RedShell.nl | zakelijk

Gebruikers over webshop RedShell.nl | zakelijk

Meerdere producten besteld. Duidelijke site, goede prijs, snelle levering. Dik tevreden.

Zoals ik verderop in de review beschrijf heb ik contact gehad met de klantenservice. Ook dit is goed geregeld. Kelsey is vriendelijk en reageert snel.

Verzending was snel, conform afspraak. UPS was echter niet zo netjes met een doos omgegaan, het product was gelukkig onbeschadigd.

Ik heb er onder andere twee monitoren besteld. Ik was in de veronderstelling dat daisy-chaning via USB-C mogelijk was, maar dat bleek niet zo te zijn. Daarom de twee schermen toch maar retour gestuurd.

De RMA procedure is net vernieuwd vertelden ze bij de klantenservice. Het aanmelden kon via het retourformulier. Kreeg via de mail het verzoek om even een foto van de dozen te maken. Ondanks dat één van de dozen door UPS was beschadigd dezen ze niet moeilijk over het retour.

Kreeg duidelijke instructies en zeer snel reactie. Hoewel ik de dozen net retour heb gestuurd twijfel ik er niet aan of het wordt netjes afgehandeld.

Bestel zeker weer bij deze winkel. Ja, retourkosten zijn voor eigen rekening maar om eerlijk te zijn vindt ik dat ook niet meer dan logisch.

Goedemiddag,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij doen ons uiterste best om alles z.s.m. te verzenden. We hopen je snel terug te zien voor een nieuwe order.

Top klantenservice.
Groot assortiment.

Zowel op mijn vragen over productinformatie als bij ondersteuning bij het retourneren heeft de klantenservice alles heel makkelijk gemaakt.

Let wel op: ze kunnen een restocking fee rekenen voor het retourneren van producten. Dus zorg dat de verpakkingen netjes blijven voor een zo laag mogelijke fee. Hoewel er veel bedrijven zijn die dit niet rekenen, is het natuurlijk volkomen terecht dat retourneren niet gratis kan zijn.

(Door een review achter te laten hoef ik geen restocking fee te betalen. Dit had ook een negatieve review mogen zijn, maar ik ben oprecht tevreden over de service van Redshell)

Levering op de site stond op 5 werkdagen.
Uiteindelijk was het de eerstvolgende werkdag al binnen.

Het is altijd fijner om producten eerder te ontvangen dan verwacht dan andersom. Zo kun je zeker zakelijk er in ieder geval vanuit gaan dat je planning klopt.

Super klantenservice.

Advies over mijn te bestellen product gevraagd, en meteen duidelijke antwoorden gekregen.
Bij retourneren was het op de site niet 100% duidelijk, maar de klantenservice maakte dit proces ook heel makkelijk. Snelle reacties op de chat.

Goedemorgen,

Dank je wel voor alle feedback welk je ons hebt gegeven! Het is voor ons als webshop zeer prettig als je als klant zijnde meedenkt in hoe dingen anders of duidelijker kunnen. Wij hebben na ons gesprek per mail ook zeker punten genoteerd waarin wij nu de RMA procedure al kunnen verduidelijken!
Hopelijk zien we je snel terug! :)

Gr. het RedShell Team

Tweemaal een bestelling (verschillende producten) geplaatst omdat RedShell het product als goedkoopst aanbood in de Pricewatch. Tweemaal hebben zij de order geannuleerd met het excuus dat het product niet op voorraad was bij de leverancier, terwijl dit wel het geval was en dit was bevestigd op de bestelbevestiging. Waardeloos

Goedemiddag,

Nadat je een order hebt geplaatst bij ons krijg je altijd een orderbevestiging zodat je weet dat de betaling is gelukt en dus het plaatsen van de order ook. Dit is echter géén bevestiging dat de producten daadwerkelijk bij de leverancier nog op voorraad zijn en toegewezen zijn aan je order.
Bij beide orders welk je bij ons hebt geplaatst (september 2022 en juli 2023) waren de producten helaas al uitverkocht bij onze leverancier, wat wij te horen kregen ná het plaatsen van onze inkooporder.
Direct nadat wij het nieuws kregen dat helaas de producten niet meer voorradig waren zijn wij in de telefoon geklommen en hebben wij je direct gebeld, nadat wij je niet te pakken kregen hebben wij je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.
Zoals wij ook tonen op de webshop, wordt er meerdere keren per dag een update gedaan van de prijzen en voorraden van onze externe leveranciers maar dit is géén live weergave wat je ziet. (https://www.redshell.nl/veelgestelde-vragen/)
Ik begrijp dat het vervelend is om mis te grijpen naar je product, wij doen er elke dag alles aan om onze informatie zo actueel mogelijk te hebben maar soms lukt dat dus niet.

