Gebruikers over webshop CAPS

Volledig assortiment voor een goede prijs, dus alles in een keer besteld en snel ontvangen in goede verpakking. Kortom: prima winkel, mij zien ze hier nog vaker terug!

Ik had wat Unifi randapparatuur nodig en een paar kabels. Had alles binnen drie dagen goed verpakt in huis.

Via tweakers een leuke PC in elkaar gezet en zag dat met een minimaal prijsverschil alle producten bij CAPS op voorraad waren. Daarom voor het gemak alles tegelijk bij CAPS besteld.

Na ontvangst de pc in elkaar gezet en werkt als een zonnetje, geen contact gehad verder met de klantenservice dus daar kan ik niks over zeggen. Wel werd ik netjes op de hoogte gehouden van de bestelling via de mail.

Al met al een tevreden klant en zou er zo weer bestellen!

Indicatie van bepaalde producten was 2-3 werkdagen, maar ik zag dat het pakket de volgende dag al verstuurd was!

Alles kwam netjes in één grote (anonieme) doos, inclusief de behuizing dus. alles was netjes verpakt en in de doos was rekening gehouden met opvulling om schade tijdens transport zo veel mogelijk te voorkomen.

Op de dag van de prijsverhogingen door Apple een bestelling geplaatst voor een MBP 14” tegen de gewoon dan nog reguliere prijs van €2300. Indicatie 25 op voorraad met een levertijd van 1-2 werkdagen.

Ook na de aankondiging door Apple stond het aanbod nog de gehele dag op de website….

Volgende dag geen laptop maar alleen de leugen dat er een onbekende levertijd is en dat ze maar gelijk voorstellen de bestelling te annuleren (lees, de oplichters zijn niet van plan zich aan de overeenkomst te houden).

Bizarre praktijken dit.

Geen enkel excuus verder gewoon verder geen enkel respect voor klanten of de wet.

Had een moederbord en CPU (i5-14400 Boxed) besteld via de webshop. Bestellen ging soepel en de onderdelen had ik snel thuis ontvangen. Nu bleek dat ze de verkeerde CPU hadden gestuurd, omdat ze de SKU van de "i5-14400 (SRN3Q) Tray" bij de "i5-14400 (SRN46) boxed" hadden gezet. Hier was ik in eerste instantie niet heel blij mee, maar ik was positief verrast toen ze akkoord met mijn (wat creatieve) voorstel om een CPU koeler voor gereduceerde prijs op te sturen. Deze heb ik de volgende dag ontvangen. Fouten kunnen gebeuren, zolang deze maar netjes opgelost worden. De positieve en meedenkende houding van CAPS zie ik zelden terug bij andere webshops.

Originele bestelling was in enkele dagen binnen, zoals was beloofd. De extra verzending was de volgende dag binnen. De dozen waren in beide gevallen goed verpakt.

Via whatsapp had ik binnen enkele uren antwoord op mijn probleem. Na een paar berichten heen en weer (wat enkel een paar uur duurde) kwamen we snel tot een oplossing. Ze gaven hun fout eerlijk toe en dachten mee voor een creatieve oplossing, een houding die ik zelden zie van andere webshops. Om deze reden, enorm tevreden over de klantenservice van CAPS.

Computer scherm besteld, goed en geleverd volgens wat website aangaf. Vond het wel spannend, omdat ik bang was dat het een nep partij was, maar dit was gelukkig niet het geval. Dus helemaal tevreden.

Geleverd volgens afspraak en was netjes verpakt. Computerscherm ziet er goed uit.

Bestelling was makkelijk en snel te plaatsen. Zoek functie werkt goed. Had dit specifieke product de ST-5255 besteld. Goedkoopste in de prijsvergelijker van tweakers.

Website ziet er simpel en duidelijk uit geen constante pop ups of aggressive marketing.

Product was goed verpakt. Neutrale externe doos. Simpel karton aan de binnenkant om de binnenste doos te beschermen.

Kwam aan via PostNL. Kreeg de track & trace zelfde dag als levering. Dat kan wel beter. Dit is waarschijnlijk meer een dingetje dat PostNL kan verbeteren.

Voeding van corsair gekocht die afgeprijsd was omdat het een retourproduct was. Er was een duidelijke beschrijving waarom deze afgeprijsd was en het product was verder gloednieuw. Ook heel snel verzonden, product was volgende dag al in huis. Erg tevreden over de prijs en snelle afhandeling!

Verzending was erg snel, ik bestelde het product in de ochtend en het was dezelfde dag nog verzonden

Positieve ervaring met CAPS. De MX Master Business Edition was op voorraad en dankzij eerdere goede ervaringen heb ik hier opnieuw besteld. Altijd snelle en tot heden betrouwbare service.

Verzending zoals je mag verwachten: vandaag besteld, morgen in huis, no-nonsense afhandeling en duidelijke tracking via PostNL.

