Gebruikers over webshop 123inkt.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor 425 euro HP tonerset besteld - toch geen kleingeld. Gelijk telefoon van 123inkt met voorstel om XL toner eigen merk te kopen voor 18 euro extra. Prima maar mijn printer accepteert de toner niet, kan geen pagina printen.
Goed opgelost en nieuwe toner en een vliegtuigflesje wijn ontvangen maar toch. Kost weer een hoop moeite om te krijgen wat je initieel hebt besteld en te retourneren wat niet deugt. Zelfs de retoursticker moet ik nog achteraan en dan met de doos naar een pakketpunt.
123inkt: kap met deze vorm van upselling, zeker als je de beloofde compatibiliteitsgarantie niet waarmaakt. Mij ben je kwijt als klant.
Eigen merkt toner wordt niet geaccepteerd door HP color laserjet printer. 123inkt belooft compatibiliteit maar dat is dus niet waar.
KlantenserviceVlot hersteld en mini flesje wijn maar niet het retourlabel waar ik 3x om heb gevraagd. Als 123inkt stopt met die opdringerige telefonische verkoop, krijgt de klantenservice het een stuk minder druk.
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt! Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling. Zou je daarnaast een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl met je klantgegevens? Dan maken we een notitie in je klantaccount dat je hiervoor niet meer benaderd wilt worden. Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenPrettige website en ervaring. Enig minpuntje aan de website (mobiel) is dat de zoekbalk niet altijd tevoorschijn komt.
VerzendingSnelle verzending: vrijdagavond besteld, zaterdagochtend ontvangen. Dus niks te klagen. DHL komt er nog aan met pakketje #2 maar daar voorzie ik geen problemen mee.
Bedankt voor de mooie review en de feedback over de mobiele site! Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Samantha van 123inkt
AlgemeenDeze review betreft after sales, niet zo zeer de algemene beoordeling. Maar de prijzen zijn goed, en verzending vlot. Mijn ervaring is dus prima.
VerzendingVrijdagmiddag verzonden, zaterdagmiddag in huis. Prima dus!
KlantenserviceNa 3 jaar trouwe dienst deed mijn toner niets meer. Status: De geheugenchip van de tonercartridge ontbreekt. Toen ik 123inkt vroeg of dit vaker voorkwam, boden ze aan om de toner kosteloos te vervangen. De dag erna had ik al een vervangend exemplaar in huis!
Bedankt voor deze positieve review. Super dat het naar tevredenheid is opgelost en je dus weer kunt printen. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Kim van 123inkt
AlgemeenPrinter werd niet geleverd binnen de genoemde termijn. Geen ramp kan gebeuren. Waar de lage beoordeling van komt is het telefoontje om extra toner aan te smeren.
VerzendingLater geleverd dan op website aangegeven. Als je het niet de volgende dag kan leveren zet dat er dan ook niet bij.
Hoi Tim,
Goed dat je via deze weg kenbaar maakt dat je het niet als prettig hebt ervaren dat je bent gebeld na het plaatsen van je bestelling. Het doel van het telefoontje is je te attenderen op hoe je kunt besparen bij de afdrukken die je gaat maken met de nieuwe printer. Onze excuses dat dit niet zo is overgekomen.
Om je tegemoet te komen voor de verlate levering willen we je graag een gratis verzending aanbieden. Zou je je klantgegevens willen mailen naar webcare@123inkt.nl? Dan maken we dit in orde.
Groetjes, het webcare team van 123inkt
AlgemeenAl een aantal keer hier printers en toners besteld want de prijzen zijn scherp. Het zwaar pushen van de huismerk toners is wel een zeer irritante aantekening.
---
Producten die in voorraad zijn worden snel verzonden.
KlantenserviceIk heb geen contact met de klantenservice direct gehad maar de manier waarop ze hun eigen toners pushen is echt onuitstaanbaar en duidt erop dat ze daar veel marge pakken anders ga je niet zoveel moeite doen om je klant te misleiden. Ten eerste zitten er twee bestelknoppen bij een bestelling. Voor de merktoners weggestopt links, voor de eigen merk toners op de plek waar je die verwacht. Je denkt dus een originele toner te bestellen maar ziet in je winkelmand dat het een huismerk is. Ik heb toch betere ervaringen met originele toners. Dan heb je die misleiding overwonnen, word je na de bestelling GEBELD dat je beter TOCH de huismerk toner kan bestellen. Laat me met rust! Ik weet prima wat ik wil bestellen. De moeite die ze doen om je om te praten is bizar en komt heel slecht over. Na de zoveelste keer bestel ik hierna liever bij een andere iets duurdere leverancier. Dan heb je dit opdringerige gedrag niet.
Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt, Arthur. Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling. Zou je een e-mail kunnen sturen naar webcare@123inkt.nl met je klantgegevens? Dan kunnen wij een opmerking bij je account zetten zodat je in de toekomst niet meer gebeld wordt. Groetjes, Kim van 123inkt
AlgemeenIk bestel al jaren bij 123inkt en deze was het een laserprinter met scanner en ADF. Snel gevonden op de website en gemakkelijk betaald.
VerzendingDe bestelling werd netjes de volgende dag geleverd. Wel in de eigen doos, maar voor een printer vind ik dat niet zo'n probleem.
KlantenserviceNooit echt klantenservice nodig gehad, maar op deze bestelling van de printer zat een melding dat ik eerst heel goed moest controleren of het wel klopte met wat ik besteld had. Dat kwam wel raar over. Net alsof ze onvoldoende vertrouwen hebben in hun orderpicking of in mijn vermogen om een printer te selecteren :-)
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop. Mochten wij in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan helpen we je uiteraard graag! Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenBrother VC-500W draadloze kleurenlabelprinter met wifi gekocht bij 123inkt maar de printer is niet aan de praat te krijgen. Een mail gestuurd naar 123inkt en die verwijzen me door naar brother waar ik iemand aan de lijn krijg die amper Nederlands kan en gewoon een linkje stuurt van de handleiding.
Nu zit ik dus met deze printer te kijken waar ik niks mee kan doen.
Printer geeft de hele tijd de melding papier verwijderen zelfs als er niks inzit.
Ik wil hem retour sturen heb nog nooit zo'n moeite gehad voor een printer te installeren,.
Zit er al 4 dagen mee te prutsen en nog geen millimeter geprint
Ik wil geholpen door 123inkt daar heb ik hem gekocht
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Michael! We begrijpen uiteraard dat het niet prettig is dat je je printer niet geïnstalleerd krijgt. Zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Dan kijken we graag nogmaals even met je mee naar een passende oplossing. Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenI don't know about the physical shop, but the online one is a complete mess! There is not a minimal of organization. I ordered a printer that (after paying) I was informed would be available only 3+ months later (!) I asked for an alternative (which they confirmed they had on stock), I paid the difference and next day they informed me that it was out of stock. When refunding they first refunded only the first amount and not the extra payment I did. My advice is to avoid this mess and find an alternative shop.
Thank you for writing this review! Good that you let us know that you are unhappy with our webshop. We understand that it is unpleasant that the printer you ordered is out of stock. Due to shortage in the market we are not able to deliver everything immediately. Our apologies for the inconvenience. If there is anyhting we can do for you, please let us know! Greetings, Romy from 123inkt
AlgemeenOnlangs heb ik een nieuwe printer bij 123inkt besteld. De prijs was goed en de levertijd uitstekend. Verzendkosten berekenen bij een product van honderden euro’s voelde wat ouderwets, maar vooruit.
Even later werd ik gebeld door 123inkt. Of ik me er wel van bewust was dat ik geen toner had bijbesteld. Huh? Die zat toch in de doos? Er werd mij verteld dat de bijgeleverde toner een lage capaciteit had, dat deze vooral bedoeld was voor het “uitlijnen van de printer” en dat deze niet geschikt was om langdurig te gebruiken. Ik ben hier niet op ingegaan. Inmiddels is de printer bezorgd en wat blijkt? Er zijn duizend (!) printjes mee te maken. De irritante poging tot upsell is tot daar aan toe, maar dit is simpelweg misleidend.
Volgende irritatie: bovenop de printer zat een grote waarschuwingbrief geplakt, waarin wordt gemeld dat er kosten worden berekend als de printer wordt teruggestuurd nadat de doos is opengemaakt. Behalve dat dit ontzettend klantonvriendelijk overkomt mag dit volgens het consumentenrecht helemaal niet. Wederom misleidend dus.
