Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe website is conventioneel. Dat zie je vooral terug aan de navigatiestructuur. Dat is prima voor mij maar, ik kan mij voorstellen dat het voor een leek wat lastiger. De performance van de website voelt ook beetje traag, maar dit is niet dramatisch slecht.
Van order plaatsen tot levering is standaard.
Niets nieuws, maar gewoon degelijk. Ik ben voldoende geïnformeerd.
Ik had een tray cpu gekocht en was blij dat het in een ruime doos met voldoende beschermingpackage is gestuurd. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.
Dikke kudo's hiervoor!!
AlgemeenBestelling plaatsen was gemakkelijk en snel. Kreeg snel een track en trace die een dag later werkte.
VerzendingDe bezorger liet een beeldscherm op een karretje behoorlijk hard van een drempel afgaan. Had eigenlijk niet verwacht dat het scherm nog heel was dus wel goed verpakt. Desondanks niet echt prettig om te zien hoe er met een beeldscherm wordt omgegaan. Mogelijk even breekbaar sticker plakken voortaan.
AlgemeenDe webshop oogt op het eerste gezicht wat simpel, maar deze is daardoor wel duidelijk en niet te druk zoals sommige andere webshops.
VerzendingLevertijd indicatie was 1-2 werkdagen, op vrijdag besteld en zaterdag al binnen.
AlgemeenOndanks een fout op de website over de prijs toch een goed voorstel gekregen, en een vlotte afhandeling van de bestelling
VerzendingVlotte afhandeling en supper snelle levering. Netjes door de bezorgdienst afgeleverd
KlantenserviceOndanks een fout op de website over de prijs toch een goed voorstel gekregen, met snelle reactie van de klantenservice, en een vlotte afhandeling van de bestelling.
AlgemeenIk heb er enkele access points gekocht. Levering was snel. een vraag werd de dag zelf beantwoord. Niets dan goede ervaringen.
VerzendingGoed ingepakt, correcte leveringstermijn. Een vraag tot wijziging leveringsadres was geen enkel probleem
KlantenserviceIk kreeg een snel antwoord op bijkomende vraag, vriendelijke service, professioneel
AlgemeenEen paar casefans besteld bij CAPS. Verzendinformatie was duidelijk en de fans zijn snel verzonden. Waren ook keurig verpakt en ruimschoots updates over het proces. Goede ervaring!
VerzendingLevering was voldoende snel (twee dagen), keurig verpakt en goed op de hoogte gehouden per email.
AlgemeenSnel geleverd, betrof een tray amd. Zeer goed verpakt en dan ook nog goedkoop.
Hun site snap ik niet zo, maar ik deeplink wel via tweakers haha.
Ik bestel er graag weet.
Het was allemaal boven verwachting en netjes. Zou willen dat iedereen het zo deed - ik kijk naar jou bol
AlgemeenEen prima webshop. Alleen de navigatie on de shop werkt niet helemaal optimaal op mijn smartphone.
VerzendingFijn dat er geen verzendkosten waren, ondanks de al scherpe prijs. Dat gaf voor mij de doorslag om hier te bestellen. Verzending was vlot, zoals beloofd.
AlgemeenDuidelijke website en snelle levering met scherpe prijs dus ik ben wel tevreden zal er waarschijnlijk nog vaker kopen.
VerzendingBesteld en meteen de volgende dag al in huis met gratis verzending.
AlgemeenDe webshop was overzichtelijk en het bestelproces was makkelijk. Niks om op aan te merken.
VerzendingVerzending duurde iets langer dan ik had gedacht, maar het werd wel goed en intact geleverd.
KlantenserviceHad een defect onderdeel en het regelen van een retour was vanzelfsprekend. Erg tevreden
Algemeen2x Seagate Exos X18 16 TB besteld.
Paar uur na bestelling werd deze geannuleerd ondanks dat het tijdens het bestellen op voorraad stond wegen onbekende levertijd.
Daarna geprobeerd een alternatief te zoeken, maar deze werden met de meest bizarre redenaties afgewezen. Stelde de X16 of X24 serie voor, maar dat was een Ferrari met een Audi vergelijken volgens de shop en daarom afgewezen, Tenzij ik het prijsverschil van meer dan 400 euro per drive zou bijbetalen.
De aangeboden X18 serie was niet duur maar zeker niet onrealistich goedkoop. Volgens prijswatch al 2x eerder dit jaar op hetzelfde prijsnivo geweest.
Hierna nog aangeboden om 2x een wd Gold te kopen met 10% korting, maar ook dit werd afgewezen..
Een alternatief vanuit de shop kant werd er niet geboden.
Zeer onvriendelijk gevoel aan over gehouden en geen aanrader
Korte antwoorden en niet meedenken naar een oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is
LETOP;
Creditcard reservering wordt gewoon belast als ze je bestelling annuleren en dan mag je 14 dagen wachten totdat je je geld terugkrijgt als het aan CAPS ligt.
