Bestellen, betalen en leveren verliep probleemloos. Daarom is deze beoordeling niet gebaseerd op het bestelproces, maar op de afhandeling achteraf. Bij een klacht over een set toners die veel minder opleverde dan verwacht, had ik gehoopt op een inhoudelijke beoordeling. In plaats daarvan kreeg ik steeds algemene standaardantwoorden zonder concreet in te gaan op de door mij aangeleverde gegevens. Daardoor voelde ik mij als klant niet serieus genomen.

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Het product was goed verpakt en kwam in goede staat aan. Ook de communicatie rondom de levering was duidelijk, waardoor het hele proces soepel verliep.

Jarenlang klant geweest en zowel de printer als de toners hier gekocht. De levering was altijd prima, maar de afhandeling van een klacht over huismerktoners viel erg tegen. Een tonerbundel die geadverteerd werd met een capaciteit van circa 2.500 pagina's was al leeg na ongeveer 1.000 kleurenpagina's, terwijl een deel daarvan zelfs nog met de startertoners was geprint.

Op verzoek heb ik de toners retour gestuurd voor onderzoek, maar het enige concrete resultaat was de conclusie dat de toners leeg waren. Op mijn vraag waarom de opbrengst zo veel lager uitviel dan verwacht, kreeg ik telkens dezelfde standaarduitleg over dekking, foto's en printerinstellingen, zonder inhoudelijke onderbouwing voor mijn specifieke situatie.

Jammer, want van een leverancier waar ik jarenlang klant ben had ik een inhoudelijkere beoordeling en betere service verwacht.

Scorekaart voor 123inkt.nl

Qshops