Vlot kunnen betalen, was een cudimm kit van 48GB voor een naar huidige normen redelijke prijs.

Vlot verzonden en prima verpakt in doos, niks mis mee dus

Hier is dan waar het schoentje begint te wringen.
RAM kit bleek uiteindelijk zelfs bij JEDEC speeds errors te geven. Reserve kit had dit probleem niet dus er werd een retour aangemaakt.
Ik ontvang retourformulier en wordt vlot door hun ontvangen.
Er wordt direct een creditnota gemaakt en men zou binnen de 14 dagen terugbetalen.
We zijn nu 19 dagen verder en tot op heden is er nog niks gestort en is er geen communicatie...

Na uiteindelijk contact via WhatsApp (want mail is te moeilijk ook al zou dat hun primaire communicatie zijn) wordt er gemeld: staat op de lijst voor finance om af te handelen...
Verder niks van info.
Melding gemaakt bij het ACM.

Uiteindelijk is het geld teruggestort op 22/06...

Website was duidelijk. Ik kwam via tweakers pricewatch en heb een Microsoft Surface Arc besteld. Ik heb nog even gekeken wat er nog meer in sale was, maar ik heb mezelf in kunnen houden ;-)

Het bestelde product was onbeschadigd aangekomen. Prima verpakt. Geen opmerkingen.

Enermax kast besteld die ook nog het goedkoopst was in de prijswatch, het scheelde bijna 20 euro dat deze goedkoper was aangezien er ook geen verzendkosten bij zaten.
Er stond 2-3 werkdagen levertijd, die zijn ook gehaald, allemaal snel geregeld dus.

Na 3 werkdagen in huis, zoals ook vermeld was op de website.

Ram besteld tegen een fixe prijs maar zat net wat onder het gemiddelde in deze gekte. Dag na bestelling te horen gekregen dat er wegens een fout op de site dit artikel er niet is en mijn order geannuleerd wordt en mijn geld binnen elke dagen terug gestort word. We zijn nu 19 dagen verder en heb zelfs met het sturen van een reminder mijn geld niet gekregen.

Aanpassing: ik kreeg bericht van een andere tweeter dat hij/zij precies het zelfde heeft meegemaakt. uiteindelijk wel
Mijn geld terug gekregen en caps heeft hun excuses aangeboden maar ik zou wel uitkijken bij deze zaak.

Geen antwoord op verzoek geld terug te storten. Het is toch van de zotte dat het zo lang duurt je geld terug te krijgen.

Snel verzonden (& ontvangen). Stond een (door mij gemaakte) fout op de factuur welke Support snel heeft opgelost, wat erg fijn is.

Snel bezorgd & goed verpakt. Karton was van goede kwaliteit.

Website is overzichtelijk en prijzen zijn over het algemeen zeer scherp. De zoekfunctie is functioneel en eenvoudig, de productpagina's bevatten voldoende informatie. Het bestellen ging dus soepel. Contact met zeer vriendelijke klantenservice ging uitstekend.

Product is in goede orde ontvangen. Na bestelling was iets niet op voorraad door een communicatiefout op hun website, echter werd er zeer snel en professioneel ingegrepen en werd de rest van m'n bestelling netjes op tijd verzonden.

Communicatie is snel en vriendelijk. Het lijkt er op dat CAPS alles netjes op orde heeft qua order- en klantensysteem.

Precies kunnen vinden wat ik zocht en voor een prima prijs. Levertijd was snel genoeg. Zou er vaker bestellen.

Bestelling werd binnen 2 dagen verzonden en de dag erop bezorgd.

Zowel via Whatsapp als per mail antwoord gekregen op mijn vragen.

Na de bestelling ben ik prima op de hoogte gehouden en is het product geleverd.

De chauffeur heeft me geholpen om het zware product in huis te tillen.

Ben via tweakers prijsvergelijking eens bij CAPS terechtgekomen en sindsdien 1 van mijn vaste stops voor ICT.
Goede prijzen, snelle levering, goede klantendienst.

Snel verzenden, goed verpakt, track and trace voorzien. Tevreden hier over.

Een mini pc bestelt, de volgende dag al in huis.
Lagere prijzen dan de meeste webshops.
Duidelijke omschrijvingen en het product klopt met de omschrijving.

De volgende dag al in huis, snelle levering.
En op tijd geleverd.

Duidelijke site, goede prijzen en aanbiedingen.
Bij het ophalen netjes geholpen, alles stond klaar en zelfs meegelopen om het in de auto te laden.

Alles stond netjes klaar bij het ophalen, dozen hadden geen beschadigingen.

Caps is een goede webwinkel. Ze waren voor de onderdelen die ik nodig had de goedkoopste verkoper.

snelle levering en goede verpakking alleen is het nadat je besteld hebt niet duidelijk hoe lang ze verwachten dat het duurt voordat ze het versturen totdat ze dat doen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops