Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet was heel makkelijk om een cpu + gepast moederbord te vinden. (270k plus en gigabyte Z890 aurus plus) Maar deze werd wel geleverd met een bios van 2 jaar oud (f8) en was dus niet compatibel met mijn cpu terwijl ik vind dat als je deze in combinatie koopt om vervolgens een moederbord met een 2 jaar oude bios te krijgen en dit zelf uit moet gaan zoeken behoorlijk waardeloos is. Heb het zelf op kunnen lossen omdat het moederbord q-flash ondersteund en ik een werkende tweede pc had. Zelf dacht ik dat gezien de processor al een jaar oud was ik vast een moederbord zou krijgen met misschien niet de recentste maar wel met een werkende bios.
VerzendingDe levering was inderdaad binnen 1 dag geregeld zoals beloofd en
KlantenserviceMijn voorgaande ervaringen met de klantenservice zijn uitstekend. Vandaar dat ik teleurgesteld ben in dit specifiek geval
AlgemeenGoed opgebouwde site van een Interessant geprijsde shop.... mooi en duidelijk en GROEN. Moederbord, CPU en cooler aangeschaft.
VerzendingIk bestelde jammer genoeg iets dat niet op voorraad was en daardoor liep mijn volledige bestelling een dag vertraging op. Ophalen ter plaatse bleek niet meer mogelijk helaas... Al bij al een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.
Klantenserviceje krijgt een mooie opvolging van de bestelling. Op ieder mailtje kwam er een antwoord.
Algemeenprachtig scherm, goede levering. beter dan dit kan het niet worden. de kleuren zijn heel helder
Verzendingwas snel geleverd en ook mooi op tijd. geen minpunten
Klantenservicehad een vraag en die werd snel en duidelijk beantwoord
AlgemeenBlij met de aanschaf van mijn nieuwe monitor. Prijs was bij Megekko het voordeligst en de flexibele betaalmethoden waren ook fijn.
VerzendingMijn nieuwe monitor binnen 1 werkdag ontvangen. Geen problemen gehad bij de levering.
AlgemeenErg tevreden met mijn bestelling van de GameSir Cyclone 2 bij Megekko. Bestelling was snel geleverd en flexibele betaalmethoden worden ook zeker gewaardeerd.
VerzendingMijn bestelling was snel geleverd via PostNL zonder enige problemen.
AlgemeenSuper blij met mijn bestelling.
Een mooie msi whd-oled 4k 240 hertz
Maandag besteld en direct volgende dag,begin middag in huis.
T beeldscherm heeft een makkelijke UI en de kleuren en t contrast zijn werkelijk waar geweldig.
Zeer tevreden klant als ik hardware nodig heb ga ik zeker weer hier bestellen.
Verzending was super snel, fijne track en trace. Volgende dag gelijk in huis. Pakket zorgvuldig geleverd.
KlantenserviceKlantenservice was perfect. Ze hielden me goed up to date met de emails. Pakket in goede orde ontvangen
AlgemeenOnlangs laptopgeheugen besteld bij Megekko en het liep van begin tot eind soepel.
De productpagina was duidelijk en compleet: alle specificaties stonden erbij, waardoor ik zeker wist dat het geheugen in mijn laptop zou passen. Dat scheelde me een hoop uitzoekwerk. De prijs was bovendien scherp in vergelijking met andere winkels.
Contact met de klantenservice was niet nodig, want er ging simpelweg niets mis. Precies zoals een bestelling hoort te verlopen. Wat mij betreft een dikke aanrader.
De bestelling is de volgende dag al geleverd, stevig verpakt en zonder schade. Sneller dan verwacht en precies zoals aangegeven bij het bestellen.
AlgemeenMegekko.nl, goed vertegenwoordigd in website - zoekers, gaf dusdanig informatie betreffende mijn vraag, dat het mij vertrouwen gaf het product bij hen te kopen.
Dat vertrouwen is niet beschaamd! De usbC - hdmi adapter werkt uitstekend tussen mijn miPad7 en oude Samsung tv.
