Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMakkelijk kunnen afrekenen met bancontact, handig dat je meerdere keuzes hebt. Zeer tevreden van dit!
VerzendingSuper snelle verzending, volgende middag was het pakje al aan mijn deur!
AlgemeenFactuur van iemand anders ontvangen
Op vrijdag 29 mei 2026 een bestelling gedaan en deze netjes ontvangen op zaterdag 30 mei 2026. Echter bij het openmaken kom ik er achter dat er een factuur van iemand anders bij zit. Na contact te hebben gehad met Megekko zijn ze aan uitzoeken wat er mis is gegaan. De factuur blijkt te zijn verwisseld met die van iemand anders, dus de persoon waarvan ik de factuur heb ontvangen, die heeft mijn factuur ontvangen. Ze hebben deze persoon verzocht de factuur te vernietigen. Ik heb de verkeerd ontvangen factuur ook door de versnipper aar gehaald. Als compensatie staat er een goodie bag tegenover, leuk, maar toch 1 ster. Dit zijn fouten die gewoon niet gemaakt mogen worden. Op de factuur staan een aantal persoonsgegevens en die zijn niet voor andere mensen bedoeld.
Ik moet wel zeggen dat ik eerder meestal wel goede ervaringen heb gehad met Megekko.
Goodie bag moet ik nog ontvangen, ben benieuwd wat er in zit.
Update 9 juni 2026:
Megekko heeft contact met mij opgenomen en aangegeven zorgvuldiger onderzoek te hebben gedaan. Uit dit onderzoek blijkt dat mijn factuur niet verstuurd is naar een andere klant, maar dat deze per ongeluk niet mee is gegaan met mijn bestelling. En daarop is toen per ongeluk de factuur van de volgende bestelling bij de mijne terechtgekomen.
Product netjes en op tijd ontvangen, zoals geadverteerd. Dus top.
KlantenserviceDe klantenservice staat me goed te woord en hebben als compensatie een goodie bag aangeboden. Al weegt de goodie bag niet op tegen mijn persoonsgegevens!
AlgemeenOnlangs heb ik bij Megekko de eerste computeronderdelen gekocht voor een computer die ikzelf in elkaar zal gaan zetten.
Tot voor kort zag ik het zelf bouwen van een computer nooit zo zitten. Toen zag ik een YouTube-video waarin twee medewerkers van Megekko een PC in elkaar zetten. Personen zoals jij en ik. Als zij het kunnen, dacht ik, dan kan ik het ook.
Er zijn niet nader te noemen webwinkels die hier angstvallig mysterieus over blijven omdat dit hun business-model in gevaar brengt. Not so Megekko.
Je bespaart veel door het zelf te doen.
In het begin van dit jaar werd een bestelling afkomstig van Megekko voor de tweede of derde keer op een afhaalpunt achtergelaten zonder dat ik hier bericht van ontving. Dat het naar een afhaalpunt wordt gebracht heb ik zelf aangegeven. Toen ik in 2024 op de website van een webshop die handelt in refurbished computers een degelijk i3 computertje had besteld heeft een bezorger van postnl het pakket onder de brievenbussen op de grond voor mij achtergelaten, een meter van de plek vandaan waar, van tijd tot tijd, iemand zijn blaas ledigt. Omdat Postnl verder graag emails verstuurd, wist ik ongeveer wanneer ik het pakket kon verwachten. Ik was gewoon thuis. Gelukkig merkte ik de e-mail op die wij altijd ontvangen nadat wij een pakket hebben ontvangen en een krabbel hebben gezet. Ik wil het risico niet meer lopen. Zou niet nodig moeten zijn. Het is niet anders. Uiteraard klacht ingediend, for what it is worth. Wanneer bezorger tot mei een pakket afkomstig van Megekko op afhaalpunt achterliet, had ik dus geen barcode die kan worden gescand. Toen ik dit eind april aangaf bij Megekko ontving ik de eerstvolgende keer dat ik een pakket van hen ontving keurig een e-mail met een barcode. Toen men dit pakket verstuurde was de eigenaar van de computerzaak die tevens dienst doet als dichtstbijzijnde postnl afhaalpunt met vakantie. Wanneer het adres dat ik in mijn begeleidend schrijven had aangegeven wegvalt, is het dichtstbijzijnde postnl punt opeens een stukje verder weg. Dit maakt wat uit wanneer je het welbewust zonder wealth-killer no 1 (auto) stelt. Het pakket was gelukkig verder in goede handen (zie: retour R260401943). Ik kwam te weten dat de beste man gewoon met vakantie was toen ik op dezelfde dag dat ik mijn pakket van Megekko bij een fotowinkel middenin het oude hart van mijn woonplaats had afgehaald er even een kijkje wilde nemen. Ik was benieuwd naar wat voor usb-hubs met eigen AC adapter hij verkoopt... Toen een medewerker van Megekko mijn pakket wilde versturen, in het midden van mei, verscheen het door mij aangegeven adres gewoon niet op het scherm. All good, all good.
