WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

123inkt.nl

Na jullie reactie heb ik al mijn gegevens nogmaals opgestuurd inclusief mijn bestelnummer.
Nogmaals uitgelegd dat de cartridges gewoon kleuren lekken door de versleten rollen.
Nogmaals uitgelegd dat het niet komt doordat de toner bijna op is maar door een ondeugdelijk product.
Waarschijnlijk tref ik net een setje cartridges dat net iets te vaak gerecycled is.
Maar nogmaals, dat zou niet MIJN probleem moeten zijn, maar bij de klantenservice blijven ze mij niet serieus nemen. (ondanks de zogenaamd goedbedoelde berichtjes voor de buitenwereld onder mijn review)

Nee, 123inkt.nl, ik ben helemaal klaar met jullie en heb zelfs geen zin meer om hier een officiële klacht van te maken.
Nee, ik bestel gewoon liever een compleet nieuwe printer bij een van jullie concurrenten.
Ik hoop dat veel consumenten mijn voorbeeld volgen zodat jullie de pijn van de weglopende klanten gaan voelen en jullie service op een fatsoenlijk niveau gaan brengen. Nu is het in ieder geval ONVOLDOENDE.

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk