Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSoms kan je grote bedragen niet eenmalig voldoen gelukkig bestaan er opties hiervoor erg fijn
VerzendingHet ging even mis ivm een voorraad fout maar deze is fijn en top opgelost.
KlantenserviceZe hebben mij netjes te woord gestaan helemaal fijn en netjes
AlgemeenOpzoek naar een Powerbank en Megekko had met grote afstand de beste prijs, vandaar dat de keuze snel voor mij was gemaakt. Ik was bekend met de website maar had er zelf nog nooit wat gekocht. Het bestelproces liep erg soepel en makkelijk.Bezorging ging bijna nog sneller. Zeer tevreden en ik koop zeker nog eens hier
VerzendingVerzending was zeer snel, in een goede verpakking. Niks op aan te merken.
AlgemeenMijn ervaring met Megekko is erg teleurstellend verlopen.
Op 11 mei 2026 bestelde ik drie WD HDD 3.5" 16TB S-ATA3 512MB WD161KFGX Red Pro-schijven voor €599 per stuk. Tijdens het bestellen stond het product vermeld als “Uit voorraad leverbaar” met een levertijd van enkele dagen. Na betaling werd de levering echter meerdere keren uitgesteld.
Eerst werd aangegeven dat de levering rond 15–16 mei zou plaatsvinden. Vervolgens kreeg ik bericht dat de levering opnieuw werd verschoven, ditmaal tot uiterlijk 13 juni 2026. Tegelijkertijd bleef hetzelfde product op de website vermeld staan als “Uit voorraad leverbaar” met een levertijd van 2 à 3 dagen.
Dat vond ik bijzonder verwarrend en weinig transparant. Als klant verwacht je dat de voorraad- en levertijdinformatie op de website overeenkomt met de daadwerkelijke beschikbaarheid. In mijn geval bleek dat niet zo te zijn.
Daarnaast zag ik dat de prijs van hetzelfde product in de tussentijd was verhoogd van €599 naar €629 per stuk. Ik kan niet beoordelen wat daarvan precies de reden is, maar de combinatie van oplopende prijzen en voortdurende vertragingen wekte bij mij weinig vertrouwen.
Wat voor mij extra meespeelt, is dat dit niet de eerste keer is dat ik bij Megekko problemen ervaar met levertermijnen en voorraadindicaties. Juist daardoor is mijn vertrouwen in de juistheid van de gecommuniceerde beschikbaarheid en levertijden inmiddels sterk afgenomen.
De klantenservice bleef beleefd, maar verwees voornamelijk naar problemen bij de leverancier of distributeur. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd omdat er geen duidelijke of betrouwbare levertermijn meer gegeven kon worden.
Mijn advies: bestel hier alleen als je flexibel bent qua levertijd. In mijn ervaring kwamen de gecommuniceerde voorraadstatus en levertermijnen niet overeen met de werkelijkheid.
De bestelling werd meerdere keren uitgesteld ondanks dat het product als “Uit voorraad leverbaar” vermeld bleef staan. Eerst werd levering rond 15–16 mei gecommuniceerd, later verschoof dit naar uiterlijk 13 juni 2026. De gecommuniceerde levertijden kwamen in mijn geval niet overeen met de werkelijkheid.
KlantenserviceDe communicatie verliep beleefd en de terugbetaling werd correct en vlot verwerkt. De communicatie rond voorraadstatus en levertermijnen vond ik echter erg slecht en tegenstrijdig. Daarnaast kreeg ik op vrijwel elke e-mail reactie van een andere medewerker, waardoor er weinig consistentie of eigenaarschap in de opvolging van het dossier leek te zijn.
AlgemeenOp de site staat "Uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 dagen". Echter na bestelling blijkt dit onwaar. De voorraad die hier bedoeld wordt (volgens de klantenservice) is die bij een leverancier, en die voorraad blijkt 0 te zijn. Ik krijg een automatisch mailtje waarin mij wordt verteld dat de levertijd 'onbekend' is.
Inmiddels zijn we dagen verder, zonder update, en staat op de site bij het product nog steeds doodleuk dezelfde levertijd vermeld. In mijn 'bestellingen' overzicht op de site is geen status van de bestelling de bevinden, behalve "besteld".
Pluspuntje: de klantenservice reageert snel en heeft de bestelling voor me geannuleerd (maar praat als een robot 'Wat vervelend dat je bla bla bla').
