs niet op de doos.
AlgemeenBij het bestellen van een CPU koeler werd als cross-sell thermal paste aangeraden. Dit is door mij meebesteld. Uiteindelijk bleek dit niet nodig, aangezien er ook thermal paste is meegeleverd bij de koeler van Cooler Master. Het is daarom in mijn optiek niet erg netjes om dit als cross-sell aan te bieden. Helemaal omdat de retourkosten voor de consument niet opwegen tegen de betaalde meerprijs van 5 euro. Bovendien is het onmogelijk om te weten dat er thermal paste meegeleverd wordt: dit wordt op de productpagina nergens aangegeven. Meegeleverd wordt: "Montage gereedschap".
VerzendingVerzending was prima. Geleverd op de aangegeven datum. Netjes verpakt.
KlantenserviceNa de bestelling werd ik gemaild om een review op Tweakers te plaatsen. Gezien mijn ervaring besloot ik eerst contact op te nemen met de klantenservice en de situatie uit te leggen. Een negatieve review voordat een bedrijf de kans heeft gehad om een probleem op te lossen is immers niet helemaal netjes.
Mijn verzoek richting de klantenservice was om de thermal paste terug te sturen op kosten van Megekko. Daarbij ook uitgelegd dat het niet zozeer een kwestie was van de 5 euro die nu teveel betaald is, maar meer een principekwestie.
De reactie was vlot, maar zakelijk: je kan op eigen kosten retourneren.
In mijn optiek is het voor een partij zo groot als megekko een kleine moeite om een klant hierin tegemoet te komen. Bovendien had het ze een positieve review opgeleverd. Deze houding en reactie bereikt het tegenovergestelde: een negatieve review en waar het kan zal ik megekko vermijden.
AlgemeenHarde schijf aangeschaft, duidelijk op website, prijs goed en volgens afspraak de volgende dag geleverd.
---
geen ervaring met de klantenservice, dus daar kan ik niet zoveel over zeggen
volgens afspraak de volgende dag geleverd. Track en trace via PostNL
AlgemeenIk shop al heel lang bij Megekko. In al die jaren nooit problemen gehad met de service. Prijzen zijn altijd goed. De reden waarom ik over 10 jaar nog steeds hier winkel is omdat er gewoon geen gezeur is. Als je iets terug moet sturen gaat dat soepel. ( ik ga wel altijd erg zorgvuldig met de spullen om) Als de site zegt dat iets leverbaar is dan is het ook leverbaar op de datum die erbij staat. Website is overzichtelijk. Geen verassingen.
VerzendingVerzending gaat snel. Megekko houdt je goed op de hoogte
Als een product bij de leverancier moet worden besteld staat dit duidelijk aangegeven bij het product en bij de bestelling. Ze houden je ook op de hoogte van dit proces. Als het eruit ziet dat de leverancier gewoon optijd gaat leveren aan hen dan krijg je hiervan bericht. Erg netjes.
Dit is de reden waarom ik bij een winkel blijf winkelen. Bij Megekko werken mensen die voor reden vatbaar zijn. Dit is absoluut niet vanzelfsprekend bij organisaties! Kortom:
Megekko snapt dat klantbinding essentieel is voor een onderneming om te overleven.
AlgemeenHet was een vlotte bestelling van een onderdeel van mijn nieuwe upgrade. Elke stap heel overzichtelijk en goed uitgelegd.
VerzendingAccurate tracking periode volgens de app en goede inschatting van de tijd.
AlgemeenBestelling makkelijk geplaatst en duidelijk communicatie over de levering. Prijs was ook vele malen beter dan bij de concurrenten.
VerzendingHet product was goed ingepakt en snel geleverd, communicatie rondom levering was ook goed.