Gebruikers over webshop Megekko

Prima, simpel, snel, goed te filteren. Tot en met de betaling loopt alles prima, zoals je bij een beetje webshop mag verwachten.

Verzending was volgens planning. Op zaterdag besteld en op maandag geleverd.

Artikel besteld met voucher code van 15 euro als bonus. De dag erop een 2e artikel besteld en de voucher direct gebruikt. Ik heb het 2e artikel retour gestuurd, maar de voucher werd niet opnieuw verstrekt of geactiveerd. Gelijk daarna ook het 1e artikel waar de voucher bij zat teruggebracht en opnieuw besteld om een nieuwe voucher code te ontvangen. Nu afwachten hoe de terugbetaling verloopt.

Het was makkelijk om de verschillende mogelijkheden aan producten te vergelijken op Tweakers.net voor hetgeen waar ik naar op zoek was. Dit waardeer ik nog meer omdat het geen goedkoop product was wat ik kocht (een M2 SSD voor mijn PS5). Ik zie Tweakers als de “Independer van de elektronica en apparaten”, al zit je bij Tweakers nergens aan vast ;)

Snelle, duurzame en voorzichtige bezorging, goede communicatie rondom de bestelling en bezorging en ook nog eens goede kwaliteit!

Top kwaliteit top zaak.

Ik koop hier vaak en altijd goede prijs en netjes optijd bezorgd.

Netjes optijd bezorgd geod verpakt de bezoger was ook aardig.

Bestelling, betaling en verzending gingen moeiteloos en hij was er de dag erna al zeker een aanrader als je zeker wilt weten dat alles goed verloopt

Levering was op tijd en goed verpakt zonder dat het moeilijk was om hem eruit te krijgen

Zoals altijd heeft megekko weer goede service geleverd. Product was op voorraad en lekker snel geleverd in een goede verpakking. Geen klachten.

Snel verzonden en goed verpakt. Geen op of aanmerkingen. Met Megekko zit je gewoon altijd wel goed.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de productinformatie was duidelijk en de betaling en orderbevestiging verliepen zonder problemen.

De bestelling werd de volgende dag binnen het aangegeven tijdvak bezorgd. Beide producten waren compleet en werkten zoals verwacht.

Bestelling makkelijk geplaatst op basis ban serienr, want chatgpt hielp me uit de brand. Prijs het beste en snelle levering. Gewoon goed.

Binnen 2 dagen binnen.
HDD is natuurlijk kost aar, deze lag klem, in bubbelfolie en antistatisch zakje. Gewoon goed zoals t hoort.

Afgelopen tijd weer een boel dingen moeten bestellen, meerdere zaken zijn voor de geschatte levertijd op de site geleverd. Ik had een PSU nodig, besteld op vrijdag einde middag, geleverd zaterdag om 1600.. echt insane. En hun voorraad klopt, er zijn nogal wat hardawre shops die zeggen op voorraad maar bedoelen bij de leverancier op voorraad. Dat lijken ze hier niet te doen

Altijd snel, en soms nog sneller, veel beter dan gemiddeld en zelfs beter dan Amazon en Bol het op hun beste dag kunnen.

Bij retouren nooit problemen gehad, en ook in het verleden met
RMA goeie ervaringen gehad.

Het bestellen ging erg soepel en het vinden van de producten was heel eenvoudig. Prijzen worden duidelijk en correct weergegeven, en de betaling verliep snel en probleemloos. Zeer tevreden!

De verzending verliep snel en soepel, en het pakket was zelfs eerder dan gepland binnen. Top service!

Toen ik vroeg om een snellere verzending, reageerden ze binnen 10 minuten, en dat op een vrijdag na 15:00 uur! Het pakket was de volgende dag al binnen. Geweldige service.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en te betalen. Daarna kwam gelijk een mailtje en later de verzendmail. Geen problemen ondervonden van bestelling tot levering.

De verzending vond plaats diezelfde dag en een dag later was het product geleverd.

De informatie die verschaft wordt zoals een track & trace is prima.

Wat een traumatische ervaring als je pc midden in een race op zwart gaat en de verlichting in je huis uitvalt...
Stroomstoring dacht ik. Maar nee, kortsluiting, de stoppen bleven doorslaan. Bleek de voeding kapot.

Na wat onderzoek en vergelijk op Tweakers een nieuwe besteld bij Megekko. De volgende dag in huis, petje af.

Dank aan degene die 10 minuten voor sluitingstijd nog de bestelling in orde maakte!

