Gebruikers over webshop CAPS

Duidelijke site, goede prijzen en aanbiedingen.
Bij het ophalen netjes geholpen, alles stond klaar en zelfs meegelopen om het in de auto te laden.

Alles stond netjes klaar bij het ophalen, dozen hadden geen beschadigingen.

Caps is een goede webwinkel. Ze waren voor de onderdelen die ik nodig had de goedkoopste verkoper.

snelle levering en goede verpakking alleen is het nadat je besteld hebt niet duidelijk hoe lang ze verwachten dat het duurt voordat ze het versturen totdat ze dat doen.

Makkelijk te vinden via de PW. Er staat niet altijd evenveel productinformatie bij de producten. Dat is wellicht een verbeterpunt. Net als de ontbrekende enters bij de omschrijving van de producten.

Bestellen is makkelijk en zo geregeld.

Ik woon in de buurt dus kon het ophalen. Dat kon al binnen een paar uur na bestellen. Top!

Prima ervaring. Ik vond het wel een beetje raar dat de productpagina geen productafbeelding had en ook verdere informatie over het product ontbrak. Door de reviews hier op Tweakers durfde ik het aan.

Prima levertijd, goed geinformeerd en product in goede staat ontvangen.

CAPS is via de Pricewatch vaak een van de scherpst geprijsde aanbieders, of het nu gaat om losse componenten voor een thuisserver, gaming-pc of randapparatuur. De website zelf oogt misschien wat kaal of minimalistisch qua design, maar de zoekfunctie werkt prima en het assortiment is ontzettend breed. Omdat de shop al heel lang goed staat aangeschreven op Tweakers (voorheen als SiComputers), geeft dat direct een vertrouwd gevoel bij het bestellen. Bestellen en betalen verloopt soepel en er zijn genoeg betaalmogelijkheden.

Wat betreft de verpakking valt er werkelijk niets te klagen: producten worden uitstekend en stevig ingepakt in grote dozen met ruim voldoende vulmateriaal (zoals piepschuim), zodat alles 'factory-sealed' en zonder schuifruimte of beschadigingen aankomt.

Al vaker bij Caps besteld & nog nooit issues gehad. De website lijkt vrij kaal, maar laat je daar niet door van de wijs brengen; ze hebben een behoorlijk groot & breed assortiment, de prijzen zijn uitstekend, & het proces is optimaal.

Alle producten zijn voor zover altijd factory-sealed geweest & onbeschadigd aangekomen omdat ze hun spullen goed verpakken in stevige dozen. Over levertijd valt tegenwoordig niks zinnigs meer te zeggen omdat de kwaliteit van vrijwel alle bezorgdiensten zwaar achteruit is gegaan..

Ik had een vraagje over een nieuw product wat nu ongeveer op de markt zou moeten komen, & het antwoord kwam snel & de communicatie was zoals je hoopt.., dus perfect.

Nogmaals een bestelling geplaatst bij CAPS. Mijn vorige ervaring was al positief, dus de keuze was snel gemaakt. De bestelling werd netjes verwerkt en geleverd zoals verwacht. Wat voor mij ook meespeelt, is dat CAPS al lange tijd goed aangeschreven staat op Tweakers. In een tijd waarin er veel webshops zijn, geeft dat net dat extra stukje vertrouwen. Voor mij inmiddels een vaste keuze als ik op zoek ben naar een betrouwbare webshop.

Ook over de verzending ben ik tevreden. Het pakket werd op tijd geleverd en was netjes verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Precies zoals je het graag ziet bij een online bestelling.

Bestellen en betalen ging erg makkelijk, site dik in orde, had me niet gerealiseerd dat CAPS uitlevert vanuit Duitsland

Op site stond: levertijd 2-3 werkdagen. Op zondag besteld, daarna stilte, geen updates, op woensdag via Whatsappje geïnformeerd naar de status, antwoord: “vandaag verstuurd, ik schat morgen bij u” volgende dag geen update, einde dag niets ontvangen, vrijdag bericht is verstuurd, in de weekenden geen uitlevering, dinsdag uitleveren, dinsdag niets, woensdag wordt ik gebeld, we komen morgen…

Slechte communicatie, iets beweren, verzendmoment op de dag van contact, zegt men en dan pas later versturen

Goede deal lage prijs en goede kwaliteit
Goed verzonden en betrouwbare website!
Was erg snel verzonden!