Kortom: ondanks een prima functionerende printer heb ik toch een beetje spijt van mijn aankoop. Dit soort webwinkels sponsor ik liever niet.
Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien en zouden graag met je mee willen kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen. Zou je een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl met deze review als referentie? We zien je e-mail graag tegemoet! Groetjes, Hanna van 123inkt
AlgemeenUpdate: zoals ik al wel vermoede, de reactie van 123inkt onder elke negatieve review is gewoon damage control. Ze hebben mij nogmaals een gebruikte printer proberen te verkopen.
Al sinds 2013(!) koop ik bij 123inkt. Prima winkel, totdat je service nodig hebt.
Mijn printer uit 2020 heeft helaas (softwarematig) de geest gegeven en 123inkt geeft niet thuis. HP verwijst door naar de winkel en visa versa. De enige aangeboden "oplossing" is een betaalde tweede keus printer.
Saillant detail, aanvankelijk deze printer gebruikt met de huismerk toners van 123inkt. Gaandeweg door een update werden deze toners geblokt. Oplossing van 123inkt? Firmware downgraden en je printer vooral niet meer updaten..... Vraag mij af hoeveel gebruikers er nu nog op aanraden van 123inkt op oude -zo lek als een mandje- firmware aan het (netwerk)printen zijn. [full disclosure, ze hebben mij uiteindelijk tegen bijbetaling de toners laten omruilen voor HP exemplaren]
Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Wij begrijpen dat je niet tevreden bent. Zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Wij kijken graag na wat er precies is gebeurd en wat we hierin nog voor je kunnen betekenen. Groetjes, Kim van 123inkt
AlgemeenProduct goed te vinden op de website, en bestelling goed te maken met betaling ook.
VerzendingVerzending ging prima, maar product zat gewoon in zijn eigen doos. En er zat een papier op geplakt over "of je alles wel goed besteld hebt" alsof ik niet kan lezen, zo raar, nog nooit gezien.
KlantenserviceKlantenservice belde, als eerste om te vragen of het juiste model wel besteld was. Waarom?
Verder werdt ook het bestellen van inkt aangesmeert. "Want er zitten proef cardridges in." Helemaal niet, op de doos staat dat er cardridges in zitten voor minimal 1000 paginas.
Ik vind dat geen zaken doen.
Zelfs na deze review beweren ze dat het starters cardridges betreft. Dus hier is een foto van de doos. Of ik heb gelijk, of brother doet aan valse advertering. https://imgur.com/QWhvTJv
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons. We benaderen klanten inderdaad voor onze huismerk producten in verband met de voordelige prijs ervan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. Bij nieuwe printers worden altijd standaard set-up cartridges geleverd. Deze zijn echter niet volledig gevuld. Hierdoor raden wij aan om extra inkt mee te bestellen zodat je direct kunt printen. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag! Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenMeerdere bestellingen bij 123 inkt geplaatst. Levering is in orde kan soms wat langer duren maar op zich geen probleem mee, ik stel mij daarop in.
Veel producten op voorraad en goed aanbod.
Huismerk toners worden aanbevolen mijn ervaring is dat deze toch echt wel minder zijn. Het aantal afdrukken komt niet overeen met het geadverteerde en de kwaliteit van de afdrukken is toch net wat minder dan de orignele toner. Al met al als je het doorrekent zijn ze net iets goedkoper maar niet zo veel als je op het eerste gezicht zou zeggen. Het is dus aan jezelf om een afweging te maken.
Geen problemen over het algemeen zijn de producten goed en degelijk verpakt. Het kan soms enkele dagen duren voor het arriveert maar daar stel ik mij op in.
KlantenserviceIk heb de ervaring met de toners getracht onder de aandacht te brengen maar dit was vrijwel onmogelijk. Ik kwam er niet uit. Cyaan toner was al leeg terwijl er nog 70% in de andere toners zit. Dit was al een indicatie. Zwart nu na twee 123 inkt xl toners gelijk vervangen met de cyaan en zit nog voor 90 % vol terwijl wij veel meer zwart wit afdrukken. Zien we ook aan de counters. Ook zijn de gedrukte teksten plaatjes homogener. Ik zou zeggen wees bewust van de nadelen van een huismerk toner.
