AlgemeenIk heb gister voor mijn ouders een originele inkt toner besteld bij 123inkt en werd zoals gewaarschuwd inderdaad gebeld met een niet volledig eerlijk verhaal over de order vervangen door een eigen toner.
Ik heb kort en netjes gezegd dat ik daar geen interesse in had. Hebben die smeerlappen vervolgens mijn moeder gebeld en haar overgehaald de order te wijzigen (ze stond als aflever adres en dus niet als daadwerkelijke besteller) waar zij natuurlijk in mee ging.
Vervolgens ben ik nu al meerdere telefoongesprekken onderweg om de originele bestelling weer terug te zetten en tot nu toe is dit nog niet gelukt.
Incorrecte toner, dus niet de originele zoals besteld maar geswapt voor hun eigen huismerk.
KlantenserviceGebeld om de originele order te herstellen maar duurt oneindig en het doel is gewoon om je af te wimpelen.
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat er na het eerste telefoontje toc hnog een keer gebeld is. Het is niet de bedoeling dat de benadering als agressief of dwingend gezien wordt. Onze excsues hiervoor.
Zou je een e-mail kunnen sturen naar webcare@123inkt.nl, zodat ik met je mee kan kijken naar oplossing? Groetjes Jacqueline van 123inkt