Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe bestelling van monitor was zeer eenvoudig.
Prijs was concurrerend.
Levering door Post.nl was de volgende dag al binnen. Kortom het kan niet beter. Met de service na aankoop nog geen ervaring mee.
Heel tevreden met aankoop bij Megekko.
Supersnelle levering binnen 24 uur. Alle stappen in het leveringsproces werden doorgegeven.
Zeer tevreden.
AlgemeenAltijd blij geweest met de spullen van Megekko en de garantie die ze bieden van 3 jaar. Helaas heeft zich wel een probleem voorgedaan waar ik niet tevreden mee ben. Een videokaart die 2,5 jaar geleden aardig duur was heb ik aangeschaft voor mijn game PC. Deze was een tijd geleden ineens niet werkbaar. Ik heb zoals aanbevolen door Megekko, eerst hun forum geprobeerd, maar ook daar kwam weinig uit. 1 antwoord met daarin, dat ik de kaart ter reparatie moest brengen. Dit gedaan, waarbij ik had verwacht wel een antwoord snel te krijgen. Na 3 weken een bericht gestuurd naar de klantenservice van Megekko en nog geen update vanuit de fabrikant. Na meer dan een maand weer een email gestuurd over de update, omdat dit mijn werk belemmerd. Toen gaven ze antwoord dat ze uit de status zagen dat het geld terug gestuurd zou worden, wat ze hebben gedaan. Ik wilde zelf graag een andere oplossing, omdat ik toen destijds een dure videokaart had gekocht om lang mee te kunnen gaan, een slimme investering dacht ik. Nu zijn videokaarten vele maten duurder geworden. Ik wilde daarom geen geld terug, maar een vervangend onderdeel wat net zo goed of beter was dan mijn originele videokaart. Dit kreeg ik niet. Ik baal ervan dat ik zo lang heb gewacht op alleen geld terug, met niks ter compensatie van het lange wachten of mijn investering in het product wat werd geleverd door dit bedrijf.
De producten worden altijd goed en secuur geleverd, ook snel.
Het bedrijf heeft goede verkoop en naast mijn kapotte product ook erg goede producten, daarin zijn ze zeker aan te raden. In hun tegemoetkoming met de consument of klant daarentegen, vind ik wel dat ze meer moeten doen.
Producten worden altijd goed en secuur verzonden. Alles word netjes ingepakt met plastic, zodat niks breekt.
KlantenserviceMeer tegemoetkoming met de klant is wel iets wst ze kunnen doen. Ook zelf continue achter de status van mij product gaan vindt ik niet klantvriendelijk.
AlgemeenHet bestel en betaalproces zelf verliep soepel en was makkelijk af te ronden. De problemen begonnen pas daarna, bij de levering en de klantenservice.
VerzendingIk heb 10 "Arctic P14 Pro PST" fans gekocht en volgens de website zouden deze de volgende dag geleverd worden, dat gebeurde niet. Onderweg met DHL is het pakket ergens beschadigd geraakt en teruggestuurd, en het staat inmiddels al 8 dagen vast bij een DHL sorteercentrum zonder enige oplossing.
KlantenserviceAbsoluut vreselijk. Ik heb gevraagd om een vervangend pakket, aangezien dit werd aangeraden door de klantenservice van DHL, maar Megekko bleef me steeds vertellen te wachten op hun onderzoek. Zelfs toen ik erop wees dat de trackinginformatie duidelijk schade laat zien, en boek 7 artikel 11 van het Burgerlijk Wetboek aanhaalde, gaven ze toe dat ik gelijk had, maar weigerden nog steeds een vervangend pakket te sturen. Nu al 10 dagen verstreken en nog steeds geen oplossing.
AlgemeenEen GPU gekocht die niet op voorraad was, waarbij de levering 1 dag eerder was dan in eerste instantie was aangegeven.
VerzendingSnellere verzending dan gepland, dus eerder genieten van de aankoop!
AlgemeenAmd Ryzen 5800x3d bestelt snel geleverd en gewoon een goede website voor computer spullen ik bestel hier altijd altijd voorraad en op tijd levering en goede klantenservice
Verzendingperfect op tijd geleverd zoals altijd nog nooit een te late levering gehad
Klantenserviceook goed had wel langer geleden een gpu besteld die niet goed werkte voor mij een amd gpu terwijl ik eers nvidia had terug gestuurd en toen geld terug en nvidia weer besteld daar was ik heel tevreden over toen
AlgemeenKon via de website makkelijk zoeken wat ik nodig had, Duidelijk overzicht van het product, de bestelprocedure was gebruikersvriendelijk.
VerzendingIk werd per mail goed op de hoogte gehouden van het gehele bestelproces en de verzending.
