Gebruikers over webshop DectDirect.NL
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe levering was zeer snel, vrijdag besteld en zaterdag ontvingen we onze bestelling. Website is prima, klantenservice heb ik geen ervaring mee.
AlgemeenSnel, goed, betrouwbaar en servicegericht. En dan nog meer woorden woorden omdat Tweakers dat wil...
VerzendingDectDirect verzend ook echt dezelfde dag in een goede verpakking. En weer meer woorden woorden
KlantenserviceHun proces is goed, dus geen dit keer geen noodzaak tot contact. Eerder producten kunnen retourneren, zelfs als eenmanszaak. Dus keer ik terug!
Tegen beloning
AlgemeenVlot systeem om te bestellen en te betalen. Geen technische issues gehad, dus prima voor ons
VerzendingLevering door postnl is in onze regio rampzalig, dus een tweede optie qua verzendwijze zou zeer welkom zijn.
Tegen beloning
AlgemeenTja, wat kan ik hierop zeggen, dat alles heel vlekkeloos gaat, zonder poeha. Prima dus.
VerzendingSnelle verzending, goed/degelijk verpakt!
Tegen beloning
AlgemeenExcellent service, quick delivery (replacement power unit for my NAS the manufacturer, Synology, did not have in stock). Big thank you.
Tegen beloning
AlgemeenVia de pricewatch direct naar het juiste product HDD (WD purple 8tb) en op het moment van bestellen de snelste levering.
VerzendingDe HDD was goed verpakt en ook op de afgesproken dag bezorgd.
Tegen beloning
AlgemeenIk was op zoek naar een switch met POE+ en managed. Deze was op moment van bestellen bij DectDirect mooi geprijsd. Voordat ik hier überhaupt zou bestellen, heb ik eerst even een trust check gedaan, dit omdat het mijn eerste bestelling betreft bij DectDirect. De site is goed overzichtelijk, het bestel proces verliep soepel en er zijn genoeg mogelijkheden met betaaloplossingen.
Heb nu alles van Ubiquiti thuis, daarom ook gekozen voor deze switch. Het is makkelijk in te koppelen en doordat deze managed is kan je elke poort zijn eigen vlan toewijzen.
Order werd snel ontvangen, kreeg al snel terugkoppeling dat de betaling ontvangen was. Kort erna werd het pakket al verzonden en kwam de switch de volgende dag al binnen. Erg tevreden over de afhandeling, daar is weinig over op te merken.
AlgemeenMijn oude NAS DS216+ was in kritieke toestand, ik wilde gelijk een nieuwe omdat ik een risico liep om mijn data kwijt te raken. Ik was aan het wachten op Cool Blue totdat die kwam met de nieuwe Synology NAS DS723+. Alleen dat duurde te lang.
Ik was niet bekend met DectDirect.nl maar na het lezen van de reviews durfde ik daar toch een bestelling aan te wagen. Nou ik heb geen spijt want de volgende dag was mijn bestelling al binnen. Wat mij betreft verdient het dik 5 sterren.
Winactie
AlgemeenHoe krijg je 5 sterren? Geen idee.
Maar ik heb hier vaker besteld en volgens mij heb ik alles de volgende dag binnen gekregen. Weet wat je koopt en je krijgt het.
Tegen beloning
AlgemeenIk zocht vervangschijven voor mijn Synology NAS DS1522+.
Omdat ik vertrouwen heb in de informatie die ik vond via Tweakers.net, heb ik 2 Western Digital WD 10TB RED Plus NAS HDD WD101EFBX aangekocht bij DECTDIRECT. Dat vertrouwen is terecht.
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 26/01/2023 om 9u10. Het pakket kwam door de wintertoestanden (sneeuw en ijzel) bij PostNL toe op 27/01/2023 om 21u45. Het werd mij (Mechelen, BELGIE) geleverd op zaterdag 28/01/2023 om 14u52. Ik kon er dus tijdens het weekend nog mee aan de slag.
KlantenserviceIk hen een e-mail gestuurd i.v.m. de levering en er werd snel hierop gereageerd.