KlantenserviceEchte klantenservice is geschrapt. Hierdoor kon ik in 2024 voor een zeer vriendelijk prijsje mijn NUC 13 Extreme Kit kopen.
Maar het retourneren van een 5070 ti videokaart met het oogmerk een vervangend exemplaar terug te krijgen omdat mijn PC mijn VR headset niet bleef detecteren naar een computer webwinkel die zelf geen VR headsets verkoopt voelde in april eerst wel als een 'leap of faith'.
Zozeer dat ik veel tijd heb verspild door mij eerst tot Asus zelf te wenden.
Aan het einde van diezelfde maand durfde ik het zelfs aan mijn NUC 13 Extreme Kit te RMA-en.
Sinds het begin van deze maand dropt mijn Pimax Crystal Light er niet meer uit.
AlgemeenNa lange tijd zelf weer een pc samengesteld en ook zelf 'gebouwd'. Megekko had alle onderdelen die ik nodig had en ook voor de beste prijs. Samen met mijn AI-vriend de winkelwagen snel kunnen vullen. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs mijn nalevering, die ik zelf te laat had gemeld, werd deze netjes zonder verzendkosten geleverd. Dus ik ben zeer tevreden.
VerzendingMaterialen netjes verdeeld over 2 dozen en zodra op voorraad snel geleverd.
KlantenserviceIk had een korte vraag over een nalevering, deze werd en snel en adequaat opgevolgd.
Algemeenheb de valor mesh pc cade ontvangen en het product is precies als bescreven, goede prijs geen aanmerkingen
Verzendingzoals beschreven werd het product de volgende dag geleverd dus dat was uitstekend
AlgemeenIk heb bij Megekko een Ubiquiti Cloud Gateway Fiber besteld en daarvoor had ik ook de Ubiquiti M.2 SSD tray nodig om Unifi Protect op te kunnen draaien. Dus ik zoek eerst het hoofdapparaat, voeg die aan mijn mandje toe en zie dan dat die SSD tray ook op de pagina staat. Dat is handig, voeg ik die meteen even toe!
Totdat ik er bij het afrekenen achter kom dat ik door het toevoegen van die SSD-tray NOG een Cloud Gateway heb toegevoegd. Dat mag wel wat duidelijker. Nu valt een verschil van bijna 300 euro in de winkelmand wel op, maar bij goedkopere producten zou dat bij mij gegarandeerd leiden tot een (nutteloze) retourzending.
De levering ging probleemloos en netjes op tijd. De doos was lekker ruim en goed opgevuld met luchtzakken. Prima dus.
De productdoos van de Cloud Gateway was echter al geopend en opnieuw gesloten met bruine karton-tape. Dat viel mij niet zo 1-2-3 op, dus ik ben meteen aan de slag gegaan om mijn Unifi Dream Machine te vervangen. DAT ging echter niet volgens plan, de UCG meldde zich niet in de app en was niet te bereiken. Dus ik moest de laptop erbij pakken om te kijken wat er mis was... hij was al geconfigureerd! Het heeft mij een uur gekost om daarachter te komen en pas toen ik op zoek ging naar de reset pin (niet meergeleverd) viel mij pas op dat de trekstrip ontbrak en vervangen was door die tape.
Eenmaal gereset was het verder een fluitje van een cent, UDM backup erop restoren, kabels inprikken en klaar.
Dat ik een geopende doos ontvang vind ik geen probleem. Het product zat goed verpakt en alles zag er nieuw en ongebruikt uit. Zelfs de power-kabel was netjes opgerold. Maar de vorige 'eigenaar' die het ding geprobeerd had, had die UCG wel even terug naar fabrieksinstellingen mogen zetten. Dat kan gemakkelijk via de webinterface of de reset-knop. En eigenlijk zou ik het wel een goede service vinden als Megekko (of welke andere webshop dan ook) standaard dergelijke retourartikelen even aan de stroom hangt en de factory-reset procedure volgt.