AlgemeenNieuw PC aan het bouwen en dan voor de prijzen moet je bij Megekko zijn.
Verzending3 zendingen op 2 weken tijd en altijd onberispelijk op tijd, goed verpakt met factuur ingesloten.
Handtekening zetten bij ontvangst voor extra veiligheid = top.
AlgemeenJe videokaart wil graag met pensioen dus dan moet je wel in deze tijd gelijk ook je voeding upgraden. Na lang zoeken videokaart en bijpassende voeding gevonden.
Wel jammer dat de site niet goed de pcie lanes informatie weergeeft. Mechanisch vs elektronisch.
Snel geleverd. Goed verpakt en handtekening vereist zodat ze niet zomaar vandoor gaan met jouw bestelling.
AlgemeenIk bestel zowel zakelijk als prive hier zéér regelmatig. Eigenlijk altijd perfect, zoals je zou verwachten. Als er een item vertraging heeft krijg je het te horen en vaak wordt er proactief naar een vervangend item of alternatief gezocht. Ook de aftersales in prima. Oprecht een erg fijne winkel.
VerzendingAltijd netjes ingepakt, voldoende padding etc nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceGelukkig bijna nooit nodig gehad, maar ook hier bovengemiddeld fijne mensen om mee te werken.
AlgemeenIk ben erg tevreden over het hele proces. Het bestellen ging snel en eenvoudig en ik kon de producten makkelijk vinden. De informatie en prijzen waren duidelijk weergegeven, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Ook het betalen verliep zonder problemen. Alles bij elkaar een prettige en vooral simpele bestelervaring wat natuurlijk ideaal is.
VerzendingVandaag besteld mDe levering was uitstekend. Vandaag besteld en de volgende dag al in huis, precies zoals beloofd. Het pakket werd netjes en snel geleverd en alles was goed verpakt. Erg fijn dat de winkel de beloofde levertijd ook daadwerkelijk waarmaakt.orgen in huis, dit is exc
AlgemeenZoals steeds goedkoopste prijzen voor computeronderdelen, goede communicatie, en de dag er na ontvangen. Top webshop.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis. Eén van de weinige webshops die deze belofte nog waar maakt (vooral omdat ze zo goed als altijd met postNL versturen).
KlantenserviceNog geen gebruik moeten maken van de klantenservice, maar dat vind ik een goed teken.
AlgemeenSupersnelle levering van deze zeer betaalbare SSD behuizing.
De installatie was snel en eenvoudig.
Top!
Om een SSD als externe backup drive te kunnen gebruiken zocht ik een nette behuizing. Bij Megekko vond ik een ACT 2.5" SSD behuizing: prima prijs, en snel in huis!
De behuizing bevalt prima. De montage was binnen enkele minuten geregeld: klepje open, SSD erin steken en klaar. Hij werd direct door mijn Mac herkend en geformatteerd. Overdrachtssnelheden zijn precies wat je van een USB 3.1 behuizing mag verwachten.
AlgemeenAl vaker iets bij Megekko besteld. Nu een nieuw beeldscherm besteld. Super mooi is het MSI MPG 491CQP 49" QD-OLED scherm. Voor het eerst een ultra wide en een curved scherm. Tot dus ver super blij mee
KlantenserviceGevraagd om een deel van de order eerder te laten versturen i.v.m. 1 artikel dat een langere levertijd heeft. Dit was mogelijk en de rest werd de zelfde dag nog verstuurd en had het de volgende dag binnen.
AlgemeenIk heb veel technika gekocht. ern altijd goede service en kwalitei.
\toto nu toe alles goed
Echt snelle leveringen. nooit langer dan beloft moeten wachten. geleverd als belofd
KlantenserviceHeb geen ervaring mee. du kasn ook niets zeggen opver. maar gaan straaks
AlgemeenZonder te overdrijven, en in mijn mening natuurlijk, wel de meest overzichtelijke en beste webshop voor PC onderdelen, servers en alles er tussen van Nederland.
Al mijn onderdelen hier besteld binnen 5 klikken en met een handig overzicht van garantie, oudere bestellingen en makkelijk te retouren/repareren bij problemen.
Je kan hier ook de voorkeur aan de bestelservice geven, bijvoorbeeld DHL of PostNL
Ik kreeg meldingen van de bezorgdienst èn van megekko zelf. Wat enorm overzichtelijk is.
KlantenserviceEr is een pand in Breda met vriendelijke medewerkers, ook het social media account kan sommige vragen (redelijk snel) beantwoorden.
AlgemeenDe website ziet er erg mooi en eenvoudig uit, wat echt een groot pluspunt is in een tijd waarin iedereen zijn site zo ingewikkeld mogelijk maakt.