Al jaren vaste en trouwe klant bij megekko.
Een week geleden een compleet nieuwe pc aan onderdelen bij hen gekocht en helaas was de behuizing op dat moment niet leverbaar.
Contact gehad met de servicedesk en ik werd heel netjes en ook bijzonder vlot te woord gestaan via de mail.
Niets meer dan lof voor de afhandeling!!!
Alles netjes geleverd met een andere behuizing als alternatief. Ik hoop nog vele jaren trouwe klant te kunnen blijven van deze onwijs fijne en goede webshop.
Ga zo door!!!

Snel, netjes en betrouwbaar. Erg genoten van het kunnen bouwen van de pc door de snelle levering👍🏻

Niets meer dan lof voor de afhandeling van mijn laatste order👍🏻💪🏻

Via mijn AI komt Megekko er vaker als goedkoopste uit voor producten waar ik naar zoek. Ik heb een MSI Katana besteld en wat andere spullen en ze kwamen lekker snel binnen!

Goed verpakt. Leuke bon erbij en ik zag ook nog een mooie SSD voorbij komen maar helaas is die niet meer beschikbaar. Volgende keer beter! Dank Megekko!

Super snel! Goed verpakt en ook nog een leuk kaartje erbij. Blij mee.

Geen ervaring mee gehad nog. Zal vast in orde zijn wie weet in de toekomst chat support?

Breed assortiment met veelal scherpe prijzen. Vervolgens snelle levering na het bestellen. Webshop heeft ook genoeg filters om makkelijk de producten te vinden waar je in geïnteresseerd bent.

Levering was snel en correct geleverd, enige minpuntje was dat de doos waar alle producten in zaten niet helemaal goed was dichtgetapet, maar de producten dozen zelf waren gelukkig verder onbeschadigd.

Wist al wat ik nodig had, en Megekko was een van de goedkoopste opties (en al eerder goede ervaringen mee) dus daar besteld.

Hier enige minpuntje: de doos was al een keer geopend geweest: de scheurrand was open en er zat tape overheen. Alles in de doos was compleet en zag er netjes/nieuw uit. Apparaat ging ook direct in de installatiemodus, dus helemaal nieuw of teruggezet naar fabrieksinstellingen.

Dus initieel beetje slecht gevoel bij openmaken, maar toch besloten er niets mee te doen verder; alles draait nu ook perfect.

Nieuwe PC componenten gekocht bij megekko.
Zoals altijd netjes op tijd bezorgd en klopte de bestelling.

PC in mekaar gezet en alles werkte naar behoren.
Voor grotere bestellingen doe ik altijd mijn bestelling bij hun.
Zekerheid heb je in ieder geval leert ervaring met dit bedrijf.

Via de Pricewatch bij Megekko uitgekomen voor mijn CPU-upgrade. Ze waren op dat moment simpelweg de goedkoopste aanbieder. Bestellen ging vlot en de processor werd de volgende dag al stevig en veilig verpakt bezorgd. De CPU draait inmiddels als een zonnetje. Topservice voor de hardware-enthousiast!

De verzending was perfect: 's avonds besteld en de volgende middag al in huis. De kwetsbare processor was erg stevig en veilig ingepakt in de herkenbare Megekko-doos, met voldoende opvulmateriaal tegen het schuiven.

Ik heb in het verleden al een paar keer bij hen besteld, en nooit problemen gehad. Goed aanbod, degelijke prijs, en snel geleverd. Ook fijn om specifieke tech producten ergens anders dan bij Amazon of Bol te kunnen krijgen

Product was snel geleverd, tracering van het pakje was gedetailleerd en de inhoud was heel goed ingepakt en onbeschadigd aangekomen

Gemakkelijk juiste artikel te vinden en te bestellen. Na betaling het bestelde in een duidelijke mail ontvangen

Bestelde product kwam op tijd en werd via de mail aangekondigd.

Na melding niet meer bereikbaar zijn van M2 SSD na anderhalf jaar, is er snel en adequaat gereageerd door Megekko. Ingestuurd en binnen enkele dagen een nieuwe thuis geleverd gekregen.

Ze hebben een super klantenservice, ik had een verkeerde case gekocht gelijk een mailtje gestuurd en ze hadden het geannuleerd. Ook hebben ze goeie prijzen!

Goed binnengekomen en optijd besteld binnen een dag binnen top!

Ik heb het al beschreven! Super goed makkelijk en vriendelijk

Scorekaart voor Megekko