AlgemeenAl vaker wat besteld bij Caps ( voormalig SiComputers ) waaronder een duurdere grafische kaart, maar als een product binnen het garantietermijn kapot gaat, dan komt de aap uit de mouw.
KlantenserviceIk heb bij Caps een Fractal Design Aspect 140mm ventilator besteld incl. verzendkosten voor in mijn PC kast voor 19,- , maar deze heeft het binnen 8 maanden begeven.
Deze heb ik voor 8,50,- ( standaard verzending past niet in brievenbus doosje ) moeten terugsturen omdat het product kapot is. Hier mag je dus zelf voor betalen + de oorspronkelijke verzendkosten. Uiteindelijk heb ik dus alsnog voor een groot deel voor de kapotte ventilator moeten betalen ....
Het is soms wat goedkoper bij Caps, maar wanneer een product het begeeft binnen het garantietermijn, ben je aan beurt en kun je extra betalen voor iets wat niet jouw schuld is.
Je kunt ook redelijk zijn en zeggen: we vergoeden minimaal de oorspronkelijke verzendkosten. Maar nee, het is dubbel niet. Hebben ze nog grote schulden af te betalen of iets dergelijks ? Ontzettend slechte en domme bedrijfsvoering.
Hier kom ik niet weer. Ik ga wel naar een webwinkel met een betere service, fatsoenlijke productomschrijving en überhaupt foto's van producten.