Ook belangrijk is te vermelden dat het product snel en uitstekend verpakt aan mij is geleverd! Ik beveel Megekko van harte aan!
AlgemeenWebsite is super goed te gebruiken, service mega snel. Nog nooit problemen gehad met producten dus ik ben echt enorm blij. Overigens had ik het product binnen 24 uur!
VerzendingSuper snelle & duidelijk verzending. Gelijk mail nadat verzonden was & bezorgd.
Algemeenalleen maar lof voor Megekko,
betaalbaar, snelle service en reactie.
altijd alles goed en veilig verpakt en snel verzonden.
betaling makelijk en veilig.
koptom TOP!
binnen een dag verzonden met DHL. Goed en stevig verpakt.
Klantenservicesnelle reactie en kundig kwa uitleg en hulp. was niet nodig bij deze bestelling maar bij een eerdere bestelling
AlgemeenZe hebben in de pricewatch vaak een van de scherpste prijzen, leveren altijd snel en tot nu altijd nooit geen problemen gehad. Erg tevreden
VerzendingHeel snel na bestellen wordt hij al verzonden. Tot nu toe altijd in de afgesproken tijd geleverd.
AlgemeenIk was op zoek naar een dockingstation om mijn laptop makkelijk aan mijn monitoren te kunnen koppelen. Na wat rondkijken kwam ik bij Megekko terecht, waar ik een dockingstation vond dat aan mijn wensen voldeed en ook nog eens een prima prijs had.
Na het aansluiten werkte alles eigenlijk direct zoals het hoort. Mijn monitoren werden zonder problemen herkend en ik hoefde verder niks ingewikkelds in te stellen.
Al met al een prima aankoop. Goede prijs, snelle levering en het product doet precies wat ik ervan verwachtte.
Ordernummer: ME030926000199
Bestellen ging makkelijk en het werd de volgende dag al geleverd. Alles was netjes verpakt en ik kon er meteen mee aan de slag.
AlgemeenZelf dacht ik al altijd dat jullie betrouwbaar zijn. De spullen die jullie leveren zijn uitstekend en de prijzen zijn ook niet slecht. Tot op heden dat ik ontdekt heb dat jullie zonder mijn toestemming geabonneerd hebben bij Winkelen en Sparen, waarmee ik 18 euro per maand kwijt ben zonder mijn toestemming, voor 6 jaar lang! Dit kwam ik veel te laat achter omdat deze kosten afgeschreven wordt via Ingenico.
Foei Megekko, jullie hebben een uitstekend reputatie als verkopers en dan vernaggelen jullie dit door jullie associatie met Winkelen en Sparen. Dit is gewoon fraude.
AlgemeenNieuwe voeding en CPU koeler nodig voor mijn pc, op de site kon ik de benodigde onderdelen snel vinden.
Het Bestellen zelf ging prima, en alles was uiteindelijk de volgende dag netjes verpakt geleverd.
Onderdelen waren de volgende dag netjes verpakt geleverd. Prima in orde.
AlgemeenEen zeer goede webshop als je op zoek bent naar een nieuwe laptop! Vooral de snelle levering en uitstekende klantenservice zijn wat mij betreft grote pluspunten.
Ik bestelde op zaterdag een laptop (ME290826000717). Op zondag zag ik dat er voor ongeveer dezelfde prijs een beter model beschikbaar was, dus besloot ik nog een andere laptop te bestellen (ME300826000950). Tot mijn grote verrassing werden beide laptops al op maandag geleverd. Echt ontzettend snel!
Helaas bleek bij één van de laptops dat het RAM-geheugen uit mijn oude laptop niet goed samenwerkte met dit model. Na contact met de klantenservice kreeg ik meteen te horen dat ik de laptop zonder problemen kon retourneren, zolang ik alles compleet terugstuurde. In de tussentijd had ik overigens al een extra RAM-module besteld, omdat ik dacht dat het probleem aan mijn geheugen lag. Uiteindelijk bleek het toch aan de laptop zelf te liggen.
Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen met Megekko. Het duurde misschien iets langer voordat ik iemand aan de lijn kreeg, maar daarna kreeg ik een heel duidelijk en snel antwoord: ik kon het pakket eenvoudig aan de bezorger mee teruggeven en dit zou als retour worden verwerkt. En inderdaad: één dag nadat het pakket bij Megekko was aangekomen, had ik mijn geld al terug. Wat een service!
Ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring bij Megekko én natuurlijk met mijn aankoop. Inmiddels heb ik een geweldige Lenovo Legion 5 15IAX10 15.1" met Intel Core Ultra 7, RTX 5070 en OLED, waarop ik mijn oude RAM-geheugen gewoon kan gebruiken. Een zeer geslaagde aankoop!
Ik kom binnenkort zeker terug voor wat extra hardware, want een goede muis en toetsenbord staan nog op mijn lijstje. En als ik deze bon zou winnen, weet ik zeker dat ik ook een mooie monitor bij Megekko zou vinden.
Ik raad Megekko dan ook van harte aan. Zowel de klantenservice als de algehele manier waarop de webshop werkt, zijn wat mij betreft van een zeer hoog niveau. Absoluut een aanrader!
De levering was ontzettend snel. Beide bestellingen, waarvan één zelfs op zondag geplaatst, werden al op maandag bezorgd. Alles was netjes verpakt en zonder problemen geleverd. Ik was positief verrast door de snelle en zorgvuldige service!
KlantenserviceDe klantenservice was duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Mijn retour werd zonder problemen geregeld en het aankoopbedrag stond al de volgende dag na ontvangst van de retourzending weer op mijn rekening. Zeer tevreden over de snelle en professionele afhandeling!
AlgemeenBij elk product staat netjes vooraf vermeld wat de levertijd ongeveer is. Hierdoor hield ik rekening mee dat de bestelling meerdere werkdagen nodig had.
Tijdens het bestelproces de gewenste afhaalpunt gekozen en netjes een mail ontvangen wanneer het klaar lag om op te halen.
De afbeeldingen in de zoekfunctie zijn aan de kleine kant.
Wanneer je op de eerst pagina van de zoekresultaten helemaal naar beneden scrolled en je gaat naar de volgende pagina met zoekresultaten, dan moet er weer omhoog gescrolled worden.
Het is handiger dat de vervolg pagina's met zoekresultaten allemaal bovenaan beginnen.
De items zaten in een stevige doos. Lege ruimtes netjes opgevuld met luchtkussentjes ter bescherming van de inhoud.
AlgemeenVoor een aantal producten die ik wilde was MeGekko de goedkoopste. Ze waren makkelijk te vinden, de website was overzichtelijk en het bestelproces duidelijk en vlot. Mijn ordernummer was ME040926001233.
VerzendingZoals beloofd was voor 22:30 besteld de volgende dag in huis. Geen problemen met de verzending gehad.
AlgemeenPrima, fijn dat ze een optie hebben om renteloos in 3 termijnen om je betaling te kunnen voldoen.
VerzendingPrima. Ze hadden het product direct op voorraad. Een mailtje over eerder te kunnen leveren was geen probleem, ik werd direct geholpen en me wens voldaan ondanks dat ik een fout had gemaakt met de bezorg keuze.
KlantenserviceZe reageren zo snel mogelijk op je mail en zijn klantvriendelijk over de wensen die je hebt qua product verzending en of ondersteuning.
AlgemeenOverzichtelijke site, producten zijn goed en snel te vinden mede door de uitgebreide filters.
Ook belangrijk, concurrerende prijzen, gewoon top.
Snelle levering, goede updates over de status van de verzending
KlantenservicePer abuis een verkeerd formaat monitor besteld, na een mailtje werd de bestelling geannuleerd en kon ik de juiste bestellen, snelle reactie op mijn vragen
AlgemeenZeer goede prijzen, en duidelijk website. Op aanrade door vriend bij jullie terecht gekomen.
Bestel zeker terug bij jullie.
Product zeer snel geleverd, snelle service.
Goede opvolging mogelijk via e-mail.