RedShell – Specialist in zakelijke IT (nieuw & refurbished)

Bij RedShell helpen we bedrijven en IT-professionals met betrouwbare hardware en deskundig advies. Van laptops en servers tot netwerkapparatuur en accessoires: wij leveren zowel nieuwe als refurbished IT-oplossingen voor uiteenlopende toepassingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring weten we wat werkt in de praktijk. Geen standaard webshop, maar een technische partner die met je meedenkt. Of het nu gaat om één laptop, een complete werkplekinrichting of server- en netwerkhardware voor een groter project, wij denken graag mee over de beste oplossing. Wij leveren niet aan consumenten.

Waarom kiezen voor RedShell?

Wij geloven in duidelijkheid, snelheid en inhoudelijke kennis. Geen onnodige verkooppraatjes, maar gewoon goede producten, eerlijk advies en snelle service.

• 400.000+ artikelen in ons assortiment
  • Snelle levering, vaak direct uit voorraad
  • Nieuw én refurbished hardware
  • 1000+ tevreden zakelijke klanten
  • 100+ positieve reviews op o.a. Tweakers en Google
  • Meer dan 10 jaar ervaring in IT-hardware

Officiële Partner van HP/HPE, Cisco, Dell, Lenovo, APC, Jabra, Zebra, Brother, Case Logic, Epson, LG en nog veel meer.

Gratis verzending vanaf €250,-

Technisch advies & maatwerk

Niet zeker welke hardware het beste past bij jouw situatie? Wij helpen dagelijks klanten met uiteenlopende IT-vraagstukken en maatwerkoplossingen.

Wij ondersteunen onder andere bij:

• Server- en netwerkconfiguraties
  • Werkplek- en kantoorinrichtingen
  • Hardware upgrades en vervanging
  • Keuze tussen nieuw en refurbished
  • Compatibiliteit en prestaties van systemen
  • Zakelijke IT-projecten en implementaties

Je krijgt bij ons geen standaard klantenservice-script, maar advies van mensen die zelf met de techniek werken.

Onze kracht: persoonlijk en direct

Waar veel webshops stoppen bij levering, gaan wij verder. Wij geloven in langdurige relaties en denken actief mee met onze klanten vóór, tijdens én na aankoop.

Daarom kiezen klanten voor RedShell:

• Direct contact met technische specialisten
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Hulp bij technische vragen en configuraties
  • No-nonsense aanpak
  • Betrouwbare service en aftersales
  • Flexibel meedenken bij projecten en aanvragen

Assortiment & categorieën

Ons aanbod is breed en diep, met focus op zakelijke toepassingen en betrouwbare hardware. Bekijk direct onze populairste categorieën:

Bekijk alle categorieën eenvoudig via onze webshop.

Ervaringen van klanten

Onze klanten waarderen ons om betrouwbaarheid, snelheid en technische kennis. Met meer dan 1000 zakelijke klanten en 100+ positieve reviews bouwen we dagelijks verder aan langdurige samenwerkingen.

Bekijk onze beoordelingen op Google.

Openingstijden & contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

📞 +31 (0)88 505 21 99
sales@redshell.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Weekend: gesloten

Scorekaart voor RedShell.nl | zakelijk

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 72780 producten, 19581 unsorted producten
Prijsindex Nederland 119,0 (19,0% boven gemiddeld)
Prijsindex België 117,2 (17,2% boven gemiddeld)