Altijd blij geweest met de spullen van Megekko en de garantie die ze bieden van 3 jaar. Helaas heeft zich wel een probleem voorgedaan waar ik niet tevreden mee ben. Een videokaart die 2,5 jaar geleden aardig duur was heb ik aangeschaft voor mijn game PC. Deze was een tijd geleden ineens niet werkbaar. Ik heb zoals aanbevolen door Megekko, eerst hun forum geprobeerd, maar ook daar kwam weinig uit. 1 antwoord met daarin, dat ik de kaart ter reparatie moest brengen. Dit gedaan, waarbij ik had verwacht wel een antwoord snel te krijgen. Na 3 weken een bericht gestuurd naar de klantenservice van Megekko en nog geen update vanuit de fabrikant. Na meer dan een maand weer een email gestuurd over de update, omdat dit mijn werk belemmerd. Toen gaven ze antwoord dat ze uit de status zagen dat het geld terug gestuurd zou worden, wat ze hebben gedaan. Ik wilde zelf graag een andere oplossing, omdat ik toen destijds een dure videokaart had gekocht om lang mee te kunnen gaan, een slimme investering dacht ik. Nu zijn videokaarten vele maten duurder geworden. Ik wilde daarom geen geld terug, maar een vervangend onderdeel wat net zo goed of beter was dan mijn originele videokaart. Dit kreeg ik niet. Ik baal ervan dat ik zo lang heb gewacht op alleen geld terug, met niks ter compensatie van het lange wachten of mijn investering in het product wat werd geleverd door dit bedrijf.
De producten worden altijd goed en secuur geleverd, ook snel.

Het bedrijf heeft goede verkoop en naast mijn kapotte product ook erg goede producten, daarin zijn ze zeker aan te raden. In hun tegemoetkoming met de consument of klant daarentegen, vind ik wel dat ze meer moeten doen.

Producten worden altijd goed en secuur verzonden. Alles word netjes ingepakt met plastic, zodat niks breekt.

Meer tegemoetkoming met de klant is wel iets wst ze kunnen doen. Ook zelf continue achter de status van mij product gaan vindt ik niet klantvriendelijk.

Scorekaart voor Megekko