Een zeer goede webshop als je op zoek bent naar een nieuwe laptop! Vooral de snelle levering en uitstekende klantenservice zijn wat mij betreft grote pluspunten.

Ik bestelde op zaterdag een laptop (ME290826000717). Op zondag zag ik dat er voor ongeveer dezelfde prijs een beter model beschikbaar was, dus besloot ik nog een andere laptop te bestellen (ME300826000950). Tot mijn grote verrassing werden beide laptops al op maandag geleverd. Echt ontzettend snel!

Helaas bleek bij één van de laptops dat het RAM-geheugen uit mijn oude laptop niet goed samenwerkte met dit model. Na contact met de klantenservice kreeg ik meteen te horen dat ik de laptop zonder problemen kon retourneren, zolang ik alles compleet terugstuurde. In de tussentijd had ik overigens al een extra RAM-module besteld, omdat ik dacht dat het probleem aan mijn geheugen lag. Uiteindelijk bleek het toch aan de laptop zelf te liggen.

Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen met Megekko. Het duurde misschien iets langer voordat ik iemand aan de lijn kreeg, maar daarna kreeg ik een heel duidelijk en snel antwoord: ik kon het pakket eenvoudig aan de bezorger mee teruggeven en dit zou als retour worden verwerkt. En inderdaad: één dag nadat het pakket bij Megekko was aangekomen, had ik mijn geld al terug. Wat een service!

Ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring bij Megekko én natuurlijk met mijn aankoop. Inmiddels heb ik een geweldige Lenovo Legion 5 15IAX10 15.1" met Intel Core Ultra 7, RTX 5070 en OLED, waarop ik mijn oude RAM-geheugen gewoon kan gebruiken. Een zeer geslaagde aankoop!

Ik kom binnenkort zeker terug voor wat extra hardware, want een goede muis en toetsenbord staan nog op mijn lijstje. En als ik deze bon zou winnen, weet ik zeker dat ik ook een mooie monitor bij Megekko zou vinden.

Ik raad Megekko dan ook van harte aan. Zowel de klantenservice als de algehele manier waarop de webshop werkt, zijn wat mij betreft van een zeer hoog niveau. Absoluut een aanrader!

De levering was ontzettend snel. Beide bestellingen, waarvan één zelfs op zondag geplaatst, werden al op maandag bezorgd. Alles was netjes verpakt en zonder problemen geleverd. Ik was positief verrast door de snelle en zorgvuldige service!

De klantenservice was duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Mijn retour werd zonder problemen geregeld en het aankoopbedrag stond al de volgende dag na ontvangst van de retourzending weer op mijn rekening. Zeer tevreden over de snelle en professionele afhandeling!

Scorekaart voor Megekko