Want ik heb geen probleem met een (goed werkend) terugstuurartikel, maar verwacht wel dat hij (ook softwarematig) schoon is.Het zal ook in de retourzendingen schelen, want iemand die niet verder kijkt dan zijn neus lang is ziet gewoon een nagenoeg dood apparaat. De procedure wijkt bovendien ook af van de snelstart handleiding; die rept geen woord over een factory-reset die nodig kan zijn.
AlgemeenIn november van 2025 voor de ssd prijsgolf wou ik de storage van mijn pc upgraden, hierbij kwam ik uit op een WD Black SN7100 2TB M.2 SSD. Deze kwam goed aan en werkte perfect, Megekko is en blijft mijn top webshop voor hardware.
VerzendingHet product kwam prima op tijd aan, zonder enige problemen terwijl alle postservices wel druk waren ivm Sinterklaas.
AlgemeenJarenlang nog steeds een van de allerbeste webshops. Ik bestel er al jaren, blijft een topwinkel.
VerzendingGewoon goed verpakt, niets mis mee. Ben daar blij mee.
AlgemeenDoet wat het moet doen, diverse opties die gemakkelijk in gebruik zijn. Zelf gekozen voor afterpay, ook dit was in 10 seconden geregeld.
VerzendingZoals altijd netjes verpakt met een goede doos en luchtzakjes. Alles weer netjes aangekomen.
AlgemeenIk zit in een informatica-opleiding en had dringend een nieuwe laptop nodig. Mijn oude gaf er net voor een drukke projectperiode de brui aan. Na wat zoeken ben ik uitgekomen op de Lenovo Legion 5i bij Megekko. Eerst even de klantenservice gecontacteerd om te vragen of hij nog op voorraad was, snel en vriendelijk antwoord, dat geeft vertrouwen bij een aankoop van bijna 1400 euro. Bestelling geplaatst en razendsnel geleverd. Precies op tijd. De laptop zelf is ook geweldig voor wat ik doe: compileren, virtual machines, alles loopt vlot. Megekko heeft me echt uit de nood geholpen. Geen gezeur, gewoon goede service!
VerzendingDe levering ging super snel, sneller dan verwacht eigenlijk. Alles was goed verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. Voor iemand die de laptop dringend nodig had voor school was dat echt een opluchting!
KlantenserviceZeer vriendelijk, reageren ook snel. Behulpzaam. Hebben me goed geholpen bij mijn zoektocht.
AlgemeenMijn eerste recente ervaring met Megekko begon eigenlijk met een garantiegeval. Mijn ASUS ROG Crosshair X670E Hero moederbord ontwikkelde een probleem en ik heb daarvoor gebruikgemaakt van de garantieprocedure. Die werd door Megekko netjes opgepakt. ASUS zelf staat erom bekend de tijd te nemen voor garantie-afhandeling en ik had weinig zin om weken zonder systeem te zitten, dus besloot ik direct een ASUS ROG Crosshair X870E Extreme te bestellen.
Dat moederbord werd keurig en op tijd geleverd, waardoor ik zonder stress verder kon "werken", en de garantieprocedure rustig kon afwachten. Het X870E Extreme bord beviel vervolgens zo goed dat ik na enig nadenken ook maar een ASUS ROG Astral RTX 5090 OC heb besteld.
Ook die bestelling werd snel en netjes geleverd. In beide gevallen was de communicatie duidelijk en verliep alles zoals je hoopt wanneer je hardware in deze prijsklasse koopt: geen verrassingen, geen gedoe en gewoon doen wat je belooft.
Hoewel het buiten slecht weer is, zit ik er dankzij de RTX 5090 inmiddels heerlijk warmpjes bij. Zeker voor herhaling vatbaar.
Levering was extra belangrijk voor de Astral 5090, het is een duur ding en je wilt niet dat die verdwaalt. Megekko verzond de bestelling via DHL en voor de aflevering ontving ik een unieke code die ik aan de bezorger moest doorgeven. Als je een product moet ontvangen met een waarde van ruim 4.000 euro geeft dat toch een gevoel van zekerheid.