AlgemeenIk bestelde bij CAPS een tray CPU, een koeler en een voedingsadapter, en ik ben erg tevreden over de hele ervaring. De bestelling was uitstekend verpakt — alles zat stevig ingepakt en goed beschermd, zodat de onderdelen zonder enige schade aankwamen. De levering verliep vlot en binnen de verwachte termijn. Alles was compleet en precies zoals beschreven. Een betrouwbare leverancier voor computercomponenten, zeker een aanrader!
VerzendingLevering was op tijd en best snel. De firma heeft wel niet correct laten aftekenen. Gelukkig was ik thuis.
AlgemeenVoor het samenstellen van mijn zelfbouw NAS kwam ik uit bij CAPS. In het verleden had ik hier al een INNO3D RTX5070 TI gekocht. Wat toen ook helemaal goed is gegaan. Ook toen hadden zij het scherpste aanbod. Na het bestellen kwam ik er achter dat ik toch wat dingen vergeten was. Heel fijn aan het bestelsysteem is dat je achteraf nog kosteloos producten kunt toevoegen aan je bestelling, mits de bestelling nog niet verzonden is. Toen ik achteraf toch een beter passend moederbord vond kon ik deze met bijbetaling ook nog wijzigen. Deze flexibiliteit is wel echt heel fijn en zorgt er ook voor dat ik in de toekomst vaker bij ze ga bestellen.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel op mails en komt afspraken na. Wel mag mij betreft de FAQ uitgebreider dan deze nu is.
AlgemeenBeste prijs voor een Dell Toetsenbord KB522 (met usb-Hub, volumeknop en hand/palm steun) en 2x Dell muis ML116. Bekende producten met goede review en ook ervaring van mij. Dus wil je het bestellen bij een Webwinkel met goede reputatie/service tegen "de beste prijs", vandaar deze bestelling bij CAPS.
Hetgeen ik slecht vind van CAPS is betalingsmogelijkheid met Bitcoins. Bitcoins is milieuonvriendelijk (stroom-vretend) en wordt door misdaad gebruikt omdat (als je het goed doet) niet te traceren is, ondanks toezicht DNB etc.. Stop met Bitcoin betalingsmogelijkheid.
Ik kreeg een e-mail dat de bestelling was verzonden naar mijn huisadres terwijl ik een afhaalpunt had opgegeven (even schrikken). De track&trace gaf echter wel de afhaallocatie aan.
Heb nog even via dat e-mailtje via "reply" aangegeven dat dit een foutje was en ook dat verzenden naar afhaallocatie niet onder de "verzending" uitleg stond. Netjes antwoord gekregen en de dag daarop was de site hierop aangepast. Zo hoort het.
Pakket goed verpakt en "milieuvriendelijk" (geen plastic tape of opvul).
Zie verzenden over mogelijkheid van afhaalpunt en aanpassing van Website op dit punt.
AlgemeenPrima webshop en vaak de goedkoopste van een pruduct, derhalve zeker een aan te bevelen webshop.
VerzendingDe levering had helaas wat vertraging opgelopen, maar al met al goed verzonden. De klantenservice was ook zeer snel en vriendelijk.
KlantenserviceNaar aanleiding van een vraag inzake de levering contact opgenomen via de mail en binnen 2 uur een uitstekend antwoord teruggekregen.
AlgemeenDit is een prima webshop. Het assortiment is ruim en ze zijn vaak de goedkoopste optie.
VerzendingDe levering was heel vlot en het was zeer correct verpakt.
AlgemeenIk heb al meerdere grotere bestellingen geplaatst bij CAPS en ben telkens weer tevreden. Het aanbod is ruim, de prijzen zijn voordelig, en het bestellen verloopt vlot. Een betrouwbare webshop waar ik graag terugkeer.
VerzendingDe levering verliep telkens vlot Mijn bestellingen waren steeds netjes en zorgvuldig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. Geen enkele keer heb ik een beschadigd product ontvangen.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Mijn vraag werd snel opgepakt en ik werd netjes te woord gestaan. Het is fijn om te weten dat je bij een eventueel probleem op een correcte opvolging kunt rekenen.
AlgemeenEenvoudig te bestellen en te betalen via link op tweakers! Dus geen problemen gehad met bestelling
VerzendingDe bestelling was snel geleverd en keurig verpakt waardoor ik nogmaals bij ze zou bestellen
AlgemeenIk heb twee keer wat besteld en beide keren bleek product niet leverbaar. Het gaat om een videokaart en een usb lader.
Bij annulering gaat het terugstorten van geld niet vanzelf, er wordt aangegeven dat dit binnen 14 dagen gebeurd, maar dit is niet gedaan.
Edit: Inmiddels is het tweede product verstuurd en is het geld van het eerste product terug gestort.
Acties worden ondernemen na aankaarten, wel zie ik weinig communicatie.
AlgemeenPSU besteld. Keurig conform verwachting geleverd.
Netjes verpakt, snel en correct geleverd.
Kortom: Helemaal TOP!
Keurig geleverd via PostNL en aardig te woord gestaan door de bezorger.
KlantenserviceVraag gesteld aan klantensevice. Hierop werd binnen 24 gereageerd.
Ook keurig netjes!