Tegen beloning
AlgemeenIk was op zoek naar betaalbare HDD's voor mijn NAS die ook nog snel geleverd konden worden.
Ik had nog nooit van DectDirect gehoord, maar door de goede reviews toch besloten de bestelling te plaatsen.
De volgende dag had ik netjes de schijven in huis. Ik zou er de volgende keer direct weer bestellen.
Goed verpakt en snel verzonden. De verzending was met UPS.
Tegen beloning
AlgemeenEigenlijk was alles prima in orde. Accespoint en poe injector waren goed verpakt, de volgende dag in huis tegen ook nog een scherpe prijs.
Track&trace was ook snel binnen.
Goed verpakt met luchtkussens en dag erna binnen! Track en trace was ook snel binnen.
AlgemeenSnel geleverd en scherpe prijzen. Bovendien verliep de communicatie heel vlot. Alles was goed verpakt.
AlgemeenBestelling van een 34" Dell scherm uit Belgie (redelijke groote doos dus): alles is prima en snel gelopen, van bestelling tot levering de volgende dag (product was in stock).
VerzendingLevering was dus in Belgie, is super snel gelopen (wordt geleverd de volgende das dus).
KlantenserviceIk had een vraag over de levering, antwoord snel gekregen, super goed gevoel.
Tegen beloning
AlgemeenOp dat moment de laagste prijs voor mijn gekozen product. Prima website met goed overzicht. Eerdere ervaringen daar deden me overtuigen om te kiezen voor DectDirect.
VerzendingSnel verzonden zoals beloofd en dus ook de volgende dag binnen. Prima ingepakt.
KlantenserviceIk had direct na de bestelling een vraag, dit kwam omdat het de eerste keer mis ging met mijn gekozen betaaloptie. Binnen no-time een duidelijk antwoord ondanks het op een vrijdagavond na 18:00 was.
Daarnaast wilde ik 1 van mijn producten terug sturen omdat ik een verkeerde keuze heb gemaakt, ook daarop kreeg ik snel reactie en dit kan snel worden afgehandeld.
Tegen beloning
Algemeennieuwe ontdekking voor mij - Dectdirect - goede prijs en bestelling vlot verlopen. supersnelle levering - goed verpakt
Verzendingnormaal pas verzending op maandagavond voor mijn weekendbestelling, maar toch nog in de ochtend vertrokken waardoor ik dinsdag het pakje al thuis had (verzending naar België). Ook een duurzame verpakking,, een extra pluspunt
Tegen beloning
AlgemeenVlotte site, misschien tikje onoverzichtelijk, maar werkt verder goed. Goedkoopste optie voor een Microsoft Office 365 Family licentie. Meteen ook een UTP kabeltje besteld.
VerzendingLicentie werd heel vlot per mail verstuurd.
Kabeltje had wat mij betreft in een envelop verstuurd mogen worden ipv in een doos.
Tegen beloning
AlgemeenDe router besteld voor de beste prijs, op tijd geleverd zoals beloofd. Fijn om een bedrijf te hebben dat zich aan de afspraak houdt!
VerzendingNetjes een voormelding gehad en daadwerkelijk de volgende dag geleverd. En niet voor de deur gezet en dan wegrennen.
Tegen beloning
AlgemeenCorrecte prijs en makkelijk te bestellen en betalen, zoals je verwacht van een online webwinkel.
VerzendingBestelling op het laatste nippertje geplaatst, maar product toch netjes de volgende dag geleverd!
Tegen beloning
AlgemeenDuidelijke website en een goede scherpe prijs voor mijn MikroTik hAP ax3. En direct leverbaar wat met dit nieuwe product nogal lastig is. (Nu ik dit schrijf zijn ze weer uitverkocht zie ik). En ook snel en goed verpakt verzonden. Wat mij betreft een aanrader.
VerzendingPakket was goed ingepakt en snel verzonden, als beloofd. En werd goed op de hoogte gehouden via track en trace. Zoals het hoort dus eigenlijk.