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons brede assortiment. Jammer dat je minder tevreden bent over onze huismerk toners. Zou je ons hierover een mail kunnen sturen met je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl? Wij bieden levenslange garantie op ons huismerk en lossen dit graag met je op. Groetjes, Samantha van 123inkt
AlgemeenZeer goede ervaring bij defect product. Had een cartridge besteld die niet werd herkend door mijn printer. Na contact hierover opgenomen te hebben ontving ik een gedetailleerd stappenplan om de cartridge alsnog herkend te krijgen. Toen dat ook niet werkte ontving ik per ommegaande een mail dat ik het exemplaar kon inruilen. Had me op een hele prodcedure ingesteld maar tot mijn aangename verrassing werd er de volgende dag al een nieuw exemplaar geleverd (die wel werkte). Heel fijn!
VerzendingVlot en goed verpakt
KlantenserviceVriendelijke en gedetailleerd
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven! Wat fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat is uiteraard graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt
Algemeen5 muismatten besteld, volgens de website "direct leverbaar" maar vervolgens een mailtje gekregen dat de artikelen niet direct beschikbaar zijn in de magazijnen. Het werd twee dagen later verzonden.
123inkt had wel de laagste prijs voor het product en het is netjes geleverd maar de website geeft dus onjuiste informatie aan wbt levertijd, tenzij het aan de vooraad lag. De levertijdindicatie bleef in ieder geval onveranderd.
Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijs. Onze excuses dat de voorraad van het door jou bestelde product niet juist stond aangegeven op de website. We willen je bedanken voor de feedback! Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenAl vele jaren klant en ik kan me geen problemen herinneren. Het enige probleem dat ik laatst had is uitstekend opgelost (zie kopje klantenservice).
VerzendingAltijd direct verzonden en de volgende dag in huis. Dat is bij andere winkels wel eens anders.
KlantenserviceDe laatste drum/fuser ging wel erg snel kapot (gaf strepen). Dat is voor ons gebruik geen enorm probleem maar nadat ik het toch maar gemeld had kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd met een kleine attentie erbij. Er kan altijd iets kapot gaan maar de service was gewoon uitstekend.
Bedankt voor je review. Wat fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je te spreken bent over onze service. Wij zien je dan ook graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt
AlgemeenHe lijkt dat alleen mensen waarbij iets fout gaat hier een review achterlaten.
Hierbij dan een review van de zwijgende meerderheid, naar ik aanneem.
Ik bestel al sinds 2013 mijn inkt bij 123inkt.nl
gewoon omdat ze de beste prijs hebben, snel leveren en zeer betrouwbaar zijn. Ik heb ooit eens hun huismerk besteld voor een printer. Toen me dat niet beviel is dat gewoon netjes opgelost.
Ga zo door en ik blijf in de toekomst bestellen bij 123inkt.nl
wordt de volgende dag geleverd zonder betaling vooraf
Klantenserviceproblemen worden serieus genomen en opgelost
We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Dit waarderen wij enorm! Goed om te lezen dat wij je al bijna 10 jaar naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bij je volgende bestellingen staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123inkt
AlgemeenHeb hier een Brother label printertje (ongeveer €40) gekocht omdat ze de goedkoopste waren bovendien zat er bij hen een voedingsadapter bij. Bij (sommige) andere bedrijven moet je die er apart bijkopen.
Als je de reviews hier leest, zou je denken dat bestellen bij dit bedrijf een soort van Russische roulette is. Dat bleek mee te vallen.
Om 15.00 iets besteld, 2 uur later een track and trace ontvangen.
De volgende dag 15.00 stond de man PostNL voor mijn deur.
Alles werkt naar behoren, op dit moment. Geen ervaring met de klantenservice.
Was prima verpakt, wel iets te grote doos. Opgevuld met plastic luchtzakken, dat zou best papier hebben kunnen zijn. No biggie, plastic zit inmiddels in plastic recycling bak.
Bedankt voor deze mooie review, Cees! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en je bestelling zo snel hebt mogen ontvangen. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, Sanne van 123inkt
Winactie
AlgemeenEenvoudige CANON printer besteld, deze werd snel geleverd en werkt naar verwachting. Geen bijzonderheden te melden.
