RedShell.nl | zakelijk

Top klantenservice.
Groot assortiment.

Zowel op mijn vragen over productinformatie als bij ondersteuning bij het retourneren heeft de klantenservice alles heel makkelijk gemaakt.

Let wel op: ze kunnen een restocking fee rekenen voor het retourneren van producten. Dus zorg dat de verpakkingen netjes blijven voor een zo laag mogelijke fee. Hoewel er veel bedrijven zijn die dit niet rekenen, is het natuurlijk volkomen terecht dat retourneren niet gratis kan zijn.

(Door een review achter te laten hoef ik geen restocking fee te betalen. Dit had ook een negatieve review mogen zijn, maar ik ben oprecht tevreden over de service van Redshell)

Levering op de site stond op 5 werkdagen.
Uiteindelijk was het de eerstvolgende werkdag al binnen.

Het is altijd fijner om producten eerder te ontvangen dan verwacht dan andersom. Zo kun je zeker zakelijk er in ieder geval vanuit gaan dat je planning klopt.

Super klantenservice.

Advies over mijn te bestellen product gevraagd, en meteen duidelijke antwoorden gekregen.
Bij retourneren was het op de site niet 100% duidelijk, maar de klantenservice maakte dit proces ook heel makkelijk. Snelle reacties op de chat.

Goedemorgen,

Dank je wel voor alle feedback welk je ons hebt gegeven! Het is voor ons als webshop zeer prettig als je als klant zijnde meedenkt in hoe dingen anders of duidelijker kunnen. Wij hebben na ons gesprek per mail ook zeker punten genoteerd waarin wij nu de RMA procedure al kunnen verduidelijken!
Hopelijk zien we je snel terug! :)

Gr. het RedShell Team

Scorekaart voor RedShell.nl | zakelijk