123inkt.nl

5.592 producten en 5.630 uitvoeringen

Gebruikers over webshop 123inkt.nl

Review toevoegen
Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 4
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem" Ik had een printer bij 123inkt besteld. mooi snel binnen gelijk mee aan de gang ermee maar helaas bij de eerste print zag het er niet uit dus na 8 uur met settings veranderen werd het iets beter maar nog ver weg wat het moet zijn. dus 123inkt een email gestuurd met foto's en bewijs en na 1 dag email binnen dat ik eerst canon moest vragen. wat de probleem was maar canon zeiden dat het aan de inkt cartridges lag. en anders moest ik het naar hun sturen. maar ja het was nog in 14 dagen retour tijd. dus dat doe ik niet. en 123inkt zij zelf het kan een defect zijn dan maar retouren na een paar dagen eindelijk de printer terug getuurd maar ik stuurde daarna een email dat ik toch liever me geld terug wil. maar ik kreeg geen email dat die binnen was maar ik zag het wel via PostNL maar na 2 dagen nog niks dus ik stuur een email van of het al aangekomen is en opeens krijg ik mijn Creditnota en excuses email. ik dacht oké is goed. en daarna paar dagen dacht hé ik heb me geld nog steeds niet. dus ik een email sturen van hoe lang het nog duurd. maar opeens krijg ik een email van u heeft nog niet gekozen of een andere product of geld terug wil. En dat me echt irriteert ik heb denk wel 3x4 in de email dat ik me geld terug wil + een brief mee geleverd waar stond ik wil liever me geld terug wil. geschreven je moet er zelf erachter aan zitten anders krijg je geld gewoon niet terug. ben 8 dagen verder alleen al om me geld terug te krijgen en 11 totaal. maar op dag 12 stuur ik nog een email wanneer ik ongeveer me geld terug kan verwachten. maar uit het niks krijg ik een email dat het toevallig terugstorting gepland is op vandaag. maar je gelooft het niet 24/06 is het eindelijk gebeurt ik heb me centjes terug.

Verzending

"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"

Klantenservice

"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"

Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Onze excuses dat de afhandeling niet naar tevredenheid is verlopen. Gelukkig heb je jouw geld inmiddels retour ontvangen. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 4
Motivatie

Winactie

Algemeen

Een kleurenlaserprinter van HP of was het Samsung. Zeer goede kwaliteit printresultaat, wat een opluchting.
HP Color LaserJet Pro MFP M282nw all-in-one A4 laserprinter

Verzending

Verzending niets op aan te merken.

Klantenservice

Een leuke persoonlijke e-mail waar je op kunt reageren als er iets niet goed gegaan is.

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Vanaf heden zal ik geen bestellingen meer bij 123inkt.nl zal plaatsen.
Op dit moment heb ik weer twee aanmaningen ontvangen terwijl een eerder gezonden creditnota waarop ik heb gereageerd, gewoonweg niet klopt. Bovendien krijg ik op eerder gezonden door mij gezonden mails geen enkele reactie!
Wél in de vorm van aanmaningen met aanmaningskosten en dreiging rente kosten in rekening te brengen alsook de vordering uit handen te geven.

Ik sta perplex van zoveel onbenul, onzakelijkheid of waarschijnlijk wel dommigheid van uw zijde.

Ik ga het bedrag betalen dat ik dien te voldoen en dat komt niet overeen met hun administratie. Dan gaan ze voor het verschil maar procederen. Veel succes.

Nog een opmerking: dit alles is ontstaan doordat een ‘gladde’ verkoper van 123 mij de huismerk cartridges heeft aangesmeerd met de garantie dat het product zou zijn verbeterd (nadat ik eerder al slecht ervaringen had). Ook garandeerde hij dat bij niet voldoen deze cartridges zouden worden gecrediteerd c.q. zou worden omgeruild.
Reeds na 50 afdrukken begon de kwaliteit van de afdruk al te verminderen. Ik heb dit gemeld en de originele HP cartridges besteld die prima voldoen.

De creditnota klopte niet: jullie berekenen tweemaal verzendkosten en crediteren niet hetzelfde bedrag van jullie eerder berekende huismerk cartridges! Ik heb dit alles al tweemaal uitgelegd zonder een reactie te krijgen.