De bezorging zelf verliep overigens probleemloos. Alles kwam op tijd, netjes en onbeschadigd aan, precies zoals je mag verwachten bij hardware in deze prijsklasse.
Het mooie van de klantenservice is dat ik ze niet nodig heb gehad voor de garantie-afwikkeling. Het proces is dusdanig helder dat ik het zelf kon regelen.
Tijdens de afwikkeling werd ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Al met al dus uitstekend en ruim boven verwachting.
AlgemeenAlgemene beoordeling: Uitstekend
Ik heb voor mijn pc‑upgrade bij Megekko een ASRock B550M Pro4 moederbord, een Patriot P300 1TB NVMe SSD en Corsair Vengeance LPX 16GB 3200 MHz geheugen besteld. Het bestellen ging snel en duidelijk: alle onderdelen waren makkelijk te vinden en de specificaties klopten precies. De prijzen waren scherp en transparant, wat fijn is als je gericht onderdelen kiest voor een stabiele build.
De verzending was uitstekend. Alles werd stevig verpakt geleverd, zonder beschadigingen, en precies op de datum die Megekko aangaf. Dat is ideaal wanneer je meteen verder wilt met bouwen.
De onderdelen zelf zijn top. Het B550M Pro4 moederbord biedt genoeg aansluitmogelijkheden voor toekomstige upgrades. De Patriot P300 SSD is razendsnel en zorgt voor merkbaar snellere laadtijden. Het Corsair Vengeance LPX geheugen werkt direct stabiel op 3200 MHz en past perfect in mijn systeem.
Kortom: Megekko is voor mij een betrouwbare winkel voor pc‑hardware. Goede prijzen, snelle levering en producten die precies zijn zoals beschreven. Ik blijf hier zeker bestellen
Top. Zeer goed tevreden. Kan het aanpassen. Op de dag van de levering en de bestelling is snel op op mooi op tijd
KlantenserviceHet. Bestellen. De volgende in huis is zo goed dat je de klantenservice niet nodig hebt
AlgemeenNa het bekijken van de Lexar NM790 4TB M.2 SSD ordernummer: ME020626000382 op Tweakers Pricewatch, was de keuze snel gemaakt.
De prijs was optimaal, de verzending was snel (de volgende dag) en er was een keuze voor avondbezorging, dit was €2,95 extra, maar uiteindelijk ideaal als je mindervalide bent en je man werkt. Dan kan je je man de deur open laten doen, aangezien ikzelf niet goed kan lopen of staan.
De bezorging was netjes en snel en belde netjes aan. De website is overzichtelijk, helder en het betalen ging soepeltjes. Ik heb de klantenservice nergens voor nodig gehad.
Megekko hield mij netjes op de hoogte van de bestelling tot aan het bezorgen toe. Je krijgt herhaaldelijk een email om je op de hoogte te houden van de bezorging. Deze zijn niet hinderlijk en kort en overzichtelijk.
Je krijgt ten minste één email waar een bezorgmoment duidelijk in wordt benoemd met een tijdvak die valt binnen 1 uur. Zo kon ik mijn man op tijd inlichten en is het niet gissen wanneer de bezorger voor de deur staat. Voor iemand in mijn positie is dat behoorlijk belangrijk.
De verpakking was uitstekend, zeker met electronica is dat van belang. Het product was origineel en duidelijk nieuw en zat in verzegelde verpakking. Bovendien was het stevig genoeg ingepakt dat het niet kon schuiven in de doos of beschadigd kon raken bij een ruwe behandeling. De bezorger was vriendelijk en netjes.
Dus ik vond het een uitstekende ervaring en zal zeker meer van Megekko gebruik gaan maken. Ik heb geen klantenservice nodig gehad en het was eigenlijk een hele snelle aankoop van het begin tot aan het einde.
De bezorger was netjes. Wij hebben twee voordeuren en hij heeft eerst bij de voordeur aangebeld, maar ik vroeg hem om het bij de zijdeur af te leveren waar mijn man was wat hij ook netjes deed en wachtte het opendoen geduldig af. In plaats van het dumpen en weglopen dat tegenwoordig de norm lijkt te zijn. Pas na het overhandigen ging hij weer op weg. Belangrijk voor iets dat waardevol is.
