AlgemeenUpselling geeft nare smaak bij verder prima webwinkel.
Ik ben geen grootverbruiker maar heb af en toe iets nodig voor de laserprinter en labelwriter.
Ik las al dat er tegenwoordig nagebeld wordt en inderdaad, ook ik werd dezelfde dag 3x gebeld (3e keer opgenomen). Er werd voorgesteld de originele cartridge te vervangen voor een huismerk. Nadat ik aangaf de keuze voor origineel bewust te hebben gemaakt, werd mij verteld dat de cartridge niet op voorraad was. Verbaasd reageerde ik dat de website gewoon “vandaag besteld, morgen in huis” groen aangaf. “Ik ben niet van de website” was het antwoord. Toen bleek de cartridge toch beschikbaar te zijn “bij een andere vestiging”.
Afrondend werd gezegd dat de labelwriter cartridge wel gewoon omgewisseld zou worden voor een huismerk. Ik moest toen echt duidelijk maken dat dit niet de bedoeling was.
De bestelling kwam uiteindelijk gewoon de volgende dag aan, met de originele producten. Waarom je klanten zo lastigvallen?
Tip voor overige klanten: je telefoonnummer is te wijzigen via het wijzigen van het factuuradres. Zit een beetje verstopt. 123inkt is nú geüpgraded naar mijn spam-nummer.
Goed verpakt en snel geleverd (binnen 24 uur). Zelfs als je er vanuit gaat dat het heeft moeten wachten tot de nabelbrigade mij pas om 16u te pakken kreeg.
KlantenserviceDe nabeller zegt van de klantenservice te zijn en brengt het upsell-praatje als een dienst voor de klant. In plaats daarvan vind ik het dwingend en klantonvriendelijk.
Als een klant door alle push op de site toch voor het origineel kiest, ga dan uit van een bewuste keuze.
Als je huismerk wil promoten, bied dan aan om bij levering van OEM een gratis testcartridge huismerk bij te voegen (voor 200 pagina’s ofzo) zodat de klant zelf een oordeel kan vormen.
Naast de bewering van 123inkt dat het net zo goed is, staan namelijk meer beweringen dat huismerk cartridges een world of hurt zijn (zie ook deze shopreviews), bewijslast ligt dus bij 123inkt, lijkt me zo.