Mijn probleem met 123inkt.nl is dan ook:
-ik ben door jullie verkoper met misleidende woorden ‘om de tuin geleid’,
-jullie huismerk product is van waardeloze kwaliteit,
-jullie administratie deugt niet,
-de wijze waarop jullie deze kwestie behandelen en mijn reacties totaal negeren, getuigt van een minachtende houding t.o.v. de klant!!

Kortom, ik ben volledig klaar met 123inkt.nl.

Morgenmiddag ga ik de correcte betaling uitvoeren en dan ga ik mijn ervaring delen.
Tot morgen 12.00 uur bent u in de gelegenheid dit te voorkomen door een juiste creditnota toe te zenden vergezeld van uw excuses.
Op dit bericht dat ik 123 heb toegestuurd, geen reactie ontvangen. Wat een drama bedrijf!

Verzending

waardeloos product, waardeloze service. zie toelichting in de algemene beoordeling

Klantenservice

over service kan je bij 123 niet spreken. Die is er simpelweg niet. wel totale minachting voor de klant.

Goed dat je kenbaar maakt dat je niet tevreden bent, we kijken graag met je mee. Wij hebben je eerder vandaag een e-mail gestuurd. Inmiddels is het juiste bedrag gecrediteerd. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 0
Klantenservice: Score: 0
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

123inkt adviseert hun huismerk toners. Als je originele besteld nemen ze contact op om je toch over te halen voor hun huismerk te kiezen. Dit zou dezelfde kwaliteit zijn, maar dan goedkoper. Uiteindelijke conclusie is dat het alleen maar gedoe oplevert en dat de huismerk toners ABSOLUUT niet van dezelfde kwaliteit zijn. Ze maken een ratelend geluid en nog niet halverwege beginnen ze te strepen of te weigeren. Bij 1 toner had ik het nog geloofd, bij 4 toners is de kwaliteit gewoon structureel slecht.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Detmer! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je niet tevreden bent over onze huismerk artikelen. Je hebt altijd 100% levenslange garantie op ons huismerk. Zou je daarom een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Dan helpen we je graag verder. Groetjes, Romy van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Order geplaatst voor een printer met extra lade en toner. De winkel is niet de goedkoopste, maar dacht betrouwbaar voor levering, helaas..

Na een paar dagen een geopende printer ontvangen, geen toner en geen accessoires.

Zie ook klantenservice

Verzending

Slechts 1 artikel ontvangen, de andere geen tracking beschikbaar. Website geeft aan alles op voorraad.

Klantenservice

Heb in totaal 4x geprobeerd te bellen. De eerste 2x werd na precies 25 minuten opgepakt en opgehangen aan de andere kant. Je hoort dus iemand opnemen om vervolgens direct de verbinding te verbreken.
Gelukkig gebeurde dit de 3e en 4e bel poging al na 5 minuten ...

Helaas nog geen reactie op email. Gezien andere reviews ben ik niet de enige


EDIT: De reactie op een slechte review is wél snel, maar de telefoon wordt nog steeds niet opgepakt

Goed dat je dit kenbaar maakt. Wat balen dat de verbinding werd verbroken. We herkennen ons niet terug in het opnemen en verbreken van de verbinding. Uiteraard helpen wij je graag verder! Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl met deze review als referentie. Wij lossen dit dan graag verder voor je op. We zien je e-mail graag tegemoet. Groetjes, Sanne van 123inkt

Algemeen: Score: 4
Verzending: Score: 0
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Bij het bestellen was ik vergeten het vinkje weg te halen bij het alternatieve afleveradres. Even, na een korte wachttijd, telefonisch contact gehad en de order werd meteen aangepast door en vriendelijke medewerkster!

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen. Zo lezen wij het graag. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik koop hier wel vaker, dus al bekend met hun website. Weinig over aan te merken, gewoon goede website en ik kan altijd snel vinden wat ik zoek en dan de bestelling doen.

Verzending

Ook hier prima, altijd snel geleverd binnen 1 dag via DHL en keurig verpakt met 2 pennen en wat geeltjes. Leuk gebaar.

Klantenservice

Bij deze bestelling ging iets fout. 1 onderdeel was verkeerd geleverd. Even een mailtje en de volgende dag was het juiste product geleverd. Als troost zat er zelfs een klein plastic flesje wijn bij. Super, dat is nog eens klantenservice.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Daar doen we het voor. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 0
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Prima webshop, goede prijs kwaliteit. Zelf kiezen tussen origineel of huismerk. Het huismerk is van prima kwaliteit, in mijn geval de toner voor Brother (thuis)laserprinter z/w.

Klantenservice

Ik ben niet zo'n review schrijver maar deze keer heb ik toch wel een uitzonderlijk goede ervaring bij 123inkt. Ik heb 2jaar geleden een toner besteld van het huismerk. Deze zou 3300 paginas moeten kunnen printen. Nu gaf de printer na ~1000p al aan leeg te zijn. Ik stuurde een mailtje naar 123inkt om te vragen waarom zou kunnen zijn. Na een eenvoudig stappenplan hebben ze op afstand bepaald dat de toner defect is geraakt, kan gebeuren. Ze sturen vervolgens kostenloos een nieuwe, na 2 jaar! Dat verdient een pluim, dank je 123inkt.

Ze zijn 1 vaste klant rijker :-)

We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt

Algemeen: Score: 4
Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 4
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Een goede aanbieding gevonden bij deze shop.
Van te voren contact opgenomen tav het product en de levering.
De levering was snel maar de doos was open geweest.

Verzending

De verzending was snel en goed verpakt. Er was helaas wel een minpunt. De doos was namelijk zichtbaar opengemaakt en door 123inkt was er in de doos reclame geplaatst in de vorm van een paar pennen en folders.
Een aangebroken doos komt in feite neer op een niet meer gegarandeerd nieuw product. Het product zelf zag er verder onaangetast uit.

Klantenservice

Vooraf gebeld ivm vragen tav de levering en het product. Goed contact wel vrij lang in de wacht gestaan.

Bedankt voor het schrijven van deze review! Goed dat je je ervaring kenbaar maakt. Indien je onverhoopt toch problemen ervaart met het aangeschafte product kan je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je dan uiteraard graag verder. Groetjes, Romy van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Een duidelijke en overzichtelijke site. Artikelen staan goed omschreven. Bestellen via de site gaat makkelijk. Levering volgens de op de site aangegeven procedure en niet onbelangrijk, snelle levering. Top!!

Verzending

Levering volgens de op de site aangegeven procedure en niet onbelangrijk, snelle levering. Top!!

Klantenservice

Bij laatste bestelling geen contact gehad, een bestelling ervoor wel. Ik werdt telefonisch goed te woord gestaan met een positief afsluiting.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Canon Pixma TS3450 besteld
na een week nog niet binnen
klantenservice an 1 uur maar op gehangen met bellen
mail gestuurd geen antwoord gekregen op mijn vraag
en ik ben niet de enige zo te zien
tweakers haal aub deze winkel weg van jullie web site

Verzending

na ee week nog niet binnen
staat toch echt vandaag besteld morgen in huis

Klantenservice

geen mail terug gehad op mijn vraag
na een uur in de wacht opgehangen

Goed dat je kenbaar maakt dat je niet tevreden bent. We begrijpen uiteraard dat je de bestelling zo snel mogelijk wenst te ontvangen. We hebben je per e-mail geïnformeerd dat je pakketten op afhaallocaties van de bezorgdienst liggen. We hopen dat je deze spoedig in ontvangst mag nemen. Onze excuses voor de vertraging. Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Als kleine zelfstandige in de automatisering bestel ik al een paar jaar mijn printer cartridges bij 123-inkt. Zo ook een aantal weken geleden. Order wordt geaccepteerd, maar de verzendbevestiging wil maar niet komen. Aldus een mail gestuurd met de vraag wanneer de bestelling verzonden wordt.

Komt er een standaard antwoord:

"Op 5-11-2021 hebben wij u geïnformeerd over ons nieuwebeleid betreffende het uitleveren aan resellers.
Om die reden is de bestelling dan ook geannuleerd, en is het bedrag teruggestort op de betaalrekening.