Goede prijs.
Helaas verkeerd besteld / geleverd, maar ze komen met een goede en snelle oplossing.

Helaas verkeerd besteld / geleverd. Artikel nog niet geprobeerd, maar verwacht er geen problemen mee

Snelle reactie op verstuurde mails. Denken mee in oplossen van problemen en lossen het ook keurig op.

Goedemiddag,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Fijn om te horen dat de geboden oplossing passend is geweest.
Hopelijk zien we je snel weer terug op de webshop.

Gr. Het RedShell team

Prima winkel, helaas had ik de verkeerde HDD besteld en moest het retour. Na ongeveer een week is de RMA nog steeds niet verwerkt. Vriendelijk service maar moet zelf retour betalen en 15% restock betalen.

*Update* Retour is wel netjes afgehandeld. Nam ongeveer 8 werkdagen.

Alles was netjes ingepakt maar de verzending was best vertraagd. Blijkbaar was een probleem met de levering van een artikel. Na een paar dagen van niks horen heb ik gebeld en hebben zij het in een deel zending veranderd. Dat was op een vrijdag vroeg middag en blijkbaar was het dan al te laat om te versturen dus alles kwam toch gewoon op de zelfde tijd.

De artikelen horde n 1-2 dagen leverbaar te zijn, maar het was meer dan een week voor dat ze verzonden waren.

Vriendelijk en reageren snel als je een vraag heb. Weinig contact vanuit hun kant als er een levering toch laat komt en ze zijn momenteel erg traag met de RMA. Ik moet nog geld terug krijgen voor de producten die ik gekocht heb.

Goedemorgen,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en ons ook feedback te geven.
Vervelend om te horen dat niet alles positief is verlopen, daar streven wij natuurlijk wel naar.
Zou je contact met ons op willen nemen via support@redshell.nl?
Wij willen ons graag verbeteren in het RMA proces en dan is deze feedback goed om hiervan te leren.

Gr. het RedShell Team

Een dock voor mijn laptop besteld. Product was helaas defect, maar snel en duidelijk geholpen door de klantenservice. Topwinkel!

Product was keurig verpakt en snel verzonden. Kon de omdoos ook hergebruiken voor de retourzending.

Na een RMA aanvraag snel het verzendlabel ontvangen en duidelijke communicatie rondom het gehele proces.

Hi Adam,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Vervelend genoeg had je een defecte docking maar het is wel prettig om te horen dat wij je goed geholpen hebben tijdens de RMA procedure.
Hopelijk zien we je snel terug en dit keer zonder defecte producten :)
De mooie complimenten geef ik door aan het team en wij zullen keihard blijven werken om de juiste service aan onze klanten te geven.

Gr. het RedShell Team

Snelle levering, goed verpakt. Zoals het zou moeten zijn, maar daarom niet vanzelfsprekend.
En vooral, goede support achteraf. Snelle en persoonlijke aanpak!

Stevig verpakt, zoals het hoort bij een (sas) harde schijf.
Originele HP doos verzonden in een grotere doos met de nodige bescherming.

ik had een verkeerde schijf besteld (eigen stommiteit), onmiddellijk en snel actie ondernomen door de support.

Goedemorgen,

Dank je wel voor de prachtige complimenten!
Dit maakt onze dag gelijk:)
Ook bij een RMA waarbij je een verkeerd product besteld zullen wij altijd ons best doen om een geschikte oplossing te vinden,
Hopelijk zien we je snel bij ons terug, ook als je op zoek bent naar een product welk wij nog niet tonen op de webshop, mail ons gerust en wij maken dan een offerte op maat voor je.

Nog een hele prettige dag!

Gr. het RedShell Team

De service is erg goed. Probleem werd snel verholpen en mijn e-mails werden heel snel beantwoord.