Het Was erg snel verzonden en goed verpakt in piepschuim!

Ik ken CAPS al sinds ze SiComputers waren.
Goede service en goede prijzen.
Verder altijd zeer goed tevreden geweest.

Werd Verzonden met PostNL.
Kwam iets later aan, maar dat ben ik de laatste tijd gewent vanuit PostNL.

Prima website, ruime keuze en product eenvoudig te vinden. Voldoende betaal opties en prima klantenservice.

Verzending uit Duitsland, via GLS heeft er langer over gedaan als op de website gecommuniceerd werd.

Snel en volwaardig antwoord op vragen over producten en leveringen

Bij veel producten de goedkoopste aanbieder! Ook hebben ze een groot aanbod van producten voor gamers

Product was goed verpakt en het was binnen enkele werkdagen verzonden!

Een vraag over de bezorgtijd werd binnen enkele uren beantwoord

Website is duidelijk en na bestelling was de communicatie prima. Via Pricewatch bij deze webwinkel aangekomen door de laagste prijs.

Verzending is prima en goed ingepakt. Communicatie van de verzending is prima, zoals het hoort.

bipo Karma 2,44K

De producten waren goed geprijsd. En als je meer artikelen tegelijk besteld, is het incl verzendkosten nog steeds zeer voordelig.

De artikelen waren uitstekend verpakt. De levertijd was op zich prima. Had iets sneller gekund (vrijdagavond besteld, woensdag verzonden - maandag was een feestdag), maar ik had geduld en er rekening mee gehouden.

Onderdelen voor mijn nieuwe thuisserver samengesteld. Via de pricewatch was elk onderdeel bij CAPS het goedkoopst (én leverbaar binnen 3 dagen).

Keurig verpakt in 1 grote doos. Geen ruimte om te schuiven.

eerder al diverse touchscreens bij deze shop (en/of de oude) shop besteld. Altijd prima verzorgd en keurig te woord gestaan bij een klantenservice contact.

Keurig op tijd geleverd, via GLS, lijkt me verstandig aangezien ik daar tot nu toe niet 1 ervaring mee heb gehad van dat men gewoon niet komt!

Snel geleverd en netjes verpakt. Had een verzoek ingediend om te laten leveren op een woensdag of vrijdag en werd helaas op een donderdag geleverd. Verder was wel alles in orde.

De zending is nel verlopen, stevig verpakt. Geleverd met ups.

Prima levertijd, krijg geleverd wat ik besteld had, duidelijke track en trace en website. Scherpe prijs voor de producten die ik besteld heb.

Levering was op tijd, netjes naar verwachting geleverd, geen problemen gehad

Gewoon een prima webshop met goede prijzen , voor zover ik dat kan beoordelen. verzending was prima en alles was verder duidelijk. gewoon zoals het hoort, dus.

---

Ik heb geen contact gehad of nodig gehad met de klantenservice, dus hier kan ik geen oordeel over vellen.

Verzending was op tjid en de doos was niet beschadigd. Nu heeft Caps daar verder ook niet alles over te zeggen, maar toch.

Op zich prima website met veel aanbod.

Ik heb de componenten voor mijn nieuwe gaming pc daar besteld, en omdat dat kunstje 25 jaar geleden was, weet ik niet meer de exacte specs van alle componenten.

Ik heb 10 dagen moeten wachten tot mijn bestelling wordt verzonden. Op zich geen ramp, we zijn verwend tegenwoordig. Echter, ik had gevraagd om een update en die kwam pas de volgende dag. Er werd gezegd dat het meteen verzonden zou worden, maar dat duurde uiteindelijk nog 4 dagen.

Ook stond er verkeerde informatie op de website waardoor mijn component niet werkte zoals verwacht. Dat werd opgelost door een retour en nieuw product aan te bieden. Omdat ik geen zin had om nog langer te wachten heb ik het zelf opgelost.

Uiteindelijk redelijk tevreden, misschien te hoge verwachtingen, maar ik wilde eerlijk de ervaring delen.

Goed verpakt in een stevige doos met veel vulmateriaal. Geen schade gezien aan de dozen.

Er was maar 1 kanaal van contact en dat was Whatsapp en daarop kreeg ik pas uren later of de volgende dag antwoord.

Scorekaart voor CAPS

Qshops