AlgemeenIk kreeg aanvankelijk laser printer-scanner niet geïnstalleerd. Aanvankelijk wilde ik apparaat terugsturen. Zo makkelijk je betaalt zo lastig wordt het retourneren. Zover is het niet gekomen omdat installatie uiteindelijk mij wel lukte.
Maar als blijkt dat je je apparaat al uitgepakt hebt, en dat moet je wel (verzegelingen, cartridge of toner geplaatst, aangezet) en je wil retourneren dan onstaan er tegenslagen. De 14-dagen retourtijd verstrijkt snel en of herroepingsrecht geldt is voor mij niet duidelijk. Advies. Lees de kleine lettertjes bij retourneren.
Verpakking was beschadigd. Onduidelijk is dan wie dat veroorzaakt heeft. Snelle levertijd vind ik niet belangrijk. Al dat gehaast gaat ten koste van kwaliteit.
KlantenserviceE-mail na retourneerverzoek kwam vlot op gang maar de reacties lijken toch door een chatbot of AI tot stand te komen ondanks dat er een medewerkernaam onder staat. Of wordt er gewoon niet goed gelezen. De antwoorden zijn remmend, ontwijkend en verwijzend naar de fabrikant, terwijl je toch bij hun gekocht hebt. De mailtjes zijn slordig opgesteld. Mijn naam in de aanhef-titel klopte niet, en ik had een Brother gekocht, maar er werd gevraagd naar het Epson (?!) servicenummer. Bovendien werd er gezegd "omdat apparaat stuk was" zij naar de garantie zouden kijken. Apparaat was niet stuk, ik had installatieproblemen. Volgens mij is het herroepingsrecht van toepassing als je een miskoop hebt. Zover kwam het gelukkig niet.