AlgemeenDe site is overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden. Veel informatie over de producten en de betaling ging ook soepel.
VerzendingDe producten waren snel geleverd. Goed ingepakt en zonder schade bij mij afgeleverd.
KlantenserviceDe klantenservice was perfect, snel de mails ontvangen en verwerkt. Ben zeer tevreden over Megekko.
AlgemeenHad een nieuwe USB stick nodig voor mijn Unraid server. Alles was goed. Kon het makkelijk vinden, betalen en verzenden was ook prima. Bij Megekko kan je sowieso altijd bestellen zonder het verwachten van problemen!
Bestel er graag bij!
Alles was prima! Al was het er de dag van bezorging, het was er helaas wel pas in de avond, maar daar kan Megekko niks aan doen! (PostNL)
AlgemeenRuim aanbod van hardware onderdelen tegen een scherpe prijs en snel geleverd.
Ik koos een tijd geleden voor Megekko voor het bestellen van PC onderdelen en recenter voor het bestellen van een NAS schijf die vervangen moest worden. Ik koos voor Megekko voor het ruime aanbod, omdat ze alle onderdelen die ik zocht aanboden.
Het product was goed verpakt en werd snel geleverd zoals aangegeven op de website.
AlgemeenIk koop mijn pc-onderdelen eigenlijk altijd bij Megekko en ben daar tot nu toe altijd erg tevreden over. De levering is snel en betrouwbaar. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Ook het assortiment is ruim en de prijzen zijn vaak scherp. Kortom: ik heb er alleen maar goede ervaringen mee en kan er eigenlijk niets negatiefs over zeggen.
Nr: ME020925000441
De levering is snel en betrouwbaar. Meestal de volgende werkdag in huis.
AlgemeenHad al een tijdje een aantal artikelen gemarkeerd om te bestellen en uiteindelijk alles besteld, omdat de prijzen hier het best waren.
VerzendingWas super eenvoudig om te bestellen en te betalen. Bestelling werd bezorgd op de juiste dag. Alles was goed verpakt en prima in orde.
AlgemeenDit was mijn eerste bestelling bij megekko. Ik wilde af van amazon en bol.com voor mijn pc compontenten. Ik verwachtte eerlijk gezegd niet super veel van megekko, ik had er nog nooit van gehoord. Maar om eerlijk te zijn hebben ze mijn verwachtingen overtroffen. Van het bestellen tot het geleverde product, alles ging top! 10/10 nederlandse webshop!
VerzendingHet verzenden ging via postnl en ging prima. Niet echt iets speciaals, maar dat is normaal.
KlantenserviceIk heb zelf geen contact opgenomen met de klantenservice, want dat heb ik nog niet nodig gehad. Dus hier kan ik geen uitspraak over doen.
AlgemeenAltijd weer netjes geleverd. Op tijd volgens afspraak. Het was deze keer wel in ons tuinhuis gezet. Bijzonder dat iemand ons terrein op komt het in het tuinhuis zet maar goed, daar kan Megekko niets aan doen.
Spullen waren netjes verpakt en PC'tje werkte in 1 keer.
Zoals gezegd, ongevraagd ons terrein op geweest en in het tuinhuis de spullen gezet. Beetje apart maar fijn dat het niet voor de deur in de regen staat.
AlgemeenAl meerdere keren bij Megekko besteld en het is altijd netjes optijd geleverd.
Recent heb ik nog iets retour moeten sturen voor garantie dat vrij dicht op de einddatum lag. Toch is deze netjes behandeld en heb ik na inspectie een nieuw exemplaar terug gekregen ook al is de prijs ervan een stuk duurder geworden.
AlgemeenBetrouwbare webshop met overzichtelijke pagina's. Prijzen zijn vaak goedkoper dan andere shops. Overzichtelijk je aankopen in je account. Als het ophaalt zijn ze vriendelijk en meedenkend. Koop hier al jaren door service en betrouwbaarheid. Stel product is niet ok word je goed geholpen met een duidelijke oplossing. Zeker een aanrader voor wie iets wil kopen met goede service.
VerzendingGoed verpakt tegen stoten of vallen. Ze houden rekening mee met bezorgers die er slecht mee omgaan.
Post.nl bezorger gooide gewoon met pakket wat gelukkig geen schade heeft ondervonden.