123inkt huismerkartikelen kunt u altijd als reseller bij ons aanschaffen. Voor originele artikelen hanteren wij het volgende beleid:

Onze voorraden van originele artikelen zijn gericht op particuliere en zakelijke eindgebruikers in Nederland en België. Resellers kunnen in de Benelux gebruikmaken van diverse specialistische distributeurs, zoals ALSO International. Om logistieke redenen hebben wij besloten om enkel huismerkartikelen te leveren aan resellers, aangezien wij hier meer artikelen van op voorraad hebben."

Waarom moet ik in aktie komen om er achter te komen dat niet uitgeleverd wordt? De bestelling staat in mijn account nog steeds open. Ook hier geen vermelding waarom niet geleverd wordt. Hoewel ik handel in hardware, handel ik niet in cartridges, verpakkingstape, batterijen etc. Daarbij is uit mijn bestellingen duidelijk af te leiden dat deze voor eigen gebruik zijn.
Dus maar even bellen. Na een wel erg ruime wachttijd eindelijk iemand aan de lijn gekregen. De dame staat mij keurig netjes te woord en meldt dat ik een reseller zou zijn. Haar uitgelegd dat ik inderdaad handel met computer hard- en software, maar niet met cartridges en overige kantoorartikelen. En dat zij dat ook kan zien aan de aard van de bestellingen. Ze komt tot dezelfde conclusie en zal aanvragen of ik niet als reseller gezien kan worden. Dan zal de bestelling als nog verstuurd worden.

Sindsdien niets meer gehoord van 123-inkt.

Vreemd is ook dat alleen 123-inkt zo zich opstelt. Alle andere bedrijven schijnen zich hier niet druk over te maken. Kan het zijn dat 123-inkt hun logistieke problemen afwentelt op de gebruiker? In ieder geval een kwestie van blind een regel toepassen. Wel zo makkelijk.

Verzending

Nooit verzonden, zonder de klant te melden dat er niet verzonden gaat worden. Sterker nog, de order staat nog steeds open.

Klantenservice

Een order annuleren zonder enige vorm van communicatie, is geen klantenservice. Een klant achter je aan laten lopen waar de geannuleerde bestelling blijft, is geen klantenservice.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! We begrijpen dat je dit graag anders had gezien. Echter laten onze voorraden het inderdaad niet toe om te leveren aan resellers. We kijken graag met je mee of deze beoordeling mogelijk herzien kan worden. Zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Groetjes, Romy van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 0
Klantenservice: Score: 2
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Een schoolvoorbeeld van een bedrijf dat de zaken niet op orde heeft. Als alles goed gaat, dan prima.

Maar als een mis gaat, zoals bij mijn bestelling dan heb je een niet bereikbare klantenservice, die niet goed leest. Dan heb je een aanmaning binnen terwijl de spullen al retour zijn. Dan zegt de klantenservice doodleuk dat ze niets aan de automatische mail kunnen doen.

Elk gevoel voor verantwoordelijkheid voor hun acties ontbreekt compleet en alles word op de klant afgeschoven.

Dus bezint eer ge begint.

Klantenservice

Klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Corona na 2 jaar pandemie nog steeds als excuus is volledig ongeloofwaardig.

Lezen niet goed de email. Schuiven alle verantwoordelijkheid af op klanten.

Sturen aanmaningen als producten al retour zijn. Verschuilen zich daarna achter de woorden "we kunnen niets aan de automatisch mail doen".

Met andere woorden - ze hebben niet de controle over hun eigen interne processen.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. We begrijpen dat dit geen prettige situatie is. We helpen je graag verder. Zou je een e-mail met je klantgegevens willen sturen naar webcare@123inkt.nl? Dan kijken we graag even met je mee. Groetjes, Romy van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Onlangs nieuwe printer gekocht, deze was gelukkig volgende dag geleverd.Geheel tevreden met mijn nieuwe Brother MFC-J5730DW all-in-one A3 inkjetprinter met wifi en fax.
Doet alles wat hij moet doen. Is razendsnel met het printer. Blij met mijn aanschaf

Verzending

Zeer snelle levering in de avond besteld volgende dag in huis.

Klantenservice

Vriendelijke klantenservice, ook werd er navraag gedaan of pakket goed was aangekomen, en of het product naar tevredenheid was.