En nogmaals het item was heel goed ingepakt met genoeg bescherming zodat die niet kon schuiven, kon worden beschadigd bij ruwe behandeling en uiteindelijk de bezorger die het met respect behandelde en ons ook. Geduld toonde en er geen problemen mee had om alsnog bij de andere deur het pakket in de handen van mijn man te geven.
AlgemeenDe website oogt vriendelijk en Is makkelijk te navigeren.
Bestel proces tot betaling loopt soepel
Keuze uit een groot assortiment.
Verzending verloopt wisselend dit is te wijten aan de bezorgdienst niet aan Megekko zelf.
Bestellingen worden wel op tijd verstuurd volgens de aangegeven tijd.
Verpakking is een andere kant, veel bestellingen zijn degelijk verpakt.
Kwetsbare producten zoals behuizingen en monitors zijn niet goed genoeg verpakt. Ervan uit gaan dat de fabriek verpakking voldoende bescherming bied is keer op keer een risico van hoe het uiteindelijk aankomt.
En hier gaat gaat het mis.
Ik RMA een Samsung 980 pro ssd.
Deze zit nog ruim in de garantieperiode, maar geeft in de ochtend een foutmelding dat er een onherstelbare fout opgetreden is.
De ssd word wel weergegeven in schijfbeheer maar is niet meer te initialiseren zonder de foutmelding te geven.
RMA aangemaakt en verstuurd. Kreeg vandaag bericht dat het ontvangen is.
Erna krijg ik een e-mail ik citeer:
Beste R
Je Samsung 980 PRO 500GB met retour nummer ------------ is onderzocht en daaruit blijkt dat het niet defect is. Alles functioneert zoals het hoort en er zijn geen technische problemen vastgesteld.
Geweldig zou je denken maar natuurlijk kan ik ook een fout maken maar na 30 jaar werkzaam te zijn in deze materie wist ik zeker dat dit niet kon.
De ssd zal geretourneerd worden maar dan gebeurt er iets verdachts en ik lees dit vaker bij producten die wegens de hoge prijsstijgingen last hebben van het verkrijgen van garantie !
De ssd is niet meer leverbaar een alternatief is fors duurder.
Dan krijg ik een ander antwoord en ik citeer:
Toelichting van onze medewerker
Ssd valt niet meer onder garantie. Aantal onderdelen afgebroken en sticker van ssd verwijderd. Gaat ongewijzigd retour naar de klant.
Afhandeling
Wij zullen je product aan je terugzenden. De track en trace informatie is beschikbaar zodra de vervoerder de eerste scan van je pakket heeft gemaakt.
Hoe kan eerst mijn ssd goed bevonden zijn en plots als het afgehandeld moet worden dat het stuk is.
Gevraagd om een herbeoordeling anders mag ik terugbellen naar het ict waarborg die vertelde dat dit een bijzondere situatie is.
AlgemeenHet product vinden is makkelijk, extreem goede filteropties, duidelijke specificaties. Ik heb een behuizing voor mijn computer besteld en ik kon erg makkelijk vergelijken. het betalen is erg voordehandliggend. Als je inlogt worden je gegevens opgeslagen en hoef je die niet meer in te vullen. Ook ondersteunen ze IDeal, en dat is erg makkelijk.
VerzendingIk been goed op de hoogte gehouden van elke stap van de bezorging. Door de bezorgingsmaatschappij, maar ook door Megekko zelf. Ik kan daardoor goed plannen rondom de bezorging.
AlgemeenNavigatie en bestellen is altijd makkelijk geweest. De website ziet er ook goed uit. Alles is makkelijk te vinden.
VerzendingHelaas wel een dag te laat geleverd, wel keuze voor DHL/PostNL preference.
KlantenserviceBizar. Ik ben al jarenlang klant bij Megekko en heb er meerdere high-end laptops en een high-end gaming-pc besteld, goed voor duizenden euro's aan aankopen. Eigenlijk is alles altijd naar tevredenheid verlopen.
Omdat ik toe was aan een nieuwe gaminglaptop, heb ik deze uiteraard weer bij mijn vertrouwde winkel besteld. Tot mijn verbazing ontving ik echter een product dat duidelijk al eerder fors gebruikt was. De verzegelingen van de dozen waren geopend en het apparaat was niet eens schoongemaakt; zelfs op de powerbrick zaten vette vingerafdrukken.