Was vroeger uitstekend door ook telefonisch bereikbaar te zijn. Nu doen ze alles via mail en die word snel beantwoord op een vakkundige wijze.
AlgemeenEen fijne overzichtelijke webshop die prettig browset. Een goede, brede selectie van producten ook en redelijk geprijsd.
VerzendingVerzending verliep razensnel en vlot, de volgende dag had ik het product al binnen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden met mails over de status van de verzending.
AlgemeenEerste aankoop hier gedaan, namelijk een pc behuizing ( Lian Li Lancool 216 ARGB) en extra fan (Be Quiet! Silent wings 4) en zeer tevreden over.
De website is heel overzichtelijk en je vindt alles heel gemakkelijk terug.
Ze hanteren scherpe prijzen.
Verzending verliep zeer vlot. Binnen de 2 dagen had ik mijn bestelling thuis.
AlgemeenZeer makkelijke en overzichtelijke site. Er staat heel veel informatie bij elk product, die informatie is ook up-to-date en accuraat. Alles verloopt snel en soepel. Na bestelling direct een bevestiging en informatie over de verzending
VerzendingZeer snelle levering (binnen één dag). Product is netjes en zorgvuldig verpakt. Duidelijke informatie over het verzendingsproces met track & trace.
AlgemeenZag een korting op de Lian Li Lancool 217 INF, zodat deze goedkoper was dan de 'oudere' versie. Via hun website kon ik dan vrij makkelijk en snel een bestelling maken.
VerzendingDe bestelling kwam vrij snel aan, zo'n 2-3 dagen waarbij de bestelling 's nachts gebeurde. Aangezien de levering tussen Nederland en België ging, ben ik blij met de levertijd!
AlgemeenDuidelijke Website voor onderdeln, makkelijk in gebruik, goede informatie over bezorging en producten, nette afhandeling, betrouwbaar winkel.
VerzendingBestelling op tijd verzonden, goed en netjes verpakt, doen wat ze beloven.
AlgemeenMaken een fout en daardoor is er een bestelling geannuleerd met de opmerking dat dit product ook niet meer beschikbaar komt.
Ik denk eerder dat het bedrag te laag was en dat ze dit op die manier hebben opgelost.
Dat ik binnen 4 dagen 2 verschillende berichten van 2 verschillende mensen krijg is ook top.
De ene geeft heel netjes aan dat de koeler nu niet beschikbaar is en of ik de bestelling wil laten staan tot dat wel weer het geval is.
De andere annuleert de bestelling zonder overleg.
Als oplossing kreeg ik een tegoedbon voor gratis verzending maar die is maar 2 weken geldig.
Bij megekko is het standaard dat als je boven de 50 euro uitgeeft dat de verzending dan gratis is.
Niet nuttig dus.
Algemeen1. Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Megekko staat erom bekend dat ze computeronderdelen en elektronica aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Ze stunten vaak met aanbiedingen, waardoor ze in vergelijkingssites (zoals Tweakers Pricewatch) hoog scoren.
2. Snelle en betrouwbare levering
Voor veel consumenten is de logistiek een groot pluspunt. Producten die op voorraad zijn, worden vrijwel altijd de volgende dag geleverd. De updates rondom de verzending (track & trace) worden als accuraat ervaren.
3. Overzichtelijke website en assortiment
Hoewel het design simpel is, ervaren gebruikers de website als functioneel. Het assortiment is gigantisch, waardoor klanten makkelijk alle benodigde componenten voor bijvoorbeeld een eigen pc-build in één keer kunnen bestellen
Betrouwbare en snelle logistiek
De bezorging van Megekko wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld om de volgende redenen:
Snelle verwerking: Bestellingen die op werkdagen voor een bepaalde tijd (vaak 22:30 of 23:00 uur) worden geplaatst, worden diezelfde avond nog ingepakt en verzonden.
Volgende dag in huis: In de overgrote meerderheid van de gevallen wordt het pakket de volgende dag al bezorgd door partners zoals PostNL of DHL.
Goede communicatie: Klanten waarderen de realtime updates. Je ontvangt snel een track & trace-code waarmee je het pakket nauwkeurig kunt volgen.
Stevige verpakking: Omdat het vaak om kwetsbare elektronica gaat, wordt er in reviews vaak vermeld dat de producten goed en veilig zijn ingepakt om transportschade te voorkomen.