Bedankt voor je review, Windwens. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen dat je blij bent met je nieuwe printer. Dat lezen wij graag. Wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 3
Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 2
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik heb kortgeleden hier originele toners besteld voor een Brother-printer. Enkele minuten na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld of ik mijn bestelling wilde wijzigen naar hun huismerk. Ik heb aangegeven dat ik gewoon de originele wil en dat ik geen zin heb gedoe. Vervolgens werd mij verteld dat de originele niet op voorraad was en dat er levertijd op zat, maar ik gaf aan dat ik geen haast had. Vervolgens werd er een verhaal afgestoken dat hun toners identiek werken aan de originele, en dat ik me geen zorgen hoef te maken over eventuele problemen. Ik heb wederom aangegeven dat ik gewoon de originele wilde. Vervolgens werd mij gevraagd of ik anders nog een huismerk-toner ernaast wilde bestellen met korting. Ik heb voor de zoveelste keer aangegeven dat ik gewoon de originele toners wilde en niks anders.

Dit allemaal op een zondagmiddag!

Ik vond het zo vervelend dat ze je zo over proberen te halen om hun huismerk te kopen dat ik bij meerdere bestellingen nadien voor mijn 3D-printers extra moeite doe om alles bij andere webshops te vinden. Ik ben voorlopig niet van plan om bij 123-inkt en de zustershops nog iets te bestellen, en er moet wat moois gebeuren om dat te veranderen.

Wegens dit gesprek waardeer ik de klantenservice derhalve als slecht.

Verzending

De levertijd werd enkele keren uitgesteld. Na het gesprek dat ik hierboven heb beschreven moest ik het gevoel onderdrukken dat het uit pesterij werd uitgesteld, maar ik ga er vanuit dat de langere levertijd een andere oorzaak had. Uiteindelijk had ik er ook weinig haast mee.

Klantenservice

Zie boven: onaangenaam gesprek om je meerdere keren over te halen om hun huismerk te proberen, ook al geef je duidelijk aan dat je gewoon het originele spul wilt. Zure nasmaak. Ik bestelde bewust de originele toners omdat ik geen gezeur wil en de lagere prijs maakt mij geen drol uit over de levensduur van de printer.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt. Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs of als het origineel tijdelijk niet op voorraad is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling. Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 4
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 0
Motivatie

Winactie

Algemeen

Bij 123 inkt een 7 tal hot glue lijmpistolen gekocht inclusief lijm patronen. We hadden ze snel nodig ivm een cursus dus voor 16:00 besteld. En zoals beloofd werden ze die zelfde dag verzonden en de dag erna hadden we de al in huis. Lekker snel!
Prima spul voor een lage prijs.

Verzending

De belofte de volgende dag te leveren was geen loze belofte.

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je zo blij bent met de vlotte levering. Daar doen wij ons best voor! Wij zien je graag bij ons terug in onze webshop. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 3
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Niks dan problemen met de 123inkt huismerk toners in mijn Brother DCP-9022CDW multifunctional.
Overal tonerpoeder en als de toner nog 30% capaciteit heeft, begint de printkwailiteit al sterk terug te lopen.

Verzending

Gelukkig is de verzending en de verpakking wel in orde. Doen ze toch nog iets goed.

Klantenservice

Waardeloze klantendienst vraagt steeds om scans en foto's, maar als enige op deze wereld kunnen ze geen pdf formaat openen en jpg kregen ze laatst ook niet open.
Ze vervangen telkens wel door hun eigen waardeloze meuk, maar dat schiet niet op. Heb al tot 3 keer toe problemen gehad met dezelfde kleur.

Beste Hold,

Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet tevreden bent over de toners van ons 123inkt huismerk als ze hebben gelekt in je printer. Wij kijken graag met je mee en wij lossen dit graag voor je op. Zou je ons een e-mail willen sturen met jouw klantnummer of postcode en huisnummer? De e-mail mag je sturen naar webcare@123inkt.nl. Wij horen graag van je. Groetjes, Christianne van 123inkt

Algemeen: Score: 1
Verzending: Score: 1
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Vreselijke 'klantenservice'.

