Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Waar ik voorheen vaak bestelde bij Alternate of Azerty, koop ik tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar bij Megekko.

De prijzen zijn zeer concurrerend, de verzending is altijd snel en vaak gratis, sowieso vanaf €50 en ik hou wel van de humor die ze hebben (lees eens de opmerkingen die op de verzend dozen staan :P ).

Al met al gewoon een echt goeie winkel!

Zoals hierboven vermeld, altijd netjes op tijd of als je een andere datum invult, dan komt het netjes op de gekozen datum (problemen bij postNL daargelaten).

Ik heb 1 keer een probleem gehad met een product (niet hun schuld) en dat werd gewoon netjes en zonder discussies opgelost. Gewoon zoals het hoort dus.

Ik ben zeer tevreden over Megekko. Het aanbod aan pc-onderdelen en gaming hardware is enorm groot en de prijzen zijn vaak heel competitief. Ik vond snel alles wat ik nodig had voor mijn setup, van componenten tot accessoires.

Zeker een aanrader voor iedereen die een gaming pc bouwt of hardware zoekt!

De levering was ook top: bestelling vlot verwerkt, goed verpakt en snel aangekomen. Alles werkte perfect bij ontvangst. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep zonder problemen.

Goede automatische mail opvolging. Duidelijk en concreet info in de mails.

Zoals altijd een erg prettige webshop met goede klantenservice.
Als er wat is dan is het ook echt snel opgelost.

Helaas is het verzend proces waardeloos naar mijn ervaring, al is dat niet de schuld van megekko. Ze hebben geen optie een andere koeriersdienst te kiezen, en PostNL is gewoon onbetrouwbaar, waardoor ik gedwongen ben een afhaalpunt te kiezen omdat PostNL weigert aan huis te bezorgen.

Je wordt altijd snel en correct te woord gestaan.
Bij problemen denken ze ook altijd mee aan een oplossing.

Was eigenlijk verbaasd dat Megekko ook netwerk randapparatuur zoals racks en toebehoren in het assortiment. En de levering naar onze Belgische klant maakt dit ideaal.
Snelle verzending, goede prijzen en grote voorraad. Top.
En dit is van toepassing op onze laatste 10? grote bestellingen...

Absoluut geen opmerkingen over de bezorging. Is het voorraad, dan direct verstuurd en zelfs in belgie binnen 2-3 dagen.
Duurt het wat langer, dan netjes een notificatie.

Ik was op zoek naar een goede gamingmuis en kwam hier in goede handen terecht. De muis is licht en comfortabel. De prijs is het zeker waard en een dikke aanrader!

Heel snelle levering, doos veel groter dan product wat iets minder fijn is maar product veilig bezorgd.

harddisk besteld, goedkoopste bij megekko. Seagate barracuda 24 TB. Zeer snel en grote capaciteit. Niet genoeg woorden.

---

dag nadien reeds geleverd. Dag besteld 's avonds reeds verzonden

---

geen klantenservice nodig alles was ok

geen klantenservice nodig alles was ok

Geel eenvoudig om dingen te vinden en te bestellen. Hele snelle bezorging. Nooit een klacht over de producten gehad. Veel betaal mogelijkheden heden wat fijn is.

Perfect op tijd ze houden je constant op de hoogte van waar het nu is meestal volgende dag in huis wat heel fijn is

Producten zijn zo goed dat ik niet eens in aanmerking hoef te komen met de klanten service.

Nette website, groot assortiment en goede beschrijvingen. Bestellen gaat altijd eenvoudig, prijzen zijn ook gewoon goed.

Levering bijna altijd de volgende dag! Altijd netjed verpakt en nooit schade gehad.

De snelste berzorging ooit!! Ik heb in de avond gekocht en het komt morgen 12 uur! Alle ding zijn goed beschermt en het staat perfect
En de prijs staat zeer goed!

Snelste ooit!! De bezorging was snel! En de verpacking was ook perfect

Megekko weigert haar wettelijke garantieplicht na te komen bij een defecte RAM-set. Ze kiezen voor een eenzijdige ongewenste refund in plaats van de wettelijk voorgeschreven vervanging (Art. 7:21 BW), puur omdat de marktprijs van het product is gestegen. Inmiddels is een concept-dagvaarding naar de directie gestuurd.

Mijn ervaring met de klantenservice en het management van Megekko is in strijd met het Nederlandse consumentenrecht.

Ik heb een defecte 64GB DDR5 RAM-geheugenset onder garantie geretourneerd (RMA R260103216). Megekko heeft het defect direct erkend, maar weigert categorisch om het product te vervangen. In plaats daarvan hebben zij eenzijdig de historische aankoopprijs van € 199,90 teruggestort, terwijl de huidige marktwaarde van het product is gestegen naar ruim € 900,-.