Het bestelproces is gewoon zoals het hoort: snel en eenvoudig.
HET BELANGRIJKSTE: Waarom Megekko? Ik had de onderdelen miniem goedkoper kunnen vinden, maar ik waarschuw iedereen om altijd elk bedrijf via Google te checken. Op een pc-set van €2900 (zoveel kostte het mij) had ik misschien €100 kunnen besparen door bij verschillende leveranciers te bestellen. Maar wat heb je daaraan als de meeste van die winkels slechte beoordelingen hebben en klanten ontzettend boos zijn?
Ik kies voor Megekko. Ik heb hier alles gekocht, de videokaart zat wel op een aparte tweede bestelling. Beide bestellingen kwamen op dezelfde dag onbeschadigd aan, op een paar kleine deukjes in de dozen na, maar dat is acceptabel en de inhoud was helemaal intact.
Hoofdbestelling:
AMD Ryzen 9 9950X3D (Item nr: 1830191)
MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI moederbord (Item nr: 1166240)
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB (Artikel nr: 970140)
Patriot DDR5 Viper Venom 2x16GB 6000MHz CL36 Zwart (Item nr: 1075279)
MSI MAG A850GL PCIE5 II PSU/PC voeding (Item nr: 1154699)
NZXT H9 Flow Black 2025 Behuizing (Item nr: 1156870)
ARCTIC P14 Pro Reverse A-RGB Black - 3Pack (Item nr: 1717158)
Microsoft Windows 11 Home Retail NL (Item nr: 1050640)
Gratis: Megekko PC Case Badge (Item nr: 274322)
Voucher: AMD Game Bundle - Onimusha CPU (Item nr: 167086)
Aparte bestelling:
Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC V2 16G (Item nr: 1166207)
Voucher: Nvidia Game Bundle - CONTROL Resonant (Item nr: 167568)
Dit is mijn allereerste pc — ik ben overgestapt van een laptop. Eerder had ik al een 34" MSI-monitor bij jullie gekocht en ook dat was helemaal prima.
Hartelijke groeten, en bij de volgende upgrade kom ik absoluut bij jullie terug!
AlgemeenHet product was snel gevonden, de bestelling verliep makkelijk en het was tegen een goede prijs.
VerzendingHet product werd zoals afgesproken al de volgende dag afgeleverd en was goed verpakt.
AlgemeenBestellen ging heel soepel. De website is overzichtelijk, producten waren makkelijk te vinden en de prijzen werden duidelijk getoond, inclusief verzendkosten. Betalen via iDEAL werkte direct zonder problemen. Al met al een prettig en snel bestelproces.
VerzendingDe bestelling werd snel verzonden en was zelfs eerder binnen dan verwacht. Het product was netjes en stevig verpakt en kwam onbeschadigd aan. Prima track & trace, dus ik wist precies wanneer het pakket kwam.
KlantenserviceIk had een vraag over mijn bestelling en kreeg snel en vriendelijk antwoord. De medewerker dacht goed mee en mijn vraag werd direct opgelost. Prima service.
AlgemeenIk heb alles snel ontvangen; alles was goed verpakt en beschermd. De levering vond plaats binnen één dag, zoals beloofd. Ik kon mijn nieuwe gaming-pc snel en eenvoudig in elkaar zetten en alle onderdelen werken perfect. Ook kun je zoeken op productcode, wat erg handig is!
VerzendingIk heb alles snel ontvangen; alles was goed verpakt en beschermd. De levering vond plaats binnen één dag, zoals beloofd.
KlantenserviceAlles rondom de bestelling verliep perfect en alles wat ik nodig had, was makkelijk te vinden.
AlgemeenHet was heel makkelijk om een cpu + gepast moederbord te vinden. (270k plus en gigabyte Z890 aurus plus) Maar deze werd wel geleverd met een bios van 2 jaar oud (f8) en was dus niet compatibel met mijn cpu terwijl ik vind dat als je deze in combinatie koopt om vervolgens een moederbord met een 2 jaar oude bios te krijgen en dit zelf uit moet gaan zoeken behoorlijk waardeloos is. Heb het zelf op kunnen lossen omdat het moederbord q-flash ondersteund en ik een werkende tweede pc had. Zelf dacht ik dat gezien de processor al een jaar oud was ik vast een moederbord zou krijgen met misschien niet de recentste maar wel met een werkende bios.
VerzendingDe levering was inderdaad binnen 1 dag geregeld zoals beloofd en
KlantenserviceMijn voorgaande ervaringen met de klantenservice zijn uitstekend. Vandaar dat ik teleurgesteld ben in dit specifiek geval