Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een Gigabyte 5080 Aorus Master gekocht. Ook al was hij niet de goedkoopste bij Magekko. Met zo’n dure aankoop is het fijn dat je de winkel kan vertrouwen als er eventueel iets aan de hand is. Hiervoor koos ik Magekko.
VerzendingLevering ging via PostNL en werd netjes de volgende dag geleverd.
Algemeen‘Support your local’, dat was de eerste motivatie om bij Megekko te bestellen in plaats van de iets goedkopere concurrent. Zelfs ondanks de (indertijd) enorm irritante reclames.
Inmiddels zijn we een halve PC en een scherm verder en kijk ik nog altijd als eerste of ik Megekko in de Pricewatch zie staan. Snelle verzending en duidelijk advies (tenminste aan de balie in Breda) zijn de belangrijkste redenen. En natuurlijk nog altijd: support your local.
Snel verzonden, altijd voorzien van duidelijke communicatie en een track and trace.
KlantenserviceTot nu toe ben ik altijd naar de juiste oplossing of het juiste antwoord verwezen. Soms was deze prijzig (maar de moeite waard), maar ben ook vaak de winkel uitgelopen met een goedkoper en prima werkend product.
AlgemeenOnlangs mijn pc geüpgraded met een geweldige ASUS Tuf RTX 5080. Hiervoor ook een nieuwe voeding NZXT 1200C gekocht. Al mijn hardware voor eigen gebruik en pc builds voor anderen bestel ik eigenlijk altijd bij Megekko. Altijd goede prijs en snelle levering. Dus een echte aanrader.
VerzendingZonder het aan te geven werd de bestelling veilig verzonden door aan te geven dat er geen levering bij de buren mag en was er een QR code voor het ontvangst van de zending.
KlantenserviceNog nooit nodig gehad, maar ik ga er vanuit dat die ook prima zal zijn.
AlgemeenEen case gevonden bij Megekko, prijs was goed, levering snel en netjes bezorgd binnen de gestelde tijd.
VerzendingMaken de bezorg belofte waar, in de avond rond 21:30 besteld, netjes diezelfde avond verstuurd en de volgende dag afgeleverd door DHL.
AlgemeenMegekko blijft voor mij één van de meest verrassend goede webshops in Nederland. Bestellen voelt gewoon zorgeloos: de prijzen zijn vaak nét wat lager dan bij de grote spelers, de voorraadindicatie klopt altijd en de verzending is razendsnel. Wat ik vooral waardeer is dat ze geen onnodige poespas hebben je krijgt precies wat je bestelt, zonder gedoe.
Wat Megekko voor mij onderscheidt
• Supersnelle levering – vaak de volgende dag al in huis, zelfs bij onderdelen die elders langer duren.
• Eerlijke prijzen – regelmatig de goedkoopste, zonder dat het ten koste gaat van service.
• Duidelijke communicatie – je wordt netjes op de hoogte gehouden van elke stap.
• Groot assortiment – van pc-onderdelen tot randapparatuur, alles overzichtelijk en up-to-date.
Vn
Mijn ervaring
Elke bestelling die ik tot nu toe heb geplaatst is vlekkeloos verlopen. Producten komen netjes verpakt aan, geen beschadigingen, geen verrassingen. Het voelt alsof Megekko precies begrijpt wat tech-liefhebbers willen: snelheid, duidelijkheid en goede prijzen.
Voor 8 uur besteld is morgen in huis op een werkdag
KlantenserviceAlleen jammer dat ze niet altijd telefonisch bereikbaar zijn, maar via mail top te bereiken. Mailen is voor mij in het algemeen niet altijd efficiënt.
AlgemeenAltijd scherp geprijsd, en weer snel en netjes geleverd.
Vorige week ging de unifi switch van mijn buurman kapot. Bleek nog 5 dagen in de garantie. Kon via de site heel makkelijk het apparaat aanmelden voor retour. Binnen een paar dagen ontving ik van Megekko een hele nieuwe ter vervanging. Elders was mijn huidige bestelling misschien een paar euro goedkoper, maar ivm deze ervaringen gewoon hier besteld.
De router was goed stevig verpakt en het pakketje snel ontvangen.