VerzendingHet product werd snel verzonden. Hier geen opmerkingen aan vuil te maken
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123inkt
AlgemeenKocht hier huismerk inkt omdat ik voor de rest hier vaak papier koop voordelig, volgens 123inkt zou hun huismerk inkt zoveel procent meer printen en net zo veel kwaliteit leveren en in the end voordeliger zijn.... Maar in praktijk valt dit erg tegen. Als ik mijn XL cartridge van HP vergelijk met die van 123inkt (waarvan zij ook nog eens beweren dat hun huismerk XL cartridges meer inkt bevatten...) haal ik uit de duurdere HP toch echt wel veel meer pagina's en is het geschatte aantal pagina's dat ik nog kan printen ook veel betrouwbaarder. Ik blijf nu eigenlijk een beetje kopen... en ben voor 2 XL setjes nu duurder uit dan 1XL setje van HP zelf (Officejet Pro 7740) voor een grootverbruiker als ik, niet echt leuk meer.. Laatst een aantal full color prints gedaan en Magenta gaat van 3000 geschatte pagina's naar nog maar 30 pagina's om te printen. En 123inkt geeft de schuld aan het type papier, de omgevingstemperatuur, de gebruikte manier van printen (ik print niet eens met max dpi instelling en heb de kwaliteit op concept staan ipv beste kwaliteit en nog meer van zulke smoesjes.
Inmiddels moet ik mijn review aanpassen daar er correct is gehandeld door vervangende inkt te sturen alleen heeft mijn printer in de tussentijd door een mogelijke lekkage en kortsluiting de brui gegeven midden in een opdracht met een deadline... Ik wacht nu op verdere instructies vanuit 123inkt. Dit ligt totaal buiten mijn schuld om.
Stevig verzonden in ruime verpakking met voldoende bescherming.
KlantenserviceEen klacht over inkt wordt niet serieus genomen. Ik krijg een standaard marketingberichtje terug gestuurd.
Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Je hebt levenslange garantie op onze 123inkt huismerkartikelen. Wij lossen dit graag voor je op! Zou je een e-mail, met daarin een uitgebreide omschrijving van het probleem, willen sturen naar webcare@123inkt.nl? Groetjes, Christianne van 123inkt
Algemeen"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem" Ik had een printer bij 123inkt besteld. mooi snel binnen gelijk mee aan de gang ermee maar helaas bij de eerste print zag het er niet uit dus na 8 uur met settings veranderen werd het iets beter maar nog ver weg wat het moet zijn. dus 123inkt een email gestuurd met foto's en bewijs en na 1 dag email binnen dat ik eerst canon moest vragen. wat de probleem was maar canon zeiden dat het aan de inkt cartridges lag. en anders moest ik het naar hun sturen. maar ja het was nog in 14 dagen retour tijd. dus dat doe ik niet. en 123inkt zij zelf het kan een defect zijn dan maar retouren na een paar dagen eindelijk de printer terug getuurd maar ik stuurde daarna een email dat ik toch liever me geld terug wil. maar ik kreeg geen email dat die binnen was maar ik zag het wel via PostNL maar na 2 dagen nog niks dus ik stuur een email van of het al aangekomen is en opeens krijg ik mijn Creditnota en excuses email. ik dacht oké is goed. en daarna paar dagen dacht hé ik heb me geld nog steeds niet. dus ik een email sturen van hoe lang het nog duurd. maar opeens krijg ik een email van u heeft nog niet gekozen of een andere product of geld terug wil. En dat me echt irriteert ik heb denk wel 3x4 in de email dat ik me geld terug wil + een brief mee geleverd waar stond ik wil liever me geld terug wil. geschreven je moet er zelf erachter aan zitten anders krijg je geld gewoon niet terug. ben 8 dagen verder alleen al om me geld terug te krijgen en 11 totaal. maar op dag 12 stuur ik nog een email wanneer ik ongeveer me geld terug kan verwachten. maar uit het niks krijg ik een email dat het toevallig terugstorting gepland is op vandaag. maar je gelooft het niet 24/06 is het eindelijk gebeurt ik heb me centjes terug.
Verzending"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"
Klantenservice"Product binnen krijgen is geen probleem tot je de product retouren moet! dan is het wel een probleem"
Bedankt voor je uitgebreide review. Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit liever anders had gezien. Onze excuses dat de afhandeling niet naar tevredenheid is verlopen. Gelukkig heb je jouw geld inmiddels retour ontvangen. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Christianne van 123inkt