Het product werd gratis verzonden en ook retourneren was gratis. Na oplossen van het probleem werd het product opnieuw kosteloos verzonden.

Goedemorgen,

Bedankt voor deze mooie review!
Het is erg fijn om te weten dat ons harde werk dus ook beloond als wij zulke complimenten krijgen!
We zullen altijd ons best doen om de juiste service aan onze klanten te bieden, mocht je feedback hebben dan staan wij hier altijd voor open.

Hopelijk zien we je snel terug met een nieuwe bestelling.

Gr. het RedShell Team

Superfijne service! De collega's van Redshell hebben ons geweldig geholpen bij het kiezen van de juiste laptops, het inbouwen van extra geheugencapaciteit én waren super behulpzaam toen er in de administratie per ongeluk iets mis ging. Wij zijn fan hoor:-)

Goedemorgen,

Wauw, wat een mooie complimenten! Ik zal deze zeker met ons team delen :)
We zien jullie graag terug en wij zijn uiteraard ook fan van jullie! Prettige samenwerking en Matthijs staat alweer te popelen om weer geheugens in laptops te bouwen voor jullie!

Gr. het RedShell Team

Goede producten en directe service.
Het was de eerste keer dat we bij hen bestelden en zie dit in de toekomst nog gebeuren.

We kregen de juiste service bij het vinden van ons product.
het contact was direct en snel.

Goedemorgen,

Wat fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad met ons.
Wij staan te popelen om jullie weer te mogen voorzien van hardware en staan ook altijd klaar als er advies nodig is!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen en hopelijk tot snel!

Gr. het RedShell Team

De website zelf is een beetje een rommeltje. Ontbrekende afbeeldingen, omschrijvingen welke rechtstreeks van een productfeed komen, zeer beperkte productinformatie. Via Google is een product eenvoudiger te vinden dan via hun eigen website. Het product van mijn interesse was zo gemakkelijk te vinden en de specs kon in extern vinden. Prijs was ok, levertijd ook en een vorige bestelling was ook aangekomen.

Levering prima. Technisch gezien misschien een dag later dan de geadverteerde 1-2 werkdagen, maar verder perfect. Goed verpakt, biologisch afbreekbaar vulmateriaal, en tot mijn verrassing een RedShell dopper tot de rand toe gevuld met paaseitjes !

Goedemorgen,

Dank je wel voor je complimenten en je feedback!
Wij zijn zeker hard bezig om de webshop te optimaliseren, dus dank je wel dat je ook de vervelende punten tijdens je bestelproces benoemt. Dit is voor ons zeker van belang en hier kunnen wij aan werken!
Voor de volgende keer gaan wij zeker werken voor 5 sterren voor alles dus hopelijk zien we je snel terug zodat wij dit kunnen waarmaken :)

Gr. het RedShell Team

Een zakelijke monitor besteld. Uiteindelijk voor RedShell gekozen aangezien deze de goedkoopste optie was en redelijke reviews had. Ondanks dat de bezorgtijd 2 a 3 werkdagen was. Echter was de monitor bij RedShell niet op voorraad waardoor dit de levertijd was nadat ze het product zelf binnen hadden. Dus pas na een kleine week (4 werkdagen) werd het pakket op de post gedaan. Dit is natuurlijk niet waar men vanuit gaat. Daarnaast versturen zij hun spullen met UPS die ook meerdere vertragingen heeft. Dus nu wachten we al 13 dagen (9 werkdagen) en de levering is opnieuw uitgesteld tot morgen dus een wachttijd van minstens 2 weken.
Al met al zou ik dit bedrijf en hun keuze voor bezorgservice niet aanraden. Kies een betrouwbaar bedrijf en betaal een paar tientjes meer, dit voorkomt je te veel wachttijd

Pas na 4 werkdagen werd het pakket op de post gedaan. En de bezorging is meerdere keren uitgesteld door UPS met de volgende argumenten:
-Het kantoor was dicht, dit was niet het geval (om 15:00 kregen we het bericht terwijl de receptie en de voordeur om 17:00 pas sluit)
-Geen reden, gewoon niet leveren
-De bezorger is het pakket vergeten mee te nemen uit het magazijn

Op de website wordt aangegeven dat dee levering binnen 2 a 3 werkdagen is. Alleen was het product niet op voorraad. De klantenservice geeft alleen aan dat dit zo is en dat het zo snel mogelijk verstuurd wordt.

