Gebruikers over webshop Megekko

Ik vergelijk altijd de prijzen voordat ik iets koop, en ik merk dat ik uiteindelijk heel vaak bij Megekko uitkom. Ze zijn simpelweg altijd erg competitief met hun prijzen. Daarnaast is de levering altijd snel en netjes op tijd, en reageert de klantenservice super snel als je een vraag hebt. Zeker een aanrader!

De levering altijd snel en netjes op tijd zoals beschreven

Reageert de klantenservice super snel als je een vraag hebt.

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op de site, veelal met keuzefilters voor een correcte keuze. Daarnaast soms een link naar Youtube voor extra info.

Levering zoals op de site aangegeven, informatie over de levering per mail tijdig ontvangen.

Geen contact gehad met de klanten/klachtservice maar tot hier is alles verlopen zoals op de site aangeven (en dat is wel eens anders).

Los van de te winnen prijs wel, megekko is tot nu toe altijd top!

Een keer een bestelling geplaatst, iets vergeten erbij te doen, gemaild naar de klantenservice of het nog hij de bestelling kon.
Dit ging helaas niet, maar ze voorzagen mij wel van een tijdelijke kortingscode voor de verzendkosten, zodat ik voor dat kleine extra dingetje niet nog eens 5-6 euro verzendkosten hoefde te betalen.

Tot nu toe altijd de spullen optijd binnengehad. Ik las net de review van een azijn pisser, die 2 sterren gaf omdat het niet optijd binnen was, man man man. Als het haast had, heb je per definitie ook te laat besteld. De webshop heeft geen tot weinig invloed op de bezorgdienst. Als jij 1-2 dagen bezorgtijd niet kan handelen, zou ik vooral nergens meer bestellen, lekker naar een fysieke winkel rijden en niet een goede webshop benadelen met een slechte review.

Anyways, megekko is top, goeie insta reels ook

Leveringen zijn altijd optijd, was goed verpakt zoals altijd en is in goede staat bezorgd.

Uitstekende klantenservice zoals eerder beschreven, met het vergeten item bij bestelling.

Ook een positieve ervaring en blijk van een goede basiskennis wat betreft de producten, is het contact way ik had over het moederbord en welke bios versie erop zou staan bij levering.
Meteen werd er hulp aangeboden! Heel netjes

JvdW Karma 18,1K

Bestelt ivm volgende dag in huis volgens de site, dit hebben ze helaas niet waargemaakt. Had ik beter elders kunnen bestellen en afhalen. Jammer, niet weer omdat ik er niet op kan vertrouwen.

Te laat geleverd, niet de volgende dag in huis zoals vermeld op de site en bij het product.

Handige goedwerkende webshop, waar de producten die ik zocht allemaal beschikbaar waren voor een goede prijs.

Het pakket kwam optijd aan en de verpakking was netjes met voldoende opvulling.

Geen ervaring hier mee gehad, maar alles werd netjes geregeld.

Bijna al mijn aankopen voor pc parts doe ik bij dit bedrijf. Groot aanbod en duidelijke foto's, Winkel is klein maar prima te bereiken om parts zelf op te halen.

Duidelijke levertijden en deze komen tot nu toe overeen met de werkelijkheid (Als de bezorgende partij mee werkt )

2x wat retour gestuurd voor een garantie geen problemen mee gehad

Dit is een betrouwbaar bedrijf met goede prijzen. Bezorging is voorspelbaar en netjes. Kom er graag weer terug. Hun concurende prijzen ze te ze al jaren bovenaan. Eigenlijk nooit problemen ervaren. Ook terugsturen/ruilen werkt

Verzending klopt met de statements op de site. Ik bestel hier al jaren online zonder problemen

Je moet even de weg weten om de klantenservice te benaderen, maar gewoon correcte afhandeling

Precies als besteld. Gesloten doos, geen trucjes. Alles compleet, ookal had Asus er nog wel een extra kabeltje bij mogen doen om op mijn voeding te kunnen aansluiten. Ligt niet aan Megekko.

De nette factuur werd snel na bestelling gemaild. Levering is zoals beloofd.

Ik heb al zoveel besteld voor het bouwen van mijn pc goede service alleen jammer als je iets terug stuurd dat je dan 8.75 moet betalen terwijl ik zoveel heb bestel ik begrijp het wel waarom alleen vind ik 8.75 niet niks

Snel geleverd niets op aan te merken als je iets besteld volgende dag in huis

Werd snel te woord gestaan goed geholpen kon het produkt yerug sturen zo dat ik een nieiwe order kon plaatsen met het juiste product

Was al weer tijdje geleden dat ik iets bestelde bij Megekko. Had eerder niets iets nodig.
Nu voor mijn nieuwe huis, gelijk maar nieuw WiFi spullen besteld en dit was hier prima geprijsd.
Heerlijk dat het de volgende dag ook gewoon binnen was.
Kan ik van de week mooi aan de hobby in het nieuwe huis.

Alles was netjes verpakt en fijn dat het de volgende dag bezorgt wordt.

producten en prijzen zijn zeer makkelijk te vinden op de site, maar ook in tweakers pricewatch. Bestelling plaatsen is erg makkelijk

super snel verzonden, heel veilig en goed verpakt. De bestelling kwam binnen op de vooraf voormelde datum.

gezien ik vaker bestel bij Megekko, ook al eens te maken gehad met hun meer dan vriendelijke klantenservice. Ze denken mee en bieden een passende oplossing.