Klantenservicevoor deze bestelling geen klanten-service nodig gehad, maar de garantie afhandeling van die switch ging erg soepel.
AlgemeenTwee jaar geleden ontdekte ik Megekko toen ik mijn eigen pc in elkaar zette.
Tegenwoordig koop ik nog steeds bij hen, want de prijzen zijn echt aantrekkelijk, de website is gebruiksvriendelijk, de levering is supersnel (minder dan 24 uur) en de producten komen nieuw en zonder gebreken aan. Een week geleden heb ik mijn derde bestelling bij hen geplaatst en ik ben nog steeds even tevreden, ik raad het echt aan. Trouwens, volgende maand ben ik van plan een RTX 5080 te bestellen, dus ik hoop dat ik net zo tevreden zal zijn
Zoals ik al zei, heb ik nog nooit problemen gehad; het gaat echt snel en de bestelling komt onbeschadigd aan, dus het is perfect!
AlgemeenProduct snel geleverd en goed verpakt. Retour aanvraag ook snel afgehandeld. Ik heb hier bijna al mijn PC onderdelen gekocht.
VerzendingZoals vermeld, het product is snell geleverd and goed verpakt.
AlgemeenVia Tweakers het product gevonden en na login gemakkelijk besteld en verdere proces vlot doorlopen.
VerzendingProduct was met zorg verpakt en via mijn favoriete pakketdienst PostNL vlot verstuurd.
AlgemeenDe bestelling verliep erg gemakkelijk. En de volgende dag al in huis. De betaling gedaan via Klarna, dus pas na bezorging. Zo is het risico erg klein. Zeer tevreden dus. Voor mij een reden om de volgende keer weer bij Megekko te kopen.
VerzendingKeurig netjes en snel bezorgd door DHL. Nog 's avonds bezorgd.
AlgemeenDe betaling ging heel makkelijk. Super simpel en geen problemen mee. Ik moet hier minimaal 15 woorden invullen maar ik ben gewoon tevreden.
VerzendingHeel tevreden met Megekko. De bestelling (meerdere dozen) werd snel geleverd.
KlantenserviceEen onderdeel ontbrak in de doos, maar die werd heel snel nageleverd. Super fijne service!
AlgemeenMijn doel was duidelijk, een 2e MSI MPG 321CURX QD-OLED bestellen. Ik zag via Pricewatch dat hij bij Megekko (waar ik vaker bestel) een prima prijs was. Vanwege eerdere ervaringen wederom daar besteld.
VerzendingBesteld en volgende dag netjes in huis. Wederom geen doos om het product heen, pakbon zat gewoon op de doos van het scherm geplakt.
Ikzelf heb daar wat moeite mee omdat ik niet vind dat de buitenwereld hoeft te weten wat ik koop. Maar goed, uiteindelijk is dat mogelijk een bewuste keuze van de (web)winkel.
AlgemeenEen bestelling plaatsen is gewoon een stappenplan volgen, op het einde kom je uit op de betaling, daar kan je verschillende betaalmethodes kiezen, als de betaling gedaan is het wachten tot ze je product(en) verzenden. Bij sommige producten kan het zeer snel gaan, als ze niet bij hun op voorraad zijn duurt het iets langer. Ik heb iets langer moeten wachten met mijn laatste bestelling, een 3-tal dagen.
VerzendingHet product wat ik had besteld was er na 3 dagen omdat het niet bij hun op stock was.
AlgemeenAl jaren tevreden klant bij Megekko. Uitgebreid assortiment, vaak goede prijzen en betrouwbare supersnelle levering. We komen graag een keer in Breda langs in jullie winkel, maar het is ons niet helemaal duidelijk wat we daar allemaal kunnen bekijken dus dat heeft ons nog tegengehouden. Heb persoonlijk nog geen ervaring met de klantenservice of garantieregelingen.
VerzendingLevering is top, de dag erna in huis en het was heel netjes verpakt. Alle doosjes waren netjes sealed en de snelle levering is een van de redenen dat we voor Megekko kiezen.
AlgemeenWeer een The Box besteld.
Er zit een goede bouwinstructie bij, dus de pc zat snel in elkaar.
