Normaal ben ik niet van het plaatsen van een review, maar goed, nu maak ik kan op een bon van €449,-. Dit is niet de eerste keer dat ik bij Megekko bestel, eerder al een Radeon 7800 XT gekocht en wat andere onderdelen voor mijn PC, telkens weer voor een prima prijs en geleverd.

Ook deze keer een fijne ervaring. De Epson ET-8500 ging in prijs omhoog dus had ik vooraf even een mail gestuurd met de vraag of er nog prijsdalingen of stijgingen aankwamen, dit konden ze helaas niet beantwoorden. Goed, uiteindelijk was de prijs op Megekko toch het laagste dus toch maar besteld voor het geval ik een paar weken later meer moet betalen.

Wat betreft de verzending was ik wel een beetje teleurgesteld. Natuurlijk was het snel bezorgd, maar zonder een doos eromheen. Gewoon de doos van de printer zelf met een label erop geplakt en tape met de Megekko branding. Iedereen kon zien aan de buitenkant dat het om een printer van ruim 500 euro ging. Verder was de doos ook licht beschadigd omdat PostNL niet altijd even zorgvuldig is. Een doos eromheen had dit makkelijk kunnen voorkomen.

Scorekaart voor Megekko