Hi Joost,

We vinden het heel vervelend om te horen en totaal niet waar wij voor staan!
We hebben helaas problemen gehad met onze externe leverancier waar de voorraad vandaan kwam van je order.
Wat betreft UPS, wij nemen je klacht zeker serieus, wij zullen schakelen met UPS om dit nader te onderzoeken en er ook een betere oplossing voor te vinden voor in de toekomst,

Ik hoop dat je ons in de toekomst nog een kans geeft zodat wij kunnen aantonen dat wij zeker een betrouwbare partij zijn en je goed van dienst kunnen zijn,.

Gr. het RedShell Team

Eigenlijk was ik licht geïrriteerd dat "op voorraad" bleek te betekenen "op voorraad bij leverancier" nádat ik had besteld op woensdagavond, wat bij sommige webshops weleens langere levertijd kan betekenen. De indicatie was 2-3 dagen. Op vrijdagochend was het pakket al binnen, dus al met al maken ze de belofte waar en ben ik tevreden. Misschien is mijn denkbeeld over waar het product op voorraad moet zijn ouderwets, zeker als een partij als RedShell de logistiek gewoon op orde heeft.

Ruim binnen de opgegeven levertijd.

Fijne winkel met nieuw en refurbished producten. website is makkelijk alleen zou ik wat meer filters willen hebben bij het zoeken naar producten.

De levering is snel en zonder problemen of beschadigingen geleverd. Wel doos in doos.

Heb nu meerdere malen iets besteld bij Redshell en de service van hun is top. Had een aantal switches besteld die zonder voeding geleverd werden vanuit hun leverancier. Reactie op mijn mailtje was snel en de geboden oplossing meer dan voldoende!

Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Momenteel zijn we druk bezig met meer filteropties op de webshop.

Veel plezier met je aankoop.

Team RedShell

Een bestelling van een CPU gedaan. Bleek dat dezelfde CPU in een andere verpakking een stuk goedkoper was.

Gevraagd om de order aan te passen (was nog niet verstuurd) maar dat kon niet zonder een "repacking fee" of iets dergelijks omdat het artikel al bij de leverancier besteld was. Was 10% van de aankoop.

Verder alles in orde, behalve deze fee (wat gewoon kan omdat ze alleen aan bedrijven verkopen in principe.) In orde, maar niet genoeg voor iets hogers.

Goed contact, netjes, reageerde snel (binnen een werkdag). Helaas waren de mogelijkheden omtrent coulance bijzonder beperkt.

Bestelling zogenaamd niet te annuleren omdat zij dit zelf al ergens besteld hebben (dropshipment). Vervolgens ook nog een restocking fee van 10% rekenen.

Product was toch niet op voorraad, maar RedShell bestelde het snel ergens anders en betaalde zelf de extra kosten. Erg goeie service!

Het werd geleverd binnen 2 werkdagen ondanks niet op voorraad.

Prima telefonisch contact, had ook via de mail gekund, maar dit ging wel snel.

I am super satisfied with every aspect of my order! I ordered HDs of a particular model. At first they weren't available but the RedShell guys tracked them down and updated me by email every step of the way.

Everything arrived as soon as possible, well-packed and in order.

Redshell have been nothing but helpful and attentive, anticipating my needs and offering helpful information above and beyond what I requested. In an ever more impersonal world, Redshell's service has been refreshingly helpful and human. I highly recommend these guys!

Voor op de zaak waren wij op zoek naar nieuwe laptops met bijpassende dockingstations. De salesafdeling heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van de juiste modellen en ook nog eens voor een prima prijs!

Verzending was prima in orde, netjes verpakt en al de volgende dag in huis.

De telefoon wordt zeer snel beantwoord door een echte medewerker, geen langdradige keuzemenu's.

Redshell was ready and fast to answer my questions. Asus information about the number of routers included in the box was misleading .

Hi dalpihe.

We try our best to keep the product information as correct and complete as possible. Unfortunately the productsheets from our contentproviders or the manufacturers do sometimes contain small errors. We are glad to have clarified this issue for you and we will update the specs on this part.

Thank you for your kind review and feel free to get in touch if you have any more questions.

Scorekaart voor RedShell.nl | zakelijk