Tijdens het bestellen nog een voorkeursdatum van levering aangegeven, dit is prima aangehouden en ik kreeg zelfs tussentijds nog 2 updates over de verwachtte levering.
Daags voor de levering een volgcode ontvangen en keurig op de juiste dag geleverd.
KlantenserviceIn het verleden wel eens gemaild met vragen, daar werd snel en keurig op gereageerd.
AlgemeenIk ben al jaren klant, heel tevreden! Goeie service, prijs/kwaliteit, en snelle verzending.
Soms is het ietsje duurder dan concurrenten maar nooit een groot prijsverschil en de kwaliteit van de service is het absoluut waard.
Mijn bestelling was meteen verzonden, het kwam de volgende werkdag al aan. Alles heel netjes ingepakt in een grote doos zodat het niet duidelijk was dat er dure spullen in zaten.
AlgemeenSuper snel en makkelijk betalen de hele site is goed overzichtelijk en je kan zo alles netjes vergelijken het filter menu is ook top en overal staan maten bij waardoor je precies weet of alles in je build past
VerzendingNog kort voor het opsturen wat moeten omwisselen kwa producten dit zonder moeite snel geregeld en niks teveel moeite
KlantenserviceKan niet beter reageren snel en vriendelijk denken met je mee en nemen ook de tijd voor je
AlgemeenWebsite werkt goed, bestelling ging makkelijk. Geen problemen gehad in het bestel proces, alleen mijn eigen fout bij het betalen.
VerzendingVerzending ging goed, kreeg de volgende dag aan het begin van het tijdslot de laptop al binnen. Kwam alleen in een (naar mijn mening) wat te grote doos, wat misschien te maken heeft met dat er zo'n gratis norton abbo bij zat wat ik natuurlijk nooit ga gebruiken.
AlgemeenGoede service en duidelijke verzending. Voor het ontvangen van het pakket moest een code getoond worden die netjes optijd op de mail was gezet.
Ook het gratis stickervel met code `Megekko` was een leuke bijkomstigheid.
Ik zou hier zeker nog vaker bestellen. Zeker vanwege het gemak van betalen via klarna zodat je de producten eerst kan zien of testen.
Goede verzending en netjes geleverd. Het waren twee pakketten waarbij de kast apart kwam ten opzichte van de rest.
Voor de andere doos was alles goed verpakt waarbij de producten geen kant op konden.
AlgemeenKoop hier geen dure hardware als je rekent op service. Na de aanschaf van een Acer Predator laptop van € 1.599,- zit ik inmiddels al 5 weken zonder apparaat, terwijl de technische feiten al vanaf dag één op tafel liggen.
De feiten waar Megekko (Retouren) geen antwoord op heeft:
Onkunde: Hoewel medewerker xxx op 11 maart schriftelijk erkende dat de laptop een hardwaredefect heeft (WHEA-errors), werd de eerste "reparatie" afgedaan met een simpele BIOS-update. Resultaat? Het toestel crashte direct weer bij thuiskomst.
Onzorgvuldigheid: Mijn laptop werd na de eerste "reparatie" onveilig en onbeschermd teruggestuurd, zonder de door mij meegeleverde originele fabrieksverpakking. Deze bleek Megekko simpelweg "vergeten" te zijn.
Arrogantie: Assistent Teamleider xxx negeert technische bewijslast (logs) en verschuilt zich achter de fabrikant, terwijl de wettelijke zorgplicht bij Megekko ligt.
Onbetrouwbaar: Een officieel ultimatum van 48 uur om tot een oplossing te komen voor een product dat al maanden niet deugt, wordt simpelweg doodgezwegen.
Ik betaal voor een machine van € 1.600,-, maar ik kijk al meer dan een maand tegen een leeg bureau aan. De communicatie is een "infinite loop" van loze beloftes ("eind deze week, begin volgende week") die nooit worden nagekomen.
Status: Dossier is nu officieel overgedragen aan ICTWaarborg en genomineerd voor de Koude Douche bij Radar (AVROTROS). Bespaar jezelf de frustratie en koop je dure gear ergens waar ze wél weten wat service en de wet (Art. 7:17 BW) inhouden.