AlgemeenNa aankoop van een printer werd ik telefonisch verkeerd geïnformeerd over inktpatronen. Ik heb deze ongeopend en correct teruggestuurd, maar het retourproces werd niet verwerkt en ik ontving onterechte aanmaningen.
Ondanks een uitgebreid en onderbouwd dossier, meerdere e-mails én een aangetekend schrijven, kreeg ik geen enkele reactie. De zaak werd zelfs doorgestuurd naar een incassobureau met extra kosten. Pas na tussenkomst van het incassobureau werd het rechtgezet.
Zeer teleurstellende en onprofessionele afhandeling — ik raad dit bedrijf af.
Snelle en correcte verzending, pakket netjes geleverd zonder enige problemen.
KlantenserviceGeen communicatie met klantendienst mogelijk - geen reactie op mails, ook geen reactie op aangetekend schrijven.
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Wat vervelend om te horen dat je dit traject als onprettig hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit veel frustratie kan hebben veroorzaakt.
We hebben de betreffende situatie intern beoordeeld en gezien dat er meerdere contactmomenten en een incassotraject zijn geweest voordat de kwestie kon worden afgerond. Fijn dat dit alsnog is rechtgezet.
We nemen je feedback over de communicatie en afhandeling serieus en gebruiken dit om onze processen verder te verbeteren.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.
Groetjes, Lesley van 123inkt