Uit nieuwsgierigheid heb ik de SSD gecontroleerd met CrystalDiskInfo. Daaruit bleek dat deze al 128 power-on hours en 217 power-on counts had geregistreerd. Zelfs wanneer je eventuele QC-tests buiten beschouwing laat, wijst dit op aanzienlijk eerder gebruik.
Uiteraard heb ik contact opgenomen met de klantenservice voor een passende oplossing. Tijdens dit contact werd erkend dat deze laptop eigenlijk als retour- of outletproduct met korting verkocht had moeten worden en niet als nieuw product. Dat maakte de situatie voor mij alleen maar opmerkelijker.
Als oplossing werd mij een cadeaubon van €100 aangeboden voor een volgende aankoop binnen drie maanden, maar uitsluitend als ik de laptop zou behouden. Inmiddels was hetzelfde model ook al uit het assortiment verdwenen. Ik heb nog voorgesteld om de laptop te retourneren en tegen dezelfde prijs een iets hoger gespecificeerd model te ontvangen, maar daar wilde Megekko niet in meegaan.
Persoonlijk heb ik geen behoefte aan een apparaat dat al duidelijk door een andere gebruiker in gebruik is genomen. Wat mij vooral tegenviel, was dat er vooral werd geprobeerd mij te overtuigen de laptop te houden, terwijl voor mij vaststond dat een eerder gebruikt product niet is waarvoor ik de nieuwprijs betaal. Dat gaf mij weinig vertrouwen in de afhandeling van de situatie.
Uiteindelijk heb ik gekozen voor een retourzending. Hoewel ik in het verleden altijd zeer tevreden ben geweest over Megekko, heeft deze ervaring mijn vertrouwen flink geschaad. Erg teleurstellend. Ik had juist van een winkel waar ik jarenlang met plezier klant ben geweest een betere oplossing verwacht.
AlgemeenDe website is door de uitgebreide categoriën erg overzichtelijk, Ik kon via de filters snel vinden wat ik zocht, producten vergelijken en ook de betaling verliep vlekkeloos.
VerzendingDe levering was snel en op tijd. Alles was goed ingepakt. Wel wat gemor van de DHL chauffeur die zichtbaar geirriteerd was dat ik ipv de QR de gemailde code liet zien die hij dan handmatig moest invoeren maar daar kan Megekko niets aan doen en ook dat verliep uiteindelijk prima.
KlantenserviceEén van mijn producten was helaas een RMA/DOA. Maar ook dat is super afgehandeld. Mocht het direct op kosten van Megekko terugsturen en kreeg zeer snel bevestiging dat het product inderdaad niet werkte en de volgende dag kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Nu met Postnl waar ik persoonlijk de beste ervaringen mee heb. Met deze afhandeling heeft Megekko deze review dik verdiend!
AlgemeenPrima winkel, goede prijzen. Het product was goed verpakt en werd op tijd geleverd. Aanrader
AlgemeenGewoon weer een steengoede ervaring rijker via Megekko. Meerdere bestellingen geplaatst, mede vanwege mijn eigen onkunde betreffende de benodigde capaciteit DDR5-geheugen voor W11 (ja, ik ben laat op het feestje), en gewoon van begin tot eind top. De producten waren stuk voor stuk nieuw en goed.
Retourneren zondern problemen, alhoewel ik altijd voor dure producten aangetekend (dus verzekerd) retour stuur. Creditering verliep snel en soepel met nette aantekeningen en de terugbetalingen waren een fluitje van een cent.
Kijk... dít is dus hoe het moet en dáárom koop ik steeds weer bij Megekko.
Snel en goed. Nul op of aanmerkingen. Genoeg opvulmateriaal, dozen ruim genoeg maar niet té groot. Komen afspraken na conform getoonde voorraad en levertijd.
KlantenserviceNo-nonsense zonder poespas. Zoals vermeld was het nodig voor mij om tot twee keer toe een retour te sturen en beide keren verliep dit proces vlekkeloos.
AlgemeenIk ben terecht gekomen bij Megekko door de scherpe prijzen die gevoerd worden op Ubiquti apparatuur. Daarbij vond ik ook de aangeboden informatie op hun website erg gebruikersvriendelijk.
VerzendingSpullen zijn spoedig verstuurd en snel ontvangen. Materialen waren goed verpakt.
KlantenserviceInformatie over bestelling kon ik eenvoudige volgen via te ontvangen e-mails.