Printer gekocht die niet naar behoren werkt maar omdat er één print mee gemaakt is wordt deze niet meer teruggenomen. Klantenservice (hun zelfbenoemde ''experts') schijnt niet te begrijpen dat het niets te maken heeft met de toner dat printer scheef print. Men probeert het af te schuiven op de fabrikant. 123Inkt schendt hiermee de regels. Een consument mag een product zien en uitproberen als dat de enige mogelijkheid is om te bepalen of deze naar behoren functioneert. Ook is de verkoper verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten, niet de fabrikant. Ik was al járen een goede en trouwe klant maar zo word je hier dus vervolgens behandeld hier...

Verzending

Verzonden in twee losse dozen, reuze prettig voor milieu en de klant.

Klantenservice

Zoals eerder beschreven: als je eenmaal een klacht hebt geeft men in feite niet thuis. Men komt met oplossingen die geen oplossingen zijn. Léést niet wat nu het probleem is met het apparaat. Schuift af op fabrikant. En houdt zich niet aan de regels die in Nederland gelden voor retouren van goederen die niet voldoen.

Als 123Inkt deze regels niet kent kan ik ze wel een link naar een overheidssite sturen waarin deze worden uitgelegd, ik vermoed niet dat men interesse heeft zich te verbeteren op dit punt.

Met hun gevleugelde uitspraak: "waardevermindering van 100%" maar wel vragen om producten te retouren met elk plakbandje en stukje plastic intact, rara wat er met die defecte producten gebeurt, toch zeker niet ergens verkopen?

Goed dat je dit kenbaar maakt. De fabrikanten houden de garantie het eerste jaar inderdaad zelf in de hand. Dit omdat zij gespecialiseerde medewerkers hebben die het probleem vaak direct kunnen oplossen. Uiteraard staan wij voor je klaar wanneer je geen contact met de fabrikant wilt opnemen of er niet met de fabrikant uit komt. Doordat jou klacht over de afdrukkwaliteit ging en je bij de printer direct een nieuwe toner hebt besteld, heeft mijn collega je gevraagd om deze toner te plaatsen om te kijken of hiermee het euvel direct is opgelost. Wanneer de nieuwe toner het probleem niet verhelpt, vernemen wij dat graag zodat wij de garantie van de printer kunnen opstarten. W hebben je zojuist een email gestuurd en zien je reactie graag tegemoet. Groetjes, Sanne van 123inkt

Algemeen: Score: 5
Verzending: Score: 5
Klantenservice: Score: 5
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Ik had nog wat toners over zonder factuur en 123inkt heeft deze netjes terug genomen en als tegoed geplaatst.

Verzending

Ik mocht deze ook gratis verzenden naar hun.

Klantenservice

Klantenservice was daarbij heel vriendelijk en benaderde mij hierover spontaan om ze terug te sturen (nadat ik ze op marktplaats had gezet).

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123inkt

Algemeen: Score: 4
Verzending: Score: 0
Klantenservice: Score: 1
Motivatie

Uit eigen beweging

Algemeen

Printer was snel gevonden al zou ik graag meer filters willen zien en bestellen gaat eenvoudig en het betaalproces is prima in orde

Klantenservice

Eind vorig jaar een Epson printer hier gekocht, met een slechte afdruk heb ik hier enkele weken geleden contact over gezocht met 123inkt, ze zouden me als 1e oplossing voor het probleem een nieuwe zwarte cartridge toesturen om te achterhalen of dit het probleem zou oplossen, echter is mij nooit niks toegestuurd, wat heb je dan aan garantie!

Goed dat je dit kenbaar maakt, we begrijpen dat dit geen prettige situatie is. Zou je ons een e-mail met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl willen sturen? Dan kijken we graag met je mee. Groetjes, Anouk van 123inkt

1 2 3 ... 11

Scorekaart voor 123inkt.nl

Algemeen Score: 2.5
Verzending Score: 3
Klantenservice Score: 2.5

Reviews ouder dan 1 jaar worden niet meegenomen in de scoreberekening.

Deze winkel is meer dan 10 jaar bekend bij Tweakers.

Waarborgen

Thuiswinkel Waarborg
Webshop Keurmerk
Qshops

Review toevoegen Meld foutieve informatieNintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee