Gebruikers over webshop RedShell.nl | zakelijk
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe service is erg goed. Probleem werd snel verholpen en mijn e-mails werden heel snel beantwoord.
VerzendingHet product werd gratis verzonden en ook retourneren was gratis. Na oplossen van het probleem werd het product opnieuw kosteloos verzonden.
KlantenserviceDe service is erg goed. Probleem werd snel verholpen en mijn e-mails werden heel snel beantwoord.
AlgemeenSuperfijne service! De collega's van Redshell hebben ons geweldig geholpen bij het kiezen van de juiste laptops, het inbouwen van extra geheugencapaciteit én waren super behulpzaam toen er in de administratie per ongeluk iets mis ging. Wij zijn fan hoor:-)
KlantenserviceSuperfijne service! De collega's van Redshell hebben ons geweldig geholpen bij het kiezen van de juiste laptops, het inbouwen van extra geheugencapaciteit én waren super behulpzaam toen er in de administratie per ongeluk iets mis ging. Wij zijn fan hoor:-)
Winactie
AlgemeenGoede producten en directe service.
Het was de eerste keer dat we bij hen bestelden en zie dit in de toekomst nog gebeuren.
We kregen de juiste service bij het vinden van ons product.
het contact was direct en snel.
Winactie
AlgemeenDe website zelf is een beetje een rommeltje. Ontbrekende afbeeldingen, omschrijvingen welke rechtstreeks van een productfeed komen, zeer beperkte productinformatie. Via Google is een product eenvoudiger te vinden dan via hun eigen website. Het product van mijn interesse was zo gemakkelijk te vinden en de specs kon in extern vinden. Prijs was ok, levertijd ook en een vorige bestelling was ook aangekomen.
VerzendingLevering prima. Technisch gezien misschien een dag later dan de geadverteerde 1-2 werkdagen, maar verder perfect. Goed verpakt, biologisch afbreekbaar vulmateriaal, en tot mijn verrassing een RedShell dopper tot de rand toe gevuld met paaseitjes !
AlgemeenEen zakelijke monitor besteld. Uiteindelijk voor RedShell gekozen aangezien deze de goedkoopste optie was en redelijke reviews had. Ondanks dat de bezorgtijd 2 a 3 werkdagen was. Echter was de monitor bij RedShell niet op voorraad waardoor dit de levertijd was nadat ze het product zelf binnen hadden. Dus pas na een kleine week (4 werkdagen) werd het pakket op de post gedaan. Dit is natuurlijk niet waar men vanuit gaat. Daarnaast versturen zij hun spullen met UPS die ook meerdere vertragingen heeft. Dus nu wachten we al 13 dagen (9 werkdagen) en de levering is opnieuw uitgesteld tot morgen dus een wachttijd van minstens 2 weken.
Al met al zou ik dit bedrijf en hun keuze voor bezorgservice niet aanraden. Kies een betrouwbaar bedrijf en betaal een paar tientjes meer, dit voorkomt je te veel wachttijd
Pas na 4 werkdagen werd het pakket op de post gedaan. En de bezorging is meerdere keren uitgesteld door UPS met de volgende argumenten:
-Het kantoor was dicht, dit was niet het geval (om 15:00 kregen we het bericht terwijl de receptie en de voordeur om 17:00 pas sluit)
-Geen reden, gewoon niet leveren
-De bezorger is het pakket vergeten mee te nemen uit het magazijn
Op de website wordt aangegeven dat dee levering binnen 2 a 3 werkdagen is. Alleen was het product niet op voorraad. De klantenservice geeft alleen aan dat dit zo is en dat het zo snel mogelijk verstuurd wordt.
Hi Joost,
We vinden het heel vervelend om te horen en totaal niet waar wij voor staan!
We hebben helaas problemen gehad met onze externe leverancier waar de voorraad vandaan kwam van je order.
Wat betreft UPS, wij nemen je klacht zeker serieus, wij zullen schakelen met UPS om dit nader te onderzoeken en er ook een betere oplossing voor te vinden voor in de toekomst,
Ik hoop dat je ons in de toekomst nog een kans geeft zodat wij kunnen aantonen dat wij zeker een betrouwbare partij zijn en je goed van dienst kunnen zijn,.
Gr. het RedShell Team
AlgemeenEigenlijk was ik licht geïrriteerd dat "op voorraad" bleek te betekenen "op voorraad bij leverancier" nádat ik had besteld op woensdagavond, wat bij sommige webshops weleens langere levertijd kan betekenen. De indicatie was 2-3 dagen. Op vrijdagochend was het pakket al binnen, dus al met al maken ze de belofte waar en ben ik tevreden. Misschien is mijn denkbeeld over waar het product op voorraad moet zijn ouderwets, zeker als een partij als RedShell de logistiek gewoon op orde heeft.
VerzendingRuim binnen de opgegeven levertijd.
AlgemeenFijne winkel met nieuw en refurbished producten. website is makkelijk alleen zou ik wat meer filters willen hebben bij het zoeken naar producten.
VerzendingDe levering is snel en zonder problemen of beschadigingen geleverd. Wel doos in doos.
KlantenserviceHeb nu meerdere malen iets besteld bij Redshell en de service van hun is top. Had een aantal switches besteld die zonder voeding geleverd werden vanuit hun leverancier. Reactie op mijn mailtje was snel en de geboden oplossing meer dan voldoende!
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Momenteel zijn we druk bezig met meer filteropties op de webshop.
Veel plezier met je aankoop.
Team RedShell
AlgemeenEen bestelling van een CPU gedaan. Bleek dat dezelfde CPU in een andere verpakking een stuk goedkoper was.
Gevraagd om de order aan te passen (was nog niet verstuurd) maar dat kon niet zonder een "repacking fee" of iets dergelijks omdat het artikel al bij de leverancier besteld was. Was 10% van de aankoop.
Verder alles in orde, behalve deze fee (wat gewoon kan omdat ze alleen aan bedrijven verkopen in principe.) In orde, maar niet genoeg voor iets hogers.
Goed contact, netjes, reageerde snel (binnen een werkdag). Helaas waren de mogelijkheden omtrent coulance bijzonder beperkt.
AlgemeenBestelling zogenaamd niet te annuleren omdat zij dit zelf al ergens besteld hebben (dropshipment). Vervolgens ook nog een restocking fee van 10% rekenen.
AlgemeenProduct was toch niet op voorraad, maar RedShell bestelde het snel ergens anders en betaalde zelf de extra kosten. Erg goeie service!
VerzendingHet werd geleverd binnen 2 werkdagen ondanks niet op voorraad.
KlantenservicePrima telefonisch contact, had ook via de mail gekund, maar dit ging wel snel.
AlgemeenI am super satisfied with every aspect of my order! I ordered HDs of a particular model. At first they weren't available but the RedShell guys tracked them down and updated me by email every step of the way.
VerzendingEverything arrived as soon as possible, well-packed and in order.
KlantenserviceRedshell have been nothing but helpful and attentive, anticipating my needs and offering helpful information above and beyond what I requested. In an ever more impersonal world, Redshell's service has been refreshingly helpful and human. I highly recommend these guys!
AlgemeenVoor op de zaak waren wij op zoek naar nieuwe laptops met bijpassende dockingstations. De salesafdeling heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste modellen en ook nog eens voor een prima prijs!
VerzendingVerzending was prima in orde, netjes verpakt en al de volgende dag in huis.
KlantenserviceDe telefoon wordt zeer snel beantwoord door een echte medewerker, geen langdradige keuzemenu's.
AlgemeenRedshell was ready and fast to answer my questions. Asus information about the number of routers included in the box was misleading .
Hi dalpihe.
We try our best to keep the product information as correct and complete as possible. Unfortunately the productsheets from our contentproviders or the manufacturers do sometimes contain small errors. We are glad to have clarified this issue for you and we will update the specs on this part.
Thank you for your kind review and feel free to get in touch if you have any more questions.
AlgemeenEcht een shit service. Niet te geloven. Ik bestel iets en die bellen mij en zeggen dat zij het niet meer kunnen leveren omdat het uitverkocht is. Hoe is dat mijn probleem? Als het uitverkocht is, dan bestelde gewoon opnieuw en leverde uwe service aan de klant, punt. Gekocht is gekocht. Echt een slechte support aan telefoon gehad ook, onbeschofte kerel die zich te goed voelt op zijn positie. Spreekt mij aan met “je” enal, totaal onbeleefd. Schandalig. Deze kerel moet hoort niet thuis in support en moet leren wat respect tegen over de klant is.
0/100 ik zou deze bedrijf gewoon aan niemand aanraden, NOOIT HIER IETS KOPEN!
VERMEIDEN ALS DE PEST.
Slechtste klanten service ever, onbeleefd, laat je niet eens uitspreken, begint te roepen. Slechtste service OOIT.
AlgemeenEen 'nieuwstaat refurbished' Samsung Galaxy Tab Active Pro gekocht. De tablet die arriveerde is in nette en goede staat. Alleen de van fabriekswege meegeleverde beschermrand en stylus zaten er niet bij. Dat stond er niet bij op de website. Op de afbeeldingen bij het product waren ze wel te zien. Redshell was niet bereid deze kosteloos na te leveren of mij ervoor te compenseren.
VerzendingNetjes verpakt. Werd verstuurd met UPS. UPS geeft in track & trace als enige tijd indicatie "voor het einde van de dag". PostNL is hier elke dag ongeveer dezelfde tijd in de straat. Met UPS weet je het nooit.
KlantenserviceIn 1 telefoontje en 2 mails kreeg ik de volgende argumenten te horen voor het ontbreken van de beschermhoes en pen:
"- Wij zijn zakelijke leverancier, dan zit dat er nooit bij
- De hoes is niet geleverd wegens hygiënische redenen en de pen was bij dit artikel niet aanwezig
- Wij werken met heel veel toeleveranciers, deze levert het er niet bij
- Wij zijn een zakelijke leverancier en wij krijgen onwijs veel content aangeleverd van de contentleveranciers. Bij refurbished kan dit weleens afwijken"
Wat heb ik te maken met die (content)leveranciers? Redshell is degene waar ik van koop en zij zijn verantwoordelijk voor de conformiteit, of ik nu een bedrijf of consument ben. Achteraf de disclaimer op hun website gezien en die komt neer op "wij zijn nergens verantwoordelijk voor".
Geboden oplossing: "De Pen kan besteld worden en de hoes kan door geen van onze leveranciers geleverd worden. De pen kan ik aanbieden voor €35,- EX BTW"
Dat is erg duur. Mijn tegenvoorstel was dat ik beschermhoes en pen elders zou bestellen en de kosten vergoed zou krijgen. Daar wilden ze niet op ingaan. Ik werd wel gewezen op de retour mogelijkheid. Maar er was inmiddels ruim een week verstreken en ik had de tablet dringend nodig voor een evenement.
AlgemeenUitstekende hulpverlening bij bestellen!
Kort na mijn bestelling van twee geheugenbankjes ontving ik een mail met de vraag of ik wel zeker wist of die compatibel zouden zijn met mijn hardware. Ik had de specificaties voor bestelling gecontroleerd, maar blijkbaar zijn er toch nog wat verschillen tussen serverhardware en "reguliere" hardware.
Nadat ik het model van mijn moederbord had doorgestuurd gaf de verkoper aan dat dit model niet ondersteund compatibel is en heeft het terugstorten van het betaalde bedrag geïnitieerd.
AlgemeenBesteld als consument. Het product werd hier het goedkoopst aangeboden en werd binnen de gestelde levertermijn aangeleverd.
AlgemeenIk was op zoek naar een laptop met qwerty toetsenbord ipv de in Luxemburg en buurlanden gebruikelijke qwertz of azerty modellen. Op de RedShell website is het alleen mogelijk vanuit Nederland en België te bestellen, maar na een mailtje te hebben verstuurd bleek het geen probleem om ook in Luxemburg te leveren. Een proforma factuur werd opgesteld en nadat het geld was overgeboekt werd de laptop snel geleverd.
VerzendingLaptop was niet op voorraad bij RedShell maar moest bij de leverancier vandaan komen. Desondanks toch een snelle levering. Leveringskosten naar Luxemburg waren acceptabel.
KlantenserviceMeerdere malen contact gehad via email en de klantenservice is flexibel en reageert steeds snel en effectief.
AlgemeenProduct op vrijdag besteld. Op maandag opgebeld dat het product niet meer op voorraad is. Na het belletje kijk ik op de website, staat het product gewoon weer daar met een aangevulde voorraad, alleen wel voor de dubbele prijs dan waar ik hem voor had besteld. Product werd toch niet verzonden.
KlantenserviceOndanks dat ze mij bellen zitten ze me gewoon voor de gek te houden.
AlgemeenIk kocht een voeding in de winkel die verouderd bleek te zijn en niet compatibel met een breakout-bord, dus ik vroeg om een retourzending en ze zeiden dat ze me 25 euro herbevoorradingskosten in rekening zouden brengen !!,, koop nooit bij dit bedrijf
KlantenserviceIk kocht een voeding in de winkel die verouderd bleek te zijn en niet compatibel met een breakout-bord, dus ik vroeg om een retourzending en ze zeiden dat ze me 25 euro herbevoorradingskosten in rekening zouden brengen !!,, koop nooit bij dit bedrijf