Megekko schoof de weigering aanvankelijk af op het argument dat de specifieke zwarte set 'onleverbaar' was. Echter, zij hielden gedurende het hele proces de technisch identieke witte variant op voorraad, en inmiddels staat ook de exacte zwarte variant (SKU: CP2K32G64C40U5B) gewoon weer bij hen op de plank voor € 919,-. Ze weigeren simpelweg te leveren omdat ze de financiële klap van de prijsstijging niet willen dragen en het ondernemersrisico naar de consument verschuiven. Zelfs brancheorganisatie ICTWaarborg gaf schriftelijk aan dat Megekko met zwaar verouderde algemene voorwaarden (versie 2021) werkt.

Ik heb de eenzijdige creditering niet geaccepteerd en heb aangeboden de € 199,90 direct terug te storten zodra Megekko haar leveringsplicht nakomt. Vandaag is de officiële concept-dagvaarding voor de Rechtbank Utrecht naar hun directie gemaild. Een bittere pil dat je als consument naar de rechter moet stappen om een simpel garantiegeval af te dwingen.

The prices were okay, the variety of products is complete, I found exactly what I needed, the payement was easy and had klarna which I used. It was satisfactory.

Outstanding delivery time, the postnl delivery was always on time, I was impressed by the buy today get delivered the day after.

Geen problemen gehad. Ik kon snel het product bekijken met alle informatie over het product. Er zijn heel veel producten beschikbaar. Zelfs kleine onderdeeltjes die je niet zou verwachten dat ze apart worden verkocht kan je hier krijgen. Ook bieden ze goede prijzen aan, met regelmatige kortingen.

Het product is in 1 dag geleverd. Dat vindt ik best snel. Hierdoor kon ik door met waar ik mee bezig was, zonder weken tot maanden te wachten. De bestelde producten zijn goed van pas gekomen, dus ik heb geen gebruik hoeven maken van klachten/klantenservice.

Een 27” monitor gekocht welke de volgende dag al werd bezorgd. Helaas had ik de verkeerde besteld. Dus retour gemeld en dit werd snel verwerkt. Ondertussen gelijk de juiste besteld, die ook de volgende werkdag werd bezorgd. De geleverde monitor was precies wat ik wilde en dat voor een erg scherpe prijs. Voor de geretourneerde monitor moest ik wel zelf de verzendkosten betalen, maar dat lijkt me ook logisch. Verzenden gaat trouwens erg makkelijk met DHL. Al bij al een zeer positieve ervaring.

Snel en goed bezorgd. De volgende werkdag had ik het al in huis. Geen minpunten.

Het was makkelijk om het juiste product te vinden op de site, het bestellen was eenvoudig, en het werd tijdig geleverd. Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij megekko. Ik had een pcie Nic gekocht omdat mijn oude wat happerde, gwn de nieuwe nic geïnstalleerd en alles werkte weer perfect, allemaal top en naar verwachting.

Het was goed verpakt met veel bescherming. De levering was zeker op tijd.

Nou, via een aantal gebruikers advies gekregen over mijn Desktop-upgrade.

Werkt ondertussen als een trein!
Onderdelen hiervan ook besteld op Megekko.

Dank voor het goede advies :)

Zoals naar behoren! Het was op tijd binnen. En geen schade o.i.d.

Makkelijk bestelproces. Duidelijke omschrijving. Niet te duur en product doet wat je ervan verwacht. Goed te volgen levering.

Levering goed en makkelijk te volgen. Bezorgd op de afgesproken datum.

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en erg tevreden over het proces.
Communicatie was goed en tijdig en producten werden als verwacht geleverd zonder problemen.
Ordernummer was ME300426000791

Via PostNL met goede track en trace tot op 30 minuten nauwkeurig op de dag van levering.

Mijn favoriete winkel is snel, betrouwbaar en redelijk geprijsd. Ik raad het zeker aan.Het aanbieden van diverse betaalmogelijkheden is een groot voordeel.

Zoals altijd was het zorgvuldig verpakt en verzonden in beschermend schuim.

Ze zijn erg vriendelijk en lossen problemen snel op. Ze zijn vriendelijk en oprecht.

Een indrukwekkende en betrouwbare service, echt bevredigend. Ik was erg blij. Ik raad het aan.

Zoals altijd, snel en betrouwbaar. Ik was tevreden. De levering was sneller dan verwacht en het product was zorgvuldig in de doos geplaatst.

Ze zijn vriendelijk, oplossingsgericht en gemakkelijk bereikbaar.Ik heb al eens eerder contact met ze opgenomen en toen hebben ze mijn probleem meteen opgelost.

Als ik je netjes geld betaal voor een product verwacht ik niet te worden gebombardeerd door meerdere advertentie flyers. Concurreer op een normaal niveau met prijzen in plaats van met deze secondaire inkomsten over de rug van je klanten.

Bestelling is drie keer vertraagd, achteraf had ik beter een andere verkoper kunnen kiezen.

Scorekaart voor Megekko