Makkelijk en snel te bestellen zoals altijd, koop al jaren met grote tevredenheid bij Megekko!

Ook deze bestelling was weer netjes geleverd volgens de aangegeven levertijd en vlotte updates over de status van de bestelling van orderbevestiging tot bezorging.

Goed overzichtelijke website met goede prijzen. (was met meeste onderdelen het goedkoopste!)
Geen aftersales nodig gehad want de hardware werkte gewoon zoals het hoort. De waterkoeling werkt geweldig en houd de nieuwe processor mooi koel.

Sneller levering en ook goed en stevig verpakt met veel opvul materiaal zodat het zonder schade over kon komen.

Ik heb deze RX 9070 XT nu een paar dagen in mijn pc zitten. Het inbouwen ging prima, al is het wel een vrij forse kaart, dus je moet wel even opletten dat je behuizing groot genoeg is. Hij zat in ieder geval goed stevig verpakt in de doos. Qua uiterlijk vind ik hem er strak uitzien in mijn build. De prijs is flink, maar je krijgt er wel echt top prestaties voor terug. Mijn games draaien eindelijk weer lekker soepel zonder dat de ventilatoren te veel herrie maken.

De levering was super snel, de volgende dag had ik de videokaart al in huis. Het geheel zat netjes in een extra verzenddoos met genoeg opvulmateriaal, dus de originele verpakking was ook nog helemaal netjes.

Ik heb de klantenservice helemaal niet hoeven spreken. Het bestellen liep erg vlot en ik had de kaart snel in handen, dus contact was simpelweg niet nodig.

Uitstekende tech-webshop met een geweldig assortiment

Ik bestel al langere tijd mijn computeronderdelen en elektronica bij Megekko en ben zeer tevreden over deze webshop. Het assortiment is enorm uitgebreid; of je nu op zoek bent naar een specifieke component voor een pc-build of randapparatuur, ze hebben vrijwel altijd alles op voorraad.

De website werkt overzichtelijk en de prijzen zijn consistent scherp en concurrerend met andere grote aanbieders. Wat de ervaring daarnaast leuk maakt, is de unieke communicatiestijl met een knipoog in de updates rondom je bestelling.

Kortom: een betrouwbare en fijne winkel voor iedereen die van tech houdt. Ik kan Megekko absoluut aanraden!

Zorgvuldige verzending en top verpakt!

Ik ben zeer te spreken over de verzending van Megekko. Mijn bestellingen worden altijd netjes en overzichtelijk via de mail gecommuniceerd, zodat je precies weet wanneer je pakket wordt overgedragen aan de bezorgdienst.

Wat ik vooral belangrijk vind bij kwetsbare elektronica en pc-onderdelen, is de manier van inpakken. Alles wordt altijd uiterst zorgvuldig, stevig en met voldoende beschermmateriaal verpakt, waardoor de producten onbeschadigd aankomen. De logistieke afhandeling is hier simpelweg uitstekend geregeld!

Uitstekende en vriendelijke klantenservice!

Ik heb onlangs contact gehad met de klantenservice van Megekko en ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen. Mijn vraag of probleem werd snel opgepakt door een medewerker die echt meedacht en verstand van zaken had.

De communicatie verloopt soepel, transparant en helder. Het is erg fijn om te merken dat ze hier de tijd voor je nemen en problemen professioneel en netjes oplossen. De unieke en vriendelijke benadering van het team geeft bovendien een heel persoonlijk gevoel. Een dikke pluim voor de service!

Altijd een fijn bestellen bij megekko. Fijne site met goede en kloppende product informatie. Veel acties van toepassing op mijn product.

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden waardoor het super helder was (onafhankelijk van de bezorger) wat de status van de levering was

Het bestellen is gemakkelijk, vooral via de links via Tweakers.

Doordat ik de tijd nam om toch nog even op andere websites te kijken, duurde de sessie lang maar bleven de items netjes in mijn winkelmandje staan. Dat is prettig met mijn landurig vergelijkend waren onderzoek;)

Weinig stappen om van selectie tot doorlopen van het hele bestelproces te gaan en fijn dat er flexibele betaalopties zijn.

De levering was de dag na bestelling en was zeer deugdelijk verpakt.

ahwx Karma 9,31K

Prima webshop, alle producten die ik bij Megekko besteld heb over de afgelopen 5+ jaar zijn tot nu toe snel verzonden. Nette service en fijne webwinkel.

Altijd goed ingepakt en op tijd verzonden. Je kunt kiezen of je DHL of PostNL prefereert, wat erg fijn is.

Aantal keer een probleem gehad waar ik een product terug moest sturen voor garantie. Is erg netjes afgehandeld. 2 jaar na aankoop het volledige aankoopbedrag terugkrijgen is een erg fijne verassing.

Tweede bestelling bij Megekko en weer een goede ervaring. Liep tegen een probleempje aan maar het team loste het gewoon netjes op!

Ook deze bestelling weer keurig en zonder problemen thuisbezorgd. Fijn dat je de bezorging goed kon volgen, wist precies wanneer het pakket er aan kwam.

Had een probleem met mijn bestelling maar het team van Megekko stond meteen voor me klaar. Echt super fijn geholpen, daar doe je het voor!

Alle losse onderdelen voor mijn pc gekocht bij Megekko. Fijne site, duidelijke prijzen en top klantenservice. Zou er zo weer bestellen!

Mijn bestelling werd netjes en snel geleverd, alles goed verpakt aangekomen.

Had een vraag en werd meteen vriendelijk en snel geholpen.

Scorekaart voor Megekko